×
اقتصادی
شناسه خبر : 273093
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/11/15 ساعت 10:45
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 15 بهمن 1404+ جدول

قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 15 بهمن 1404+ جدول

قیمت خودرو امروز 15 بهمن 1404 در شرایطی اعلام شد که معاملات بازار خودرو کم‌رونق‌تر از روزهای گذشته دنبال شد و نشانه‌های تشدید رکود معاملاتی در اغلب بخش‌های بازار قابل مشاهده بود. کاهش حجم دادوستدها بیانگر تداوم فضای احتیاط در سمت تقاضا و عقب‌نشینی خریداران از انجام معاملات قطعی است.

نورنیوز-گروه اقتصادی: قیمت خودرو امروز 15 بهمن 1404 در شرایطی اعلام شد که معاملات بازار خودرو کم‌رونق‌تر از روزهای گذشته دنبال شد و نشانه‌های تشدید رکود معاملاتی در اغلب بخش‌های بازار قابل مشاهده بود. کاهش حجم دادوستدها بیانگر تداوم فضای احتیاط در سمت تقاضا و عقب‌نشینی خریداران از انجام معاملات قطعی است.

در این میان، حتی نرخ‌های اعلامی فروشندگان نیز تحت تاثیر انتشار اخبار مرتبط با احتمال ازسرگیری مذاکرات و همچنین عقب‌نشینی یکی از خودروسازان از افزایش نرخ کارخانه‌ای محصولات خود با گرایش نزولی همراه شد. این تحولات به تعدیل انتظارات تورمی انجامیده و بخشی از فشارهای روانی افزایشی را از بازار خودرو تخلیه کرده است.

با وجود این، بازار از یک روند کاملاً یکدست تبعیت نکرد و برخی از خودروها خلاف جریان غالب بازار حرکت کردند. این گروه از محصولات، افزایش محدود و با شیب ملایم را تجربه کردند. این افزایش بیش از آنکه مبتنی بر رونق تقاضا باشد، ناشی از ویژگی‌های خاص عرضه یا رفتار مقطعی فروشندگان ارزیابی می‌شود.

قیمت خودروهای داخلی

تارا اتوماتیک V4 افت بهای 20 میلیون تومانی را تجربه کرد تا امروز با نرخ یک میلیارد و 910 میلیون تومان معامله شود. از سوی دیگر، سورن پلاس (XUP) نسبت به روز گذشته 10 میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ یک میلیارد و 310 میلیون تومان خرید و فروش شود.اطلس GL رشد 20 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا در روز جاری با نرخ یک میلیارد و 30 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی حاضر شود. از طرف دیگر، سهند E اتوماتیک نسبت به روز گذشته 13 میلیون تومان ارزان شد و روی شاخص یک میلیارد و 298 میلیون تومان ایستاد.

خودرو+داخلی
 

قیمت خودروهای مونتاژی

X33 کراس (اتوماتیک) بیشترین تغییرات قیمتی میان خودروهای مونتاژی را تجربه کرد. بر همین مبنا، این خودروی مونتاژی رشد 90 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا امروز با نرخ 2 میلیارد و 290 میلیون تومان مورد توجه فعالان قرار گیرد. از طرف دیگر، X55 پرو افت بهای 40 میلیون تومانی را تجربه کرد و به نرخ معاملاتی سه میلیارد و 200 میلیون تومان سقوط کرد.

فیدلیتی الیت (7 نفره) نسبت به روز معاملاتی پیشین 80 میلیون تومان ارزان شد تا امروز با بهای سه میلیارد و 840 میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شود. از سوی دیگر، دیگنیتی پرستیژ رشد 20 میلیون تومانی را تجربه کرد و روی قله چهار میلیارد و 700 میلیون تومان ایستاد.

لاماری اکو نسبت به روز گذشته 50 میلیون تومان ارزان شد و با برچسب قیمتی سه میلیارد و 90 میلیون تومان به معاملات روز جاری رسید. از سوی دیگر، لاماری ایما رشد بهای 30 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ چهار میلیارد و 20 میلیون تومان تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود.

هایما S7 پرو نسبت به روز معاملاتی پیشین 35 میلیون تومان ارزان شد تا امروز با نرخ سه میلیارد و 100 میلیون تومان خرید و فروش شود. از طرف دیگر، چانگان CS55 رشد 20 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ چهار میلیارد و 200 میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو آگهی شود.

خودرو+خارجی

 


نظرات

آخرین اخبار
صعود قاسمپور،‌ عظیمی و زارع به فینال قهرمانی آسیا
آخرین جزئیات از روند مذاکرات تهران- واشنگتن/ دیدارهای جداگانه قالیباف و ونس با شهباز شریف
شهروند مینابی پس از 70 روز از چنگ آدم‌ربایان نجات پیدا کرد
فعالیت مدارس تا پایان فروردین همچنان مجازی است
رئیس صنایع اتحادیه اروپا: از سیاست انزواطلبانه آمریکا پیروی نمی‌کنیم
ماجرای تغییر قیمت برق چه بود؟
حمله به پتروشیمی‌ها چقدر به ایران خسارت وارد کرد؟
همه برگ‌های برنده در دست ایران است
زلزله 4.6ریشتری شهر دوگنبدان را لرزاند
دستگیری قاتل و همدستانش در کمتر از 24 ساعت در بیله سوار
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 22 فروردین 1405+ جدول
تجاوز مجدد ارتش رژیم صهیونیستی به سوریه
حزب‌الله: مذاکره مستقیم لبنان با رژیم اسرائیل نقض آشکار قانون اساسی است
انتقاد رسانه‌های صهیونیستی از کابینه؛ قربانی توهم سیاسی شده‌ایم
تقاضای مصرف برق 22 درصد کاهش یافت
6 شرط غیرقابل مذاکره برای پایان جنگ آمریکا علیه ایران
بارش پراکنده باران و کاهش دما در تهران
جنگ علیه ایران شکست استراتژیک بود
ترامپ با حمله به ایران رویای نتانیاهو را محقق کرد
بحران انرژی پیامد تجاوز علیه ایران؛ بنگلادش خواستار اقدام سریع جامعه جهانی شد
ترامپ اهرم‌های فشار خود علیه ایران را از دست داده است
عراقچی: تصمیم ایران برای پذیرش آتش‌بس مسئولانه بود
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 22 فروردین 1405
ترامپ و ملانیا؛ تلاش برای پاک کردن رد خون
ذخایر کالاهای اساسی کافی است
ادامه درگیری‌ها در جنوب لبنان؛ مرکاوای ارتش اسرائیل هدف رزمندگان حزب‌الله
موافقت هند با پهلوگیری نفتکش‌های ایرانی در بندر ریلاینس
افزایش دو تا سه برابری هزینه کشتیرانی در منطقه
تظاهرات فعالان مراکشی در محکومیت اقدامات اسرائیل علیه فلسطین
وزیر خارجه پاکستان: اسلام‌آباد برای تسهیل توافق ایران و آمریکا آماده است
شاخص آلودگی هوای پایتخت به عدد 65 رسید
کامالا هریس احتمال نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری 2028 را مطرح کرد
بریکس در مسیر جذب کشورهای خاورمیانه
حمله موشکی حزب‌الله به پادگان «یعرا»
نورنما| همراهان قالیباف در پرواز اسلام آباد
آینده ناتو، زیر تیغ جنگ آمریکا علیه ایران
ترافیک سنگین در آزادراه کرج-تهران
تأکید کیم جونگ اون بر گسترش روابط راهبردی با چین
4 بازی پیاپی بدون گل/ ام‌باپه در بحران!
قد کشیدیم
قواعد بازسازی
تراکتور امروز راهی عربستان می شود
طرح ترامپ برای بازسازی غزه با چالش مالی روبه‌رو شد
تلاش ارتش اسرائیل برای نفوذ به بنت جبیل لبنان
مهارت دیپلماتیک مکمل تاب‌آوری ایران
نتانیاهو خواستار تأخیر حضور در دادگاه به مدت 2 هفته شد
داسیلوا: سیاست‌های ترامپ جهان را تهدید می‌کند
الجزیره: بیش از 100 کشتی برای عبور از هرمز بر اساس پروتکل جدید درخواست داده‌اند
سه شهید در «نبطیه»تداوم عملیات حزب‌الله علیه صهیونیست‌ها
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 22 فروردین 1405