×
بین الملل
شناسه خبر : 273079
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/11/15 ساعت 09:28
حمله ارتش رژیم صهیونیستی به  آوارگان در غزه و خان‌یونس

حمله ارتش رژیم صهیونیستی به آوارگان در غزه و خان‌یونس

در ادامه حملات ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مسکونی نوار غزه، چادرهای آوارگان فلسطینی در شرق شهر غزه و خان‌یونس هدف توپخانه و بمباران قرار گرفت که در پی آن 7 فلسطینی از جمله چند کودک به شهادت رسیدند.

نورنیوز-گروه بین الملل:چهار فلسطینی از جمله یک دختربچه در پی حمله رژیم اسرائیل به چادرهای آوارگان در منطقه زیتون در جنوب شرقی شهر غزه به شهادت رسیدند.

همچنین در حمله دیگری به چادرهای آوارگان در منطقه قیزان رشوان در جنوب خان یونس، سه فلسطینی از جمله یک کودک به شهادت رسیدند.

پیشتر نیز توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی این مناطق و چندین منطقه اطراف آن را گلوله باران کرده بود که باعث شهادت تعدادی از فلسطینیان شده بود.

در مناطق شرقی شهر غزه نیز توپخانه ارتش رژیم اسرائیل خانه‌هایی در خیابان «یافا» در محله تفاح و در منطقه اطراف بیمارستان «الدوره» در شرق شهر غزه را هدف قرار داده بود.

همچنین پهپادهای ارتش رژیم صهیونیستی با مسلسل‌های خود به‌ صورت سنگین این مناطق را گلوله باران کردند و همزمان جنگنده‌ها و هواپیماهای شناسایی رژیم اسرائیل در ارتفاعات بسیار پایین به‌ طور گسترده در آسمان منطقه در حال گشت‌زنی بودند.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه اعلام کرد که تا پایان ژانویه (دی‌ ماه) سال جاری، بیش از ۱۴۵۰ مورد نقض توافق آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی را مستندسازی کرده است.

وزارت بهداشت فلسطین نیز تصریح کرد که این تخلفات ارتش رژیم صهیونیستی، منجر به شهادت ۵۳۲ فلسطینی و زخمی شدن حدود ۱۵۰۰ نفر دیگر در غزه شده است.

ژیم صهیونیستی هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد، اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی بیاورد.

جنبش مقاومت اسلامی حماس روز پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ با صدور بیانیه‌ای به طور رسمی دستیابی به توافق پایان جنگ در نوار غزه و تبادل اسرا را اعلام کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی نیز ظهر جمعه ۱۸ مهر ۱۴۰۴ به صورت رسمی از اجرایی شدن آتش‌بس در نوار غزه خبر داد اما همچنان به کارشکنی در اجرای آن ادامه می‌دهد.

تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه با حمایت آمریکا علاوه بر نسل‌کشی فلسطینی‌ها، ویرانی گسترده‌ای بر جای گذاشت که منجر به نابودی ۹۰ درصد زیرساخت‌های نوار غزه شده است و سازمان ملل متحد هزینه بازسازی این خسارت‌ها را حدود ۷۰ میلیارد دلار برآورد کرده است.

 
 
 


اخبار مرتبط
نظام سلامت غزه در آستانه فروپاشی کامل
جمعه 1404/11/17 ساعت 09:17
نظام سلامت غزه در آستانه فروپاشی کامل
مدیر بیمارستان الشفا در غزه با هشدار درباره فروپاشی نظام سلامت اعلام کرد بیش از 20 هزار بیمار و مجروح به دلیل تخریب زیرساخت‌ها و محاصره، در آستانه مرگ قرار دارند و تاکنون بیش از 3300 نفر از بیماران اورژانسی در انتظار اعزام به خارج جان خود را از دست داده‌اند.
آمار جدید حماس از شمار شهدای غزه
چهارشنبه 1404/11/15 ساعت 16:26
آمار جدید حماس از شمار شهدای غزه
جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تشدید حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه را که منجر به شهادت بیش از 20 غیرنظامی شد، محکوم کرد.
پاشیدن مواد سمی اسرائیل در اراضی و باغات جنوب لبنان
چهارشنبه 1404/11/15 ساعت 15:48
پاشیدن مواد سمی اسرائیل در اراضی و باغات جنوب لبنان
رئیس‌جمهور لبنان با محکومیت شدید اقدامات اخیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد پاشیدن مواد سمی بر اراضی و باغات جنوب لبنان، نه‌تنها نقض آشکار حاکمیت این کشور، بلکه جنایتی زیست‌محیطی و بهداشتی علیه مردم لبنان است که مستلزم واکنش فوری جامعه بین‌المللی است.
شهادت 2 فلسطینی در حمله پهپادی به چادرها و مدرسه آوارگان در غزه
دوشنبه 1404/11/13 ساعت 15:34
شهادت 2 فلسطینی در حمله پهپادی به چادرها و مدرسه آوارگان در غزه
منابع خبری از تداوم جنایت های رژیم صهیونیستی در نوار غزه و شهید و مجروح شدن چند نفر در حمله به چادرها و مدرسه آوارگان خبر دادند.
نظرات

آخرین اخبار
زلزله 5 ریشتری سالند خوزستان را لرزاند؛ آماده‌باش کامل نیروهای امدادی
دیازپام؛ خواب راحت یا وابستگی خطرناک؟
تجاوز مجدد آمریکا به جنوب ایران؛ دو انفجار در جزیره قشم/هشدار قاطع قرارگاه خاتم
گرمازدگی؛ خطری پنهان برای دستگاه گوارش
انگلیس (6) - فرانسه (4)/نمایش خیره‌کننده انگلیس در شب پرگل‌ترین بازی جام جهانی
هشدار فرمانده قرارگاه خاتم: دشمن آمریکایی هزینه‌ای سنگین‌تر از جنگ‌های گذشته خواهد پرداخت
این خوراکی‌ها خطر سنگ کلیه کودکان را بالا می‌برند
آخرین وضعیت سدهای تهران اعلام شد
یلعون: عملیات نظامی علیه ایران شکست خورد و هیچ‌ یک از اهداف محقق نشد
درگیری‌های شدید بین افراد مسلح و نیروهای امنیتی دولت موقت سوریه
چرا پزشکان روی مصرف نان کامل تأکید می‌کنند؟
وال‌استریت ژورنال:هواپیماهای آمریکا در اردن هدف قرار گرفتند
بازداشت 119 نفر در 30 استان ترکیه به اتهام ارتباط با داعش
امباپه: انگلیس، ما را از خواب بیدار کرد
یافتن روشی کم هزینه برای حذف 90 درصدی ریزپلاستیک‌ها
ترامپ: کشته شدن 2 سرباز آمریکایی در اردن غم انگیز است
نوشیدنی‌های شیرین از کودکی خطر فشارخون را بالا می‌برند
چت‌جی‌پی‌تی به والدین هشدار می‌دهد
هشدار مجدد آمریکا به شهروندان خود در منطقه غرب آسیا
افشاگری نیویورک‌تایمز از حملات ایران به پایگاه آمریکا در اردن
هرتسوگ: عربستان حق توافق با ایران ندارد!
کبد چرب؛ بیماری خاموشی که به اپیدمی جهانی تبدیل شده است
ادعای سنتکام درباره ادامه محاصره دریایی ایران
نجباء: آمریکا هزینه دور زدن تنگه هرمز را از عراق می‌گیرد
بانک‌های خوزستان روز دوشنبه تعطیل هستند
شریعتی:حمله به اهداف‌ نفتی منطقه عامل بازدارنده آمریکاست
دزدی 15 میلیارد دلاری ترامپ از ونزوئلا
انصارالله: کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکا شریک تجاوز به ایران هستند
رهبر انقلاب: مردم مومن عراق در استقبال از قائد عظیم‌الشان شهید حماسه‌ای عظیم آفریدند
غریب‌آبادی: پیگیر خسارت‌ جنگ‌ها هستیم + فیلم
خبر قطع اینترنت تکذیب شد
موشکهای ایران‌ به ترامپ فهماند که جنگ، بازی کامپیوتری نیست!
پرسپولیس به دنبال بازیکن پیشین بارسلونا
چرا تنگه هرمز به محور اصلی تقابل ایران و آمریکا تبدیل شد؟
خروج هرمزگان از برنامه خاموشی برق کشور
پزشکیان: اتحاد و پرهیز از تفرقه رمز عبور از بزنگاه تاریخی است
زمان سفر نخست‌وزیر عراق به تهران مشخص شد
سقوط محبوبیت ترامپ؛ نارضایتی اقتصادی آمریکایی‌ها به اوج رسید
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛ اعتراف سنتکام به هلاکت نظامیان آمریکایی
والیبال نوجوانان ایران قهرمان آسیا شد+ تبریک عارف
آماده‌باش کامل عراق برای اربعین؛ امنیت زائران در اولویت است
پروازهای ایران به دبی از سر گرفته شد
3 طلا و یک نقره ثمره تلاش زیست‌شناسان جوان ایران در جهان
عارف: آمریکا پیش از خشک شدن مرکب تفاهم‌نامه، تعهداتش را نقض کرد
دستور فتاح برای کمک به مناطق آسیب‌دیده و تامین آب شرب 20 روستای جاسک
افتخارآفرینی شیمی‌دان‌های جوان ایران در جهان؛ 4 مدال برای تیم ملی
ادارات هرمزگان فردا یکشنبه با 50 درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند
والیبالیست های نوجوان ایرانی در تیم رویایی آسیا
اعتراف سنتکام به کشته‌شدن 2 نظامی آمریکایی در اردن
مهاجم گل‌گهر با سپاهان به توافق رسید