×
سیاسی
شناسه خبر : 272999
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 19:30
بیش از 14 هزار استاد دانشگاه‌ اقدام اروپا درتروریستی خواندن سپاه را محکوم کردند

بیش از 14 هزار استاد دانشگاه‌ اقدام اروپا درتروریستی خواندن سپاه را محکوم کردند

14 هزار و 237 نفر از استادان دانشگاه‌های مختلف ایران با صدور بیانیه‌ای، اقدام اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را غیرحقوقی، غیرمسئولانه و ضدانسانی توصیف کردند و خود را پاسدار انقلاب اسلامی دانستند.

نورنیوز- گروه سیاسی: در ابتدای این بیانیه با اشاره به آیه «وَ مَکَروا مَکراً وَ مَکَرنا مَکراً وَ هُم لَا یَشعُرُونَ» (نمل/۵۰)» قرآن کریم آمده است: به‌دنبال شکست غرب در براندازی نظام اسلامی که در قالب بزرگ‌ترین جنگ تروریستی علیه ملت ایران صورت گرفت، وزرای خارجه کشورهای اروپایی طی اقدامی غیر حقوقی و تهدیدآمیز، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در لیست گروه‌های تروریستی قرار دادند.

در ادامه این بیانیه تاکید شده است: این اقدام خصمانه و مداخله‌گرایانه دولت‌های اروپایی در راستای تشویق ترامپ برای حمله نظامی به ایران، مشروع‌سازی تجاوز نظامی و معرفی سپاه پاسداران به‌عنوان عامل سرکوب مردم ایران صورت می‌گیرد تا انتقام خویش را از ملت ایران که مجدداً به حمایت از نظام اسلامی پرداخته و صف خویش را از اغتشاشگران و تروریست‌ها جدا کردند، بگیرند.

در این بیانیه با اشاره به اینکه، دولتمردان اروپایی، مانند هیأت حاکمه، علت شکست‌شان در جنگ ۱۲ روزه را عدم تحقق آشوب پس از حمله نظامی می‌دانند و بر این باورند که اگر بتوانند ابتدا ایران را از درون متشنج و سپس حمله نظامی انجام گیرد، خواهند توانست پیروز میدان جنگ در روز سیزدهم باشند تاکید شده است:دولتمردان کوته‌بین نمی‌خواهند واقعیت بزرگی چون «دانایی» و «بصیرت» ملت ایران را بپذیرند که اولاً کودک‌کشی، قتل‌عام، خون‌ریزی، زنده‌سوزی، سربریدن، قرآن‌سوزی، قداست‌شکنی، ویرانگری، غارتگری و توحش را خصلت اروپاییان دانسته و می‌دانند؛ هرگز ایرانی با غیرت دست به چنین رفتارهایی نمی‌زند، مگر آنکه توسط سرویس‌های غربی اجیر و آموزش دیده باشد.

ثانیاً ملت ایران آن‌قدر آگاهی و بصیرت دارد که نمی‌توان در برابر چشمانش فرزندان و جوانانش را کشت و قتل آن‌ها را به گردن حافظان امنیتی انداخت که خود بزرگ‌ترین قربانی این جنگ تروریستی بودند. چنان‌که در حماسه ۲۲ دی نشان دادند، سرپنجه‌های دشمنان خود را به‌خوبی می‌شناسند؛ دشمنانی که هرگز برای حل مشکلات هیچ‌کس در دنیا کاری جز خون‌ریزی و خیانت نکرده‌اند.

از این‌رو ما، استادان دانشگاه‌های مختلف ایران عزیز و سرافراز، ضمن محکوم کردن شدیداللحن اقدام غیرحقوقی، غیرمسئولانه و ضدانسانی دولت‌های اروپایی در تروریستی خواندن سپاه پاسداران، اعلام می‌داریم:

۱- سپاه عزیز و نیروهای مسلح در ایران اسلامی بخشی از مردم هستند که خود را فدایی این ملت می‌دانند. مردم ایران هرگز فداکاری‌های سپاه اسلام را فراموش نکرده و در همین امسال، در جریان جنگ ۱۲ روزه و ادامه آن در روز سیزدهم، دیدند که اگر سپاه نبود ایران تجزیه شده و مانند سوریه جولانی، جولانگاه ارتش صهیونی و گروهک‌های تروریستی می‌گردید.

۲- ما اساتید دانشگاه، مانند همه اقشار ملت ایران، خود را پاسدار انقلاب اسلامی دانسته و حاضریم برای دفاع از اسلام و مسلمین، ایران و ایرانی، مرزهای خاکی و فکری خود جان ‌فدا کنیم. لذا اگر گمان می‌کنید که با معرفی کردن سپاه راه حذف آن را هموار خواهید ساخت، سخت در اشتباه هستید؛ چراکه اولاً توان مقابله با سپاه را ندارید و ثانیاً به نیروی ماورایی سپاه، یعنی بسیج، پی نبرده‌اید که بخشی از سپاه پاسداران است؛ نیرویی که تصور نابودی آن هم ممکن نیست. لذا بدانید که شما با یک ملت طرف هستید؛ ملتی معتقد، باورمند، بااراده و آگاه که این روزها خود را برای انتقام خون عزیزانش در جنگ ۱۲ روزه و روز سیزدهم از شما تروریست‌پروران دولتی آماده می‌کند.

۳- ما به نمایندگی از ملت ایران به شما گوشزد می‌کنیم که اولاً امنیت امروزتان را مدیون نیروهای مقتدر سپاه اسلام و سردارانی چون حاج قاسم سلیمانی هستید که فتنه بزرگ داعش را با هوشیاری و اقتدار خاموش کردند. ثانیاً تفاوت خودتان را با آمریکا بدانید؛ نه شما ترامپ را به جنگ تحریک کنید و نه فریب او را برای حمله و تنش در منطقه بخورید. پس عقلانیت سیاسی خویش را به‌کار گیرید و عاقلانه‌تر رفتار کنید.

۴- به‌عنوان استاد دانشگاه، تاریخ را یادآوری می‌کنیم. تاریخ اروپا مشحون از جنایت و خیانت است و ملت ایران هرگز نقش شما را در استعمار و ویرانی، غارت و چپاول اموالش فراموش نکرده و بسیاری از مشکلات اقتصادی امروز خود را نتیجه خیانت‌های پنهان و آشکار شما می‌داند. از نظر مردم ایران، شما باید گذشته خود را جبران کنید نه اینکه به دشمنی‌های خود ادامه دهید. از نظر افکار عمومی جهان نیز شما در موقعیتی نیستید که تروریست معرفی کنید؛ چراکه در همین دو سال گذشته، شما حامی بزرگ‌ترین تروریست دولتی جهان بودید که بی‌شرمانه‌ترین جنایات تاریخ بشری را خلق کردند. حالا گمان می‌کنید اگر سپاه را تروریست معرفی کرده و آمار کشته‌های ایران به‌دست تروریست‌های خودتان را بسیار زیاد جلوه دهید و ایران را در سرزمین خودش اشغالگر بنامید، به سفیدشویی خود پرداخته و گذشته ننگین‌تان را پاک خواهید کرد. اگر توصیه‌های اساتید ایرانی را تلخ می‌دانید، به توصیه‌های رئیس اسبق سرویس اطلاعاتی فرانسه، «کنت دومارانش»، توجه کنید که گفت: ملتی که حاضر است برای عقیده جان فدا کند، با بمب و موشک از بین نخواهد رفت. چراکه او به‌درستی معتقد بود ایرانی‌ها با انقلاب‌شان در جنگ جهانی چهارم که از جنس نرم است، پیروز شده‌اند و شما هنوز به‌دنبال تحمیل جنگ جهانی سوم هستید تا شاید مردم ایران را شکست دهید.

۵- سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیروی مسلح قانونی و رسمی جمهوری اسلامی ایران است و معرفی کردن نیروی مسلح یک کشور به‌عنوان تروریست، خلاف همه قوانین و منطق حاکم بر مناسبات بین‌الملل و ناقض اصل احترام به حاکمیت متقابل بوده و فاقد هرگونه ارزش حقوقی و اجرایی است. تروریست معرفی کردن نیروی مسلح یک کشور به معنای باز گذاشتن دست آن کشور برای تروریست خواندن ارتش کلیه کشورهای متخاصم بوده و هیچ خللی بر توان و محبوبیت این نهاد مردمی نداشته، الا آنکه بر عزم و اراده آن می‌افزاید. سپاه تنها نیروی مسلح مردمی جهان است که بخش اعظم نیروهای آن را اقشار مختلف مردم تشکیل داده و این‌گونه اقدامات نه‌تنها پایگاه مردمی آن را کاهش نداده، بلکه بر جایگاه آن در قلب ملت‌ها خواهد افزود.

۶- شما، هم‌چون همه مردم جهان، به‌خوبی می‌دانید که هیچ سازمان و نیرویی در تاریخ، کارنامه‌ای درخشان‌تر از سپاه در مقابله با تروریسم نداشته و ندارد. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خود بزرگ‌ترین قربانی تروریسم و مهم‌ترین مدافع مسلمین و مظلومان در مقابل تروریست‌های دولتی و مورد حمایت شماست. در جریان جنگ تروریستی اخیر نیز سپاه برای دفع شر تروریست‌های اعزامی شما که آشکارا از آن‌ها حمایت و پشتیبانی می‌کردید، بیشترین قربانی را تقدیم اسلام و ملت ایران نمود. لذا شما اکنون باید به فکر عذرخواهی از ملت ایران و پاسدارانش باشید.

در خاتمه این بیانیه ضمن حمایت همه‌جانبه و تشکر و قدردانی از یکایک پاسداران سپاه اسلام که ذیل راهبری‌های فرماندهی معظم کل قوا همچنان مدال افتخار رضایت نایب امام عصر (عج) را بر گردن آویخته‌اند که فرمود: «من از سپاه راضی‌ام و هرگز از نظر خود برنمی‌گردم»، به همه دشمنان ملت ایران توصیه می‌کنیم که با این‌گونه اقدامات نمی‌توانید جای تروریسم دولتی را با قربانیان ترور عوض کرده و اذهان عمومی را از جنایات بی‌شمار خویش منحرف سازید آمده است: قرار دادن نام سپاه در لیست تروریستی غرب، یک افتخار و مهر تأییدی بر عملکرد صحیح و موفق آن است. بدون شک اقدام غیر حقوقی و بی‌اثر اروپا هم به محبوبیت سپاه پاسداران و سایر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران می‌افزاید و هم تیغ برنده آن‌ها را در مقابله با زیاده‌خواهی‌های دشمنان ملت ایران تیزتر خواهد کرد. ان‌شاءالله تعالی


نظرات

آخرین اخبار
حادثه در جنوب شرقی بندری عمان
ادعای ارتش صهیونیستی درباره هدف قرار دادن نیروهای حزب‌الله
واکنش حماس به بیانیه واشنگتن و اعراب
شکاف عمیق در ساختار امنیتی صهیونیست‌ها
مازندران در انتظار سامانه بارشی جدید؛ شنا در دریای خزر ممنوع
بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت بازی آلمان، هلند و ژاپن
واکنش صریح ایتالیا :ما در جنگ ایران مشارکت نداشتیم
جادوی تاکتیکی در خدمت آلمان/پایان طلسم 10 ساله ژرمن ها با ناگلزمان
پشت‌پرده تغییرات نظامی رژیم صهیونیستی در جبهه لبنان؛ تخلیه یا جابه‌جایی؟
پاسخ تأمین اجتماعی به ابهامات متناسب‌سازی بازنشستگان+ نحوه اعتراض
ستاره 80 میلیون یورویی که با دعای مادرش می‌جنگد؛ راز شماره 6 اکوادور چیست؟
روسیه: توافق ایران و آمریکا باید در شورای امنیت تصویب شود
ایران 0 - 3 آمریکا ؛شاگردان پیاتزا حریف قدرت سوم جهان نشدند
نورویدئو | وقتی جنگ نتیجه نداد؛ ترامپ در جست‌و‌جوی پیروزی روی کاغذ
فردا دیدار سرنوشت‌ساز پرسپولیس و چادرملو برای سهمیه آسیا
چراغ سبز اعراب به تفاهم ایران و آمریکا؛ جزئیات بیانیه راهبردی شورای همکاری
حسرت 100 ساله برای 127 کشور؛ کدام تیم‌ها هرگز به جام جهانی نرسیده‌اند؟
پزشکیان: کشور امام حسینی نباید جایگاه فقر، گرسنگی و تبعیض باشد
رونمایی از هفتمین نخست وزیر انگلیس
ایتالیا خبر در اختیار گذاشتن پایگاه برای حمله به ایران را تکذیب کرد
گزارش تصویری| عزاداری عاشورای حسینی در سراسر کشور
مستند تاریخچه انستیتو پاستور ؛ روایت یک قرن بالندگی
آماده باش حشد الشعبی و نیروهای امنیتی درپی انفجار انبار مهمات
بیانیه حماس علیه طرح کوچ اجباری
تنش در نزدیکی تنگه هرمز / نفتکش‌ها تغییر مسیر دادند
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت هفدهم
عراقچی: ایران آماده کمک به مردم زلزله زده ونزوئلا است
اعترافی که تکذیب شد؛ یا تکذیبی که اعتراف بود؟
تداوم هماهنگی‌های تهران و مسقط با محوریت تنگه هرمز
خروج عراق از اوپک؛ از شایعه تا واقعیت
ابراز همدردی پزشکیان و اعلام آمادگی برای کمک به زلزله‌زدگان ونزوئلا
محورهای راهبردی گفت‌وگوی عربستان و آمریکا در منامه
ادعای جنجالی جی‌دی ونس: توافق برای ایجاد کانال نظامی مستقیم میان ایران و آمریکا
وعده رفع اختلال بانکی محقق نشد؛ تداوم مشکلات در همراه‌بانک‌ها
رایزنی وزرای خارجه ایران و ایتالیا
عملیات فرانسه علیه «ناوگان سایه» روسیه با توقیف نفتکش
هشدار عاشورایی انصارالله به حضور اسرائیل در باب‌المندب
خودرو بخریم یا دست نگه داریم؟ / تحلیل سیگنال‌های جدید بازار و آینده قیمت‌ها
افشاگری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از جنگ اقتصادی علیه ایران
نوراینفو | عواملی که خطر گرمازدگی را افزایش می دهد
درخشش سینماگران ایرانی در فهرست جدید آکادمی اسکار
خط‌ و نشان تازه وزیر خارجه آمریکا در بحرین
پایان 16 سال انتظار در ظهر عاشورا
چالش عجیب اخلاقی در گروه D جام جهانی
چرا بازیکنان جام جهانی جوراب‌های خود را سوراخ می‌کنند؟
واکنش عجیب فیفا به حاشیه نمادهای رنگین‌کمانی در بازی ایران و مصر
آیا شعار علیه آمریکا و آتش‌زدن پرچم ممنوع شده است؟
واکنش قالیباف به ادعای خرید محصولات کشاورزی آمریکا توسط ایران
164 کشته و هزار زخمی در زلزله 7ریشتری کاراکاس؛ هشدار سونامی در کارائیب
ترافیک سنگین در محور چالوس و مرزن‌آباد؛ آغاز موج بازگشت مسافران از عصر امروز