×
بین الملل
شناسه خبر : 272989
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 18:46
شیخ نعیم قاسم: ایران تاج سر جهان است

شیخ نعیم قاسم: ایران تاج سر جهان است

دبیرکل جنبش حزب‌الله لبنان در سالروز میلاد با سعادت حضرت امام مهدی(عج) با بیانی اینکه «وعده خداوند متعال برای ظهور امام مهدی به ما اراده و قدرت می‌بخشد» گفت: ایران، تاج سر جهان است، پایدار خواهد ماند و می‌تواند آمریکا و «اسرائیل» را در رویارویی که در این دوره در جریان است، شکست دهد.

نورنیوز- گروه بین الملل: شیخ «نعیم قاسم» دبیر کل جنبش حزب‌الله در جشن سی و سومین سالروز تأسیس موسسه آموزش و پرورش اسلامی در لبنان همزمان با میلاد با سعادت حضرت امام مهدی (عج) که با شعار «مهدویون» برگزار شد، به ایراد سخن پرداخت.

وی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران را به مردم، رهبری و همه دست‌اندرکاران جمهوری اسلامی، تبریک و تهنئت گفت و افزود: ایران تاج سر جهان است، پایدار خواهد ماند و می‌تواند آمریکا و «اسرائیل» را در رویارویی که در این دوره در جریان است، شکست دهد چرا که هر کس که با خداوند متعال باشد، ممکن نیست که پیروز نشود، جمهوری اسلامی نور بزرگی به آزادی، استقامت، اخلاق، جهاد، مقاومت، آزادسازی و جایگاه انسان مومن در زمین بخشیده است.

شیخ نعیم قاسم تصریح کرد: وعده پیروزی در همه آزمایش‌ها (الهی) و دشواری‌ها وجود دارد.

وی درگذشت مجاهد سید «عبدالکریم نصرالله» پدر سید شهدای امت (سید حسن نصرالله) را به خانواده وی و حزب‌الله تسلیت گفت.

شیخ نعیم قاسم همچنین گفت: درگذشت حاج «ابو احمد سلهب» کسی که دره‌ها، دشت‌ها و کوه‌ها او را می‌شناسند و همچنین شهادت همه شهدا به ویژه آنهایی که اخیرا به شهادت رسیدند، تسلیت می‌گویم.

وی تصریح کرد: ما با سلطه‌گری آمریکا مواجه هستیم که فراتر از جهان است، آیا ما از این سلطه‌گری که حقوق ما را نقض می‌کند، جلوگیری خواهیم کرد یا تسلیم آن خواهیم شد؟ ما در مرحله دفاع از سرزمین، موجودیت و آزادسازی (سرزمینمان) قرار داریم، هدف رژیم اشغالگر ترساندن ما و وادار کردن ما به تسلیم است، اسرائیل وطن ما را هدف قرار می‌دهد و همگان باید با آن مقابله کنند، حذف قدرت حزب‌الله بهانه رژیم اشغالگر است و آنچه او می‌خواهد حذف موجودیت ماست، هر کس که در کنار دشمن ایستاد تا ما را به سمت تسلیم سوق دهد، از موضع میهن پرستانه عمل نمی‌کند.

شیخ نعیم قاسم گفت: سوال اساسی در این مرحله این است که وقتی دشمنی وجود دارد، آیا تو با آن هستی یا علیه آن؟ ما حاضر هستیم چگونگی مقابله با تجاوزگری را با کسانی که به این رویکرد ایمان دارند، بررسی کنیم.

وی خطاب به مقامات لبنانی تأکید کرد: به آن‌ها توضیح دهید که نمی‌توانید به هموطنان خود که جانفشانی‌های زیادی کرده‌اند، فشار بیاورید، از دیدگاه ما موضع ما دفاع است نه تسلیم شدن؛ هر کس اراده، ایمان، حق و حاکمیت داشته باشد می‌تواند به موفقیت دست یابد و دشمن نمی‌تواند سرزمینمان را از ما بگیرد، همانگونه که دشمن به ما آسیب می رساند، ما نیز می‌توانیم به آن آسیب بزنیم و هر چیزی زمان خودش را دارد؛ وجود حزب‌الله، جنبش أمل، گروه‌های ملی و ارتش از تمام اقشار مختلف کشور ثروت بزرگی است که قادر است آزادسازی (سرزمین) را رقم بزند.


اخبار مرتبط
شیخ نعیم قاسم: پیروزی یا شهادت؛ شکست در قاموس مقاومت جایی ندارد
دوشنبه 1404/12/04 ساعت 21:24
شیخ نعیم قاسم: پیروزی یا شهادت؛ شکست در قاموس مقاومت جایی ندارد
دبیر کل حزب الله لبنان در گفتگو با یک وبگاه لبنانی گفت که مقاومت با وجود جانفشانی های زیادی که انجام داده، راهی به شکست ندارد و به 2 فوز عظیم ختم می شود.
هشدار نعیم قاسم به کشورهای سازشکار با رژیم صهیونیستی
دوشنبه 1404/11/27 ساعت 20:08
هشدار نعیم قاسم به کشورهای سازشکار با رژیم صهیونیستی
دبیرکل حزب‌الله لبنان با تأکید بر ادامه مسیر شهدای مقاومت، به کشورهای سازشکار هشدار داد که رژیم صهیونیستی هیچ پایبندی به توافقات خود ندارد.
جمهوری اسلامی ایران سبب احیای دین در برابر شرق و غرب شده است
شنبه 1404/11/25 ساعت 21:32
در نامه شیخ نعیم قاسم به ولایتی مطرح شد:
جمهوری اسلامی ایران سبب احیای دین در برابر شرق و غرب شده است
دبیرکل حزب‌الله در نامه‌ای به علی اکبر ولایتی نوشت: جمهوری اسلامی ایران سبب احیای دین در برابر شرق و غرب شده و همواره یاریگر فلسطین و مستضعفان جهان بوده است.
با عقب‌نشینی، لبنان روی نقشه کشورهای مستقل باقی نخواهد ماند
دوشنبه 1404/11/20 ساعت 19:53
شیخ نعیم قاسم:
با عقب‌نشینی، لبنان روی نقشه کشورهای مستقل باقی نخواهد ماند
دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان گفت: با وجود پایداری، شکستی وجود نخواهد داشت و با وجود آمادگی برای دفاع، ممکن نیست که اسرائیل بتواند اهدافش را محقق کند، باید بدانیم که این مرحله، مرحله‌ای است که آینده را ترسیم می‌کند؛ در صورت هر گونه عقب‌نشینی، شکست یا تسلیم، هرگز لبنان بر روی نقشه کشورهای مستقل باقی نخواهد ماند.
دبیرکل حزب الله: جمهوری اسلامی ایران دولت صاحب الزمان است
چهارشنبه 1404/11/15 ساعت 12:38
دبیرکل حزب الله: جمهوری اسلامی ایران دولت صاحب الزمان است
شیخ نعیم قاسم دبیرکل حزب الله لبنان گفت: جمهوری اسلامی ایران دولت صاحب‌الزمان است و مقاومت، مسیر تعجیل در فرج است.
شیخ نعیم قاسم: شما مانع طرح «خاورمیانه جدید» شده‌اید
شنبه 1404/11/04 ساعت 19:35
پیام دبیرکل حزب‌الله خطاب به جانبازان
شیخ نعیم قاسم: شما مانع طرح «خاورمیانه جدید» شده‌اید
دبیرکل حزب الله لبنان امروز (شنبه) در پیام خود به رزمندگان جانباز گفت: مقاومت شما در نبرد شجاعانه، گسترش غصب اراضی لبنان را خنثی کرده و مانع از شکل گیری طرح تحمیلی آمریکایی خاورمیانه جدید شده است.
شیخ نعیم قاسم: دشمنان با تمام حمایت‌ها نتوانستند چهره ایران را تغییر دهند
شنبه 1404/10/27 ساعت 18:28
شیخ نعیم قاسم: دشمنان با تمام حمایت‌ها نتوانستند چهره ایران را تغییر دهند
دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به تحولات اخیر ایران، تاکید کرد که دشمنان با وجود حمایت‌های آمریکا و ترامپ موفق به تغییر چهره ایران نشدند.
نظرات

آخرین اخبار
مقاومت عراق خلع سلاح نمی شود
وداع تاریخی مشهد با رهبر شهید؛اقامه نماز بر پیکر توسط فرزند ارشد ایشان
برنهام جایگزین استارمر می شود؟
حمله تند سرمربی سابق آفریقا به اینفانتینو
تشکیل کارگروه ویژه مقابله با پولشویی بورسی
قرارداد 7میلیون یورویی کلوپ با ژرمن ها
ادامه نقض آتش‌بس لبنان توسط رژیم صهیونیستی
چرا آلمانی‌ها بار دیگر علیه پایگاه هوایی آمریکا دست به اعتراض زدند؟
ترامپ زیر تیغ انتقاد نماینده جمهوریخواه
فیدان: آتش‌بس ایران و آمریکا پایان نیافته است
بسته تحریمی جدید اروپا علیه روسیه در راه است
تشییع میلیونی شهید خامنه‌ای پیام تداوم راه مقاومت بود
درگیری شدید حریدی‌ها با نظامیان صهیونیست
تجاوز دوباره آمریکا به ایران؛ حمله به 5 استان و پاسخ کوبنده نیروهای مسلح
پدافند هوایی بوشهر اقدام پهپادهای مهاجم را ناکام گذاشت
آمریکاحمله‌ای در ایران انجام نداده است
هند و افغانستان در ناآرامی های بلوچستان نقش دارند
قدردانی آیت الله موحدی کرمانی از مردم عراق
سفر ریلی مشهد - تهران از سر گرفته شد
افزایش قیمت بنزین در آمریکا
مدافع انگلیس دیدار مقابل نروژ را از دست داد
آمدم ای شاه پناهم بده
تشییع شهید خزیمی در بندر امام خمینی(ره)
نگرانی بلژیک از فشار اقتصادی جنگ ایران و امریکا
واکنش ایران به بیانیه ناتو در آنکارا
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره تحولات منطقه
روایت بقائی از بدرقه باشکوه رهبر شهید
مصباحی‌مقدم: امام شهید، نماد ایستادگی و استقلال ایران بود
مشهد دریای سیاه و سرخ شد
یک انتقال غیرمنتظره برای امید ابراهیمی
هشدار زاخارووا به برلین
هشدار قطع برق ادارات پرمصرف تهران
حضور امدادگران 26استان درمشهد
لاوروف:جنگ ایران با توافقی همه جانبه حل می شود
علیرضا شریفی در جمع برترین تازه‌واردهای بسکتبال آسیا
هشدار سفیر ایران در فنلاند درباره امنیت کریدورها برای کشورهای اروپایی
دوران جدیدی را با راهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای آغاز کرده ایم
رای منفی روسیه و چین به سند پیشنهادی امارات درباره تنگه هرمز
شلیک امریکا به قلب 10 قایق صیادی در عسلویه
تقدیر رئیس جمهور از حضور تاریخی مردم در مراسم بدرقه رهبر شهید
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه 20تیرماه
تشییع رهبر شهید ایران از دریچه نگاه CNN
گزارش تصویری| تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در مشهد مقدس
فرودگاه ایرانشهر بسرعت بازسازی می شود
سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
اسرائیل در ترور سخنگوی حماس ناکام ماند
بازسازی یک خط از مسیر ریلی آسیب دیده نیشابور - مشهد
وداع تاریخی یک ملت با رهبر شهید
بازتاب تشییع رهبر شهید ایران در رسانه‌های روسیه
نتانیاهو: از جنوب لبنان عقب نشینی نمی کنیم