×
سیاسی
شناسه خبر : 272975
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 20:17
خبر مهم دیوان عالی کشور درخصوص نحوه رسیدگی به پرونده‌های حوادث اخیر

خبر مهم دیوان عالی کشور درخصوص نحوه رسیدگی به پرونده‌های حوادث اخیر

رئیس دیوان عالی کشور گفت: قضات دیوان عالی کشور در رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات اخیر، ضمن رسیدگی قاطعانه مرّ قانون را اجرا خواهند نمود و به لحاظ ملی بودن و حساسیت این نوع پرونده ها، خارج از نوبت رسیدگی می‌شود.

نورنیوز- گروه سیاسی: حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری روز سه‌شنبه در جلسه هیات عمومی دیوان عالی کشور در نطق پیش از دستور جلسه، افزود: دشمن همواره به انحاء مختلف به دنبال ضربه زدن و از بین بردن نظام جمهوری اسلامی است و ملت ایران را سد بزرگی در مقابل خود می‌بیند، تمام توطئه‌های دشمن پس از عنایات الهی و رهبری حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب با حضور و دفاع مردم از دستاوردهای انقلاب خنثی شده است؛ مردم و جوانان ما همانگونه که در حماسه بزرگ ۲۲ دی ماه شاهد بودیم، پای انقلاب ایستاده‌اند و بسیاری از جوانان ما در صحنه دفاع از ارزش‌های انقلاب همچون سربازان امام (ع) در میدان هستند و کودتای اخیر آمریکایی –صهیونیستی را خنثی کردند.

رئیس دیوان عالی کشور در بخشی از این نشست، با تبریک فرارسیدن نیمه شعبان ولادت حضرت قائم (ع) به بیان روایات معتبری از ادیان و مذاهب الهی در خصوص وجود مقدس منجی عالم بشریت پرداخت و تصریح کرد: درباره امامان معصوم و جانشینان پیامبر (ص) هم در منابع اهل سنت اشاره شده و هم در منابع شیعه روایات بسیار فراوانی در کتب معتبر وجود دارد، در روایتی آمده است، پیامبر (ص) به امام علی (ع) فرمود: «الائمه بعدی اثنای عشر، اولهم انت یا علی و آخرهم القائم الذی یفتح الله عزوجل علی یدیه مشارق الارض و مغاربها». به این معنا که «ائمه بعد از من دوازده نفرند، اول آنها توی‌ای علی و آخر آنها قائم می‌باشد.»

وی با بیان اینکه امام زمان (ع) ناظر بر روش، گفتار، کردار و رفتار ما ناظر است، اشاره کرد: ان شاء الله از پویندگان و منتظرین واقعی آن حضرت باشیم و با رفتار و کردار خود قلب آن حضرت را که امام حی و ناظر بر ماست، شاد کنیم.

رئیس دیوان عالی کشور در ادامه سخنان خود با گرامیداشت دهه مبارکه فجر به تشریح نکاتی از تاریخ پربرکت ۴۷ ساله انقلاب اسلامی و تحولات آن پرداخت و گفت: قبل از انقلاب، کشور در وضعیت بسیار بدی قرار داشت، انقلاب اسلامی خدمت بزرگی به این ملت کرد، اکنون وظیفه ما بسیار سنگین است و باید با توجه به تجربه‌ای که قبل از انقلاب در کشور شاهد بودیم تلاش کنیم سهم خود را درعرصه سیاسی، اجتماعی و قضایی نسبت به پاسداری و صیانت از انقلاب آنگونه که شایسته است، ادا کنیم.

وی ادامه داد: کاری که امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب به انجام رساند، احیای دین بود به طوری که اسلام بعد از ۱۴ قرن به منصه ظهور و بروز عملی رسید، این اقدام در طول ۱۴ قرن مشابه و نظیری در جهان ندارد، هر چند آنچه که مدنظر آن فرزانه و مجدد بزرگ در این قرن بود به طور کامل محقق نشد، اما تحول بزرگی در کشور ایجاد کرد.

رئیس دیوان عالی کشور افزود: اگر امروز تاریخ اسلام را مطالعه کنیم در دل خود به کسانی که زمینه انحراف اسلام را در دوران پس از رسول اکرم (ص) و در دوران سال‌های نخستین بعد از رحلت پیامبر اکرم (ص) به وجود آوردند نفرین می‌‎فرستیم، افرادی که با کوتاهی در برابر مسئولیت‎هایشان امام (ع) را خانه نشین کردند، لذا باید توجه داشته باشم هر گونه کوتاهی در حفظ ارزش‌های اسلام و پاسداری از خون شهدا که در راه انقلاب جان خود را فدا کردند؛ در پیشگاه خداوند مسئولیت دارد.

وی تصریح کرد: اقدام پیامبر گونه امام خمینی (ره) در مقابل دشمنان داخلی و خارجی، انقلاب اسلامی را رقم زد و ما در طول ۴۷ سال شاهد بودیم که استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا از هیچ دشمنی و توطئه‌ای علیه این انقلاب دریغ نکرده و نمی‌کند و همچنان نیز به دشمنی خود ادامه می‌دهند.


نظرات

آخرین اخبار
چت‌جی‌پی‌تی به والدین هشدار می‌دهد
انگلیس (4) - فرانسه (0)
هشدار مجدد آمریکا به شهروندان خود در منطقه غرب آسیا
افشاگری نیویورک‌تایمز از حملات ایران به پایگاه آمریکا در اردن
حمله آمریکا به حوالی سیریک/تکذیب تخلیه خارگ/ممنوعیت تردد غیرضروری در هرمزگان
هرتسوگ: عربستان حق توافق با ایران ندارد!
کبد چرب؛ بیماری خاموشی که به اپیدمی جهانی تبدیل شده است
ادعای سنتکام درباره ادامه محاصره دریایی ایران
نجباء: آمریکا هزینه دور زدن تنگه هرمز را از عراق می‌گیرد
بانک‌های خوزستان روز دوشنبه تعطیل هستند
شریعتی:حمله به اهداف‌ نفتی منطقه عامل بازدارنده آمریکاست
دزدی 15 میلیارد دلاری ترامپ از ونزوئلا
انصارالله: کشورهای میزبان پایگاه‌های آمریکا شریک تجاوز به ایران هستند
رهبر انقلاب: مردم مومن عراق در استقبال از قائد عظیم‌الشان شهید حماسه‌ای عظیم آفریدند
غریب‌آبادی: پیگیر خسارت‌ جنگ‌ها هستیم + فیلم
خبر قطع اینترنت تکذیب شد
موشکهای ایران‌ به ترامپ فهماند که جنگ، بازی کامپیوتری نیست!
پرسپولیس به دنبال بازیکن پیشین بارسلونا
چرا تنگه هرمز به محور اصلی تقابل ایران و آمریکا تبدیل شد؟
خروج هرمزگان از برنامه خاموشی برق کشور
پزشکیان: اتحاد و پرهیز از تفرقه رمز عبور از بزنگاه تاریخی است
زمان سفر نخست‌وزیر عراق به تهران مشخص شد
سقوط محبوبیت ترامپ؛ نارضایتی اقتصادی آمریکایی‌ها به اوج رسید
پاسخ نیروهای مسلح ایران به تجاوز جدید آمریکا؛ اعتراف سنتکام به هلاکت نظامیان آمریکایی
والیبال نوجوانان ایران قهرمان آسیا شد+ تبریک عارف
آماده‌باش کامل عراق برای اربعین؛ امنیت زائران در اولویت است
پروازهای ایران به دبی از سر گرفته شد
3 طلا و یک نقره ثمره تلاش زیست‌شناسان جوان ایران در جهان
عارف: آمریکا پیش از خشک شدن مرکب تفاهم‌نامه، تعهداتش را نقض کرد
دستور فتاح برای کمک به مناطق آسیب‌دیده و تامین آب شرب 20 روستای جاسک
افتخارآفرینی شیمی‌دان‌های جوان ایران در جهان؛ 4 مدال برای تیم ملی
ادارات هرمزگان فردا یکشنبه با 50 درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند
والیبالیست های نوجوان ایرانی در تیم رویایی آسیا
اعتراف سنتکام به کشته‌شدن 2 نظامی آمریکایی در اردن
مهاجم گل‌گهر با سپاهان به توافق رسید
نادر غبیشاوی به استقلال پیوست
جنگ با ایران میراث ترامپ را نابود می‌کند
حادثه برای کشتی تجاری در نزدیکی سواحل عمان
اسرائیل هیوم: ترامپ تمایلی به دیدار با نتانیاهو ندارد
خیبر مدافع ذوب‌آهن را جذب کرد
مردم از تردد غیر ضرور در جاده‌های هرمزگان خودداری کنند
کمیته بین‌المللی المپیک قصدی برای محرومیت اینفانتینو ندارد!
تردد از تونل شهید میرزایی بندرعباس ممنوع شد
ایران در سید سوم فوتبال آسیایی ناگویا قرار گرفت
رهبر انقلاب: نقض تفاهم‌نامه بار دیگر نامعتبربودن امضای رئیس‌جمهور آمریکا را ثابت کرد
پشت پرده اعترافات ونس؛ سیاست یا عملیات روانی؟
بقائی:آمریکا با حمله به غیرنظامیان جنایت جنگی مرتکب شد
پخش رقابت فرانسه و انگلیس برای برنز جام جهانی از شبکه سه
هشدار یک مقام نظامی درباره پیامدهای حمله آمریکا به زیرساخت‌های ایران
لاوروف و امارات خواستار توقف درگیری‌ها در تنگه هرمز شدند