×
اجتماعی
شناسه خبر : 272949
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 16:37
خبر بازداشت پزشکان به دلیل درمان مجروحان حوادث اخیر درست است؟

خبر بازداشت پزشکان به دلیل درمان مجروحان حوادث اخیر درست است؟

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در واکنش به طرح این ادعا که پزشکان به دلیل درمان مجروحان بازداشت شده‌اند، گفت: این موضوع به هیچ‌وجه درست نیست؛ هیچ پزشک و متخصصی به خاطر درمان فردی در بیمارستان یا مطب خود بازداشت نشده است.

نورنیوز- گروه اجتماعی: سلمان اسحاقی درباره اینکه آیا کمیسیون بهداشت آماری از تعداد پزشکان و کادر سلامت بازداشتی در جریان ناآرامی‌های اخیر دارد؟ گفت: قرار است کمیسیون بهداشت و درمان این موضوع را در جلسه‌ای با حضور نمایندگانی از سازمان نظام پزشکی، وزارت بهداشت، وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه، فراجا و سایر نهادهای مرتبط مورد بررسی قرار دهد.

وی ادامه داد: اعتقاد ما این است که در این رابطه آمار و گفته‌هایی که در فضای رسانه‌ای بیگانگان مطرح می‌شود کاملا کذب است و حتی اسامی افراد بیان نمی‌شود. وقتی کسی بازداشت می‌شود، رسانه‌های بیگانه به خیال خودشان برای حمایت از او تلاش می‌کنند اما چرا اسامی بازداشتی‌ها را منتشر نمی‌کنند؟

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان در واکنش به انتشار اسامی پزشکان بازداشتی در فضای مجازی، گفت: کمیسیون بهداشت و درمان و کمیته نظام پزشکی برای صحت‌سنجی طرح این ادعا که پزشکان و متخصصان برای درمان یکسری مجروحان بازداشت شده‌اند، ورود جدی کرده است.

وی ادامه داد: بعد از رسیدن به جمع‌بندی و صحت‌سنجی، جلسه‌ای با وزیر بهداشت، سازمان نظام پزشکی، وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه و فراجا برگزار خواهد شد.

اسحاقی در پاسخ به اینکه آیا پزشکی در جریان ناآرامی‌ها بازداشت شده است، گفت: کمیسیون بهداشت و درمان درباره این موضوع صحت‌سنجی می‌کند که آیا پزشک بازداشتی داریم و در این صورت، چه کسانی هستند و به چه دلیل بازداشت شده‌اند.

وی در واکنش به طرح این ادعا که پزشکان به دلیل درمان مجروحان بازداشت شده‌اند، گفت: این موضوع به هیچ‌وجه درست نیست؛ هیچ پزشک و متخصصی به خاطر درمان فردی در بیمارستان یا مطب خود بازداشت نشده است.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان با تاکید مجدد بر اینکه هیچ پزشکی برای درمان شخصی بازداشت نشده است، گفت: باز هم می‌گویم ما در حال صحت سنجی هستیم که آیا پزشکی بازداشت شده است یا خیر ولی اساسا پزشکی به دلیل درمان بازداشت نمی‌شود.

اسحاقی درباره اینکه آیا این روند شامل پرستاران و سایر کادر درمان نیز می‌شود، گفت: پزشکان و کادر درمان برای درمان بیماران قسم خورده‌اند؛ لذا آن‌ها برای درمان مواخذه نخواهد شد و ممکن است فرد درمان شده مخاطب دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی باشند نه آن پزشک.

وی تاکید کرد: هیچ‌گاه نظام جمهوری اسلامی پزشکان و متخصصان و کادر سلامت در بیمارستان‌ها را برای پذیرش مجروحان مواخذه  نخواهد کرد.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان در پاسخ به اینکه آیا این کمیسیون در صورت بازداشت پزشکی، برای تسریع در روند آزادی آن‌ها ورود می‌کند، گفت: صدرصد؛ وظیفه ذاتی کمیسیون بهداشت و درمان نظارت بر حسن اجرای قوانین است و خود را مامن و پناه قانونی حمایت از کادر سلامت می‌داند.

وی تاکید کرد: قطعا از ظرفیت کمیسیون بهداشت و درمان برای تسهیل و تسریع ازاد شدن افرادی استفاده می‌کنیم که مرتکب شدن تخلف یا جرم ناشی از عدم شناخت و اطلاع و فریب باشد و کمک می کند.

اسحاقی در جمع‌بندی گفت: صحت‌سنجی کمیسیون بهداشت و درمان درباره ادعای برخی رسانه‌های معاند در خصوص بازداشت کادر سلامت برای درمان مجروحان در حال انجام است و پس از بررسی، در صورتی که این اتفاق افتاده باشد، پیگیری می کنیم و اگر دلایل امنیتی یا ضد امنیتی نباشد و دلایلی مثل عدم شناخت و عدم اطلاع و فریب باشد، کمک می کنیم که آزاد شود.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
ماراتن دکتری 1405 به ایستگاه مصاحبه رسید+ جزئیات آمار پذیرفته‌شدگان
ایران، محور تیرگی روابط ابوظبی و ریاض
اعلام قیمت‌های جدید واردات برنج و نهاده‌های روغنی + جدول
پیام تبریک آل‌صادق به دولت جدید عراق/ایران در کنار برادران عراقی می‌ماند
تغییر ساعت اداری از فردا برای نجات شبکه برق
توافق روسیه و اوکراین با تبادل 205 اسیر وارد فاز اجرایی شد
شکار «مرکاوا» با پهپادهای انتحاری، ضربات دقیق حزب‌الله در جنوب لبنان
زباله‌دان تاریخ؛ فرجامِ پیش‌بینی شده عراقچی برای سیاست‌های آمریکا
پاسخ قاطع اصغر فرهادی به موج‌سواری سیاسی در کن
وضعیت راه‌ها/ چالوس نیمه‌قفل، سایر محورها روان
اجرای عملیات انهدام مهمات عمل نکرده در قم
ترامپ: قصد دارم تحریم شرکت‌های نفتی چین را لغو کنم
مرگ خانم وکیل زیر چرخ‌های خودروی همسر
درخشش طلا بر سینه چمی‌پا و نقره‌های دیدنی احمدی و زیار
هشدار زرد بارندگی برای 12 استان کشور/خطر سیلاب ناگهانی در مناطق شمالی و غرب
جنایت جدید اشغالگران در بیمارستان‌های صور
امارات به دنبال تسریع پروژه خط لوله نفت برای دور زدن تنگه هرمز
پزشکیان: فردوسی، میان پهلوانان ملی و دینی ایران پیوندی ماندگار برقرار کرد
هواپیمای سوخت‌رسان آمریکایی با کد اضطراری در تل‌آویو فرود آمد
از تایوان تا هرمز؛ پیام‌های پنهان دیدار پکن
اظهارنظر جنجالی ترامپ پس از سفر به پکن
باد، باران و کاهش دما در راه تهران
کره‌جنوبی ناوشکن 4500 تنی خود را به مأموریت برون‌مرزی اعزام کرد
اعلام قیمت طلا و سکه در 25 اردیبهشت ماه 1405
آتش‌بس شکننده است اما به دیپلماسی فرصت می‌دهیم
اختلال اینترنت، گردش مالی کسب‌وکارهای مجازی را تحت تأثیر قرار داد
پیام مرجع شیعی بحرین درباره انقلاب اسلامی
پایان محرومیت روسیه و بلاروس برای حضور در رقابت های بین المللی کشتی
همراهی مردم، کلید پایدار ماندن تأمین انرژی و تولید صنعتی
روند استعفاها در دولت ترامپ به گشت مرزی رسید
پس از ترامپ؛ پوتین نیز عازم چین می‌شود
درخواست مردم اسرائیل: نتانیاهو در انتخابات آینده نامزد نشود
کانادا به‌دنبال تبدیل شدن به ابرقدرت انرژی پاک
سقوط بازار اوراق قرضه جهانی در پی نگرانی از تورم جنگی
پس از نتانیاهو، رئیس ستاد ارتش اسرائیل هم به امارات رفت
کره شمالی تحریم انگلیس علیه اردوگاه کودکان را محکوم کرد
پیام وزیر خارجه هند پس از دیدار با عراقچی در دهلی
اعزام تکواندوکاران ایران به مسابقات قهرمانی آسیا 2026
محدودیت‌های ترافیکی جاده چالوس از ساعت 14 امروز آغاز می‌شود
تبریک پزشکیان به علی فالح الزیدی برای آغاز دولت جدید عراق
رهبر معظم انقلاب: زبان فارسی از بزرگترین ظرفیت‌ها برای ترویج فرهنگ و تمدن غنی ایران است
عراقچی: آمریکایی‌ها با اقدام نظامی به اهداف خود نمی‌رسند+ فیلم
بقائی: کردها نگهبان مرزها و پشتوانه قدرت ایران‌اند+فیلم
تنش امنیتی در سفر ترامپ به چین بر سر مأمور مسلح سرویس مخفی
آمادگی بورس برای بازگشایی از اواسط هفته آینده
رونمایی از دیوارنگاره‌ای در حمایت از ایران و ملت‌های مقاوم در مکزیک
آخرین جزئیات پرونده جنایت مدرسه میناب اعلام شد
کدام شهرها بیشترین فشار را در بازار کار تحمل می‌کنند؟
چین: باید هرچه سریع‌تر راهی برای پایان جنگ علیه ایران پیدا شود
جزئیات ساعت جدید حرکت قطارهای خط 5 مترو