×
سیاسی
شناسه خبر : 272931
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 15:34
نیکزاد: دستمان روی ماشه است ولی آماده مذاکره هم هستیم

نیکزاد: دستمان روی ماشه است ولی آماده مذاکره هم هستیم

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی به المیادین گفت: نیروهای مسلح ایران انگشت روی ماشه آماده هستند و در عین حال ایران آماده مذاکره هم هست.

نورنیوز-گروه سیاسی: «علی نیکزاد» نماینده مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس اول مجلس، در گفت‌وگو با شبکه خبری المیادین لبنان، اعلام کرد: هر چند ایران آماده مذاکره در خصوص مسئله هسته‌ای هست، اما در عین حال، نیروهای مسلح ایران کاملا آماده دفاع از کشور هم هستند.

نیکزاد با حضور در استودیو تهران شبکه المیادین، ویژه ایام دهه فجر، تأکید کرد: «آنچه سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه می‌گوید حرف ملت ایران است. از این باب که نیروهای مسلح ایران دست به ماشه آماده هستند. لذا آمریکایی‌ها ما را از ناو و آوردن ناو به نزدیکی ایران نترسانند. ما ۴۷ سال است که این چیزها را دیده‌ایم و دفعات قبل که ناوهای بیشتری آورده بودند. اما در کنار این، ما حتما به مذاکره اعتقاد داریم. مگر کل حرف آمریکا این نیست که ما نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کنیم، خب ما که دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم. ما مذاکره می‌کنیم چون آمریکا به مردم ما ظلم کرده و با تحریمی که کرده مردم را تحت فشار قرار داده است. غذای مردم را داروی مردم را شغل مردم را تحت تاثیر قرار داده است.»

نایب رئیس مجلس افزود: آمریکا به مردم ایران می‌گوید که من شما را دوست دارم. [پاسخ این است که] تو چطور مردم ایران را دوست داری در حالی که آنان را تحت فشار می‌گذاری و آنان را از مواد غذایی و دارو هم حتی محروم می‌کنی؟ یا کسانی که دارایی مردم را دزدیدند و فرار کردند رفتند خارج از کشور، می‌گویند می‌خواهند مردم ایران را نجات دهند. شما اول دارایی مردم را پس بده، بعد صحبت کن. ما که اینها و دولت آمریکا را خوب می‌شناسیم.

نیکزاد افزود: «حرف آقای عراقچی وزیر امور خارجه ایران، دقیقا حرف مردم است مبنی بر اینکه ما در کنار اینکه کاملا آماده‌ایم و دست متجاوز به کشور را قطع خواهیم کردم، اما در عین حال در میدان دیپلماسی هم کاملا آماده‌ایم. کاملا شفاف. در موضوع هسته‌ای مذاکره می‌کنیم و آنچه مد نظر آژانس [انرژی اتمی] باید باشد (برای عدم ساخت سلاح) همکاری می‌کنیم در حالی که ما بر اساس اعتقادات خودمان اصلا در پی سلاح نیستیم... ما با هیچ یک از همسایگان خود خصومت نداریم. ما دنبال امنیت در کل منطقه هستیم... ما هیچ وقت کارهایی که ترامپ بی‌خرد می‌کند، انجام نخواهیم داد.»

نیکزاد همچنین بار دیگر تاکید کرد: بنابراین همانطور که نیروهای مسلح ما آماده هستند تا با هر اقدامی که بخواهند علیه ما انجام بدهند، مقابله کنند، در کنار آن دستگاه دیپلماسی نیز کار را به پیش خواهد برد و همسایگان دور یا نزدیک بخواهند در دیپلماسی فعال باشند، ما در آن عرصه هم فعال خواهیم بود.

نیکزاد در عین حال، در این مصاحبه یادآوری کرد که همه یادشان هست که ایران در مرتبه قبل در حال مذاکره بود و قرار بود چندروز بعد دور بعدی مذاکره آغاز شود، اما ناجوانمردانه به مناطق مسکونی ما حمله کردند به بهانه اینکه فرماندهان ما در آن ساختمانها هستند... آنها فکر می‌کردند با موشک زدن، مردم ایران به خیابان می‌ریزند و آشوب می‌شود در حالی که بر عکس شد. مردم یکدست پشت نظام ایستادند. مردم ما مردم بصیر و آگاهی هستند.


اخبار مرتبط
نیکزاد: ما برنده جنگ خواهیم بود
سه‌شنبه 1404/12/12 ساعت 13:43
نیکزاد: ما برنده جنگ خواهیم بود
نایب رییس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه برنده جنگ خواهیم بود، گفت: قطعا ترامپ از این لشکرکشی که به خاورمیانه داشته، پشیمان خواهد شد.
اعلام حمایت ماکرون از مذاکرات ایران و آمریکا/از تغییر نظام سیاسی ایران حمایت نمی‌کنم
سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 19:07
اعلام حمایت ماکرون از مذاکرات ایران و آمریکا/از تغییر نظام سیاسی ایران حمایت نمی‌کنم
رئیس جمهور فرانسه از مذاکرات احتمالی تهران و واشنگتن استقبال کرد و با تاکید بر حاکمیت ملت‌ها، گفت که از هیچ گونه تغییر نظام سیاسی در ایران حمایت نمی‌کند.
عقب‌نشینی ناو آمریکایی و سیگنال مذاکره؛ ترامپ بدنبال چیست؟
سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 11:56
عقب‌نشینی ناو آمریکایی و سیگنال مذاکره؛ ترامپ بدنبال چیست؟
ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن از منطقه تماس نزدیک دور شد و هم زمان سیگنال مذاکره رسید؛ بزودی مشخص خواهد شد که این اقدام صرفا یک جا به جایی دریایی است یا پیام قدرت ایران موجب بازتنظیم محاسبات واشنگتن شده است؟
مثلث جنگ، مذاکره و فشار؛ رمز گشایی از سناریوی جدید آمریکا در برابر ایران
سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 11:18
نورنیوز سه گانه جنگ، مذاکره و فشار روانی را در بحران میان تهران و واشنگتن بررسی می کند؛
مثلث جنگ، مذاکره و فشار؛ رمز گشایی از سناریوی جدید آمریکا در برابر ایران
پیام‌های هم‌زمان آمریکا درباره مذاکره با ایران و افزایش تهدیدات نظامی، نشانه یک تناقض ساده نیست؛ یک طراحی راهبردی در بستر جنگ شناختی است. در این میان، نقش اسرائیل در بالا بردن سطح مطالبات و تشویق به گزینه سخت، معادله جنگ و مذاکره ایران و آمریکا را پیچیده‌تر کرده است.
نظرات

آخرین اخبار
حمله وزیر دارایی رژیم اسرائیل به دیوان کیفری بین‌المللی لاهه
دستور دادستان تهران به شبکه بانکی برای پرداخت تسهیلات حمایتی
لابی صهیونیستی با پول‌پاشی نامزدها را تحت تاثیر قرار می‌دهد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 30 اردیبهشت + جدول
معادله تازه ایران برای مهار آمریکا و اسرائیل
پایان انتظار 22 ساله؛ آرسنال قهرمان لیگ برتر شد + فیلم جشن قهرمانی
بلینکن: توان موشکی و هسته‌ای ایران با جنگ از بین نمی‌برد
دیدار پوتین و شی در پکن؛ تاکید بر صلح در خاورمیانه
چرا خون‌دماغ می‌شویم ؟
اقتصادنگار | افزایش مبلغ کالابرگ بر سر یک دوراهی
سنای آمریکا به محدودسازی اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رأی داد
چرا کنسولگری اسرائیل در استانبول تعطیل می شود؟
آیا سفر پوتین به پکن آغاز آرایش جدید قدرت‌هاست؟
عراقچی: بازگشت به میدان جنگ شگفتی‌های بیشتری دارد
ترافیک سنگین تهران و بارش باران در جاده‌های شمالی
ادعای تازه ترامپ : جنگ با ایران به‌زودی تمام می‌شود
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
همه کشتی‌های ناوگان جهانی صمود توسط اسرائیل توقیف شدند
قاتل الهه حسین‌نژاد به دار مجازات آویخته شد + جزئیات جنایت
زاخارووا: تهدید به حملات مجدد علیه ایران وحشتناک است
آغاز آزمایشی حرکت قطار مشهد- سنندج از 6 خرداد
کاهش چشمگیر طلاق در فارس
اردوغان: تنگه هرمز باید در اسرع وقت بازگشایی شود
امضای حدود 40 سند همکاری میان روسیه و چین
از ابتدای سال 10 نوزاد خارجی در رویان متولد شدند
رشد سه برابری اعتبارات مدارس عشایری
توقف الطلبه منصوریان مقابل الکرما در لیگ عراق
هوش مصنوعی به کمک بیماران حرکتی آمد
تاکید معاون وزیر راه بر عزمی جدی برای بازسازی و ارتقای زیرساخت‌های صنعت هوانوردی
گفت وگوی وزیر خارجه آمریکا با دبیرکل سازمان ملل درباره تنگه هرمز
بقائی: سابقه بدعهدی آمریکا در قبال ایران، بیش از 73 سال است
نیروی هوایی در جنگ علیه ایران 42 هواگرد را از دست داده است
هلاکت معاون فرمانده گروهان اسرائیلی در جنوب لبنان
ابهام در روایت آمریکا از سقوط هواپیمای سوخت‌رسان بر فراز عراق
نشست مشترک وزارت خارجه و راه برای رفع موانع تجارت و ترانزیت منطقه‌ای
حکم پرونده پژمان جمشیدی صادر شد
سازمان ملل: 206 حادثه نقض آتش‌بس در جنوب لبنان
توکلی: تنها راه شکست دشمن دعاست
قاهره: راه‌حل نظامی درباره ایران وجود ندارد
شکایت پرسپولیس از سرمربی استقلال
بختیاری‌زاده: چرا روی کریم باقری زوم نکردند؟
یک الگوی چهاربخشی در پنج بار عقب‌نشینی
لژیونرها چه زمانی به اردوی تیم ملی در ترکیه ملحق می شوند؟
حضور ناتو در تنگه هرمز به دو ماه بعد موکول شد
وزیر رژیم صهیونیستی ترکیه را کشور متخاصم دانست
ناگفته های مخبر از روز حادثه بالگرد شهید رئیسی و نگرانی رهبر انقلاب
وزیر خارجه آمریکا راهی هند می‌شود
محیط‌زیست تهران: منشأ گرد و غبار هنوز مشخص نشده است
سپاه از انفجار کنترل‌شده در محدوده باقرشهر خبر داد
ادعاهای متناقض ونس درباره ایران؛ از تهدید نظامی تا دم زدن از بازآرایی روابط