×
ورزشی
شناسه خبر : 272894
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 14:15
جشنواره گل ایران برابر ازبکستان در جام ملت‌های آسیا ؛ عراق حریف ایران در نیمه نهایی شد

جشنواره گل ایران برابر ازبکستان در جام ملت‌های آسیا ؛ عراق حریف ایران در نیمه نهایی شد

تیم ملی فوتسال ایران با نتیجه 7 بر 4 از سد ازبکستان گذشت و در مرحله نیمه نهایی با برنده دیدار تایلند و عراق بازی می‌کند. در پایان بازی سعید احمدعباسی به عنوان بهترین بازیکن دیدار ایران و ازبکستان انتخاب شد. تیم ملی فوتسال عراق نیز با برتری 4 بر 2 مقابل تایلند در مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا حریف ایران در نیمه نهایی شد.

نورنیوز-گروه ورزشی: تیم ملی فوتسال ایران در چارچوب رقابت‌های مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا، امروز (سه‌شنبه، ۱۴ بهمن) به مصاف ازبکستان رفت که این دیدار با نتیجه ۷ بر ۴ به سود ایران به پایان رسید.

تیم ملی با ترکیب ابتدایی باقر محمدی، محمدحسین درخشانی، سالار آقاپور، مهدی کریمی و بهروز عظیمی به میدان آمد. گل‌های ایران توسط سعید احمدعباسی، محمدحسین درخشانی، حسین سبزی (۲ گل)، حسین طیبی، بهروز عظیمی و گل‌به‌خودی بازیکن ازبکستان به ثمر رسید.در دیگر دیدارهای امروز، ژاپن با افغانستان رقابت می‌کند، ویتنام به مصاف اندونزی می‌رود و تایلند هم برابر عراق به میدان خواهد رفت. شاگردان وحید شمسایی در نیمه‌نهایی روز پنجشنبه، ساعت ۱۱:۳۰ برابر برنده دیدار تایلند و عراق قرار خواهند گرفت. 

نیمه نخست

در نخستین دقیقه بازی، باقر محمدی برای دفع توپ از دروازه خارج شد. پس از دفع توپ، دستان محمدی به سر بازیکن ازبکستان برخورد کرد که داور پس از بررسی با VS اعلام پنالتی کرد تا گل نخست ازبکستان به ثمر برسد.

تیم ملی پس از دریافت گل هجومی‌تر شد اما در صحنه‌ای دروازه‌بان ازبکستان توپی را ارسال کرد که با ضربه سر بازیکن آنها همراه بود، واکنش زیبای محمدی روی این صحنه مانع دریافت گل دوم ایران شد.

ازبکستان در حملات زهردار بود و موقعیت سازی را به خوبی انجام می‌داد تا موفق شد با کار خوب بازیکنان خود برای دومین بار توپ را وارد دروازه ایران کند.

در ادامه مسلم اولادقباد حرکتی را آغاز کرد که شوت او پس از برخورد با مدافع ازبکستان وارد دروازه حریف شد تا یک گل از گل‌های خورده جبران شود.

در فاصله ۱۲ دقیقه تا پایان نیمه نخست، باقر محمدی توپ را برای سعید احمدعباسی ارسال کرد. جایی که احمدعباسی با سینه توپ را کنترل کرد و با یک ضربه آکروباتیک، توپ را به زیبایی وارد دروازه حریف کرد.

حرکت بهروز عظیمی در گوشه زمین آغاز شد و سپس پاس رو به بیرون او به درخشانی رسید و دروازه خالی ازبکستان را باز کرد. این پایان کار نبود و سپس ایران با حسین سبزی به گل‌ چهارم رسید تا ازبک‌ها سخت جریمه شوند.

نیمه دوم 

توپ به دست کاپیتان ازبکستان در محوطه این تیم برخورد کرد تا برای ایران اعلام پنالتی شود. حسین طیبی این توپ را به گل پنجم تبدیل کرد.

 ازبکستان در این بازی عملکرد قابل قبولی داشت و در ادامه تلاش‌های خود برای گلزنی، موفق شد گل سوم را روی یک شوت به ثمر برساند.

شوت بازیکنان ایران به دست دروازه‌بان ازبکستان در بیرون از محوطه برخورد کرد. کادر فنی ایران درخواست بررسی داد که داور پس از دیدن صحنه با VS، دروازه‌بان ازبکستان را اخراج کرد. این ضربه خطا روی کار تیمی ایران توسط بهروز عظیمی به گل ششم ایران تبدیل شد.

ازبکستان در دقایقی بازی پاورپلی انجام می‌داد و در تلاش بود تا با شوت زنی دروازه محمدی را باز کند. آنها گل چهارم را روی شوت پرقدرت بازیکن خود به ثمر رساندند.

گل هفتم ایران در دقیقه آخر بازی توسط حسین سبزی به ثمر رسید تا این دیدار با نتیجه ۷ بر ۴ به سود ایران به پایان برسد و شاگردان وحید شمسایی راهی مرحله نیمه نهایی شوند.

همچنین سعید احمدعباسی بهترین بازیکن دیدار ایران و ازبکستان شد.

عراق حریف ایران در مرحله نیمه نهایی شد

در ادامه بازی‌های مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های فوتسال جام ملت‌های آسیا که به میزبانی اندونزی در جریان است تیم‌های عراق و تایلند از ساعت ۱۱:۳۰ دقیقه امروز (سه‌شنبه) به مصاف هم رفتند که این بازی در نهایت با برتری ۴ بر ۲ به سود عراقی‌ها به پایان رسید تا به عنوان دومین تیم جواز حضور در مرحله نیمه نهایی را به دست آورد.

در اولین بازی امروز هم تیم ملی ایران موفق شد با نتیجه پُر گل ۷ بر ۴ ازبکستان را شکست دهد و به عنوان نخستین تیم حضور خود در مرحله نیمه نهایی را قطعی کرد. به این ترتیب ایران و عراق روز پنجشنبه ۱۶ بهمن و از ساعت ۱۱:۳۰ در نیمه نهایی جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۶ رو در روی هم قرار می‌گیرند.


نظرات

آخرین اخبار
پهپادها برای جلوگیری از سرقت اموال به کمک پلیس می‌آیند
ممنوعیت ساخت سلاح ارواح در آمریکا
بهترین شوینده‌های پوست کدامند؟
سرفه‌های آلرژیک و عفونی نشانه چه بیماری‌هایی هستند؟
تاثیر نوشیدنی‌های شیرین بر اضطراب نوجوانان
با این راهکار ساده از خطر ابتلا به آلزایمر رها شوید
کمبود چه غذایی به حافظه آسیب می‌زند؟
محرومیت بازیکن جنجالی بنفیکا
پاریس: خواستار ممنوعیت تردد دریایی روسیه هستیم
وزیر خارجه اسپانیا: صحبت از وقوع جنگ جهانی سوم اغراق آمیز است
واکنش شورای همکاری فارس به مواضع عراق در مورد مرز با کویت
نخست‌وزیر انتاریو: ترامپ به‌تنهایی جهان را به آشوب کشانده است
درآمد چند صد میلیون دلاری قزاقستان از مالیات گوگل
انصارالله به‌دنبال افزایش سطح آمادگی برای مقابله با حمله احتمالی آمریکا
هشدار درباره تشدید بحران بهداشتی و انسانی در غزه
درخواست روسیه از آمریکا: از اقدام نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران صرفنظر کن
کدام معاون رئیس جمهور خواهد شد؛ «روبیو یا ونس؟»
نیروهای عملیاتی هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند
درخواست زلنسکی از ترامپ؛ در کنار ما بمان!
به‌تعویق افتادن سفر روبیو به اراضی اشغالی
شکست اروپا در رابطه با تحریم‌های جدید ضدروسی
واکنش فرمانداری تهران به حواشی رد صلاحیت برخی داوطلبان انتخابات شوراها
جزئیات تازه از فساد 17 همتی سلاطین سکه و خودرو
شایعه بازداشت دانشجویان بوعلی‌سینا تکذیب شد
دلیل ارسال پیامک عجیب مشخص شد
امضای سند همکاری‌های اقتصادی ایران و آذربایجان
بازگشایی همه موزه‌ها در نوروز
ادعای ترامپ: روسای جمهور تاثیر گذار هدف خشونت قرار می‌گیرند
سقوط بالگرد نظامی در پرو با 15 کشته
تشدید تحریم‌های حقوق‌بشری علیه روسیه توسط اتحادیه اروپا
نتانیاهو: با روزهای پیچیده‌ و چالش‌برانگیزی مواجه هستیم
ترامپ با حمله به ایران، متحمل شکستی طولانی‌مدت خواهد شد
حذف نام «اسرائیل» از صورتجلسه‌های پارلمان اردن
بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین
هشدار ژنرال آمریکایی به ترامپ درباره حمله به ایران
نورنما |5 اسفند سالروز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس گرامی باد
آتش‌سوزی در یک گاراژ چوب‌بری در بزرگراه آزادگان تهران
خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران کذب است
دور بعدی مذاکرات روسیه و اوکراین احتمالا آخر هفته جاری برگزار می‌شود
رقابت سخت در صدر جدول؛ سپاهان به رتبه دوم رسید
شیخ نعیم قاسم: پیروزی یا شهادت؛ شکست در قاموس مقاومت جایی ندارد
پزشکیان: نگاه ایران به آفریقا راهبردی و مبتنی بر منافع متقابل است
آمریکا در آستانه جنگ؛ خاکریز بلند عدم قطعیت‌ها ترامپ را متوقف کرده!
عمار حکیم: ثبات ایران رکن مهم برای امنیت و ثبات منطقه است
گزارش تصویری | موج تازه خشونت ها در مکزیک پس از کشته شدن «ال منچو»
«باتلاق راهبردی» آمریکا
بلومبرگ: ویتکاف و کوشنر پنجشنبه برای مذاکره با ایران راهی ژنو می‌شوند
اسرائیل بیمارستان زیرزمینی می‌سازد
ترامپ هم ایران را تحریم می‌کند و هم برایش اشک تمساح می‌ریزد!
توقف تصویب توافق تجاری با آمریکا توسط اتحادیه اروپا