×
اجتماعی
شناسه خبر : 272883
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 11:38
پرداخت یکجای پاداش پایان خدمت معلمان بازنشسته

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش خبر داد:

پرداخت یکجای پاداش پایان خدمت معلمان بازنشسته

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش از پرداخت یکجا و طی یک قسطِ پاداش معلمانی که نزدیک مهرماه بازنشسته شدند خبر داد و گفت: پرداخت با تاخیر بیش از یک ساله پاداش معلمان بازنشسته به سنت و یک روال تبدیل شده بود که دلخوری و گلایه به حق معلمان را بدنبال داشت.

نورنیوز-گروه اجتماعی: علی فرهادی در نشست خبری که صبح امروز در مدرسه دارالفنون برگزار شد، افزود: بعد از تقریبا ۳۰ سال، برای اولین بار در آموزش و پرورش اقداماتی انجام شد که این اقدام یک کار تحولی نبود بلکه از جنس وظیفه بود. متاسفانه این وظیفه سال‌ها به فراموشی سپرده شده بود و شامل پرداخت به موقع پاداش پایان خدمت معلمان می‌شد.

پرداخت یکجای پاداش پایان خدمت بازنشستگان مهرماه

وی با بیان اینکه معلمانی که در مهر ماه بازنشسته شدند، در اوایل بهمن، موفق شدیم پاداش آنها را در یک قسط و یکجا پرداخت کنیم اظهار کرد: پرداخت با تاخیر بیش از یک ساله پاداش معلمان بازنشسته به سنت و یک روال تبدیل شده بود که دلخوری و گلایه به حق معلمان را بدنبال داشت. این اعتبار به ما به صورت اوراق دولتی پرداخت شد که ما این اوراق را به پول نقد تبدیل کرده و توزیع کردیم. مبلغی بالغ بر ۸۰ هزار میلیارد اعتبار دریافت شد.

فرهادی همچنین با تاکید بر اینکه اصلاح نگاه مسئولان و مردم به آموزش و پرورش مثل نان شب برای همه واجب است؛  زیرا زیرساختهای توسعه فرهنگی، امنیت و آینده بالندگی هر کشوری در گرو نظام تعلیم و تربیت است ادامه داد: رویکرد آموزش و پرورش توجه به توسعه و ارتقای کیفیت مدارس دولتی است که پایگاه‌های فرهنگی کانون تعلیم و تربیت هستند و این مسئله مدنظر رهبری  و آموزش و پرورش است. آموزش‌وپرورش برای پذیرش دانش آموزان آغوش باز دارد؛ یعنی مانند برخی مدارس گزینشی نیست و تضمین آینده همه دانش اموزان از جمله وظایف ماست.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: باید به این باور برسیم که تنها راه پیشرفت کشور آموزش و پرورش است و هرگونه کم توجهی و کوچک انگاری به آموزش و پرورش یعنی عدم توجه به رشد و آینده کشور است.

مدارس باید مهم‌ترین کانون گفت‌وگو مردم با دولت و حاکمیت باشد

فرهادی گفت: مدارس باید مهم‌ترین کانون گفت‌وگو مردم با دولت و حاکمیت باشد که شامل دانش‌آموزان و والدین و کارمندان است. ما بیش از ۱۶ میلیون دانش آموز داریم که والدین آنها را نیز در بر می‌گیرد. همچنین هرکسی که امروزه والدین یا دانش امور نباشد هم یک روزی این مسیر را طی کرده و از آموزش و پرورش تاثیر گرفته است.

وی افزود: قریب به ۱میلیون و ۸۰ هزار نفر در دی ماه از وزرات آموزش و پرورش حقوق گرفته‌اند. تعداد زیادی معلم داریم که به سایر ادارات مامور شده‌اند؛ تعدادی هستند که حقوق بگیر ‌ما نیستند اما در آموزش و پرورش خدمت می‌کنند یعنی حدود ۴۵ درصد دولت را این وزارتخانه مهم تشکیل می‌دهد و هیچ جای دیگر این گستردگی وجود ندارد، بنابراین باید توجه به آموزش و پرورش اندازه نصف دولت به این وزارتخانه باشد.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: آرزوی ما در آموزش و پرورش این است که ما اولویت اول دولت باشیم و خوشبختانه در دولت آقای پزشکیان بیش از ۸۰ جلسه با حضو شخص رییس جمهور در یک سال اخیر تشکیل شده و این میزان توجه را ما تاکنون نداشته‌ایم.

وی با بیان اینکه بیش از ۴۲۰ مدرسه یک معلم و یک دانش آموز دارند گفت: امسال ۴۴۸ بسته آموزشی در قالب فیلم های آموزشی تولید و در بستر شاد و مدرسه تلوزیونی قرار گرفت. ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار دانش آموز در حال آموزش از طریق فیلم ها هستتد.

فرهادی گفت: ۱۲ هزار معلم، ۱۸۰ دوره هوش مصنوعی گذارنده‌اند و ما باید به جایی برسیم که معلمان متوسطه دوره اول و دوم در این زمینه فعال باشیم.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به توسعه هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای افزود: باید تا پایان برنامه هفتم، ۵۰ درصد از دانش‌آموزان در هنرستان‌ها درس بخوانند زیرا این افراد به هیچ وجه در جوانی بیکار نمی‌مانند که امروزه حدود ۴۶ درصد را تحقق بخشیده‌ایم.


نظرات

آخرین اخبار
حمله آمریکای متجاوز به بهانه سقوط بالگرد آپاچی/ شروع موج دوم حملات به جنوب کشور
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا
غریب‌آبادی: شورای حکام نباید محل سفیدشویی تجاوز نظامی باشد
مراسم تشییع دو شهید نیروی پدافند هوایی ارتش برگزار شد
بازگشت بیش از 20 هزار حاجی به کشور تاکنون
سیتی‌بانک: احتمال افت 20 درصدی قیمت طلا در تابستان
قیمت بنزین سوپر وارداتی در بورس انرژی مشخص شد