×
اجتماعی
شناسه خبر : 272855
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 10:00
محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی و مسیرهای منتهی به قم

رئیس پلیس راه اعلام کرد:

محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی و مسیرهای منتهی به قم

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای طرح ویژه مدیریت ترافیک همزمان با فرارسیدن نیمه شعبان خبر داد و اعلام کرد: محدودیت‌های گسترده ترافیکی از امروز سه‌شنبه 14 بهمن در محورهای شمالی کشور و مسیرهای منتهی به شهر قم آغاز می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سردار احمد کرمی‌اسد روز سه‌شنبه با اشاره به افزایش سفرهای برون‌شهری به‌ویژه به مقاصد زیارتی و تفریحی، اظهار کرد: طرح جامع مدیریت ترافیک با هدف ارتقای ایمنی سفرها، تسهیل عبور و مرور و پیشگیری از ایجاد گره‌های سنگین ترافیکی از امروز سه‌شنبه ۱۴ بهمن آغاز شده و تا صبح شنبه ۱۸ بهمن ادامه دارد.

وی افزود: با توجه به افزایش حجم سفرها در محورهای شمالی و تردد گسترده زائران به شهر مقدس قم، تمهیدات ویژه ترافیکی در دستور کار پلیس راه قرار گرفته است تا ضمن تأمین ایمنی شهروندان، از ایجاد اختلال در جریان تردد جلوگیری شود.

رئیس پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: بر اساس این طرح، تردد موتورسیکلت‌ها از ساعت ۱۲ ظهر سه‌شنبه ۱۴ بهمن تا ساعت ۶ صبح شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ در محورهای کرج–چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران–سمنان–مشهد و بالعکس ممنوع خواهد بود.

محدودیت‌های محور کرج–چالوس

سردار کرمی‌اسد با اشاره به حساسیت بالای محور کرج–چالوس در روزهای پرتردد گفت: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در این محور همچنان ممنوع است و در صورت افزایش حجم ترافیک در روزهای سه‌شنبه، چهارشنبه، پنج‌شنبه و شنبه (۱۴، ۱۵، ۱۶ و ۱۸ بهمن)، محدودیت‌های مقطعی یک‌طرفه در مسیر رفت یا برگشت به تشخیص مأموران پلیس راه اعمال خواهد شد.

وی اضافه کرد: محدودیت قطعی تردد در این محور روز جمعه ۱۷ بهمن اجرا می‌شود؛ به‌گونه‌ای که از ساعت ۱۱ آزادراه تهران–شمال برای خودروهای به مقصد چالوس مسدود خواهد شد، از ساعت ۱۲ پل زنگوله به‌طور کامل بسته می‌شود و از ساعت ۱۴ مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران به‌صورت یک‌طرفه (شمال به جنوب) درمی‌آید. این طرح ساعت ۲۴ پایان یافته و مسیر دوطرفه می‌شود.

تمهیدات محور هراز

رئیس پلیس راه راهور فراجا همچنین از اعمال محدودیت در محور هراز خبر داد و گفت: تردد کلیه تریلرها در این محور ممنوع بوده و عبور کامیون‌ها و کامیونت‌ها ـ به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی ـ از ظهر سه‌شنبه ۱۴ بهمن تا پایان روز شنبه ۱۸ بهمن در بازه‌های زمانی اعلام‌شده ممنوع است.

وی افزود: در صورت افزایش حجم ترافیک، محدودیت یک‌طرفه مقطعی روز جمعه ۱۷ بهمن در محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس اجرا می‌شود.

محدودیت در محور فشم و رشت–قزوین

سردار کرمی‌اسد گفت: در محور فشم نیز روز جمعه ۱۷ بهمن از ساعت ۱۷ تا ۲۰ محدودیت ترافیکی یک‌طرفه به سمت خروجی فشم اعمال خواهد شد همچنین در محور قدیم رشت–قزوین، در صورت افزایش حجم ترافیک، تردد تریلرها و کامیون‌ها در روزهای مشخص‌شده ممنوع می‌شود.

مدیریت ترافیک زائران در قم

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به افزایش سفرهای زیارتی به قم در ایام نیمه شعبان، خاطرنشان کرد: برای مدیریت ترافیک زائران مسجد مقدس جمکران، محدودیت‌های ویژه‌ای در محورهای منتهی به قم اعمال می‌شود که شامل ممنوعیت تردد وسایل نقلیه سنگین در مسیرهای پرتردد، هدایت خودروها به مسیرهای جایگزین و کنترل ویژه در میدان ۷۲ تن است.

هشدار به رانندگان در جاده‌های کوهستانی

سردار کرمی‌اسد با اشاره به هشدارهای هواشناسی درباره بارش، مه‌گرفتگی، یخبندان و کاهش دید در محورهای کوهستانی، تأکید کرد: رانندگان پیش از سفر از وضعیت راه‌ها مطلع شوند، زنجیرچرخ، تجهیزات ایمنی و سوخت کافی همراه داشته باشند و از توقف در حاشیه راه‌ها و نقاط حادثه‌خیز خودداری کنند.

وی، رعایت سرعت مطمئنه، حفظ فاصله طولی مناسب و پرهیز از سبقت غیرمجاز را در این شرایط جوی بسیار مهم دانست و گفت: پلیس با تخلفات حادثه‌ساز برخورد قاطع خواهد کرد.


نظرات

آخرین اخبار
بحران جدید در استقلال؛ جنپو قراردادش را فسخ کرد
جاده چالوس از امروز یک‌طرفه شد؛ جزئیات محدودیت تردد
جزئیات توسعه نیروگاهی ایران در دوران جنگ و امروز
افتتاحیه جام جهانی زیر سایه اعتراضات خیابانی و تهدید به خشونت
درخواست ویژه عراق از فیفا؛ پیراهن مشکی برای شب عاشورا در جام جهانی
واکنش وزارت خارجه به اظهارات رئیس‌جمهور لبنان
کاظمی: امتحانات پایه‌های 11 و 12 نهایی و حضوری است
پایان فعالیت سارقان قلابی در جهانشهر کرج
قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 16 خرداد 1405 +جدول
اجرای پروژه ملی انرژی خورشیدی در واحدهای صنفی تهران
کنایه دنیرو به ترامپ در افتتاحیه جشنواره ترایبکا
سفر وزیر کشور پاکستان به تهران با پیام ویژه برای رهبر ایران
نخست وزیر لبنان: مشکلات جنوب، دغدغه تمام کشور است
وقوع چند انفجار در بحرین
میان سند و سایه؛ پرونده‌ای که دوباره زنده شد
مرگ 3 نفر در تصادف شاخ‌به‌شاخ دو پراید
گزارش فائو: ثبات نسبی اما بالا در قیمت جهانی مواد غذایی
احتمال رعد و برق و گرد و خاک در نیمه شمالی تهران
جلسه ویژه مجلس با وزیر نفت درباره ناترازی انرژی
بورس در اولین روز هفته صعودی ماند
انتقاد شدید معاون وزیر خارجه از گزارش جدید آژانس و تحرکات شورای حکام
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(147) «خرم آباد»
ماجرای بازداشت مهاجم تیم عراق در ورود به آمریکا چه بود؟
نورنما | کوچه دو طبقه در کاشان
چگونه پهپادهای ارزان ایران معادلات نبرد را تغییر دادند؟
احداث مسیر جایگزین پل B1 در البرز آغاز شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 16 خرداد 1405
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 16 خرداد 1405 + جدول قیمت ها
اعتراف وزیر انرژی آمریکا: کاهش قیمت بنزین بدون توافق با ایران ممکن نیست
مقام عراقی: بغداد از پرداخت عوارض تنگه هرمز مستثنی است
موفقیت تاریخی ناسا : جت X-59 دیوار صوتی را شکست
«تهران کنارت» پرمخاطب‌ترین فیلم هفته با 87 هزار مخاطب
تاوان حمایت از تل‌آویو؛ برلین از قطار قدرت جا ماند
بازگشت پرویز ثابتی به سینما؛ فیلم جدید درباره ساواک کلید خورد
چرا پنتاگون ارسال موشک‌های تاماهاک به آلمان را لغو کرد؟
افت شدید محبوبیت رئیس‌جمهور آمریکا در نظرسنجی‌ها
افزایش 21 درصدی کرایه اتوبوس و ناوگان مسافری از امروز
جدول کامل کنسرت‌های تهران و تبریز منتشر شد؛ از علیرضا قربانی تا کینگ رام
آغاز صدور احکام جدید بازنشستگان تأمین اجتماعی + زمان واریز معوقات فروردین و اردیبهشت
مطالبات گندم‌کاران هنوز پرداخت نشده است
شرایط ثبت‌نام و قیمت 5 خودروی وارداتی در طرح جدید فروش اعلام شد
جزئیات وام مسکن 400 میلیونی برای خانواده‌های دارای فرزند اعلام شد
تماس‌های فشرده رئیس پارلمان لبنان با مقامات آمریکایی فاش شد
قرارداد 2 میلیارد دلاری آمریکا برای فروش پدافند ضد پهپاد به کویت
انتقاد تند عضو کنگره آمریکا از نتانیاهو و نفوذ تل‌آویو در واشنگتن
چرا پنتاگون از فعالیت‌های اطلاعاتی اسرائیل نگران شده است؟
چرا برخی افراد پس از طلاق دچار افسردگی و اضطراب می‌شوند؟
صعود تکواندو ایران در رنکینگ جهانی؛ زندی شماره یک المپیک شد
بغداد زمان خروج نیروهای ائتلاف آمریکایی را اعلام کرد
تصادف مرگبار سمند در نجف‌آباد؛ 3 فوتی و 1 مصدوم