×
اجتماعی
شناسه خبر : 272855
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 10:00
محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی و مسیرهای منتهی به قم

رئیس پلیس راه اعلام کرد:

محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی و مسیرهای منتهی به قم

رئیس پلیس راه راهور فراجا از اجرای طرح ویژه مدیریت ترافیک همزمان با فرارسیدن نیمه شعبان خبر داد و اعلام کرد: محدودیت‌های گسترده ترافیکی از امروز سه‌شنبه 14 بهمن در محورهای شمالی کشور و مسیرهای منتهی به شهر قم آغاز می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سردار احمد کرمی‌اسد روز سه‌شنبه با اشاره به افزایش سفرهای برون‌شهری به‌ویژه به مقاصد زیارتی و تفریحی، اظهار کرد: طرح جامع مدیریت ترافیک با هدف ارتقای ایمنی سفرها، تسهیل عبور و مرور و پیشگیری از ایجاد گره‌های سنگین ترافیکی از امروز سه‌شنبه ۱۴ بهمن آغاز شده و تا صبح شنبه ۱۸ بهمن ادامه دارد.

وی افزود: با توجه به افزایش حجم سفرها در محورهای شمالی و تردد گسترده زائران به شهر مقدس قم، تمهیدات ویژه ترافیکی در دستور کار پلیس راه قرار گرفته است تا ضمن تأمین ایمنی شهروندان، از ایجاد اختلال در جریان تردد جلوگیری شود.

رئیس پلیس راه راهور فراجا ادامه داد: بر اساس این طرح، تردد موتورسیکلت‌ها از ساعت ۱۲ ظهر سه‌شنبه ۱۴ بهمن تا ساعت ۶ صبح شنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ در محورهای کرج–چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران–سمنان–مشهد و بالعکس ممنوع خواهد بود.

محدودیت‌های محور کرج–چالوس

سردار کرمی‌اسد با اشاره به حساسیت بالای محور کرج–چالوس در روزهای پرتردد گفت: تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت در این محور همچنان ممنوع است و در صورت افزایش حجم ترافیک در روزهای سه‌شنبه، چهارشنبه، پنج‌شنبه و شنبه (۱۴، ۱۵، ۱۶ و ۱۸ بهمن)، محدودیت‌های مقطعی یک‌طرفه در مسیر رفت یا برگشت به تشخیص مأموران پلیس راه اعمال خواهد شد.

وی اضافه کرد: محدودیت قطعی تردد در این محور روز جمعه ۱۷ بهمن اجرا می‌شود؛ به‌گونه‌ای که از ساعت ۱۱ آزادراه تهران–شمال برای خودروهای به مقصد چالوس مسدود خواهد شد، از ساعت ۱۲ پل زنگوله به‌طور کامل بسته می‌شود و از ساعت ۱۴ مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران به‌صورت یک‌طرفه (شمال به جنوب) درمی‌آید. این طرح ساعت ۲۴ پایان یافته و مسیر دوطرفه می‌شود.

تمهیدات محور هراز

رئیس پلیس راه راهور فراجا همچنین از اعمال محدودیت در محور هراز خبر داد و گفت: تردد کلیه تریلرها در این محور ممنوع بوده و عبور کامیون‌ها و کامیونت‌ها ـ به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسدشدنی ـ از ظهر سه‌شنبه ۱۴ بهمن تا پایان روز شنبه ۱۸ بهمن در بازه‌های زمانی اعلام‌شده ممنوع است.

وی افزود: در صورت افزایش حجم ترافیک، محدودیت یک‌طرفه مقطعی روز جمعه ۱۷ بهمن در محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس اجرا می‌شود.

محدودیت در محور فشم و رشت–قزوین

سردار کرمی‌اسد گفت: در محور فشم نیز روز جمعه ۱۷ بهمن از ساعت ۱۷ تا ۲۰ محدودیت ترافیکی یک‌طرفه به سمت خروجی فشم اعمال خواهد شد همچنین در محور قدیم رشت–قزوین، در صورت افزایش حجم ترافیک، تردد تریلرها و کامیون‌ها در روزهای مشخص‌شده ممنوع می‌شود.

مدیریت ترافیک زائران در قم

رئیس پلیس راه راهور فراجا با اشاره به افزایش سفرهای زیارتی به قم در ایام نیمه شعبان، خاطرنشان کرد: برای مدیریت ترافیک زائران مسجد مقدس جمکران، محدودیت‌های ویژه‌ای در محورهای منتهی به قم اعمال می‌شود که شامل ممنوعیت تردد وسایل نقلیه سنگین در مسیرهای پرتردد، هدایت خودروها به مسیرهای جایگزین و کنترل ویژه در میدان ۷۲ تن است.

هشدار به رانندگان در جاده‌های کوهستانی

سردار کرمی‌اسد با اشاره به هشدارهای هواشناسی درباره بارش، مه‌گرفتگی، یخبندان و کاهش دید در محورهای کوهستانی، تأکید کرد: رانندگان پیش از سفر از وضعیت راه‌ها مطلع شوند، زنجیرچرخ، تجهیزات ایمنی و سوخت کافی همراه داشته باشند و از توقف در حاشیه راه‌ها و نقاط حادثه‌خیز خودداری کنند.

وی، رعایت سرعت مطمئنه، حفظ فاصله طولی مناسب و پرهیز از سبقت غیرمجاز را در این شرایط جوی بسیار مهم دانست و گفت: پلیس با تخلفات حادثه‌ساز برخورد قاطع خواهد کرد.


نظرات

آخرین اخبار
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت امام جماعت مسجد ابوذر قرائت شد
پایان انتظار برای نیمکت تیم ملی هندبال؛ کلاییچ هدایت ایران را بر عهده گرفت
پرسپولیس (2) - چادرملو (0) + فیلم
هشدار زرد هواشناسی برای اردبیل؛ رگبار و احتمال سیلاب از شنبه شب
موج گرمای بی‌سابقه اروپا قربانی گرفت؛ زندگی در چند کشور مختل شد
سخنگوی سپاه: تنگه هرمز سرزمین ایران است و هیچ ارتباطی با آمریکا ندارد
حمله دوباره اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا؛ تأسیسات برق آسیب دید
جایزه اورول 2026 به «رونویسی» و «فرار از کابل» رسید+ اسامی برندگان
تیم ملی ایران 2 - 3 ژاپن/واگذاری بازی به سامورایی ها
چه استان هایی فردا دیرتر از معمول کار خود را آغاز می کنند؟
اعتراف جان بولتون به نگهداری غیرقانونی اسناد محرمانه امنیتی
اختلافات خانوادگی به قتل جوانی ختم شد+ جزئیات حادثه
هشدار تهران به شورای همکاری خلیج فارس؛ ثبات منطقه را قربانی نکنید
پاسخ تند مشاور رهبر انقلاب به شورای همکاری خلیج فارس
استاندارد یورو 6 کافی نیست؛ خودروهای داخلی همچنان پرمصرف‌اند
ترامپ مدعی نقض آتش بس شد
ادعای بلومبرگ درباره پیام عمان به اروپا؛ آینده تنگه هرمز تغییر کرده است
نیروی هوافضای سپاه پیام منتسب به فرمانده خود را تکذیب کرد
ساخت راه‌آهن هرات–مزارشریف با اجرای ایران آغاز شد
سازمان جهانی دریانوردی عملیات تخلیه کشتی‌ها را متوقف کرد
العربیه: دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس برگزار می‌شود
فروش بلیت پرواز مستقیم تهران–دبی آغاز شد
حمله خرس به شهروند مراغه‌ای در دامنه سهند+ جزئیات حادثه
60 درصد آمریکایی‌ها حمله نظامی به ایران را بی‌فایده می‌دانند
تبادل 160 اسیر میان روسیه و اوکراین با میانجیگری امارات
برخورد هواپیما با آسمان‌خراش 518 متری در پکن؛ ساختمان تخلیه شد+ فیلم
اپل قیمت محصولاتش را افزایش داد
گنده‌گویی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به زبان فارسی علیه ایران
قیمت جهانی طلا امروز جمعه 5 تیر 1405
متخصصان روس‌اتم به‌زودی به نیروگاه هسته‌ای بوشهر بازمی‌گردند
افزایش یک تا 2 درجه‌ای دما در استان اصفهان
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 5 تیر 1405
پایان هشدار امنیتی در امارات پس از اعلام خطر حمله موشکی
دیدار ایران و مصر در سینماها اکران نمی‌شود
خدمات کارت‌های بانک ملی امشب موقتاً قطع می‌شود
اریک پرینس: به ترامپ درباره ایران توصیه‌های بدی شده بود
آغاز فعالیت استقلال خوزستان برای لیگ برتر با تست‌گیری از جوانان
تحویل 22 خدمه ایرانی نفتکش توقیف‌شده توسط آمریکا به ایران
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت هجدهم
حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به شمال غزه
تشدید رقابت امنیتی آمریکا بر سر کابل‌های اینترنت جهانی با تصویب قوانین جدید
نقض دوباره آتش‌بس؛ اسرائیل از ساکنان شهر منصوری خواست منطقه را تخلیه کنند
بقائی: ایران بیشتر از هر طرف دیگری دغدغه امنیت جمعی منطقه را دارد
آمریکا به دنبال کسب میزبانی دوباره جام جهانی
حکم 7 سال زندان برای بانوی اول سابق کره جنوبی به اتهام فساد مالی
رشد بی‌سابقه مهاجرت معکوس از سرزمین‌های اشغالی؛ خروج گسترده متخصصان
شمار کشته‌های زلزله ونزوئلا به 589 نفر رسید
آغاز ورود کالاهای ته‌لنجی و احتمال آزادسازی واردات لوازم خانگی
حضور هیات تجاری ایران با نام «میناب 168» در مجمع تجاری شانگهای
شاپور رحیمی درگذشت+ زمان تشییع