×
بین الملل
شناسه خبر : 272853
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 10:33
بیل کلینتون و همسرش بر سر پرونده اپستین به کنگره می‌روند

بیل کلینتون و همسرش بر سر پرونده اپستین به کنگره می‌روند

در بحبوحه جنجال‌های مرتبط با پرونده رسوایی‌های جنسی «اپستین»، بیل و هیلاری کلینتون در تحقیقات مجلس نمایندگان آمریکا در مورد اپستین شهادت خواهند داد.

نورنیوز-گروه بین الملل: سخنگوی رئیس‌جمهور اسبق آمریکا اعلام کرد که «بیل کلینتون» رئیس‌جمهور سابق آمریکا و همسرش «هیلاری کلینتون» در تحقیقات مجلس نمایندگان آمریکا در مورد «جفری اپستین»، مجرم جنسی، شهادت خواهند داد و از رأی‌گیری احتمالی برای متهم کردن خودشان به بی‌احترامی و اهانت به دادگاه جلوگیری کردند.

آنها در ابتدا از حضور در برابر قانونگذاران برای بررسی نحوه برخورد مقامات با تحقیقات قبلی در مورد این سرمایه‌دار رسوا شده که با نخبگان تجاری و سیاسی جهان ارتباط و مکاتبه داشت، خودداری کرده بودند. اپستین در زندان خودکشی کرد و مرد.

آنجل اورنا، سخنگوی کلینتون، در پلتفرم ایکس گفت: «رئیس‌جمهور سابق و وزیر امور خارجه سابق آنجا خواهند بود. آنها مشتاقانه منتظر ایجاد وضعیتی هستند که برای همه اعمال شود.»

به گزارش خبرگزاری فرانسه، پیشتر کمیته قوانین مجلس نمایندگان آمریکا قطعنامه‌هایی را پیش برده که کلینتون‌ها را به سرپیچی از احضاریه‌ها برای حضور و توضیح ارتباطشان با اپستین، که در سال ۲۰۱۹ در بازداشت مرد، متهم می‌کند.

ماجرای اپستین همچنان سایه سنگینی بر واشنگتن انداخته است و برخی از برجسته‌ترین نام‌ها در سیاست ایالات متحده را درگیر کرده و نبردهای حزبی شدیدی را که این رسوایی را شکل داده‌اند، برجسته می‌کند.

دموکرات‌ها می‌گویند این تحقیقات به جای انجام نظارت مشروع، به عنوان سلاحی برای حمله به مخالفان سیاسی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا - که خود از همکاران قدیمی اپستین است و برای شهادت فراخوانده نشده است - مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ترامپ ماه‌ها تلاش کرد تا از افشای پرونده‌های تحقیقاتی مرتبط با اپستین، که سال‌ها در محافل خواص فعالیت می‌کرد و با میلیاردرها، سیاستمداران، دانشگاهیان و افراد مشهور ارتباط برقرار می‌کرد، جلوگیری کند.

اختلافات دموکرات‌ها

نه ترامپ و نه کلینتون‌ها به ارتکاب جرم مرتبط با فعالیت‌های اپستین متهم نشده‌اند.

کلینتون‌ها در نامه‌هایی که در ابتدا از حضور در واشنگتن خودداری کردند، استدلال کرده بودند که احضاریه‌ها نامعتبر هستند زیرا فاقد هدف قانونی مشخصی هستند.

جمهوری‌خواهان می‌گویند ارتباط گذشته این زوج دموکرات با این غول تجاری، از جمله استفاده بیل کلینتون از جت شخصی‌اش در اوایل دهه ۲۰۰۰، توجیهی برای بازجویی حضوری تحت سوگند است.

در عوض، این زوج اظهارات کتبی سوگندخورده‌ای را ارائه کردند که در آنها اطلاعات خود را در مورد اپستین و همکارش «گیسلاین مکسول»، که به جرم قاچاق جنسی به ۲۰ سال زندان محکوم شده است، شرح داده بودند.

بیل کلینتون پرواز با هواپیمای اپستین برای کارهای بشردوستانه مرتبط با بنیاد کلینتون را تأیید کرد، اما گفت که او هرگز از جزیره خصوصی او بازدید نکرده است. هیلاری کلینتون هم گفت که هیچ تعامل معناداری با اپستین نداشته، هرگز با هواپیمای او پرواز نکرده و هرگز از جزیره او بازدید نکرده است. هیلاری، وزیر خارجه دولت باراک اوباما بوده است.

پس از آنکه کلینتون‌ها موافقت کردند شهادت دهند، کمیته قوانین عصر دوشنبه تصمیم گرفت رأی خود در مورد روند اهانت به دادگاه را فعلاً به حالت تعلیق درآورد. این رأی‌گیری و هدف قرار دادن کلینتون‌ها می‌توانست اختلافات بین دموکرات‌های کنگره را آشکار کند.

برخی از دموکرات‌ها به طور خصوصی اذعان کرده‌اند که حزب آنها مدت‌هاست استدلال می‌کند که هیچکس نباید در تلاش برای کشف دامنه کامل جنایات اپستین، فراتر از بررسی دقیق باشد. اما برخی دیگر نگران بودند که پیشبرد قطعنامه‌های اهانت، به یک استراتژی حزبی برای منحرف کردن توجه از تماس‌های گذشته ترامپ با اپستین تبدیل شود.

وزارت دادگستری هفته گذشته آنچه را که گفته می‌شود آخرین مجموعه از پرونده‌های مربوط به تحقیقات درباره اپستین خواهد بود، منتشر کرد.


نظرات

آخرین اخبار
چمران: محدوده طرح ترافیک کاهش نمی‌یابد
قهرمانی فرزانه فصیحی در دوومیدانی داخل سالن بوداپست
225 متخلف ارزی با 53 میلیارد یورو تعهد احضار شدند ؛ 25 بهمن زمان محاکمه پژمان جمشیدی
قالیباف: باید در اداره کشور طبق عقلانیت انقلابی عمل کنیم
وزیر دفاع: ایجاد هم‌افزایی در بخش فضا ضروری است
تاکید پزشکیان بر ضرورت تقویت صنعت فضایی و توسعه نقش‌آفرینی بخش خصوصی
جشنواره گل ایران برابر ازبکستان در جام ملت‌های آسیا
تجدید میثاق رییس و نمایندگان مجلس با آرمان‌های امام خمینی(ره)
بیش از 400 دیپلمات سابق اتحادیه اروپا خواستار افزایش فشار بر اسرائیل شدند
اسلامی: آماده رونمایی از 20 دستاورد هسته‌ای در ایام دهه فجر هستیم
عقب‌نشینی ناو آمریکایی و سیگنال مذاکره؛ بازی واشنگتن چیست؟
احضار سفرای کشورهای اروپایی به وزارت امور خارجه
آتش‌سوزی گسترده در بازارچه جنت آباد
ناو «آبراهام لینکلن» دور شد، پیام مذاکره نزدیک؛ بازی دوگانه آمریکا چیست؟
پرداخت یکجای پاداش پایان خدمت معلمان بازنشسته
تهران همچنان در صدر استان‌های کم‌بارش
بازنگری قیمت‌ اتوبوس در دستور کار
پالایشگاه‌های چین نفت بیشتری از ایران می‌خرند
تحریم‌های تازه استرالیا علیه ایران
افزایش 41 درصدی عوارض طرح ترافیک تهران
مثلث جنگ، مذاکره و فشار؛ سناریوی آمریکا در برابر ایران چیست؟
پادکست | حضرت ادریس:پیامبر قلم و حکمت
سقوط 670 میلیون دلاری صادرات گاز به عراق؛ تهدید ارزی یا فرصت صنعتی؟
ردپای یک زن سعودی در پرونده‌های اپستین
اثر ناامنی بر بازار دارایی‌ها
استفاده ابزاری آمریکا از اقتصاد در خدمت اسرائیل
مجلس از روز یکشنبه وارد بررسی لایحه بودجه 1405 خواهد شد
رونالدو ساز جدایی کوک کرد
بیل کلینتون و همسرش بر سر پرونده اپستین به کنگره می‌روند
محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی و مسیرهای منتهی به قم
ترامپ: درحال گفت‌وگو با ایران هستیم
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه شنبه 14 بهمن 1404+ جدول
‌‌شکل و محتوای مذاکرات احتمالی
سازمان ملل: بازگشایی گذرگاه رفح کافی نیست
امارات تمایل به اداره نوار غزه را تکذیب کرد
سناریوهای احتمالی پیش‌رو با آمریکا
مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی از 15 بهمن آغاز می‌شود+ جزئیات زمان بندی دهک ها
سازمان ملل: اسرائیل باید به اشغالگری پایان دهد
تصادف مرگبار در محور داراب به قلاتویه پنج کشته برجای گذاشت
حماس: اسرائیل قصد اجرای مرحله دوم آتش بس را ندارد
پزشکیان رسما دستور مذاکره را صادر کرد
واقعیت ایران؛ تاب آوری است نه زوال
سیاست‌نامه | شرط‌های ماندگاری و پویایی یک انقلاب
رفع محدودیت واردات نهاده‌های دامی تا پایان سال
کریم بنزما به الهلال پیوست
نشست عراقچی با سفرا و رؤسای نمایندگی‌های ایران در قاره آسیا
برنامه مسابقات ورزشی امروز14 بهمن1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 14 بهمن 1404 + وضعیت استان‌ها
زلزله 4 ریشتری بامداد امروز عسلویه را لرزاند
وزیر جنگ آمریکا : ترامپ به‌دنبال جنگ با ایران نیست؛ یا مذاکره یا گزینه‌های دیگر