×
سیاسی
شناسه خبر : 272775
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/13 ساعت 20:21
وزیر اطلاعات: دشمن به‌دنبال تسخیر شهری بود

وزیر اطلاعات: دشمن به‌دنبال تسخیر شهری بود

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: وزیر اطلاعات در جلسه امروز این کمیسیون تأکید کرد که در اغتشاشات دی‌ماه، دشمن به‌دنبال «رزم خیابانی» بود تا در نهایت منجر به تسخیر شهری شود.

نورنیوز- گروه سیاسی: ابراهیم‌ رضایی در توضیح جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: در آستانه میلاد امام زمان (عج) و در هفته بزرگداشت سربازان گمنام، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بعدازظهر امروز میزبان وزیر اطلاعات و تعدادی از معاونان ایشان بود.

وی توضیح داد: در این جلسه، معاونان وزیر و در ادامه وزیر اطلاعات گزارشی از وضعیت امنیتی کشور و و تأمین امنیت ارائه کردند. ‌آقای خطیب به نکات مهمی اشاره کردند از جمله ارائه گزارشی از اقدامات وزارت اطلاعات در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمن در حملات تروریستی و اغتشاشات دی‌ماه. ایشان تأکید کردند که در اغتشاشات دی‌ماه، دشمن به دنبال «رزم خیابانی» بود تا در نهایت منجر به تسخیر شهری شود.

رضایی اضافه کرد: وزیر اطلاعات با اشاره ای به اقدامات این وزارتخانه پیش از آغاز اغتشاشات و همچنین پس از جنگ ۱۲ روزه گفت که پیش از وقوع اغتشاشات، ده‌ها نفر از عوامل رژیم صهیونیستی دستگیر شدند. همچنین ضربات سنگینی به تیم‌های تروریستی در جنوب شرق، شمال شرق و شمال غرب کشور وارد شده است.

وی بیان کرد: وزیر اطلاعات با اشاره به رزمایش موفق حضرت امیرالمؤمنین (ع) گفت که این رزمایش، یک اقدام موفق و حاصل کار مشترک وزارت اطلاعات، فراجا و سازمان اطلاعات سپاه بوده است.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی گفت: وزیر اطلاعات در ارتباط با اغتشاشات بیان کرد که ۸۸ درصد بازداشتی‌ها از آسیب‌دیدگان اجتماعی و افراد کم‌سواد هستند که باید برای آن‌ تدبیر شود، البته سردسته‌ها برای ایجاد آشوب آموزش‌دیده بودند.

وی ادامه داد: به گفته وزیر اطلاعات، دشمن با ترکیبی از اقدامات تروریستی، تهدید نظامی، جنگ رسانه‌ای و شناختی و همچنین جنگ سایبری در تلاش است به ایران ضربه بزند و مردم را ناامید و خشمگین کند. از این رو، ضرورت دارد همه مسئولان برای امیدآفرینی، وحدت و همدلی در میان مردم تلاش کنند.

رضایی گفت: آقای خطیب همچنین تأکید کرد که دولت و رئیس‌جمهور در مدیریت و مقابله با اغتشاشات حضور مؤثر و خوبی داشتند و وظایف خود را به‌درستی انجام دادند. ایشان در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع مذاکرات اشاره کرد و گفت که مذاکرات در چارچوب منافع ملی و بر اساس دستورالعمل شورای عالی امنیت ملی انجام می‌شود و هیچ اقدام خارج از منافع ملی انجام نخواهد شد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به اظهارات اعضای کمیسیون، گفت: اعضای کمیسیون امنیت ملی با تقدیر از اقدامات، زحمات و مجاهدت‌های سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات، بر لزوم تقویت این نهاد انقلابی به‌ویژه در لایحه بودجه سال آینده کشور تأکید کردند.

وی ادامه داد: برخی از اعضای کمیسیون از مدیریت ضعیف برخی استانداران در جریان اغتشاشات انتقاد کردند. همچنین لزوم برخورد با مافیای دلار و شرکت‌های ترانسای که ارز را به کشور بازنمی‌گردانند، از دیگر نکات مطرح‌شده در این جلسه بود.

رضایی، ریشه‌یابی حوادث و اغتشاشات و اعتراضات، جلوگیری از ورود سلاح به کشور و برخورد با عاملان گرانی به‌ویژه عاملان گرانی خودرو را از دیگر موارد مطرح شده از سوی اعضای کمیسیون برشمرد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان گفت: در این جلسه، اسناد و مستنداتی از سوی مدیران وزارت اطلاعات به نمایش گذاشته شد که نشان‌دهنده دخالت عناصر خارجی و سرویس‌های بیگانه با ابزارهای مختلف برای ایجاد آشوب و ناامنی در داخل کشور در حوادث اخیر بود.


نظرات

آخرین اخبار
زلزله سیاسی در آلمان؛ شکست تاریخی حزب فریدریش مرتس
امباپه در آستانه تقابل با اینتر: «اینتر حریفی قدرتمند است اما آث میلان را ترجیح می‌دادم!»
تبرئه استقلال و پرسپولیس از تخلفات داربی 107
تلاطم در پنتاگون؛ پیت هگست متهم به ایجاد «فرهنگ ترس» در ارتش آمریکا
رئیس سازمان برنامه و بودجه: تدوین برنامه مقابله فعالانه با تحریم‌ها پیش از آغاز سال 1404
اعزام تجهیزات نظامی ترکیه به کردستان عراق
تغییرات جدید کنکور ابلاغ شد
آنچه در 24 ساعت گذشته تکذیب شد؛ از رفع فیلتر اینستاگرام تا استعفای وزیر نفت
پایان توقف 5 ماهه واردات موبایل
پرسپولیس 2 ذوب‌آهن 0 ؛ پله پله تا صدر
تضاد قانون و حکم دادگاه؛ مصوبه تمدید خودکار اجاره‌بها در برابر حکم تخلیه
جنگ دیپلماتیک میان روسیه و آلمان؛ لغو مجوز فعالیت کنسولگری آلمان در سن‌پترزبورگ
تشدید حملات سعودی در یمن؛ هشدار صریح صنعا به متجاوزان
هشدار هواشناسی تهران؛ رگبار، رعد و برق و تگرگ در راه است
نورنما | جمعه سیاه 17 شهریور
آکسیوس: جنگ علیه ایران، 100 میلیارد دلار هزینه اضافی انرژی روی دست آمریکایی‌ها
گزارش تصویری | مراسم تشییع جنازه 100 شهید فلسطینی در غزه
مصر و انگلیس خواستار اقدام بین‌المللی برای توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی
کره شمالی، آمریکا و متحدانش را به رویارویی نظامی در شبه‌جزیره کره تهدید کرد
شورای حکام امروز چه چیزی را راستی‌آزمایی می‌کند؛ واقعیت ایران یا ادعاهای آمریکا؟
تداوم تجاوزات اسرائیل به لبنان؛ 27 شهید و 69 زخمی در 3 روز اخیر
تهدید تازه وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: جنگ همه‌جانبه در راه است
مطالبه آزادی زندانیان در بند رژیم صهیونیستی؛ اعتراض خانواده‌های سوری
شناسایی 2 نفر از عاملان درگیری در محل اسکان دانشجویان عراقی در سمنان
پایان سردرگمی در هزینه‌های پرستاری خانگی با ابلاغیه جدید وزارت بهداشت
مقام سازمان ملل: محکومیت‌های لفظی در برابر رنج فلسطینی‌ها کافی نیست
بیش از 2 هزار شاکی برای پرونده یک طلا فروش؛ دادگاه چه حکمی صادر کرد؟
آماری از آخرین وضعیت سدهای کشور
جزئیات تازه از دیدار 3 ساعته کوشنر و ویتکاف با پوتین
قیمت نقره امروز دوشنبه 16 شهریور 1405 + جدول قیمتها
پایان پراکندگی آمار دانشگاه‌ها؛ درگاه واحد دانشجویی راه‌اندازی می‌شود
جدول خاموشی مازندران سه‌شنبه 17 شهریور؛ برق کدام مناطق قطع می‌شود؟
مقام عراقی: آمریکا قدرت ایران را دست‌کم گرفت؛ نقشه واشنگتن ناکام ماند
جزئیات طرح جدید دولت برای بنزین؛ شناسه‌دار شدن کارت‌های اضطراری
حکم قضایی برای تروریست‌های اتوبوس محور خاش-زاهدان؛ جزئیات حکم صادر شده
پزشکیان: زیرساخت‌های آسیب‌دیده از جنگ اخیر باید به‌سرعت احیا شوند
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکا؛ تغییر راهبرد ایران در تنگه هرمز؛ نفت 97 دلاری شد
عملیات گسترده پلیس آلمان برای خنثی‌سازی بمب‌های دست‌ساز
طرح بزرگ بریکس؛ از ارزهای ملی تا رمز ارز بانک‌های مرکزی
توقیف 16 هزار میلیارد تومان از اموال چای دبش
ماجرای توقف پرداخت معوقات بازنشستگان چیست؟ تامین اجتماعی:واریزها همچنان ادامه دارد
راه‌اندازی شعبه اتاق بازرگانی در بندرانزلی
پیش بینی قیمت دلار فردا سه‌شنبه 17 شهریور 1405؛ احتمال ریزش تا 218 هزار تومان
اگر گروسی بی خبر است از ترامپ بپرسد!
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 16 شهریور 1405 ؛ چرا سکه 4 میلیون تومان ریزش کرد ؟
پرونده اوکراین در ایستگاه ترامپ؟!
فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن از توان عملیاتی ایران نگران است
جدول خاموشی برق شهر کرمانشاه فردا سه شنبه17 شهریور ؛ ساعت خاموشی شهرهای کرمانشاه
قطعی برق خوزستان فردا سه‌شنبه 17 شهریور؛ برنامه خاموشی شهر اهواز
ستاد حقوق بشر: حمله آمریکا به شناورهای ایرانی نقض حقوق بین‌الملل است