×
بین الملل
شناسه خبر : 272742
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/13 ساعت 23:08
دریافت رشوه؛ وزیر دادگستری پیشین چین را تا ابد راهی زندان کرد

دریافت رشوه؛ وزیر دادگستری پیشین چین را تا ابد راهی زندان کرد

تلویزیون دولتی چین گزارش داد دادگاهی در چین، «تانگ ییجون» وزیر دادگستری پیشین این کشور را به اتهام دریافت رشوه به حبس ابد محکوم کرده است.

نورنیوز- گروه بین الملل: دادگاه میانی خلق «شیامن» در استان ساحلی «فوجیان» در جنوب‌شرق چین اعلام کرد که تانگ ۶۴ ساله، طی بازه‌ای ۱۶ ساله، از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۲۲، به‌طور غیرقانونی اموالی به ارزش بیش از ۱۳۷ میلیون یوان (۱۴.۳۸ میلیون پوند) دریافت کرده است.

بر اساس این گزارش، وزیر پیشین چین متهم است که از موقعیت خود سوءاستفاده کرده تا برای نهادها و افراد مختلف در حوزه‌هایی همچون بازخرید زمین، وام‌های بانکی و رسیدگی به پرونده‌ها، منافعی به همراه داشته باشد.

طبق اعلام کمیسیون مرکزی بازرسی انضباطی چین - نهاد مسئول نظارت بر مقررات درون‌حزبی - تانگ در سال ۲۰۲۴ به فساد متهم شد؛ اتهاماتی که شامل کمک به اعضای خانواده‌اش برای نهایی‌سازی معاملات مالی و دریافت هدایای گران‌قیمت و هزینه‌های سفر مجلل بود.

وی در ادامه همان سال از حزب کمونیست اخراج شد.

دادگاه در رای خود اعلام کرد: «اقدامات تانگ مصداق جرم رشوه‌گیری است» و میزان مبالغ درگیر «به‌طور ویژه‌ای هنگفت» بوده و این معاملات «زیان‌های بسیار جدی» به منافع دولت و مردم وارد کرده است.

بر اساس گزارش تلویزیونی دولتی چین، تمام اموال شخصی تانگ مصادره شده و او همچنین برای تمام عمر از حقوق سیاسی محروم شده است.

صدور این حکم در زمانی صورت می‌گیرد که «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین در چارچوب کارزار گسترده مبارزه با فساد خود - که از زمان به قدرت رسیدنش در سال ۲۰۱۲ بیش از ۲۰۰ هزار مقام را مجازات کرده - به پاکسازی‌ها ادامه می‌دهد.

چند روز پیش از این نیز وزارت دفاع چین اعلام کرد که «ژانگ یوشیا» عالی‌رتبه‌ترین ژنرال ارتش چین به ظن «نقض‌های جدی انضباطی و قانونی» مورد تحقیق قرار گرفته است؛ اقدامی که برجسته‌ترین پاکسازی در رده‌های ارشد نظامی تا امروز به شمار می‌رود.

نهاد مبارزه با فساد چین پیش‌تر اعلام کرده بود که تحقیقاتی را درباره «وانگ شیانگشی» وزیر مدیریت بحران چین آغاز کرده است؛ اقدامی نادر که در آن یک وزیر در حال خدمت مورد بررسی قرار می‌گیرد.

کمیسیون مرکزی بازرسی انضباطی اعلام کرد که این تحقیق به دلیل «نقض‌های جدی انضباط و قانون» انجام می‌شود؛ عبارتی که در چین معمولا به‌عنوان کنایه‌ای برای فساد، سواستفاده از قدرت یا جرایم مرتبط به کار می‌رود.

در سال ۲۰۲۲ نیز «فو ژنگهوا» وزیر دادگستری پیشین چین، به اتهام دریافت رشوه و کمک به مجرمان - از جمله برادرش - برای پنهان‌کردن فعالیت‌های غیرقانونی، به اعدام با تعلیق دوساله محکوم شد. محکومیت او به فهرست بلندبالای مقامات ارشد افزوده شد که در جریان سرکوب گسترده فساد پس از به قدرت رسیدن شی جین‌پینگ مجازات شده‌اند.


اخبار مرتبط
بازداشت کارمند شهرداری و عضو شورای شهر سقز + علت دستگیری
پنج‌شنبه 1405/03/14 ساعت 21:08
بازداشت کارمند شهرداری و عضو شورای شهر سقز + علت دستگیری
رئیس کل دادگستری کردستان اعلام کرد که یک کارمند شهرداری و یک عضو شورای شهر سقز به اتهام دریافت رشوه بازداشت شده‌اند و تحقیقات قضایی درباره این پرونده ادامه دارد.
دسیسه‌چینی اسراییل با موشک و هشتگ
دوشنبه 1404/11/13 ساعت 14:07
نورنیوز از یک کمپین اسراییلی برای تبلیغ رضا پهلوی گزارش می‌دهد
دسیسه‌چینی اسراییل با موشک و هشتگ
در قلب یک کمپین مجازی اسراییلی، تبلیغ رضا پهلوی به‌عنوان گزینه‌ای مطلوب برای بازیگران خارجی قرار دارد. روزنامه فرانسوی فیگارو بر اساس پژوهش‌های میدانی گزارش داده که این کمپین بسیارگسترده وهماهنگ است.دریک مورد، 4765 حساب کاربری درشبکه ایکس، بیش از 843 میلیون توییت منتشر کرده‌اند.در موردی دیگر، 11421 حساب کاربری نزدیک به 1/7 میلیارد لایک پای پست‌ها گذاشته اند.
آغاز ثبت‌نام گردشگری فضایی چین برای سال 2028
دوشنبه 1404/11/13 ساعت 08:48
آغاز ثبت‌نام گردشگری فضایی چین برای سال 2028
استارت‌آپ گردشگری فضایی چین سال 2028 را برای اولین ماموریت سرنشین‌دار خود در نظر گرفته و برای پروازهای آینده با افراد مشهور قرارداد امضا کرده است.
نظرات

آخرین اخبار
قرعه مرگ برای امیدهای ایران؛ همگروهی با غول‌های شرق و غرب در ناگویا
آخرین وضعیت راه‌های کشور؛ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز
130 آتش نشان کشور در خدمت زائران اربعین
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از پل B1 کرج
کشف 45 کیلوگرم طلا از معاون بازداشتی وزیر نفت عراق
انفجارهای دزفول کنترل شده است؛مردم نگران نباشند
تجاوز دوباره آمریکا به خاک ایران/ پاسخ مقتدرانه نیروهای مسلح به دشمن در کویت و اردن
ظرفیت نخستین پارکینگ اصلی قصرشیرین تکمیل شد
ستیز اسپانیا با اسراییل، از میدان سیاست تا زمین فوتبال
پیام مهم سپاه به مردم کویت؛ آمریکاست که تمامیت ارضی و سیادت شما را هتک کرده است نه ما
ترامپ به دنبال حمله به کشور مالی
واکنش تند دیپلمات روس به همراهی نخست‌وزیر جدید انگلیس با امریکا
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 1مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
انصراف 9 کشتی برای عبور از باب‌المندب
پنجمین هشدار آمریکا برای سفر شهروندان خود به خاورمیانه
عربستان حمله به نفتکش خود در دریای سرخ را تأیید کرد
قیمت نفت به 96 دلار رسید
پیام تبریک حجت الاسلام والمسلمین رحیمیان به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
تولید نسل جدید داروی هدفمند درمان سرطان در ایران
دیدار رؤسای موساد و سیا پیش از شروع دوباره تجاوز به ایران
تردد 180 هزار زائر از مرز مهران در هفته نخست ماه صفر
عطارد در حال کوچک‌شدن است
کنگره آمریکا بودجه 1.15 تریلیون دلاری جنگی را تصویب کرد
دو نفتکش سعودی در دریای سرخ هدف قرار گرفتند
توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان تهدیدی برای اسرائیل است
افزایش حملات پهپادی به روسیه در آستانه انتخابات دوما
هماهنگی ایران و عراق برای تردد روان زائران اربعین از مرز سومار
حمله به ایران آزمونی برای آینده حقوق بین‌الملل است
مذاکرات لبنان و اسرائیل ماه آینده از سر گرفته می‌شود
توان بومی ایران معادلات نبرد فناورانه را تغییر داد
پایانِ عصرِ اجاره‌نشینی در فضا؛ نقشه راه سه‌گانه ایران برای تسخیر مدار ژئو
فرارِ مس از نبردِ آبادان؛ فدراسیون در انتظار صدور حکمِ نهایی صعودِ نفت
اولیانوف:ایران مذاکره را می‌پذیرد، اما اولتیماتوم نه
هشدار غریب‌آبادی به اروپا: پایگاه‌دادن به متجاوز، شما را در جنگ شریک می‌کند
تاکید قطر و سوریه بر ضرورت کاهش تنش‌ها در منطقه
تغییر مسیر نفتکش‌ها پس از هشدار انصارالله
مأموریت غیرممکن در اوکراین؛ آیا ترامپ می‌تواند گره کورِ پنجمین سال جنگ را باز کند؟
سردرگمی واشنگتن پس از ضربات پشیمان‌کننده
هفتمین خرید پرسپولیس قطعی شد؛ اخباری با قراردادی دو ساله آمد
رئیس پارلمان لبنان:اسرائیل هنوز آتش‌بازی می‌کند
افشاگری بقائی از سکوت مرگبار کنگره آمریکا در قبال جنایات «میناب» و «لامرد»
واکنش انصارالله به بیانیه‌های عربی؛ این مواضع روایت آمریکا و عربستان است
نقض گسترده آتش‌بس در لبنان؛ ارتش اسرائیل جنوب این کشور را هدف قرار داد
اطلاعیه مهم پرسپولیس درباره بیرانوند؛ رأی محرومیت هنوز معتبر است
پزشکیان: اعتماد متقابل شرط احیای روابط ایران و آلمان است
طوفان گردوخاک در سیستان؛ دید افقی در زهک به 400 متر سقوط کرد
واکنش قاطع قرارگاه خاتم الانبیاء به تهدید ترامپ
یارانه کدام دهک ها 3 برابر می شود؟ + فیلم
خبر خوش برای صنعتگران: قطعی برق صنایع در مرداد و شهریور ممنوع شد
ادای احترام به تابوت‌ها؛ ترامپ باز هم با لفاظی سعی در پنهان کردن شکست دارد