×
اجتماعی
شناسه خبر : 272727
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/13 ساعت 17:35
اعلام محدودیت‌های ترافیکی از 14 تا 18 بهمن‌ در برخی راه‌های کشور

اعلام محدودیت‌های ترافیکی از 14 تا 18 بهمن‌ در برخی راه‌های کشور

مرکز مدیریت راه‌های کشور از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در برخی از محورهای مواصلاتی کشور از روز سه‌شنبه تا شنبه (14 تا 18 بهمن‌ماه 1404) خبر داد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: تردد موتورسیکلت‌ها (به استثنای موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی) از ساعت ۱۲ روز سه‌شنبه ۱۴ بهمن تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۱۸ بهمن‌ماه از محورهای کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه، تهران - سمنان - مشهد و برعکس ممنوع است.

بر پایه این گزارش، تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج - چالوس و بالعکس همچنان ممنوع بوده و در روزهای سه‌شنبه، چهارشنبه، پنجشنبه و شنبه (۱۴، ۱۵، ۱۶ و ۱۸ بهمن‌ماه) در صورت افزایش حجم ترافیک و بنا به صلاحدید مأموران پلیس راه، محدودیت یک‌طرفه مقطعی در مسیر رفت یا برگشت این محور اعمال خواهد شد.

همچنین در روز جمعه ۱۷ بهمن‌ماه، از ساعت ۱۱ از ابتدای آزادراه تهران - شمال به مقصد چالوس محدودیت تردد اعمال شده و از ساعت ۱۲ از ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) محور کاملاً مسدود خواهد شد.

گفتنی است، از ساعت ۱۴ همان روز مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران (شمال به جنوب) یک‌طرفه می‌شود و با پایان یافتن این طرح، از ساعت ۲۴ تردد در مسیرهای رفت و برگشت از پل زنگوله تا مرزن‌آباد انجام می‌شود؛ البته در صورت کاهش حجم ترافیک، پایان طرح زودتر از زمان مقرر اعلام خواهد شد.

همچنین، تردد از مسیر جاده قدیم کرج - چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنان و افراد محلی آزاد بوده، اما در روزهای اعمال محدودیت در مسیر جنوب به شمال، تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس را دارند، از ساعت اعلام‌شده از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع خواهد بود.

بر اساس این گزارش، تردد ناوگان تریلر در محور هراز و بالعکس همچنان ممنوع بوده و عبور ناوگان کامیون و کامیونت (به استثنای خودروهای حامل مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز سه‌شنبه ۱۴ بهمن‌ و همچنین از ساعت ۸ تا ۲۴ روزهای چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه و شنبه (۱۵، ۱۶، ۱۷ و ۱۸ بهمن‌ماه) از محور هراز ممنوع خواهد بود.

این گزارش می‌افزاید، در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأموران پلیس راه، محدودیت تردد یکطرفه مقطعی در روز جمعه ۱۷ بهمن‌ماه به‌صورت یک‌طرفه (رفت یا برگشت) از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس انجام خواهد شد.

بنا بر اطلاعیه مرکز مدیریت راه‌های کشور، از ساعت ۱۷ تا ۲۰ روز جمعه ۱۷ بهمن‌ماه محدودیت ترافیکی یک‌طرفه از انتهای محور پل حاجی‌آباد یا پیچ کلیکان (ابتدای پیچ آریانا) به سمت خروجی فشم اعمال خواهد شد.

همچنین تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از ساعت ۱۰ روز سه‌شنبه ۱۴ بهمن تا ساعت ۱۸ روز چهارشنبه ۱۵ بهمن‌ماه از محور قدیم کاشان - قم و بالعکس ممنوع بوده و تردد از مسیر جایگزین آزادراه قم - کاشان انجام می‌شود.

بر اساس این گزارش، تردد همه انواع وسایل نقلیه سنگین از سمت میدان ۷۲ تن قم به سمت مسجد مقدس جمکران ممنوع بوده و مسیر تردد از روی پل میدان ۷۲ تن به سمت آزادراه قم - کاشان تعیین شده است.

با توجه به حجم ترافیک در میدان ۷۲ تن، رانندگان وسایل نقلیه سنگین که از آزادراه کاشان - قم به مقصد تهران در حال حرکت هستند، پیش از رسیدن به عوارضی قم - کاشان، باید آزادراه قم - گرمسار را به عنوان مسیر جایگزین حرکت انتخاب کنند.

بنابر اطلاعیه مرکز مدیریت راه‌های کشور، با توجه به اجرای محدودیت در کمربندی قم - اراک (بزرگراه امام علی(ع))، همه وسایل نقلیه سنگین باربری که از سمت استان مرکزی به مقصد تهران در حرکت هستند، آزادراه سلفچگان - ساوه و یا محور قدیم سلفچگان - ساوه را به عنوان مسیر جایگزین انتخاب کنند.

گفتنی است، در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأموران پلیس راه، تردد انواع تریلر و کامیون (به استثنای خودروهای حامل مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز سه‌شنبه ۱۴ بهمن و از ساعت ۸ تا ۲۴ روزهای چهارشنبه و جمعه (۱۵ و ۱۷ بهمن‌ماه) در محور قدیم رشت - قزوین و بالعکس ممنوع است.


نظرات

آخرین اخبار
ذخایر راهبردی کالاهای اساسی در سطح بی‌سابقه
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید
جهش 24 درصدی قیمت انرژی در سال جاری
چارلز سوم: پیوند آمریکا و بریتانیا ناگسستنی است
رحمانی فضلی: ایران تسلیم خواسته‌های غیرقانونی نمی‌شود
پوتین درباره پیامدهای حمله پهپادی به پالایشگاه توآپس هشدار داد
مهار فشارهای تورمی در اولویت کار ملونی
دیدارهای دوستانه تیم ملی فوتبال لغو شد
حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با اسرائیل به نفع مردم نیست
واکنش ترامپ به اظهارات مرتس درباره ایران: «او نمی‌داند چه می‌گوید»
ترکیه خواستار تضمین ادامه مذاکرات اسلام‌آباد شد
کریستی: ویتکاف و کوشنر به درد مذاکره با ایران نمی خورند
طرح مجدد دموکرات‌ها در سنا برای مهار جنگ ‌افروزی ترامپ علیه ایران
پدافند سفارت آمریکا در بغداد در پی رصد پهپاد فعال شد
خدمت اجباری سربازی، حریدی‌ها را باز به‌خیابان‌های تل‌آویو کشاند
ادعای مأمور سابق سی‌آی‌ای درباره ساختگی بودن سوءقصد به ترامپ
سقوط کم‌سابقه ذخایر گاز اروپا
هشدار سازمان ملل: وضعیت غزه و کرانه باختری در حال وخامت است
نورویدئو | محاصره ای که قبل از ایران جهان را هدف می گیرد !
ادعای مقام‌های غربی درباره همکاری روسیه در جنگ اخیر به ایران
توییت عراقچی نفت آمریکا را 3 رقمی کرد
اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران
راه‌اندازی مسیرهای جدید ترانزیتی برای تجارت
توضیحات وزارت بهداشت درخصوص افزایش قیمت دارو
خبرنگار سی‌بی‌اس: ایران در وضعیت فروپاشی نیست
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید/6 نفر راهی بیمارستان شدند
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا