×
اجتماعی
شناسه خبر : 272727
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/13 ساعت 17:35
اعلام محدودیت‌های ترافیکی از 14 تا 18 بهمن‌ در برخی راه‌های کشور

اعلام محدودیت‌های ترافیکی از 14 تا 18 بهمن‌ در برخی راه‌های کشور

مرکز مدیریت راه‌های کشور از اجرای محدودیت‌های ترافیکی در برخی از محورهای مواصلاتی کشور از روز سه‌شنبه تا شنبه (14 تا 18 بهمن‌ماه 1404) خبر داد.

نورنیوز- گروه اجتماعی: تردد موتورسیکلت‌ها (به استثنای موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی) از ساعت ۱۲ روز سه‌شنبه ۱۴ بهمن تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۱۸ بهمن‌ماه از محورهای کرج - چالوس، هراز، فیروزکوه، تهران - سمنان - مشهد و برعکس ممنوع است.

بر پایه این گزارش، تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور کرج - چالوس و بالعکس همچنان ممنوع بوده و در روزهای سه‌شنبه، چهارشنبه، پنجشنبه و شنبه (۱۴، ۱۵، ۱۶ و ۱۸ بهمن‌ماه) در صورت افزایش حجم ترافیک و بنا به صلاحدید مأموران پلیس راه، محدودیت یک‌طرفه مقطعی در مسیر رفت یا برگشت این محور اعمال خواهد شد.

همچنین در روز جمعه ۱۷ بهمن‌ماه، از ساعت ۱۱ از ابتدای آزادراه تهران - شمال به مقصد چالوس محدودیت تردد اعمال شده و از ساعت ۱۲ از ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) محور کاملاً مسدود خواهد شد.

گفتنی است، از ساعت ۱۴ همان روز مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران (شمال به جنوب) یک‌طرفه می‌شود و با پایان یافتن این طرح، از ساعت ۲۴ تردد در مسیرهای رفت و برگشت از پل زنگوله تا مرزن‌آباد انجام می‌شود؛ البته در صورت کاهش حجم ترافیک، پایان طرح زودتر از زمان مقرر اعلام خواهد شد.

همچنین، تردد از مسیر جاده قدیم کرج - چالوس تا محدوده پل زنگوله برای ساکنان و افراد محلی آزاد بوده، اما در روزهای اعمال محدودیت در مسیر جنوب به شمال، تردد خودروهایی که قصد عزیمت به چالوس را دارند، از ساعت اعلام‌شده از میدان امیرکبیر به سمت چالوس ممنوع خواهد بود.

بر اساس این گزارش، تردد ناوگان تریلر در محور هراز و بالعکس همچنان ممنوع بوده و عبور ناوگان کامیون و کامیونت (به استثنای خودروهای حامل مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز سه‌شنبه ۱۴ بهمن‌ و همچنین از ساعت ۸ تا ۲۴ روزهای چهارشنبه، پنجشنبه، جمعه و شنبه (۱۵، ۱۶، ۱۷ و ۱۸ بهمن‌ماه) از محور هراز ممنوع خواهد بود.

این گزارش می‌افزاید، در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأموران پلیس راه، محدودیت تردد یکطرفه مقطعی در روز جمعه ۱۷ بهمن‌ماه به‌صورت یک‌طرفه (رفت یا برگشت) از محدوده پلور تا پلیس راه لاریجان و بالعکس انجام خواهد شد.

بنا بر اطلاعیه مرکز مدیریت راه‌های کشور، از ساعت ۱۷ تا ۲۰ روز جمعه ۱۷ بهمن‌ماه محدودیت ترافیکی یک‌طرفه از انتهای محور پل حاجی‌آباد یا پیچ کلیکان (ابتدای پیچ آریانا) به سمت خروجی فشم اعمال خواهد شد.

همچنین تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از ساعت ۱۰ روز سه‌شنبه ۱۴ بهمن تا ساعت ۱۸ روز چهارشنبه ۱۵ بهمن‌ماه از محور قدیم کاشان - قم و بالعکس ممنوع بوده و تردد از مسیر جایگزین آزادراه قم - کاشان انجام می‌شود.

بر اساس این گزارش، تردد همه انواع وسایل نقلیه سنگین از سمت میدان ۷۲ تن قم به سمت مسجد مقدس جمکران ممنوع بوده و مسیر تردد از روی پل میدان ۷۲ تن به سمت آزادراه قم - کاشان تعیین شده است.

با توجه به حجم ترافیک در میدان ۷۲ تن، رانندگان وسایل نقلیه سنگین که از آزادراه کاشان - قم به مقصد تهران در حال حرکت هستند، پیش از رسیدن به عوارضی قم - کاشان، باید آزادراه قم - گرمسار را به عنوان مسیر جایگزین حرکت انتخاب کنند.

بنابر اطلاعیه مرکز مدیریت راه‌های کشور، با توجه به اجرای محدودیت در کمربندی قم - اراک (بزرگراه امام علی(ع))، همه وسایل نقلیه سنگین باربری که از سمت استان مرکزی به مقصد تهران در حرکت هستند، آزادراه سلفچگان - ساوه و یا محور قدیم سلفچگان - ساوه را به عنوان مسیر جایگزین انتخاب کنند.

گفتنی است، در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأموران پلیس راه، تردد انواع تریلر و کامیون (به استثنای خودروهای حامل مواد سوختی و فاسدشدنی) از ساعت ۱۲ تا ۲۴ روز سه‌شنبه ۱۴ بهمن و از ساعت ۸ تا ۲۴ روزهای چهارشنبه و جمعه (۱۵ و ۱۷ بهمن‌ماه) در محور قدیم رشت - قزوین و بالعکس ممنوع است.


نظرات

آخرین اخبار
افشای یک سند محرمانه از آمریکا درخصوص «ویرانه آخرالزمانی» غزه
برگزاری دیدار استقلال- شمس آذر در ورزشگاه شهر قدس
9 شهید و زخمی درپی حملات امروز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
جدول لیگ برتر ایران پس از پایان روز دوم از هفته نوزدهم
جریمه طرح ترافیک 22 دی ماه تهرانی‌ها حذف می‌شود
بازداشت تهیه‌کنندگان بیانیه منتسب به میرحسین موسوی
برف، باران و یخبندان البرز را فرا می‌گیرد
عارف: تأمین حقابه تالاب‌ها از اولویت‌های قطعی دولت چهاردهم است
مقام روس: حمله آمریکا به ایران می‌تواند منجر به جنگ جهانی سوم شود
خراسان رضوی؛ آخر هفته برفی و بارانی است
پیروزی دراماتیک ذوبی‌ها درمقابل فجرسپاسی
پادکست | آیا ماکارونی میتونه باعث مسمومیت بشه ؟ +فیلم
مذاکرات ایران و آمریکا در آستانه مین‌گذاری سیاسی
فرمانده نیروی زمینی سپاه: با روحیه و اراده قوی در میدان هستیم
سیدحسن خمینی: در بالاترین سطوح نظام به دستگاه دیپلماسی اعتماد دارند
تسلیت عارف برای درگذشت پدر دبیرکل شهید حزب‌الله لبنان
اعلام محدودیت‌های ترافیکی از 14 تا 18 بهمن‌ در برخی راه‌های کشور
چکمه‌های قدیمی در کفش‌های نو
نورویدئو | یک تنگه، یک بحران، صدها میلیارد دلار ریسک
گیلان در آستانه تغییرات شدید جوی؛ از باد گرم شدید تا یخبندان!
باقری: مواد غنی شده هسته‌ای را به هیچ کشوری منتقل نمی‌کنیم
سامانه بارشی شدید در مسیر قزوین
افشای پروژه مشترک امارات و اسرائیل برای تسخیر قطر
اسپانیا اقدام رژیم صهیونیستی علیه «پزشکان بدون مرز» را محکوم کرد
اعلام برنامه مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های فوتسال آسیا
اتحادیه اروپا: به دنبال باز ماندن کانال‌های گفت‌وگو با ایران هستیم
بجستان لرزید
بارش برف و باران در تهران از فردا
پادکست | معمای کاهش نرخ بیکاری جوانان
لایحه لاپید برای اعلام قطر به عنوان «دولت دشمن»
بازداشت یک اسرائیلی در ترکیه به اتهام اهانت به اردوغان
قوی‌ترین سلاح مقابله با آرتروز چیست؟ 12 روش برای جلوگیری از پیشرفت آرتروز
اگر ریزش مو دارید این گزارش را بخوانید؛ معرفی 6 روغن مناسب رشد مو + 10 راهکار خانگی
بیشتر تالاب‌های گیلان در شرایط بحرانی هستند
شهادت 2 فلسطینی در حمله پهپادی به چادرها و مدرسه آوارگان در غزه
تجدید میثاق وزیر و کارکنان امور خارجه با آرمان‌های امام خمینی (ره)
باز شدن پای دالایی لاما به پرونده اپستین
جزئیات کامل افزایش پلکانی حقوق سال 1405 کارمندان و بازنشستگان/جدول +ضریب افزایش
عراقچی: آماده دیپلماسی هستیم
جزئیات نشست امروز کمیته دستمزد کارگران
ویتکاف به تل‌آویو می‌رود
توضیح کرملین درباره انتقال اورانیوم مازاد ایران به کشور ثالث
ایران آماده پاسخ به هر تهدید آمریکا است؛ امنیت منطقه یا برای همه است یا هیچ‌کس
دستور رئیس‌جمهور برای مذاکره هسته‌ای با آمریکا
جمعیت غزه بر اثر جنگ بیش از 250 هزار نفر کاهش یافت
دسیسه‌چینی اسراییل با موشک و هشتگ
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 13 بهمن 1404+ جدول
اولین سرود انقلابی صدا و سیما بعد از فرار شاه
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
مبلغ عیدی کارگران برای سال 1405 اعلام شد + زمان واریز