×
بین الملل
شناسه خبر : 272718
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 00:40
رهاسازی مواد منفجره ناشناخته بر سر لبنانی‌ها از سوی رژیم صهیونیستی

نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد خبر داد:

رهاسازی مواد منفجره ناشناخته بر سر لبنانی‌ها از سوی رژیم صهیونیستی

نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد در لبنان نسبت به اقدام جدید ارتش رژیم صهیونیستی در امتداد خط آبی هشدار داده و اعلام کردند این اقدام می‌تواند سلامت غیرنظامیان و نیروهای بین‌المللی را به‌طور جدی به خطر بیندازد.

نورنیوز- گروه بین الملل: نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد در لبنان (یونیفل) اعلام کردند که ارتش رژیم صهیونیستی آن‌ها را در جریان انجام یک عملیات هوایی قرار داده است که طی آن، ماده‌ای شیمیایی با ماهیت نامشخص بر فراز مناطق نزدیک به خط آبی در جنوب لبنان رها شده است؛ ماده‌ای که رژیم صهیونیستی مدعی شده «غیرسمی» است.

طبق گزارش شبکه المیادین، بر اساس بیانیه منتشرشده از سوی یونیفل، ارتش رژیم صهیونیستی از نیروهای حافظ صلح خواسته بود در زمان اجرای این عملیات از منطقه دور بمانند و در اماکن سرپوشیده مستقر شوند. این هشدار موجب شد یونیفل بیش از ۱۰ مأموریت و فعالیت برنامه‌ریزی‌شده خود را لغو کند.

یونیفل در ادامه اعلام کرد که در نتیجه این اقدام، امکان انجام فعالیت‌های عادی این نیروها در حدود یک‌سوم از طول خط آبی از بین رفت و عملیات‌های معمول تنها پس از گذشت بیش از ۹ ساعت از سر گرفته شد.

در همین چارچوب، نیروهای حافظ صلح سازمان ملل با همکاری ارتش لبنان اقدام به جمع‌آوری نمونه‌هایی از موادی کردند که توسط ارتش رژیم صهیونیستی پرتاب شده بود تا آزمایش‌های لازم برای تعیین میزان سمیت و ماهیت دقیق آن انجام شود.

یونیفل تأکید کرد که این اقدام، غیرقابل قبول بوده و نقض صریح قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد به شمار می‌رود.

در این بیانیه آمده است که اقدامات برنامه‌ریزی‌شده و عامدانه ارتش رژیم صهیونیستی نه‌تنها توان عملیاتی نیروهای حافظ صلح را محدود کرده، بلکه ممکن است سلامت این نیروها و همچنین غیرنظامیان ساکن منطقه را در معرض خطر قرار دهد.

در ادامه این بیانیه هشدار داده شده است که رهاسازی مواد شیمیایی ناشناخته نگرانی‌های جدی درباره تأثیرات احتمالی آن بر اراضی کشاورزی محلی ایجاد کرده و می‌تواند پیامدهای بلندمدتی بر بازگشت ساکنان به خانه‌ها و معیشت آن‌ها داشته باشد.

یونیفیل همچنین یادآور شد که این نخستین بار نیست که ارتش رژیم صهیونیستی اقدام به رهاسازی مواد شیمیایی ناشناخته از طریق هواپیماهای خود بر فراز خاک لبنان می‌کند.

نیروهای حافظ صلح سازمان ملل بار دیگر تأکید کردند که پروازهای نظامی رژیم صهیونیستی بر فراز لبنان به‌طور مداوم ناقض قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت است و هرگونه فعالیتی که جان نیروهای بین‌المللی و غیرنظامیان را به خطر بیندازد، موجب نگرانی شدید سازمان ملل خواهد بود.

در پایان، یونیفیل از ارتش رژیم صهیونیستی خواست فوراً به تمامی این اقدامات پایان دهد و برای حمایت از ثبات و امنیت منطقه، با نیروهای حافظ صلح همکاری کند؛ ثباتی که به گفته این نهاد، هدف مشترک همه طرف‌ها باید باشد.


نظرات

آخرین اخبار
هوش مصنوعی دستورالعمل ساخت باتری‌های لیتیوم-فلزی را نوشت
ژاپنی‌ها تراشه وای‌فای مقاوم در برابر تشعشعات شدید ساختند
زنبور باستانی 98 میلیون ساله به نام راننده مک‌لارن ثبت شد
اعتراف آمریکا به زخمی شدن نظامیانش در پاسخ ایران به نقض آتش‌بس
وعده سرپرست وزارت دفاع از شگفتانه ای که در راه است
هشدار مقام آمریکایی درباره پیامدهای ادامه درگیری با ایران
تاج: فیفا را مسئول صدور ویزا می‌دانیم
قلعه‌نویی ملی‌پوشان را آماده معرفی فهرست نهایی جام جهانی کرد
سهمیه آب زمزم به حجاج نرسید
قدردانی فرماندهی کل سپاه از افتخارآفرینی ورزشکاران کشور در میانه جنگ
مبینا نعمت زاده: بازی‌های آسیایی را از دست دادم
کواراتسخلیا، بهترین بازیکن فصل لیگ قهرمانان اروپا 26-2025 شد
پسر زیدان مسافر آمریکا شد، گندوز خط خورد
شنیده شدن صدای انفجار در کنارک
زهرا کیانی و امیرحسین زارع، بانو و آقای ورزش ایران شدند
ثبت یک موفقیت درمانی جدید با جراحی پیشرفته «هایتوک»در مشهد
مکرون خواستار توافق فوری میان ایران و آمریکا شد
طباطبایی: رئیس‌جمهور ‎از خدمت به مردم عقب نخواهد نشست/حضرتی: شایعه استعفا کذب است
انتقاد رئیس اسبق سازمان تربیت بدنی از انتقال کمپ تیم ملی به مکزیک
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 10 خرداد 1405
نبیه بری: مقاومت به مفاد آتش‌بس پایبند است
حمله پهپادی حزب‌الله به شمال اراضی اشغالی 6 زخمی برجای گذاشت
تمرینات سخت تیم ملی فوتبال برگزار شد
طلسم 15 ساله شکست؛ تالاب سولدوز دوباره لبریز شد
پاداش ویژه رئیس‌جمهور در انتظار صعود تیم ملی از گروه جام جهانی
دولت جنگ ، حکومت نظامیان نیست
هشدار معاون سابق ترامپ: آمریکا از اصول محافظه‌کاری فاصله گرفته است
گمانه‌زنی درباره سفر رئیس‌جمهور آمریکا به تل‌آویو
رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
جلسه کابینه ترامپ چیزی جز یک نمایش آشفته نبود
انفجار در شمال شرقی میانمار 46 قربانی گرفت+فیلم
اعتراف مقام سابق آمریکایی به «شکست راهبردی» در برابر ایران
عبدالله‌خانی: رخدادهای 90 شب گذشته یک «جنبش اجتماعی و ملی» است
سپاهان از دریافت مجوز حرفه‌ای AFC بازماند
بازگشت سه سکوی پارس جنوبی به مدار تولید
گروسی: حمله به نیروگاه‌ هسته‌ای غیرقابل قبول است
بازگشت حجاج از فردا
عامل دود سیاه حوالی اتوبان ستاری تهران چه بود؟
وکلا و سردفتران در لیست قرمز مبارزه با پولشویی
نورنما | خجسته میلاد با سعادت امام هادی (ع) مبارک
نگرانی بازنشستگان از تأخیر سه‌ماهه در دریافت حقوق/ وعده‌ پایان مهلت تا 15 خرداد
تهدید عمان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا ماهیت جنگی دارد
ترامپ «هنر معامله‌گر» در بن‌بست جنگی گرفتار شد
عضو کمیسیون امنیت ملی: هدف مذاکرات، توقف کامل درگیری‌هاست
سپاه از شناسایی محموله نظامی در منطقه مرزی ارومیه خبر داد
معاملات آنلاین مسکن مجوز قانونی گرفتند
تام باراک نماینده ویژه آمریکا در سوریه و عراق شد
پزشکیان: بدون همبستگی و تحمل سختی نمی‌توان از چالش‌های بزرگ عبور کرد
سازمان ملل ورشکست شد!
ویزا ندادند! سفر تیم ملی آفریقای جنوبی متوقف شد