×
اجتماعی
شناسه خبر : 272717
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/11/14 ساعت 00:35
دهقان پاسخ می‌دهد: چند نقطه محروم در کشور وجود دارد؟

دهقان پاسخ می‌دهد: چند نقطه محروم در کشور وجود دارد؟

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی از شناسایی و حمایت از هفت هزار منطقه محروم در کشور خبر داد و گفت: در سال جاری بسترهای بیشتری نسبت به سال‌های گذشته برای ایجاد اشتغال و درآمد پایدار در مناطق محروم فراهم کرده‌ایم.

نورنیوز- گروه اجتماعی: حسین دهقان روز دوشنبه (۱۳ بهمن‌ماه) در حاشیه افتتاح مرکز شیرخوارگان موسسه خیریه بهشت امام رضا (ع) در جمع خبرنگاران افزود: فلسفه وجودی بنیاد، استفاده از دارایی‌های به جای مانده و در اختیار گرفته است تا بتواند آنها را برای ارائه خدمت به مستضعفان صرف کند.

وی با تاکید بر اینکه بنیاد از محل درآمدهای حاصل از فعالیت‌های اقتصادی، در بخش‌های سلامت، عمران، آبادانی روستایی و توانمندسازی محرومین فعالیت می‌کند، اضافه کرد: هم اکنون به شکل جدی در زمینه شناسایی مناطق محروم و تعیین شاخص و استانداردهای داخلی، تلاش می‌کنیم تا افراد در مناطق مسکونی و در همان زیست بومی که زندگی می‌کنند بمانند و اشتغال پایدار داشته باشند. بنیاد عمدتا بستری ایجاد کرده تا زمینه آموزش، سلامت، مشاوره و تامین مالی افراد در مناطق محروم فراهم شود. 

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی گفت: ما در سال گذشته بیش از دو هزار و ۷۰۰ منطقه محروم را شناسایی و تحت پوشش قرار دادیم که امسال این عدد را به حدود هفت هزار منطقه رسانده‌ایم و تلاش می کنیم با برنامه‌ریزی و آموزش مهارت به افراد، برای آنها اشتغال و درآمد پایدار، سلامت، عمران و آبادانی را برای آنان تامین کنیم.

دهقان ادامه داد: بنیاد متناسب با زیست‌بوم هر منطقه برای افراد فضای کار و اشتغال ایجاد کرده و تا زمانی که آنها در کار خود مهارت و ثبات پیدا کنند در زمینه مشاوره‌های فنی، تخصصی، اداری و حقوقی و قانونی به آنها خدمات لازم را ارائه می‌کند.

وی یادآور شد: بنیاد به فراخور هر منطقه، برای استفاده از ظرفیت گروه‌های جهادی در همه زمینه‌های آموزش، سلامت یا عمران و آبادانی فراخوان اعلام می‌کند تا با تکمیل ظرفیت گروه‌های جهادی در هر منطقه، عمران و آبادانی را انجام دهد و به مردم مناطق محروم خدمت‌رسانی کند.

دهقان تاکید کرد: بنیاد در سال گذشته دانش آموزان دهک‌های ۱ و ۲ را در مقاطع مختلف تحصیلی مناطق محروم تحت پوشش قرار داد و دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل را به تحصیل بازگرداند و همچنین در زمینه تامین لوازم تحریر از آنها حمایت کرد تا دانش‌آموزان و خانواده‌های آنان برای تامین لوازم تحصیل دغدغه نداشته باشند و فقط روی تحصیل متمرکز شوند. 

وی افزود: امروز بنیاد با استفاده از تکنولوژی‌های جدید، مدارس، ابزار و وسایل لازم برای تحصیل دانش‌آموزان را تامین کرده و با استفاده از هوش مصنوعی استعدادیابی کرده و روی استعدادهای دانش آموزان مناطق محروم سرمایه‌گذاری خاص می‌کند تا این افراد رشد کنند. این طرح را از امسال آغاز کردیم که با استعدادیابی دانش آموزان مناطق محروم، شرایطی را فراهم کنیم که آنها در مدارس سمپادی حضور پیدا کنند و بتوانند وارد مراکز آموزش عالی کشور شوند.

دهقان در پاسخ به سوالی در خصوص مرکز شیرخوارگان موسسه خیریه بهشت امام رضا (ع) بعنوان مرکز توانبخشی مراقبتی شبانه‌روزی کودکان زیر ۱۴ سال دارای اختلال هوشی و رشدی و دارای معلولیت که امروز افتتاح شد، گفت: در جامعه ما همیشه این طور بوده است که مردم در کار خیر از هم سبقت می‌گیرند و فعالیت این مرکز نیز یک کار مردم پایه است.

وی با اشاره به اینکه معمولا کسانی که چنین مراکزی را اداره می‌کنند با چالش‌هایی از جمله تامین فضای مطلوب و ناپایداری تامین منابع مواجه می‌شوند، ادامه داد: ما در بنیاد مستضعفان بعنوان یک وظیفه سازمانی، ماموریتی و یک کار مردمی و اجتماعی کمک کردیم که مجموعه مناسبی شکل بگیرد و مدیران و کارکنان این مرکز بتوانند خدمات بهتری ارایه کنند.


نظرات

آخرین اخبار
نورنما | بمباران فرودگاه صنعا در آستانه فرود هواپیمای ایرانی
جزئیات واژگونی مینی بوس دانش‌آموزان شهرستان دیر در مسیر مدرسه فوتبال
درگیری بعد از سوت پایان؛ چرا ستاره انگلیس به بازیکن آرژانتین پس گردنی زد؟
نتانیاهو در برابر درخواست ترامپ برای عقب‌نشینی کوتاه نمی‌آید
وداع باشکوه مردم کوار با فرزند دلاور نیروی دریایی سپاه
آخرین وضعیت بازگشایی مدارس در سال جدید تحصیلی
ایران به پارالمپیک لس‌آنجلس رسید؛ والیبال نشسته قهرمانانه از سد قزاقستان گذشت
گلستان در مسیر جهش تولید برق تجدیدپذیر قرار گرفت
هشدار صدراعظم آلمان به واشنگتن: در انتخابات ما دخالت نکنید
هشدار تازه درباره تنگه هرمز؛ چرا کشتی‌ها مسیر آمریکا را دور می‌زنند؟
5 قاتل صبح امروز به دار مجازات آویخته شدند + جزئیات پرونده قتل ها
جشن جنجالی آرژانتین پس از حذف انگلیس؛ ماجرای مالویناس چیست؟
ضربه مرزبانان به شبکه قاچاق سلاح در سیستان و بلوچستان
ماسک وارد میدان انتخابات فرانسه شد؛ حمایت آشکار از مارین لوپن
7 مأموریت مهم مبلغان اربعین 1405 اعلام شد
پشت‌پرده لغو برنامه سفر بنیامین نتانیاهو به واشنگتن
چگونه 80 میلیون بشکه نفت از بحران عبور کرد؟
شمار شهدای جنگ از 73 هزار نفر عبور کرد
سایه جنگ در خاورمیانه بر صنعت هواپیمایی جهان
ترامپ چگونه درگیر باتلاقی به نام ایران شد؟
راز سرقت‌های بی‌صدا در مراکز خرید؛ این سارق‌ها دیده نمی‌شوند
میانجیگری مرگبار در لاهیجان؛ جزئیات قتل در نزاع خیابانی
دستاوردهای پزشکی ایران به ازبکستان می‌رود
قیمت سکه و طلا امروز 25 تیر1405؛ بازار طلا عقب نشست + جدول قیمتها
تصادف مرگبار در بزرگراه یادگار امام کرج؛ پژو پارس قربانی گرفت
روسیه: بحران تنگه هرمز راه‌حل نظامی ندارد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 25 تیر؛ دلار در مسیر صعود
نورنما | آهوهای خارک از ترس انفجار به خیابان پناه بردند
جزییات آتش سوزی یک هتل در مشهد/تعداد نجات یافتگان و مصدومین
آغاز تنش تجاری جدید؛ تعرفه 25 درصدی آمریکا علیه برزیل
یارانه نقدی تیرماه واریز شد؛ 28 میلیون نفر مشمول دریافت شدند
کشف 1.5 میلیارد تومان برنج احتکاری درلرستان
آرژانتین در جمع بزرگان تاریخ جام جهانی؛ رکوردی که مسی و یارانش ثبت کردند
پیام اسکالونی برای اسپانیا قبل از فینال؛ آرژانتین آماده آخرین نبرد است
علیرضا فغانی داور فینال جام‌جهانی 2026 شد
چرا انگلیس مقابل آرژانتین شکست خورد؟ پاسخ سرمربی سه‌شیرها
آمار شوکه‌کننده از بازدهی بازارها؛ طلا چند برابر مسکن رشد کرد؟
پشت پرده گفت‌وگوی کاتس و وزیر دفاع آمریکا
قربانگاه منافع ملی
در عراق چه می گذرد؟
ادعای ارتش اسرائیل درباره ترور مسئول واحد تک‌تیرانداز حماس
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه 25 تیر 1405؛ بازار در انتظار فتح قله‌های جدید
جاماندگان مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد بخوانند؛ مهلت ثبت‌نام اعلام شد
هری کین راز شکست انگلیس مقابل آرژانتین را فاش کرد
بحران اعتماد به نتانیاهو ادامه دارد؛ رقابت نفسگیر احزاب اسرائیلی در نظرسنجی ها
آمادگی کامل توانیر برای تامین برق پایدار آزمون کارشناسی ارشد
تفاهم نامه را چه‌کسی پاره کرد؟
قهرمانی تیم میکس تکواندوی ایران با شکست روسیه در فینال
اذعان معاون ترامپ به ضعف دولت در مدیریت اسناد اپستین
روزهای 29 و 30 تیر از محور هراز تردد نکنید