×
اجتماعی
شناسه خبر : 272707
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/13 ساعت 16:00
بارش برف و باران در تهران از فردا

بارش برف و باران در تهران از فردا

اداره‌کل هواشناسی استان تهران ضمن اشاره به تشدید برف و باران از سه‌شنبه شب (14 بهمن‌ماه) نسبت به پرهیز از سفرهای غیرضروری و آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی توصیه کرد.

نورنیوز-گروه اجتماعی: اداره‌کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار نارنجی‌رنگ از تشدید فعالیت سامانه بارشی در گستره استان تهران خبر داد. براساس این هشدار، در بعضی ساعت‌ها بارش متوسط تا نسبتا شدید باران، رگبار و رعدوبرق، در مناطق شمالی به‌ویژه دامنه‌ها و ارتفاعات در بعضی ساعت‌ها بارش متوسط تا نسبتا شدید برف از سه‌شنبه شب تا چهارشنبه شب (۱۴ تا ۱۵ بهمن) پیش‌بینی می‌شود. 

هوا در ارتفاعات بالادست و قله‌ها مه‌آلود همراه با بارش برف، کولاک برف، وزش سوزباد، در دامنه‌ها و ارتفاعات بارش باران و به‌تدریج بارش برف و مه، گاهی رگبار برف و کولاک و وزش باد شدید  و در مناطق مرکزی و جنوبی در بعضی ساعت‌ها بارش متوسط تا نسبتا شدید باران، رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید تا خیلی شدید موقت دور از انتظار نیست.

این سامانه بر استان تهران به‌ویژه پردیس ،لواسان، دماوند، آبعلی، میگون، شمیرانات، تهران، شهریار، ملارد، اسلامشهر، بهارستان، چیتگر، رباط‌کریم و شهر قدس تاثیر می‌گذارد.

براساس این هشدار، احتمال بالا آمدن سطح آب و سیلابی شدن رودخانه‌ها و مسیل‌ها، اختلال در تردد به‌ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها، امکان انسداد بعضی راه‌ها به‌ویژه راه‌های روستایی شمال استان، آبگرفتگی بعضی معابر و جاری شدن روان آب و احتمال جاری شدن سیلاب و بروز سوانح و خسارت، مه و محدودیت دید، احتمال رخداد صاعقه و بارش تگرگ، ماندگاری و انباشت برف و یخ زدگی سطح زمین در بعضی نواحی و امکان انسداد بعضی مسیرها و جاده‌ها به ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات، در ارتفاعات بالادست و قله‌ها خطر وقوع طوفان و کولاک شدید برف، خطر لغزش و سقوط سنگ و رانش زمین در نواحی کوهستانی وجود دارد.

اداره‌کل هواشناسی استان تهران به منظور پیشگیری از آسیب‌های احتمالی، پرهیز از سفرهای غیرضروری به‌ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها، همراه داشتن تجهیزات زمستانی در سفرهای ضروری، عدم تردد و اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پاکسازی گردنه‌های کوهستانی جهت جلوگیری از انسداد راه و پاکسازی دهانه پل‌ها و کانال‌ها جهت گذر آب‌بارش‌ها، پرهیز از طبیعت‌گردی و کوهنوردی و فعالیت بهره‌برداران عرصه منابع طبیعی، پرهیز از چرای دام و کوچ عشایر، باز گذاشتن راه آب مزارع و باغات و محافظت از محصولات و امکانات کشاورزی، مهیابودن شن و نمک و تجهیزات برف‌روبی به ویژه در نواحی شمالی استان، آمادگی امداد کوهستان و راهداری و دستگاه های اجرایی را توصیه می‌کند.

 در هشدار نارنجی‌رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود. 

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی تهران، آسمان پایتخت فردا (۱۴بهمن) نیمه‌ابری تا قسمتی ابری، وزش باد به تدریج افزایش ابر و در بعداز ظهر بارش باران و برف با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۵ درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه (۱۵بهمن) نیمه‌ابری تا ابری، وزش باد، در بعضی ساعت‌ها بارش باران و برف با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۱۰ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.


نظرات

آخرین اخبار
درآمد نفتی روسیه به پایین‌ترین حد 5 سال گذشته رسید
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
ضرغامی: تنگه هرمز قتلگاه و جهنم آمریکایی‌ها خواهد بود
ترامپ امروز درباره ایران بیانیه صادر می‌کند
لبنان از اسرائیل به شورای امنیت شکایت کرد
درخواست اجرای قصاص قاتل الهه حسین‌نژاد به دادستانی اسلام‌شهر
استقلال به دنبال تعویق بازی مقابل چادرملو
آمریکا و اسرائیل بزرگترین تهدید برای امنیت جهان عرب هستند نه ایران
خواست مردم از پزشکیان پایان دادن به تنش‌های فرساینده است
درگیری لفظی در مجلس نمایندگان آمریکا بر سر سیاست‌های ترامپ
همزمان با مذاکره، دست ایران روی ماشه است
معماران روایت ضدایران چگونه ذهن ترامپ را جهت می‌دهند؟
ابتلا به سرطان 26 اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی
آیت‌الله سید مرتضی محمودی دار فانی را وداع گفت
اخبار ضدونقیض از بازداشت متحد نزدیک مادورو
تجدید بیعت وزیر و جامعه ورزش با شهدا
سقوط آزاد بیت‌کوین
اعلام نتایج اعتراضات آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش+ لینک
شوک شیاطین سرخ به کریستیانو رونالدو
تحولات جهانی، منجر به سقوط قیمت نفت شد
ترامپ تاریخ بخوان؛ ایران تسلیم نمی‌شود
تلویزیون آخر هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟
چرا ترامپ پیش از نشستن پشت میز، صندلی را می‌لرزاند؟
میلاد والی‌زاده به مسابقات قهرمانی آسیا اعزا م می شود
یک صهیونیست در انفجار خودرو در حیفا کشته شد
قول مدیرعامل توانیر به مردم در کاهش محدودیت های برقی
اذعان یک مقام آمریکایی به عامل ایجاد ناآرامی‌ها در ایران
فرد متهم به تلاش برای ترور ترامپ به حبس ابد محکوم شد
سقوط هواپیمایی در انگستان، منجر به مرگ 2 نفر شد
اسلامی: در حوزه پلاسماپزشکی درمان زخم‌های مزمن را عملیاتی کردیم
دنده معکوس طلا و نقره در بازارهای جهانی
ابراز رضایت آمریکا، روسیه و اوکراین از دور جدید مذاکرات در ابوظبی
تمرکز گستردهٔ نیروهای آمریکا پیرامون ایران، برای گزینه هایی فراتر از حملات محدود
تغییر ساعت بازی استقلال و شمس آذر!
ثبت 8 زمین‌لرزه در حوالی عسلویه
دیدار ولیعهد عربستان و صدراعظم آلمان در ریاض
آخرین اخبار از ترافیک امروز تهران/هشدار به موتورسواران
اعلام برنامه و ساعت دیدارهای هفته بیستم لیگ برتر فوتبال
نورویدیو | ضرورت پرداختن به مافیای سینما از درون سینما
خبر خوش دولت به شرکت‌های بیمه‌ و داروخانه‌ها
لاوروف: ایران شریک نزدیک ماست؛ آماده میانجیگری هستیم
روسیه: برخلاف تهدیدات آمریکا همچنان به کوبا نفت می‌دهیم
تل‌آویو نگران حمله موشکی یمن به اسرائیل
نگرانی معاون رئیس جمهور آمریکا از داشتن سلاح هسته‌ای توسط ایران
هوای تهران امروز نمره قابل قبول را گرفت
آخرین وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور/ 12 استان درگیر برف و باران
واکنش عراقچی به مواضع سینوسی صدراعظم آلمان
زمستان سرد اشتغال در قاره سبز
مقام آمریکایی: مذاکرات ایران و آمریکا روز جمعه در عمان برگزار می‌شود
اعلام تصمیم های ویژه ساختاری و مدیریتی در پاسخ به تهدیدات جدید