×
سیاسی
شناسه خبر : 272691
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/13 ساعت 14:27
ایران آماده پاسخ به هر تهدید آمریکا است؛ امنیت منطقه یا برای همه است یا هیچ‌کس

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت و گو با نورنیوز تاکید کرد

ایران آماده پاسخ به هر تهدید آمریکا است؛ امنیت منطقه یا برای همه است یا هیچ‌کس

در حالی که حضور نظامی آمریکا در خلیج فارس و تهدیدات اخیر این کشور علیه ایران ادامه دارد، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران با آمادگی کامل، برنامه‌های مشخص برای هر سناریوی دشمن دارد و در صورت تجاوز، پاسخ قاطع و همه‌جانبه خواهد داد.

نورنیوز- گروه سیاسی: ابراهیم رضایی با تاکید بر اینکه ایران آماده‌ترین وضعیت را برای مواجهه با هرگونه تهدید آمریکا در منطقه دارد و پاسخ کشور در سطحی فراتر از پایگاه‌های نظامی خواهد بود گفت:  امنیت خلیج فارس باید برای همه برقرار باشد و بیگانگان هرچه سریع‌تر از منطقه اخراج شوند.

وی با اشاره به تهدیدات اخیر آمریکا و حضور نظامی این کشور در خلیج فارس، گفت: «پس از جنگ ۱۲ روزه، امروز نیروهای مسلح ایران در آماده‌ترین وضعیت خود قرار دارند و برای هر سناریوی احتمالی دشمن برنامه و طرح مشخص پیش‌بینی شده است.»

رضایی تأکید کرد: «اگر دشمن مرتکب هرگونه تجاوز شود، پاسخ ایران در بالاترین سطح خواهد بود و اقدامات آنها را به گونه‌ای مدیریت خواهیم کرد که پشیمانی را برای آنان به همراه داشته باشد.» رضایی افزود: «اعتقاد ما این است که امنیت در منطقه یا برای همه است یا هیچ‌کس؛ نمی‌توان ایران را از امنیت محروم کرد و در عین حال کشورهایی که سرزمین خود را به پایگاه نظامی آمریکا تبدیل کرده‌اند، آرامش داشته باشند.»

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: «خلیج فارس خانه ماست و آمریکایی‌ها در این منطقه بیگانه‌اند. بیگانگان باید از خلیج فارس خارج شوند. آنچه تاکنون شاهد بوده‌ایم، عمدتاً جنگ روانی و شناختی آمریکا برای تضعیف اراده مردم و تغییر محاسبات تصمیم‌گیران کشور بوده است، اما اگر این اقدامات به مرحله عملی برسد، پاسخ ایران قاطع خواهد بود.»

رضایی در ادامه به گستره پاسخ ایران اشاره کرد و گفت: «در صورت هرگونه اقدام عملی دشمن، خط قرمزی برای ما وجود ندارد. صرفاً پایگاه‌های نظامی آمریکا هدف نخواهند بود، بلکه تمام منافع راهبردی، نظامی، اقتصادی و سیاسی آمریکا در منطقه می‌تواند هدف مشروع پاسخ ایران قرار گیرد.»

وی همچنین درباره تاثیر فعال نگاه داشتن روند دیپلماسی در کاهش تهدیدات، گفت: «در شرایط فعلی شخصاً نسبت به نتیجه‌بخش بودن دیپلماسی خوش‌بین نیستم. معتقدم با دشمنی که با زبان زور و تهدید سخن می‌گوید، باید با زبان قدرت صحبت کرد. تجربه نشان داده هر جا با موضع قدرت ایستاده‌ایم، نتیجه گرفته‌ایم.»

رضایی نمونه‌هایی از این تجربه‌ها را مطرح کرد و گفت: «ملت یمن با وجود امکانات محدود زمانی که در برابر آمریکا ایستاد، نتیجه گرفت. همچنین در خرداد ۱۳۹۸، زمانی که ایران یک پهپاد پیشرفته آمریکایی را در خلیج فارس سرنگون کرد، آمریکا نه‌تنها واکنش نظامی نشان نداد، بلکه رئیس‌جمهور این کشور از خویشتنداری ایران قدردانی کرد..»

وی در پایان تأکید کرد: «اگر امروز نیز با عزت، شرافت و از موضع قدرت در برابر دشمن بایستیم و از موضع ضعف سخن نگوییم، دشمن ناچار به عقب‌نشینی خواهد شد. تجربه ثابت کرده است که زبان قدرت تنها زبانی است که دشمن آن را درک می‌کند .»


نظرات

آخرین اخبار
دستگیری عاملان انفجارهای دمشق
چگونه تبعات طلاق برای کودکان را کم آسیب کنیم؟
توضیح دفتر آیت الله نوری همدانی درباره علت عدم حضور ایشان برای اقامه نماز امام شهید
حضور 3 میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید امت در نجف
بهترین دروازه‌بان جام جهانی 2026 حذف شد؛ وداع باشکوه با سلطان پنالتی‌ها
بولتون: ترامپ مردم را دست می اندازد
البناء: شهید خامنه‌ای «نقشه راه» پیروزی امت اسلامی را ترسیم کرد
عطوان: حمله به ایران حین مراسم تشییع؛ اوج سقوط اخلاقی ترامپ است
صندوق بین المللی پول: قیمت نفت به قبل از جنگ علیه ایران باز نمی‌گردد
قدردانی محسن رضایی از میزبانی شایسته عراقی‌ها از پیکر مطهر رهبر شهید
سناتور آمریکایی: بودجه جنگ ترامپ علیه ایران قطع شود
کدام نمک برای سلامت مفید است؟
سی‌ان‌ان: عقب‌نشینی صهیونیست‌ها از جنوب شرط لبنان در مذاکرات
بازتاب تشییع رهبر شهید ایران در مشهد در رسانه های بین المللی
مقام آمریکایی مدعی تداوم مذاکرات فنی با ایران شد
اوکراین به زودی موشک‌های پاتریوت دریافت خواهد کرد
پایان بدرقه تاریخی؛ آرامش ابدی رهبر شهید در جوار حرم رضوی
چرا پسر بزرگ نتانیاهو نام خانوادگی اش را تغییر داد؟
پیش بینی سکته قلبی در 5سال آینده با هوش مصنوعی
نمودار مرحله حذفی؛ فرانسه اولین تیم حاضر در نیمه نهایی
فرانسه‌ 2-0 مراکش؛ تکرار خاطره تلخ 2022؛ فرانسه دوباره مراکش را از جام جهانی کنار زد
قدردانی مجلس خبرگان از مردم و دست اندرکاران برگزاری مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
ادعای مضحک سنتکام درباره کنترل تنگه هرمز
تیراندازی مرگبار در مشهد؛ معاون امنیتی استاندار کشته شدن دو نفر را تأیید کرد
بازی کودکان در گرمای تابستان؛ راهکارهای پیشگیری از گرمازدگی
حمله به برخی مراکز نظامی در جنوب؛ آمریکا هرگونه نقش در حملات را رد کرد
اتخاذ تمهیدات ویژه برای حفظ ایمنی پروازها در پی اقدامات خرابکارانه دشمن
مقاومت عراق خلع سلاح نمی شود
برنهام جایگزین استارمر می شود؟
حمله تند سرمربی سابق آفریقا به اینفانتینو
تشکیل کارگروه ویژه مقابله با پولشویی بورسی
قرارداد 7میلیون یورویی کلوپ با ژرمن ها
ادامه نقض آتش‌بس لبنان توسط رژیم صهیونیستی
چرا آلمانی‌ها بار دیگر علیه پایگاه هوایی آمریکا دست به اعتراض زدند؟
ترامپ زیر تیغ انتقاد نماینده جمهوریخواه
فیدان: آتش‌بس ایران و آمریکا پایان نیافته است
بسته تحریمی جدید اروپا علیه روسیه در راه است
تشییع میلیونی شهید خامنه‌ای پیام تداوم راه مقاومت بود
درگیری شدید حریدی‌ها با نظامیان صهیونیست
پدافند هوایی بوشهر اقدام پهپادهای مهاجم را ناکام گذاشت
آمریکاحمله‌ای در ایران انجام نداده است
هند و افغانستان در ناآرامی های بلوچستان نقش دارند
قدردانی آیت الله موحدی کرمانی از مردم عراق
سفر ریلی مشهد - تهران از سر گرفته شد
افزایش قیمت بنزین در آمریکا
مدافع انگلیس دیدار مقابل نروژ را از دست داد
آمدم ای شاه پناهم بده
تشییع شهید خزیمی در بندر امام خمینی(ره)
نگرانی بلژیک از فشار اقتصادی جنگ ایران و امریکا
واکنش ایران به بیانیه ناتو در آنکارا