×
سیاسی
شناسه خبر : 272691
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/13 ساعت 14:27
ایران آماده پاسخ به هر تهدید آمریکا است؛ امنیت منطقه یا برای همه است یا هیچ‌کس

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت و گو با نورنیوز تاکید کرد

ایران آماده پاسخ به هر تهدید آمریکا است؛ امنیت منطقه یا برای همه است یا هیچ‌کس

در حالی که حضور نظامی آمریکا در خلیج فارس و تهدیدات اخیر این کشور علیه ایران ادامه دارد، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران با آمادگی کامل، برنامه‌های مشخص برای هر سناریوی دشمن دارد و در صورت تجاوز، پاسخ قاطع و همه‌جانبه خواهد داد.

نورنیوز- گروه سیاسی: ابراهیم رضایی با تاکید بر اینکه ایران آماده‌ترین وضعیت را برای مواجهه با هرگونه تهدید آمریکا در منطقه دارد و پاسخ کشور در سطحی فراتر از پایگاه‌های نظامی خواهد بود گفت:  امنیت خلیج فارس باید برای همه برقرار باشد و بیگانگان هرچه سریع‌تر از منطقه اخراج شوند.

وی با اشاره به تهدیدات اخیر آمریکا و حضور نظامی این کشور در خلیج فارس، گفت: «پس از جنگ ۱۲ روزه، امروز نیروهای مسلح ایران در آماده‌ترین وضعیت خود قرار دارند و برای هر سناریوی احتمالی دشمن برنامه و طرح مشخص پیش‌بینی شده است.»

رضایی تأکید کرد: «اگر دشمن مرتکب هرگونه تجاوز شود، پاسخ ایران در بالاترین سطح خواهد بود و اقدامات آنها را به گونه‌ای مدیریت خواهیم کرد که پشیمانی را برای آنان به همراه داشته باشد.» رضایی افزود: «اعتقاد ما این است که امنیت در منطقه یا برای همه است یا هیچ‌کس؛ نمی‌توان ایران را از امنیت محروم کرد و در عین حال کشورهایی که سرزمین خود را به پایگاه نظامی آمریکا تبدیل کرده‌اند، آرامش داشته باشند.»

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس افزود: «خلیج فارس خانه ماست و آمریکایی‌ها در این منطقه بیگانه‌اند. بیگانگان باید از خلیج فارس خارج شوند. آنچه تاکنون شاهد بوده‌ایم، عمدتاً جنگ روانی و شناختی آمریکا برای تضعیف اراده مردم و تغییر محاسبات تصمیم‌گیران کشور بوده است، اما اگر این اقدامات به مرحله عملی برسد، پاسخ ایران قاطع خواهد بود.»

رضایی در ادامه به گستره پاسخ ایران اشاره کرد و گفت: «در صورت هرگونه اقدام عملی دشمن، خط قرمزی برای ما وجود ندارد. صرفاً پایگاه‌های نظامی آمریکا هدف نخواهند بود، بلکه تمام منافع راهبردی، نظامی، اقتصادی و سیاسی آمریکا در منطقه می‌تواند هدف مشروع پاسخ ایران قرار گیرد.»

وی همچنین درباره تاثیر فعال نگاه داشتن روند دیپلماسی در کاهش تهدیدات، گفت: «در شرایط فعلی شخصاً نسبت به نتیجه‌بخش بودن دیپلماسی خوش‌بین نیستم. معتقدم با دشمنی که با زبان زور و تهدید سخن می‌گوید، باید با زبان قدرت صحبت کرد. تجربه نشان داده هر جا با موضع قدرت ایستاده‌ایم، نتیجه گرفته‌ایم.»

رضایی نمونه‌هایی از این تجربه‌ها را مطرح کرد و گفت: «ملت یمن با وجود امکانات محدود زمانی که در برابر آمریکا ایستاد، نتیجه گرفت. همچنین در خرداد ۱۳۹۸، زمانی که ایران یک پهپاد پیشرفته آمریکایی را در خلیج فارس سرنگون کرد، آمریکا نه‌تنها واکنش نظامی نشان نداد، بلکه رئیس‌جمهور این کشور از خویشتنداری ایران قدردانی کرد..»

وی در پایان تأکید کرد: «اگر امروز نیز با عزت، شرافت و از موضع قدرت در برابر دشمن بایستیم و از موضع ضعف سخن نگوییم، دشمن ناچار به عقب‌نشینی خواهد شد. تجربه ثابت کرده است که زبان قدرت تنها زبانی است که دشمن آن را درک می‌کند .»


نظرات

آخرین اخبار
سکوت در برابر حملات به ایران پذیرفتنی نیست
ایران مقاومت و ایستادگی خود را حفظ کرده است
ایران بیانیه شورای سازمان دریانوردی را مخدوش و یک‌جانبه خواند
بازگشت 346 ایرانی در راه‌مانده امارات از مسیر افغانستان به مشهد
شهادت 5 فلسطینی در غزه
تعطیلی نیمی از پروازهای فرودگاه بن‌گوریون
خطیب، نماد جهاد صادقانه برای امنیت ایران بود
کی‌روش و رؤیای تمام‌نشدنی جام جهانی
ایران، خانه امن بانوان ورزشکار میهن‌دوست است
نکاتی درباره تنگه هرمز که هر ایرانی باید بداند
فرانسه خواستار توقف چند روزه جنگ با هدف مذاکره شد
خبر خوش دولت برای شرکت‌های دانش بنیان
درخواست عمان از شورای امنیت برای توقف جنگ
موج‌ سفرهای نوروزی و ترافیک سنگین در جاده چالوس
تلاش کانادا برای تنش‌زدایی و جلوگیری از گسترش جنگ
بن بست کنگره درمقابل درخواست 200 میلیاردی پنتاگون برای جنگ با ایران
بازگشت مردان جنگ؛ نسل آتش و خون دوباره لباس رزم به تن کرد
پیام تبریک و تسلیت فرمانده‌کل سپاه به مناسبت شهادت سردار غلامرضا سلیمانی
موج‌ 64 عملیات وعده صادق 4 ادامه دارد/حمله موشکی به سرزمین‌های اشغالی وپالایشگاه های حیفا
البرادعی: علی لاریجانی سیاستمداری فیلسوف بود
ایلهان عمر : ترامپ مردی دیوانه است
تکلیف ساختمان‌های آسیب‌دیده در جنگ رمضان چه می‌شود؟
گفتگوی صریح قبرس بر سر آینده پایگاه‌های نظامی انگلیس
شعله‌ور شدن قیمت نفت / از نفت 101 دلاری ایران تا نفت 153 دلاری عمان
آمار رسانه صهیونیستی از موشک‌های خوشه‌ای ایران
آیا میادین میوه و تره‌بار در نوروز باز هستند؟
تلویزیون چه برنامه هایی برای نوروز 1405 دارد؟
قدردانی وزیر کشور از خانواده حافظان امنیت و امدادگران
هشدار قرارگاه خاتم : حمله دوباره به زیرساخت‌های انرژی پاسخ شدیدتری خواهد داشت
توییت ترامپ، نماد بن بست راهبردی آمریکا در جنگ
تحلیل زیدآبادی از تغییر موضع معترضان ایرانی با جنگ متوحشانه آمریکا
سرشبکه سلطنت‌طلب دستگیر شد
نا امیدی ترامپ از اروپایی‌ها در جنگ با ایران
تازه ترین آمار از میزان آسیب‌‌ها به خانه‌ها و ادارات در 18 استان
سقوط آزاد طلا / آینده طلا و هشدار فدرال رزرو درباره تاثیر جنگ ایران بر اقتصاد
تهدید پهپادهای ناشناس علیه مقامات دولت ترامپ
استعفای رئیس مرکز مبارزه با تروریسم آمریکا کار دستش داد
خبر خوش برای بازنشستگان تامین اجتماعی
قیمت خودرو امروز 28 اسفند 1404 / بازار خودروهای مونتاژی از نفس افتاد + جدول
آمار شهدا و مجروحان حمله موشکی شب گذشته به میناب
پایان سال با دلار 137 هزار تومانی
ادامه حملات آمریکا-اسرائیل به ایران/ جنایت جدید آمریکا و اسرائیل در تهران
دفاع علمای ترکمن‌صحرا از ایستادگی ایران علیه کفر
طرح تازه مجلس برای اخذ عوارض از کشتی‌های عبوری از تنگه هرمز
سامانه‌های پیامکی رژیم صهیونیستی هک شد
وزارت دفاع: به طور قطع دشمنان تقاص این جنایات تروریستی را پس خواهند داد
ساعات کاری میادین میوه و تره‌بار در نوروز
عراقچی: آمریکایی ها اسرائیل و همراهانش را مسئول وضع اقتصادی خود بدانند
نخست وزیر هلند : هرگونه مأموریت احتمالی در تنگه هرمز ناممکن است
جزئیات آتش‌سوزی گسترده در پالایشگاه کویت