×
سیاسی
شناسه خبر : 272685
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/13 ساعت 14:07
دسیسه‌چینی اسراییل با موشک و هشتگ

نورنیوز از یک کمپین اسراییلی برای تبلیغ رضا پهلوی گزارش می‌دهد

دسیسه‌چینی اسراییل با موشک و هشتگ

در قلب یک کمپین مجازی اسراییلی، تبلیغ رضا پهلوی به‌عنوان گزینه‌ای مطلوب برای بازیگران خارجی قرار دارد. روزنامه فرانسوی فیگارو بر اساس پژوهش‌های میدانی گزارش داده که این کمپین بسیارگسترده وهماهنگ است.دریک مورد، 4765 حساب کاربری درشبکه ایکس، بیش از 843 میلیون توییت منتشر کرده‌اند.در موردی دیگر، 11421 حساب کاربری نزدیک به 1/7 میلیارد لایک پای پست‌ها گذاشته اند.

نورنیوز- گروه سیاسی: رژیم صهیونیستی در مسیر مقابله با جمهوری اسلامی ایران، هیچ ابزاری را نادیده نمی گیرد و از همه ظرفیت‌های ممکن بهره می‌گیرد. این رژیم که در خلال جنگ 12 روزه از ابزار جنگی و موشک و ترور و بمباران ایران استفاده کرد اکنون دور جدیدی از فعالیت را برای پیشبرد اهداف سیاسی خود علیه کشورمان در پیش گرفته است: راه‌اندازی یک کمپین «دیس‌اینفورمیشن» گسترده و سازمان‌یافته در شبکه‌های اجتماعی فارسی‌زبان. این عملیات دیجیتالی، ادامه همان راهبردی است که پیش‌تر در جنگ ۱۲ روزه با موشک و بمباران دنبال می‌شد؛ تفاوت تنها در ابزار است. حالا میدان نبرد به فضای مجازی منتقل شده است.

در قلب یک کمپین مجازی اسراییلی، تبلیغ رضا پهلوی به‌عنوان گزینه‌ای مطلوب برای بازیگران خارجی قرار دارد. روزنامه فرانسوی فیگارو بر اساس پژوهش‌های میدانی گزارش داده که این کمپین بسیار گسترده و هماهنگ است. در یک مورد، ۴۷۶۵ حساب کاربری در شبکه ایکس، بیش از ۸۴۳ میلیون توییت منتشر کرده‌اند. در موردی دیگر، ۱۱۴۲۱ حساب کاربری نزدیک به ۱/۷ میلیارد لایک پای پست‌ها گذاشته‌اند. یکی از هشتگ‌های پرکاربرد این شبکه‌ها   #KingRezaPahlavi بوده است.

این اعداد و ارقام نشان می‌دهند ما با یک موج خودجوش طرف نیستیم، بلکه با یک عملیات هدفمند، هماهنگ و مصنوعی روبه‌رو هستیم که با ابزارهای رسانه‌ای و روانی در تلاش است تا اعتماد عمومی را تضعیف، دوقطبی‌های کاذب ایجاد، و گزینه‌ای مورد حمایت خارجی را برجسته کند. در اصطلاح امنیتی و ارتباطات، این فعالیت نمونه‌ای از «فعالیت سیاه در شبکه‌های مجازی» است؛ چرا که منبع پیام پنهان می‌ماند، محتوا به ظاهر مردمی و خودجوش جلوه داده می‌شود، و مخاطب بدون آنکه متوجه مهندسی پیام شود، در معرض جهت‌دهی سیاسی براندازانه قرار می‌گیرد.

هدف کمپین، نه بازتاب مقبولیت پهلوی، بلکه بازتولید پیام مورد نظر بازیگران خارجی و تأثیرگذاری بر ذهن و روان جامعه ایرانی است. این ابزار رسانه‌ای برای ایجاد احساس بازگشت تاریخی، تحریک احساسات نوستالژیک و القای ناکارآمدی مطلق نظام سیاسی موجود ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد. چالش راهبردی امروز، مقابله با این جنگ نرم است. همان‌طور که پاسخ به حملات نظامی صرفاً با توپ و موشک ممکن نبود، مقابله با عملیات شناختی نیز تنها با فیلتر و انکار قابل حل نیست. افشاگری هوشمندانه، ارتقای سواد رسانه‌ای عمومی، و تقویت انسجام اجتماعی، مؤلفه‌های اصلی دفاع در این میدان تازه‌اند.

  تجربه نشان می‌دهد که اسرائیل میدان دسیسه و تحرک خود را گسترده کرده و جبهه‌ای جدید را در جنگ مجازی علیه ایران تجهیز و فعال نموده است. نبرد اسراییل با ایران تمام نشده، فقط شکل آن تغییر کرده است. نباید نسبت به این کمپین غفلت کرد. این، جنگی کاملا جدی و جدید و چه بسا مخرب تر از جنگ نظامی باشد؛ چراکه قدرت نفوذش به مراتب بیش از برد موشک های دشمن است و قربانیان بیشتری می‌گیرد. القای تصنعی مقبولیت پهلوی نزد مردم، هدف جنگ مجازی رژیم صهیونیستی است و چنانکه از فیگارو گزارش داده، سرمایه‌گذاری فراوانی روی این هدف صورت گرفته است. حمایت و سرمایه‌گذاری صهیونیست‌ها روی مهره بازمانده از دودمان فروپاشیده پهلوی، نقشه‌های خارجی برای فردای ایران را روشن می‌کند.

 


اخبار مرتبط
اسرائیل منطقه پرخطر اعلام شد
پنج‌شنبه 1404/11/16 ساعت 16:35
چین سرمایه‌گذاری جدید در اسرائیل را ممنوع کرد؛
اسرائیل منطقه پرخطر اعلام شد
رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که چین به دلیل ارزیابی اسرائیل به‌عنوان منطقه‌ای پرخطر، هرگونه سرمایه‌گذاری جدید در سرزمین‌های اشغالی را ممنوع کرده است.
دریافت رشوه؛ وزیر دادگستری پیشین چین را تا ابد راهی زندان کرد
دوشنبه 1404/11/13 ساعت 23:08
دریافت رشوه؛ وزیر دادگستری پیشین چین را تا ابد راهی زندان کرد
تلویزیون دولتی چین گزارش داد دادگاهی در چین، «تانگ ییجون» وزیر دادگستری پیشین این کشور را به اتهام دریافت رشوه به حبس ابد محکوم کرده است.
شکایت بین‌المللی ایران از آمریکا و خاندان پهلوی
جمعه 1404/11/03 ساعت 14:32
پورجمشیدیان تأکید کرد؛
شکایت بین‌المللی ایران از آمریکا و خاندان پهلوی
علی اکبر پورجمشیدیان دبیر شورای امنیت کشور تأکید کرد که در شورای عالی امنیت و با تدبیر دستگاه قضایی، حقوق مردم از دشمنان ملت در مجامع بین‌المللی پیگیری و مطالبه خواهد شد.
نامه دکتر عبدالکریم سروش علیه رضا پهلوی؛ این پیر کودک بی‌فرهنگ!
چهارشنبه 1404/11/01 ساعت 21:25
نامه دکتر عبدالکریم سروش علیه رضا پهلوی؛ این پیر کودک بی‌فرهنگ!
فرومایه تر از این شخصیّت نالایق و نادان و این مجسّمه خیانت به وطن در عمرم ندیده‌ام
شکایت حقوقی علیه آمریکا و بنیاد تروریستی پهلوی
سه‌شنبه 1404/10/30 ساعت 12:09
رئیس مرکز وکلا:
شکایت حقوقی علیه آمریکا و بنیاد تروریستی پهلوی
رئیس مرکز وکلا قوه قضائیه از تدوین شکواییه حقوقی علیه مقامات آمریکا و بنیاد تروریستی پهلوی در پی اغتشاشات اخیر خبر داد و اعلام کرد که 200 خانواده به این مرکز وکالت داده‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
کرملین: سفر پوتین و ترامپ قابل مقایسه نیست
مرحله دوم پرداخت مطالبات مراکز درمانی و داروخانه ها آغاز شد
آخرین وضعیت جسمی علی پروین ؛ زخم پا بهبود پیدا کرد
تیم ملی کنگو با قرنطینه به جام جهانی 2026 می‌آید
کره جنوبی بازداشت فعالانش توسط اسرائیل را محکوم کرد
افتتاح سفارت سومالی لند در سرزمین فلسطین اشغالی
تاکید رئیس جمهور موقت ونزوئلا بر ضرورت پایان دادن به تحریم های آمریکا
قیمت شیر خام اعلام شد
مشاوران جنگ‌طلب را نادیده بگیر و به توافق با ایران بیاندیش
قالیباف: شهید رییسی راه حل مشکلات کشور را عمل به اندیشه های امامین انقلاب می دانست
سپاه: تجاوز به ایران تکرار شود جنگ را به فراتر از منطقه می‌کشانیم
روسیه و چین 20 سند همکاری امضا کردند
مرمت بناهای تاریخی اصفهان در دستور کار دولت و یونسکو
ادعای آمریکا: توقیف یک نفتکش مرتبط با ایران در اقیانوس هند
راه تازه واردات مواد اولیه پتروشیمی و پلیمری به کشور باز شد
نشانه های نادر زوال عقل که شاید ندانید
اژه‌ای: شهید رئیسی جانفدایی برای ایران را معنا کرد
آمریکا سطح استقرار نیروهای خود در اروپا را به سال 2021 بازگرداند
دیدار قریب‌الوقوع ویتکاف با پوتین در مسکو
آیا قوانین یونسکو زیر آوار جنگ دفن شدند؟
قیمت گوشت قرمز امروز 30 اردیبهشت 1405 + جدول
ادامه روند کاهشی ازدواج و فرزندآوری ، نرخ باروری به 1.34 رسید
تحریم فعالان مرتبط با ناوگان صمود از سوی دولت آمریکا
یک دولت و سه شرکت
قیمت طلای جهانی امروز چهار‌شنبه 30 اردیبهشت / تضعیف اونس در سایه اضطراب تورم جهانی
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 30 اردیبهشت 1405 + وضعیت استانها
کلماتی که می‌کشند
شی جین: جنگ در خاورمیانه باید هر چه سریعتر پایان یابد
رئیس‌جمهور: تغییر رویکردها و خلاقیت مدیریتی ضروری است
اقتصاد جنگ؛ تجارت خارجی در مسیر تاب‌آوری
حمله وزیر دارایی رژیم اسرائیل به دیوان کیفری بین‌المللی لاهه
دستور دادستان تهران به شبکه بانکی برای پرداخت تسهیلات حمایتی
لابی صهیونیستی با پول‌پاشی نامزدها را تحت تاثیر قرار می‌دهد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 30 اردیبهشت + جدول
معادله تازه ایران برای مهار آمریکا و اسرائیل
پایان انتظار 22 ساله؛ آرسنال قهرمان لیگ برتر شد + فیلم جشن قهرمانی
بلینکن: توان موشکی و هسته‌ای ایران با جنگ از بین نمی‌برد
دیدار پوتین و شی در پکن؛ تاکید بر صلح در خاورمیانه
چرا خون‌دماغ می‌شویم ؟
اقتصادنگار | افزایش مبلغ کالابرگ بر سر یک دوراهی
سنای آمریکا به محدودسازی اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رأی داد
چرا کنسولگری اسرائیل در استانبول تعطیل می شود؟
آیا سفر پوتین به پکن آغاز آرایش جدید قدرت‌هاست؟
عراقچی: بازگشت به میدان جنگ شگفتی‌های بیشتری دارد
ترافیک سنگین تهران و بارش باران در جاده‌های شمالی
ادعای تازه ترامپ : جنگ با ایران به‌زودی تمام می‌شود
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 اردیبهشت 1405+ جدول پخش
همه کشتی‌های ناوگان جهانی صمود توسط اسرائیل توقیف شدند
قاتل الهه حسین‌نژاد به دار مجازات آویخته شد + جزئیات جنایت
زاخارووا: تهدید به حملات مجدد علیه ایران وحشتناک است