×
سیاسی
شناسه خبر : 272685
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/13 ساعت 14:07
دسیسه‌چینی اسراییل با موشک و هشتگ

نورنیوز از یک کمپین اسراییلی برای تبلیغ رضا پهلوی گزارش می‌دهد

دسیسه‌چینی اسراییل با موشک و هشتگ

در قلب یک کمپین مجازی اسراییلی، تبلیغ رضا پهلوی به‌عنوان گزینه‌ای مطلوب برای بازیگران خارجی قرار دارد. روزنامه فرانسوی فیگارو بر اساس پژوهش‌های میدانی گزارش داده که این کمپین بسیارگسترده وهماهنگ است.دریک مورد، 4765 حساب کاربری درشبکه ایکس، بیش از 843 میلیون توییت منتشر کرده‌اند.در موردی دیگر، 11421 حساب کاربری نزدیک به 1/7 میلیارد لایک پای پست‌ها گذاشته اند.

نورنیوز- گروه سیاسی: رژیم صهیونیستی در مسیر مقابله با جمهوری اسلامی ایران، هیچ ابزاری را نادیده نمی گیرد و از همه ظرفیت‌های ممکن بهره می‌گیرد. این رژیم که در خلال جنگ 12 روزه از ابزار جنگی و موشک و ترور و بمباران ایران استفاده کرد اکنون دور جدیدی از فعالیت را برای پیشبرد اهداف سیاسی خود علیه کشورمان در پیش گرفته است: راه‌اندازی یک کمپین «دیس‌اینفورمیشن» گسترده و سازمان‌یافته در شبکه‌های اجتماعی فارسی‌زبان. این عملیات دیجیتالی، ادامه همان راهبردی است که پیش‌تر در جنگ ۱۲ روزه با موشک و بمباران دنبال می‌شد؛ تفاوت تنها در ابزار است. حالا میدان نبرد به فضای مجازی منتقل شده است.

در قلب یک کمپین مجازی اسراییلی، تبلیغ رضا پهلوی به‌عنوان گزینه‌ای مطلوب برای بازیگران خارجی قرار دارد. روزنامه فرانسوی فیگارو بر اساس پژوهش‌های میدانی گزارش داده که این کمپین بسیار گسترده و هماهنگ است. در یک مورد، ۴۷۶۵ حساب کاربری در شبکه ایکس، بیش از ۸۴۳ میلیون توییت منتشر کرده‌اند. در موردی دیگر، ۱۱۴۲۱ حساب کاربری نزدیک به ۱/۷ میلیارد لایک پای پست‌ها گذاشته‌اند. یکی از هشتگ‌های پرکاربرد این شبکه‌ها   #KingRezaPahlavi بوده است.

این اعداد و ارقام نشان می‌دهند ما با یک موج خودجوش طرف نیستیم، بلکه با یک عملیات هدفمند، هماهنگ و مصنوعی روبه‌رو هستیم که با ابزارهای رسانه‌ای و روانی در تلاش است تا اعتماد عمومی را تضعیف، دوقطبی‌های کاذب ایجاد، و گزینه‌ای مورد حمایت خارجی را برجسته کند. در اصطلاح امنیتی و ارتباطات، این فعالیت نمونه‌ای از «فعالیت سیاه در شبکه‌های مجازی» است؛ چرا که منبع پیام پنهان می‌ماند، محتوا به ظاهر مردمی و خودجوش جلوه داده می‌شود، و مخاطب بدون آنکه متوجه مهندسی پیام شود، در معرض جهت‌دهی سیاسی براندازانه قرار می‌گیرد.

هدف کمپین، نه بازتاب مقبولیت پهلوی، بلکه بازتولید پیام مورد نظر بازیگران خارجی و تأثیرگذاری بر ذهن و روان جامعه ایرانی است. این ابزار رسانه‌ای برای ایجاد احساس بازگشت تاریخی، تحریک احساسات نوستالژیک و القای ناکارآمدی مطلق نظام سیاسی موجود ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد. چالش راهبردی امروز، مقابله با این جنگ نرم است. همان‌طور که پاسخ به حملات نظامی صرفاً با توپ و موشک ممکن نبود، مقابله با عملیات شناختی نیز تنها با فیلتر و انکار قابل حل نیست. افشاگری هوشمندانه، ارتقای سواد رسانه‌ای عمومی، و تقویت انسجام اجتماعی، مؤلفه‌های اصلی دفاع در این میدان تازه‌اند.

  تجربه نشان می‌دهد که اسرائیل میدان دسیسه و تحرک خود را گسترده کرده و جبهه‌ای جدید را در جنگ مجازی علیه ایران تجهیز و فعال نموده است. نبرد اسراییل با ایران تمام نشده، فقط شکل آن تغییر کرده است. نباید نسبت به این کمپین غفلت کرد. این، جنگی کاملا جدی و جدید و چه بسا مخرب تر از جنگ نظامی باشد؛ چراکه قدرت نفوذش به مراتب بیش از برد موشک های دشمن است و قربانیان بیشتری می‌گیرد. القای تصنعی مقبولیت پهلوی نزد مردم، هدف جنگ مجازی رژیم صهیونیستی است و چنانکه از فیگارو گزارش داده، سرمایه‌گذاری فراوانی روی این هدف صورت گرفته است. حمایت و سرمایه‌گذاری صهیونیست‌ها روی مهره بازمانده از دودمان فروپاشیده پهلوی، نقشه‌های خارجی برای فردای ایران را روشن می‌کند.

 


اخبار مرتبط
اسرائیل منطقه پرخطر اعلام شد
پنج‌شنبه 1404/11/16 ساعت 16:35
چین سرمایه‌گذاری جدید در اسرائیل را ممنوع کرد؛
اسرائیل منطقه پرخطر اعلام شد
رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که چین به دلیل ارزیابی اسرائیل به‌عنوان منطقه‌ای پرخطر، هرگونه سرمایه‌گذاری جدید در سرزمین‌های اشغالی را ممنوع کرده است.
دریافت رشوه؛ وزیر دادگستری پیشین چین را تا ابد راهی زندان کرد
دوشنبه 1404/11/13 ساعت 23:08
دریافت رشوه؛ وزیر دادگستری پیشین چین را تا ابد راهی زندان کرد
تلویزیون دولتی چین گزارش داد دادگاهی در چین، «تانگ ییجون» وزیر دادگستری پیشین این کشور را به اتهام دریافت رشوه به حبس ابد محکوم کرده است.
شکایت بین‌المللی ایران از آمریکا و خاندان پهلوی
جمعه 1404/11/03 ساعت 14:32
پورجمشیدیان تأکید کرد؛
شکایت بین‌المللی ایران از آمریکا و خاندان پهلوی
علی اکبر پورجمشیدیان دبیر شورای امنیت کشور تأکید کرد که در شورای عالی امنیت و با تدبیر دستگاه قضایی، حقوق مردم از دشمنان ملت در مجامع بین‌المللی پیگیری و مطالبه خواهد شد.
نامه دکتر عبدالکریم سروش علیه رضا پهلوی؛ این پیر کودک بی‌فرهنگ!
چهارشنبه 1404/11/01 ساعت 21:25
نامه دکتر عبدالکریم سروش علیه رضا پهلوی؛ این پیر کودک بی‌فرهنگ!
فرومایه تر از این شخصیّت نالایق و نادان و این مجسّمه خیانت به وطن در عمرم ندیده‌ام
شکایت حقوقی علیه آمریکا و بنیاد تروریستی پهلوی
سه‌شنبه 1404/10/30 ساعت 12:09
رئیس مرکز وکلا:
شکایت حقوقی علیه آمریکا و بنیاد تروریستی پهلوی
رئیس مرکز وکلا قوه قضائیه از تدوین شکواییه حقوقی علیه مقامات آمریکا و بنیاد تروریستی پهلوی در پی اغتشاشات اخیر خبر داد و اعلام کرد که 200 خانواده به این مرکز وکالت داده‌اند.
نظرات

آخرین اخبار
نابودی تومورهای روده بزرک با پروبیوتیک مهندسی‌شده
ایران چگونه آمریکا را در تله تشدید انداخت؟
زنگ خطر آلزایمر در ایران؛ 1.5 میلیون مبتلا و تغییر سن ابتلا پس از کرونا
کسب‌وکارهای آمریکا در شوک زنجیره تأمین؛ بحرانی پیچیده‌تر از دوران کرونا
منشأ اضطراب کودکان در شروع سال تحصیلی چیست و چگونه آن را مدیریت کنیم؟
عراقچی به نیویورک رسید؛ آغاز برنامه‌های ایران در مجمع عمومی سازمان ملل
رایزنی وزیران خارجه مصر و پاکستان درباره ایران، منطقه و همکاری‌های دوجانبه
حماس: به توافق آتش‌بس پایبندیم؛ نقض‌ها همچنان ادامه دارد
وزارت خارجه یمن: اقدامات عربستان امنیت و ثبات یمن را هدف گرفته است
افغانستان، کاردار پاکستان را احضار کرد
جدول خاموشی برق کرمانشاه برای سه‌شنبه 31 شهریور اعلام شد؛ برنامه جوانرود و اسلام‌آباد
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 30 شهریور 1405؛ سکه امامی 3.6 میلیون تومان ارزان شد
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز دوشنبه 30 شهریور ؛ جدول قیمت بازار و نمایندگی
سرلشکر ایزدی: توان موشکی، پهپادی و پدافندی ایران در حال تقویت است
ضرورت عبور از توافق چارچوب
حزب‌الله عراق در سوگ آیت‌الله شبیری زنجانی؛ میراث علمی او ماندگار است
شورش رسانه‌های آمریکا علیه ترامپ؛ پوشش رئیس‌جمهور متوقف شد
ارتحال آیت الله شبیری زنجانی ضایعه اسفبار دینی و فرهنگی است
توصیه‌های آزمون و رضاییان به نوجوانان؛ از خواب و تغذیه تا آینده‌نگری
جنایت جنگی علیه جنوب لبنان؛ حمله با بمب‌های فسفری
جزییات جدید از وضعیت شیوع کرونا وآنفولانزا در ایران/ وزارت بهداشت هشدار داد
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا ؛ هشدار درباره هرمز، نفت 100 دلاری و سفر مقام پاکستانی
کمبود گازوئیل اقتصاد جهان را تحت فشار می‌گذارد؛ چشم‌انداز بازار تا 2027
بازار طلا آماده نوسان شد؛ دلار 230 هزار تومانی سرنوشت‌ساز می‌شود؟
وزیر اقتصاد: آغاز اصلاح ساختار 30 بانک
10 غایب بزرگ تیم ملی؛ آیا زنگ تغییر نسل در فوتبال ایران به صدا درآمده است؟
پیش‌بینی قیمت دلار سه‌شنبه 31 شهریور 1405؛ دلار در کمین شکست مرز 230 هزار تومان
دیپلماسی چین در قبال ایران و اوکراین
رایزنی وزیران خارجه پاکستان و فرانسه در نیویورک؛ محوریت ایران و فلسطین
دو مصدوم در واژگونی آمبولانس در محور ایلام-مهران
«کووید 19» چگونه فعال شد؟
نگرانی شدید سازمان ملل درباره یمن؛ احتمال گسترش دوباره درگیری‌ها
درخواست ترکیه از آمریکا برای پایان سیاست‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل
سقوط مرگبار بالگرد در آمریکا؛ دو نفر کشته شدند
سپاه: وحدت و ایستادگی میراث راهبردی دفاع مقدس است
شکست حزب دموکرات مسیحی به رهبری مرتس
تمرین تیم ملی با حضور لژیونرها داغ شد؛ آزمون و طارمی آمدند + فیلم
دولت چهاردهم علیه مقررات زائد؛ 90 هزار مقرره در کشور شناسایی شد
شروع عصر زیدان در فرانسه با یک خاطره ویژه از امباپه
مسکو: روسیه نه اروپا را تهدید می‌کند و نه از کسی باج می‌گیرد
سخنگوی قوه قضائیه: برای تنگه هرمز باید یک نظام حقوقی شکل بگیرد
جزئیات متفاوت از شیوه فیلم‌سازی اصغر فرهادی؛ اهمیت صدا در سینمای ایران
پزشکیان: اقدامات آمریکا زمینه‌ساز افزایش همگرایی میان کشورهای اسلامی شده است
جزییات و زمان افزایش یارانه حکمت بازنشستگان نیروهای مسلح اعلام شد
بازسازی 100 مدرسه در سیستان‌وبلوچستان و هرمزگان توسط ارتش
اطلاعیه مهم درباره آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا
راه‌اندازی تیم‌های واکنش سریع برای حفاظت اضطراری از زیگورات چغازنبیل
آیت الله مکارم‌شیرازی: فقدان آیت الله شبیری زنجانی ضایعه‌ای سنگین برای جامعه مؤمنان است
فهرست شایعات و اخبار تکذیب‌شده 24 ساعت گذشته
فراخوان تکفیری‌ها از سوی عربستان برای جنگ با یمن