×
سیاسی
شناسه خبر : 272669
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/13 ساعت 12:14
عارف:مرحله اول کالابرگ با موفقیت اجرا شد

عارف:مرحله اول کالابرگ با موفقیت اجرا شد

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه قیمت جدید کالاهای اساسی طی سه هفته اخیر تقریبا به ثبات رسید و مرحله اول اجرای طرح کالابرگ الکترونیک موفق بوده است،گفت:گزارش ها در جلسه ستاد تنظیم بازار از وضعیت خوب ذخایر کالاهای اساسی کشور حکایت دارد.

نورنیوز-گروه سیاسی:محمدرضا عارف درباره آخرین مصوبات و تصمیمات جلسه ستاد تنظیم بازار با تبریک دهه فجر،اظهار کرد: جلسات ستاد تنظیم بازار معمولا هر دو هفته یک بار برگزار می‌شود هم بحث نظارت بر بازار را داریم هم اگر نیازی به اصلاح یا تغییری در قیمت‌ها باشد، درمورد آن تصمیم‌گیری می‌کنیم.

وی افزود: جلسه یکشنبه شب ستاد تنظیم بازار درباره قیمت کالاهای اساسی و ذخایر موجود بود که خوشبختانه وضعیت ذخیره کالاها بسیار خوب است؛ درمورد وضعیت قیمت‌ها نیز بحث شد که در این خصوص گزارش ها حاکی از این است که طی دو سه هفته گذشته قیمت کالاهای اساسی تقریبا به تثبیت رسید.

معاون اول رئیس جمهور درباره صحبت‌هایی که درخصوص قیمت سایر کالاها در جلسه ستاد تنظیم بازار مطرح شده بود بیان کرد: راهبرد ستاد تنظیم بازار در این زمینه، توافق با تولیدکننده است که از طریق اتاق اصناف و دبیرخانه ستاد تنظیم بازار معمولا روی قیمت کالاهای غیر اساسی با تولیدکننده توافق می‌شود؛ قیمتی که هم سود متعارف برای تولیدکننده داشته باشد و هم چون نرخ ارز از تالار اول مرکز مبادله به تالار دوم منتقل شده، امکان این وجود داشته باشد تا با تفاهم با تولیدکننده به جلو برویم.

وی تأکید کرد: در جلسه ستاد تنظیم بازار همچنین درخصوص قیمت کالاها تا پایان سال جاری و ماه مبارک رمضان بحث کردیم که سعی شود حتی‌الامکان طی توافق با تولیدکننده کالاهایی که بر مبنای قیمت ارز تالار اول تولید شده با همان قیمت در بازار عرضه شود و پس از آن چون تولیدکننده مواد اولیه را با نرخ جدید ارز و تالار دوم خرید می‌کند، در سال جدید قاعدتا اصلاحاتی در قیمت‌ها خواهیم داشت.

یک خودروساز بدون هماهنگی با نهادهای مربوطه قیمت جدید محصولات را منتشر کرده بود

عارف درباره اعلام قیمت‌های جدید خودرو از سوی یک شرکت خودروساز،گفت: یکی از خودروسازان قیمت‌های جدید محصولات خود را بدون هماهنگی با نهادهای ذی‌ربط منتشر کرده بود که در ستاد تنظیم بازار درباره آن بحث شد ولی با توجه به اینکه کارگروهی در این زمینه در دولت ایجاد شده، قرار شد ابتدا گزارش این کارگروه آماده شود و سپس درباره آن به جمع‌بندی برسیم که آیا در دولت درخصوص آن تصمیم‌گیری شود یا به ستاد تنظیم بازار محول شود. امیدواریم کارگروه مربوطه تا هفته آینده جمع‌بندی خود را ارائه کند که درخصوص آن تصمیم‌گیری شود.

معاون اول رئیس جمهور درباره برنامه‌های اقتصادی سال آینده دولت تصریح کرد: روند همین است که اصلاحات قیمتی را ادامه دهیم؛ طی گزارشی ارائه شده در جلسه ستاد تنظیم بازار، مشخص شد راهبردی که درخصوص توزیع کالابرگ اتخاذ و اجرا کرده ایم، طی مرحله اول با موفقیت به انجام رسیده است؛ اشکالات جزئی در توزیع کالا بود که به زودی برطرف می‌شود و در مرحله دوم که به زودی شروع می‌شود بتوانیم با ارائه خدمات بهتر و بر اساس دو روش توزیع کالابرگ، کالاهای مورد نیاز هموطنان عزیزمان را تأمین کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تا پایان فروردین سال آینده برای کالابرگ تصمیم‌گیری شده و روند به خوبی در حال اجرا است؛ برای سال آینده نیز بر اساس جمع‌بندی عملکرد ۴ ماهه و اینکه کالاهای اساسی با قیمت تقریبا ثابت به دست هم‌وطنان برسد، تصمیم‌گیری خواهیم کرد.


نظرات

آخرین اخبار
آخرین فرصت انتخاب رشته کارشناسی ارشد 1405 + جزئیات
آخرین قیمت ایران خودرو امروز سه‌شنبه 10 شهریور؛ جهش قیمت‌ها در بازار + جدول قیمت ها
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 10 شهریور 1405+ جدول قیمت ها
اصابت 3 پرتابه ناشناس به نفتکش در تنگه هرمز
برنامه مسابقات ورزشی امروز 10 شهریور 1405+ جدول پخش
اهرم ایران برای خاتمه جنگ
جامعیت پیام رهبری و نقد تفسیر گزینشی!
مسیر پرابهام دیپلماسی
آخرین جزئیات از تحولات جنگ ایران و آمریکا ؛ از ادعای ترامپ تا توقیف نغتکش سعودی
چین با تحریم‌های آمریکا علیه ایران همراه می‌شود؟
پزشکیان: آمریکا به تفاهم‌نامه برگردد، ایران نیز عمل متقابل خواهد کرد
سیاست نامه | پشت صحنه جدال قلمی شریعتمداری و قالیباف چیست
بیانیه چهلمین کنفرانس وحدت اسلامی؛ وحدت باید از شعار به واقعیت میدانی تبدیل شود
توقف نفتکش غول‌پیکر سعودی در تنگه هرمز
ترامپ میان هرمز و وال‌استریت؛ جنگ ایران چگونه آمریکا را در تله اقتصادی انداخت؟
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 10 شهریور 1405 + وضعیت استانها
برنامه کامل بازی‌های هفته پنجم لیگ برتر امروز سه‌شنبه 10 شهریور + ساعت و پخش زنده
چرا ذهنمان خاطرات تلخ را بیش از خاطرات خوش تکرار می‌کند؟
سندرم قلب شکسته چیست و چه علائمی دارد؟
داروهای پلاسما؛ گلوگاه پنهان امنیت دارویی ایران
آیا «سالاد رتینول» پوست را جوان‌ می‌کند؟
هوش مصنوعی تهدیدی برای ثبات مالی جهان است؟
فشار اروپا به اسپانیا و یونان برای ارسال پاتریوت به اوکراین
بقایی: اتحادیه اروپایی نقش خود را در حد مجری اوامر آمریکا تقلیل داده است
ژاپن در مسیر نظامی‌گری؛ اولویت‌های جدید توکیو با بودجه‌های نجومی
هشدار مدیریت بحران نسبت به طوفانی شدن دریا در مازندران
پاسخ قاطع سفیر ایران به صدراعظم آلمان: برای آرامش تنگه هرمز باید تجاوز متوقف شود
دیدار وزرای دارایی آمریکا و روسیه درباره توافق احتمالی برای پایان جنگ اوکراین
کرملین: تعیین بهترین شکل میانجی‌گری درباره ایران دشوار است
آمریکا بیش از همه، از شدت و میزان خسارات پاسخ ایران مطلع است
هشدار صریح سازمان ملل؛ از سرگیری آزمایش‌های هسته‌ای جهان را به سمت فاجعه می‌برد
آسوشیتدپرس: ارتش آمریکا در حمله به لامرد از سلاح مرگبار PrSM استفاده کرد
ترور دو عضو شاخه نظامی حماس؛ ادعای ارتش رژیم صهیونیستی چیست؟
سوئد ناوچه‌های مدرن فرانسوی می‌خرد
سقف زمانی پرداخت وام ازدواج در سال 1406 سه ماه خواهد بود
سازمان ملل از ایران و آمریکا خواست به میز مذاکره بازگردند
در واکنش به تهدیدات ترامپ علیه ایران؛ جی‌دی ونس: «این فقط یک پیام بود»
رفع اختلال در خط 2 مترو تهران
عملیات انفجار کنترل‌شده مهمات در کبودراهنگ؛ 10 شهریور ماه
تداوم بمباران جنوب لبنان؛ حملات جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به نبطیه
معاون اول قوه قضاییه: فرآیند انتخاب مدیران قضایی علمی شد؛ پایان انتخاب‌های سلیقه‌ای
ستاد کل نیروهای مسلح: تجاوز از هیچ مبدایی را تحمل نخواهیم کرد
کشف احتکار گسترده پنل‌های خورشیدی در بندرعباس
رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات بیش از 2500 محکوم موافقت کردند
حمله تند میشل پلاتینی به جیانی اینفانتینو؛او باید برود
تنگه هرمز، ارز، بنزین و ترامپ؛ موضوعات داغ کاربران سکوهای داخلی در مرداد ماه
یک سفر، چند پیام؛ آن سوی قاب شانگهای چه می‌گذرد؟
هشدار قاطع رئیس پارلمان لبنان؛ «جنوب کشور هرگز منطقه حائل نخواهد شد»
انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در شرق تنگه هرمز
وقوع زلزله 5 ریشتری در یاسوج؛ آخرین جزئیات از میزان تخریب و مجروحان