×
سیاسی
شناسه خبر : 272662
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/13 ساعت 11:47
دریادار سیاری: هدف اصلی جنگ نرم اثرگذاری بر ذهن و افکار جامعه است

دریادار سیاری: هدف اصلی جنگ نرم اثرگذاری بر ذهن و افکار جامعه است

رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش با تاکید بر تغییر ماهیت تهدیدات دشمن گفت: جنگ امروز، جنگ شناختی و نرم است که هدف اصلی آن اثرگذاری بر ذهن و افکار جامعه است که جوانان با هوشیاری، بصیرت و تعهد می‌توانند از انقلاب اسلامی صیانت کنند.

نورنیوز-گروه سیاسی: امیر دریادار حبیب‌الله سیاری، روز دوشنبه ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۴ در آیین اختتامیه یازدهمین دوره رزم مقدماتی هنرآموزان درجه‌داری ارتش که در مرکز آموزش درجه‌داری جوادالائمه (ع) نزاجا برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن ایام دهه مبارک فجر به عموم ملت شریف ایران به‌ویژه جوانان، گفت: جوانان باید با هوشیاری و احساس مسئولیت، در صیانت و پاسداری از انقلاب اسلامی ایران کوشا باشند.

انقلاب اسلامی تحولی بنیادین در معادلات جهانی ایجاد کرد

وی ضمن گرامیداشت دوازدهم بهمن‌ماه، سالروز بازگشت تاریخی حضرت امام خمینی (ره) به میهن اسلامی، به تشریح روند مبارزات ملت ایران علیه استعمار پرداخت و یادآور شد: ملت بزرگ ایران در طول قرن‌های گذشته، به‌ویژه در دوران حکومت‌های قاجار و پهلوی، تحت سلطه و ستم استکبار جهانی قرار داشت که با رهبری حکیمانه امام خمینی (ره)، ملت آگاه و بصیر ایران پس از پانزده سال مبارزه مستمر، انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند و به استقلال، آزادی و عزت دست یافت.

معاون هماهنگ کننده ارتش افزود: پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، تحولی بنیادین در معادلات جهانی ایجاد کرد و جهان را تحت تأثیر قرار داد. با تحقق این پیروزی بزرگ، سلطه و منافع نامشروع استکبار جهانی در ایران و منطقه غرب آسیا درهم شکسته شد و آنان ناگزیر به عقب‌نشینی و ترک این منطقه شدند.

دریادار سیاری تصریح کرد: دشمنی که چنین شکست سنگینی را متحمل شده است، از همان ابتدای پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی تاکنون، همواره در پی بازگرداندن سلطه از دست‌رفته و بازتعریف منافع نامشروع خود در منطقه بوده است.

ترفندهای سخیف دشمنان با بصیرت ملت ایران خنثی شد

وی با اشاره به توطئه‌ها و دسیسه‌های گوناگون دشمن، از جمله جنگ تحمیلی، اقدامات تروریستی، تلاش برای ایجاد اختلافات قومی و مذهبی و نیز اغتشاشات، اظهار کرد: تمامی این ترفندهای سخیف و ناکام، با ایستادگی، بصیرت و رشادت ملت بزرگ ایران، به‌ویژه جوانان انقلابی، یکی پس از دیگری خنثی شده و در آینده نیز محکوم به شکست خواهد بود. ملت ایران سرافرازانه و با صلابت، پای ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی ایستاده است.

معاون هماهنگ کننده ارتش در ادامه با اشاره به مأموریت‌های اصلی ارتش جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: صیانت از تمامیت ارضی کشور، پاسداری از استقلال ملی و حفاظت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، از جمله مأموریت‌های بنیادین ارتش بر اساس قانون اساسی به‌شمار می‌رود.

دریادار سیاری خطاب به دانش‌آموختگان و هنرآموزان، تأکید کرد: آیا در یک کشور، مأموریتی مهم‌تر از این سه مسئولیت وجود دارد؟ امنیت پایدار، زیربنای هرگونه پیشرفت اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی به‌شمار می‌رود و این امنیت به همت نیروهای مسلح، به‌ویژه ارتش جمهوری اسلامی ایران، تأمین و تضمین می‌شود.

وی، مهم‌ترین نیاز ارتش برای انجام این مأموریت خطیر را برخورداری از نیروی انسانی مؤمن، متعهد، آموزش دیده و شهادت‌طلب دانست که ستون دفاع ملی هستند.

معاون هماهنگ کننده ارتش همچنین با تأکید بر شاخصه‌ها و ویژگی‌های اساسی رزمندگان ارتش جمهوری اسلامی ایران، تصریح کرد: ولایت‌مداری، انضباط و التزام به سلسله‌مراتب فرماندهی که به فرماندهی معظم کل قوا منتهی می‌شود، از مؤلفه‌های بنیادین این نهاد مقدس به‌شمار می‌رود. انضباط، هماهنگی، انسجام و اتحاد، همچون نخ تسبیح، ارکان ارتش را به هم پیوند داده و آن را در صیانت از جمهوری اسلامی ایران استوار و پایدار نگه می‌دارد.

هدف اصلی جنگ نرم اثرگذاری بر ذهن و افکار جامعه است

دریادار سیاری تصریح کرد: در شرایط کنونی، جنگ نرم با ابزار فضای مجازی به‌گونه‌ای عمل می‌کند که هدف اصلی آن اثرگذاری بر ذهن و افکار جامعه است و قشر جوان، محور تمرکز این هجمه‌ها قرار دارد. وقتی جنگ نرم بر ذهن جوانان تأثیرگذار شود، باورها، عقاید، افکار و در نهایت رفتار آنان متأثر از اهداف دشمن شکل می‌گیرد و مسیر عملکردی آنان مطابق خواست‌های نامشروع بیگانگان قرار می‌گیرد.

وی تأکید کرد: جوانان عزیز باید هوشیار و آگاه باشند و اجازه ندهند جنگ نرم دشمن بر ذهن و افکار آنان تأثیر بگذارد. مؤثرترین راه مقابله با این هجمه‌ها، تکیه بر ارزش‌های ملی و دینی، ارتقای سواد رسانه‌ای و افزایش بصیرت است.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش با اشاره به تهدیدات نوظهور گفت: جوانان باید بدانند هر آنچه در فضای مجازی منتشر می‌شود، الزاماً صحیح و قابل اعتماد نیست. به‌ویژه در شرایط امروز که با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین همچون هوش مصنوعی، محتواهای اغواگر و فریبنده تولید می‌شود که می‌تواند ذهن هر فرد کم‌بصیرتی را تحت تأثیر قرار دهد.

دریادار سیاری با تأکید بر اینکه جنگ امروز، نبرد اراده‌ها، خواسته‌ها و استقامت‌هاست، تصریح کرد: دشمن در شرایط کنونی عمدتاً از طریق جنگ شناختی و نرم عمل می‌کند و تنها با تقویت بصیرت می‌توان در برابر آن ایستاد. این مسئولیت ویژه، بر دوش قشر جوان جامعه قرار دارد.

وی مأموریت دفاعی کشور را بسیار خطیر، حیاتی و اثرگذار توصیف کرد و گفت: این مسئولیت باید توسط جوانانی انجام شود که ادامه‌دهنده راه شهدای والامقام هستند. این نسل جوان باید مؤمن، متعهد، منضبط، ایثارگر، مبتکر، خلاق، دانش‌محور و دارای بصیرت کامل باشد.

آیین اختتامیه یازدهمین دوره رزم مقدماتی هنرآموزان درجه‌داری ارتش؛ یاد بود شهید حجت بابایی، روز دوشنبه ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۴ با حضور امیر دریادار حبیب الله سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش در مرکز آموزش درجه‌داری جوادالائمه (ع) نزاجا برگزار شد.

در این مراسم، امیر سرتیپ علی جهانشاهی فرمانده نیروی زمینی ارتش، امیر سرتیپ علیرضا شیخ معاون اجرایی ارتش، امیر سرتیپ محمد اکرمی نیا معاون هماهنگ کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، امیر سرتیپ دوم محمدرضا علیان‌نژاد معاون تربیت و آموزش ارتش، امیر سرتیپ محمد یوسفی خوش‌قلب جانشین فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش، امیر سرتیپ دوم خلبان مسعود جعفری معاون هماهنگ کننده نیروی هوایی ارتش، امیر سرتیپ جلیل مقدم معاون هماهنگ‌کننده نیروی دریایی ارتش، امیر سرتیپ دوم اصغر علی‌پور معاون نیروی انسانی نیروی زمینی ارتش و جمعی از فرماندهان و مسئولان عالی‌رتبه ارتش حضور داشتند.

در پایان این مراسم توسط امیر دریادار حبیب‌الله سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش به کارکنان و دانش‌آموختگان منتخب لوح تقدیر و سردوشی اهدا شد.


اخبار مرتبط
دریادار سیاری: رسانه خط مقدم جنگ نرم است
یکشنبه 1405/03/17 ساعت 15:07
دریادار سیاری: رسانه خط مقدم جنگ نرم است
معاون هماهنگ‌کننده ارتش با تأکید بر اهمیت رسانه در جنگ نرم گفت جمهوری اسلامی ایران با وجود برتری رسانه‌ای دشمن، میدان این جنگ را رها نخواهد کرد.
دریادار سیاری: آماده خلق بیت‌المقدس‌های جدید هستیم
شنبه 1405/03/02 ساعت 17:45
دریادار سیاری: آماده خلق بیت‌المقدس‌های جدید هستیم
دریادار حبیب‌الله سیاری، رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش، در پیامی به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر، ضمن تأکید بر پیوند ناگسستنی هویت نیروهای مسلح با فرهنگ ایثار، از آمادگی کامل ارتش برای خلق حماسه‌هایی نظیر عملیات بیت‌المقدس در برابر هرگونه تهدید یا جنگ تحمیلی جدید خبر داد.
دریادار سیاری: ارتش برای هر تهدید زمینی، دریایی و هوایی آماده است
چهارشنبه 1404/11/08 ساعت 11:54
دریادار سیاری: ارتش برای هر تهدید زمینی، دریایی و هوایی آماده است
معاون هماهنگ‌کننده ارتش با اشاره به حضور ناوهای آمریکایی در منطقه، تاکید کرد ارتش برای دفاع از تمامیت ارضی و استقلال کشور در همه سطوح تهدید آمادگی کامل دارد. دریادار سیاری همچنین جنگ شناختی و ترکیبی دشمن را یادآور شد و «اتحاد مردم» را مهم‌ترین عامل خنثی‌سازی این فشارها دانست.
دریادار سیاری: هر روز بهتر و قوی‌تر از قبل می‌شویم
پنج‌شنبه 1404/11/02 ساعت 10:23
دریادار سیاری: هر روز بهتر و قوی‌تر از قبل می‌شویم
رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش در واکنش به اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا درباره ولی‌امر مسلمین جهان تأکید کرد:توانمندی‌های نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران پس از دفاع مقدس 12 روزه، نه‌تنها تضعیف نشده بلکه هر روز قوی‌تر و پیشرفته‌تر شده است.
نظرات

آخرین اخبار
فهرست جدید محصولات بهداشتی غیرمجاز منتشر شد
ساعت بازی پرسپولیس چادرملو تغییر کرد
طبس داغ‌ترین نقطه جهان شد
غریب آبادی: عبور ایمن در تنگه هرمز با تصمیم‌سازی خارج از ملاحظات ایران تضمین نمی‌شود
واکنش تند وزارت خارجه ایران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس
پرسپولیس - چادرملو؛ نبرد سرنوشت‌ساز برای آخرین سهمیه آسیایی
جشن ملی در اکوادور؛ رئیس‌جمهور پس از صعود تیم ملی، کشور را تعطیل کرد
لیست تیم ملی والیبال ایران برای دیدار با ژاپن اعلام شد
سرنوشت نامعلوم ستاره والیبال ونزوئلا پس از زمین‌لرزه 7 ریشتری
شوک به بازار نفت؛ کاهش قیمت طلای سیاه
ایران - مصر در جام جهانی 2026؛یوزها برای شکست فراعنه به میدان می‌روند
شیخ نعیم قاسم: امروز، ایران آینده منطقه را رقم می زند
لبنان، گورستان سیاسی نخست‌وزیران اسرائیل است
عاشورا؛ حماسه آگاهی و آزادی
برنامه بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت دیدار ایران و مصر
بازگشت نفت عربستان به خلیج فارس
ثبت آیین و نمایش ایرانی تعزیه در یونسکو
نشست 3 جانبه عربستان، قطر و عمان درباره توافق ایران و آمریکا
پیام عراقچی در عاشورا؛ شهادت رهبر انقلاب را فراموش نخواهیم کرد
زنگ خطر محیط زیستی برای خلیج فارس و خزر
هوای تهران در وضعیت قابل قبول
نصر تمدنی از نبرد محرم 61 تا جنگ رمضان 1446
ثبت‌نام زائران مراسم تشییع رهبری آغاز شد
جمهوری اسلامی ایران هرگونه تهدیدی را علیه خود تحمل نخواهد کرد
حمله دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
روایتِ سوگ و شکوهِ هم‌گرایی؛ وقتی عزای حسینی نقطه پرگار می‌شود
شوک تورمی در آمریکا
ریزش سنگین طلا؛ شوک جدید به بازار جهانی
چالوس یک‌طرفه شد
آیا مذاکرات لبنان و اسرائیل به بن‌بست خورده است؟
کیم جونگ اون از سلاح جدید رونمایی کرد
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 5 تیر 1405 + وضعیت استان‌ها
جنگ تمام شد؛ بازسازی حکمرانی شروع می‌شود؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون 5 تیر 1405+جدول پخش
خط‌ونشان حسام حسن برای ایران: به دنبال برد هستیم، نه انتخاب حریف
گروسی دوباره خواستار دسترسی به تأسیسات هسته‌ای ایران شد
شب بزرگ و دراماتیک جام جهانی 2026 ؛ وداع سربلند ترکیه و شوک بزرگ آلمان
وقتی لبنیات کالای لوکس می‌شود؛ روایت مجلس از پشت‌پرده افزایش قیمت‌ها
مرگ تلخ زوج سرنشین لندکروز در آزادراه قزوین–کرج
افزایش قربانیان زلزله در ونزوئلا
قلعه‌نویی: مهار مصر تنها به صلاح خلاصه نمی‌شود
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 5 تیر 1405 +جدول
اعتراض نماینده سوریه به اسرائیل در شورای امنیت
کاهش موقت نیروهای ارتش متجاوز اسرائیل در لبنان
هشدار پلیس آگاهی؛ شگرد جدید کلاهبرداران با استفاده از هوش مصنوعی
خداحافظی شیک از تیم ملی در جام جهانی
راز موفقیت 5 صبح بیدار شدن نیست / پایان دوران «جغدهای شب» و «پرندگان سحرخیز»
چگونه دنیای مجازی عزت‌نفس نوجوانان را شکار می‌کند؟
راز «سیاره صورتی» فاش شد؛ کشف ابرهای نمکی در جَو یک جهان مرموز
راز تنبلی تنبل ها کشف شد