×
سیاسی
شناسه خبر : 272654
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/13 ساعت 10:56
قالیباف: اعتماد با شعار تحقق نمی‌یابد

قالیباف: اعتماد با شعار تحقق نمی‌یابد

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اعتماد مهم‌ترین سرمایه اجتماعی و اساس کار ماست، گفت: این مهم در رفت‌وبرگشت‌ها و آگاهی‌بخشی شکل می‌گیرد. اعتماد با شعار تحقق نمی‌یابد بلکه باید تولید شود و اگر شکل گرفت، مشارکت معنادار اتفاق می‌افتد.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، در دومین دیدار وزیر علوم و رؤسای دانشگاه‌های سراسر کشور، با بیان اینکه مسائل دانشگاه‌ها باید از بعد ساختاری و مدیریتی و از درون دانشگاه حل شود، گفت: البته نمی‌توان برای همه دانشگاه‌ها یک نسخه واحد تدوین کرد و دانشگاه با دانشگاه متفاوت است.  

قالیباف با یادآوری اینکه نوع حکمرانی در حوزه مسائل اجتماعی اهمیت دارد، ادامه داد: معتقدم هیچ وظیفه‌ای مهم‌تر از آگاهی‌بخشی به جامعه نداریم و این مهم‌ترین رسالت ما در نظام جمهوری اسلامی است. باید به جوانان، مدیران و خانواده‌ها آگاهی‌بخشی کنیم البته در کنار این مهم، باید حقوق آن‌ها احصا و به آن‌ها داده شود؛ هر فردی که نسبت به حق خود آگاهی داشته باشد و آن را مطالبه کند، خودبه‌خود نسبت به وظیفه خود نیز آگاه می‌شود، اما متأسفانه ما عکس این کار را انجام می‌دهیم و وظیفه خود در مقابل افراد و حق آن‌ها نسبت به خودمان را تشریح نمی‌کنیم.

تاکید ‌کرد: اگر این رابطه برقرار شود و هر کسی حق خود را مطالبه کند و هر جا نسبت به حق خود آگاهی نداشت، ما وظیفه آگاهی‌بخشی خود را انجام دهیم، در این مسیر سرمایه اجتماعی شکل می‌گیرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اعتماد مهم‌ترین سرمایه اجتماعی و اساس کار ماست، تصریح کرد: این مهم در رفت‌وبرگشت‌ها و آگاهی‌بخشی شکل می‌گیرد. اعتماد با شعار تحقق نمی‌یابد بلکه باید تولید شود و اگر شکل گرفت، مشارکت معنادار اتفاق می‌افتد.  

قالیباف افزود: متأسفانه ما مشکلات را تبدیل به مسئله نمی‌کنیم و وقتی مسئله را به رسمیت نمی‌شناسیم، یعنی به آن توجه نمی‌کنیم؛ اگر به دنبال حل مسئله هستیم، باید مسئولان، مردم و جامعه آن را به رسمیت بشناسند.

قالیباف با تأکید بر اینکه حکمرانی بدون شفافیت، هوشمندسازی و مردمی‌سازی معنا ندارد، تصریح کرد: اگر به این سه مؤلفه توجه شود، کارآمدی و خروجی مناسب حاصل خواهد شد.

وی با یادآوری اینکه مصمم هستیم در این دوره مجلس به جای تمرکز بر تصویب قوانین جدید، از ۱۲ هزار و ۵۸۳ قانونی که در  گذشته تصویب شده‌اند حدود ۸ هزار قانون تکراری و منسوخ شده را حذف کنیم، گفت: بزرگ‌ترین مبارزه با فساد از همین‌جا آغاز می‌شود و ان‌شاءالله تا پایان سال ۱۴۰۵ این قوانین زائد توسط مجلس حذف خواهد شد.

قالیباف افزود: همچنین در مسیر هوشمندسازی، برای ۴۹ قانون جامع، ۴۶ میز تخصصی طراحی کرده‌ایم و برای هر میز ۵ تا ۶ نفر با استفاده از هوش مصنوعی کار را انجام می‌دهند. این فرایند به‌صورت صددرصدی در داخل کشور انجام شده و شامل بسته‌بندی و تبیین قوانین است. 


نظرات

آخرین اخبار
چند نکته درباره ضرورت تغییر آرایش جنگی دولت
وقوع آتش‌سوزی در کارخانه متالورژی قزاقستان
ابهام درباره سرنوشت دو کشتی تجاری آمریکا در تنگه هرمز
تکذیب شایعه اختلاف میان رئیس‌جمهور و سپاه
وعده بازگشت اینترنت به وضعیت قبل با عادی شدن شرایط
وزارت کشور: هیچ تهدیدی متوجه کشور نیست
نورنما | روایت شهادت پدر 5 قلوهای یزدی، در جنگ تحمیلی سوم
رئیس اتاق اصناف: روند کاهش قیمت‌ها به‌زودی آغاز می‌شود
پاساژ ارغوان اندیشه طعمه حریق شد
نیزارهای تالاب میقان آتش گرفت
تداوم ورش باد همراه با رعد و برق در تهران
یک منبع آگاه خبر داد: موساد در فکر کاهش بودجه ایران اینترنشنال
به صدا درآمدن آژیر خطر در شمال فلسطین اشغالی
محمد مخبر: تنگه هرمز به جز با اراده ایران باز نخواهد شد
فرودگاه بن‌گوریون در آماده‌باش کامل امنیتی
هشدار امنیتی سفارت آمریکا به شهروندانش در عراق
تانکر ترکرز اذعان کرد: قایق‌های تندرو ایران مانع بازگشایی تنگه هرمز
انتشار تقویم جدید آموزشی دانشگاه آزاد
ایران در آستانه خودکفایی تولید گندم
سقوط محبوبیت ترامپ به 35 درصد
هسته تبلیغی یک فرقه ضددینی در استان یزد منهدم شد
اظهارات جنجالی اسکات ریتر درباره عملکرد آمریکا در قبال ایران
آغاز لیگ برتر بوکس مردان با حضور 11 تیم
خلیج‌فارس در آستانه طوفانی شدن با امواج 2 متری
زاکربرگ برای ساخت «مدل هوش مصنوعی سلول انسان» دست به‌کار شد
خط‌ونشان تعزیرات برای محتکران و گران‌فروشان
انتقاد دموکرات‌ها از سکوت واشنگتن درباره برنامه هسته‌ای اسرائیل
چین جنگنده رادارگریز نسل پنجم J‑35A رونمایی کرد
9 زندانی محکوم به قصاص از طناب دار نجات یافتند
وزیر جنگ آمریکا: آتش بس با ایران پایان نیافته است/ما به دنبال جنگ نیستیم
بررسی تحولات منطقه‌ای در تماس تلفنی رهبران مصر و امارات
چین خواستار توقف فوری محاصره و فشارهای آمریکا علیه هاوانا شد
رئیس جمهور لبنان بر حمایت کامل از ارتش تأکید کرد
گزارش پلیس راه مازندران از ترافیک جاده‌های شمال
ترور روحانی برجسته حزب جمعیت علمای اسلام در پاکستان
شهباز شریف: حفظ آتش‌بس کلید ثبات در منطقه است
مسابقات تیم ملی پارادوومیدانی یک ماه عقب افتاد
بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری تا آخر اردیبهشت مشخص می شود
تعویض قرآن تاریخی دروازه شیراز به مناسبت روز شیراز+فیلم
اطمینان معاون وزیر نفت از تأمین نیازهای اساسی مردم با پایداری تولید
ایران: هیچ خصومتی با کشورهای منطقه نداریم
مقابله با پوکی استخوان پس از یائسگی با روش‌های طبیعی
سفیر ایران در آلمان: ایرانیان در زمان جنگ به وطن بازگشتند
ابراز نگرانی توکیو از تشدید تنش‌ها در خاورمیانه
دستگیری فرد حمله‌کننده به ایست بازرسی بسیج در چگنی
توقیف 5 شناور و کشف 200 هزار لیتر سوخت قاچاق در خوزستان
شناسایی و بازداشت عامل افشای اطلاعات ایست بازرسی‌ها
پیامدهای بسته ماندن تنگه هرمز بر اقتصاد جهان
راهکارهای جایگزین چین برای خرید نفت ایران در شرایط تحریم
بازگشایی کنسولگری روسیه پس از آسیب به ساختمان در اصفهان