×
اجتماعی
شناسه خبر : 272652
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/13 ساعت 11:04
آغاز توزیع کارت سه آزمون استخدامی از امروز

آغاز توزیع کارت سه آزمون استخدامی از امروز

کارت ورود به جلسه سه آزمون تخصصی(استخدامی) جذب دانشجوی مهارت آموز وزارت آموزش و پرورش، شرکت‌های آب و فاضلاب کشور و هلدینگ پتروفرهنگ سال 1404، از امروز توزیع می‌شود.

نورنیوز-گروه اجتماعی: سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد که این سه آزمون صبح روز پنج‌شنبه ۱۶ بهمن در ۳۱ مرکز استان برگزار خواهد شد. 

کارت‌ شرکت در این سه آزمون‌ از امروز، ۱۳ بهمن برای مشاهده و پرینت بر روی درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت. متقاضیان آزمون‌، برای شرکت در جلسه امتحان باید در تاریخ تعیین شده به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش مراجعه و با وارد کرده اطلاعات شناسنامه‌ای (نام، نام خانوادگی، کد ملی، سال تولد و...) و یا اطلاعات ثبت‌نامی (شماره پرونده، شماره سریال و کد پیگیری و ...) از کارت شرکت در آزمون خود یک نسخه پرینت تهیه و بر اساس آدرس و زمان تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه نمایند. 

چنانچه متقاضی به دلیل در اختیار نداشتن اطلاعات مربوط به شماره داوطلبی، پرونده و یا کد پیگیری مورد نیاز، موفق به پرینت کارت شرکت در آزمون خود نمی شود، لازم است با مراجعه به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور و ورود به سیستم پاسخ‌گویی و انتخاب نام آزمون و تعیین موضوع پیگیری نسبت به دریافت اطلاعات مربوط به شماره پرونده، داوطلبی و یا کد پیگیری ثبت‌نام اقدام کند.

این امکان برای متقاضیان فراهم است که در سیستم پاسخ‌گویی عضویت داشته باشند. لذا ضرورت دارد متقاضیانی که اطلاعات فوق را مفقود نموده اند با عضویت در این سیستم نسبت به بازیابی این اطلاعات اقدام نمایند.

چنانچه مغایرتی درخصوص مندرجات کارت شرکت در آزمون مشاهده شد، متقاضیان لازم است نسبت به اصلاح آن اقدام کنند. با توجه به دریافت اطلاعات شناسنامه‌ای متقاضیان از سامانه ثبت‌احوال، امکان ویرایش اطلاعات شناسنامه‌ای وجود ندارد. لذا چنانچه مغایرتی در اطلاعات مندرج در بندهای (نام خانوادگی، نام، تاریخ تولد، شماره شناسنامه، و کد ملی) کارت شرکت در آزمون وجود دارد، ضروری است متقاضیان موارد مغایرت را از اداره ثبت احوال منطقه سکونت خود پیگیری کنند.

چنانچه مغایرتی در اطلاعات مندرج در بندهای (سهمیه ۲۵ درصد ایثارگران، سهمیه ۵ درصد ایثارگران، مقطع تحصیلی، کد و عنوان رشته تحصیلی، کد و عنوان رشته محل اول، کد و عنوان رشته محل دوم و بومی) کارت شرکت در آزمون وجود دارد، متقاضیان می‌توانند حداکثر تا روز ۱۶ بهمن منحصراً به درگاه اطلاع‌رسانی این سازمان (بخش ویرایش اطلاعات کارت) مراجعه و از آن طریق نسبت به اصلاح موارد اقدام کنند.

متقاضیانی که در زمان ثبت‌نام متقاضی استفاده از سهمیه بودند و سهمیه درخواستی آنان از طرف ارگان مربوط مورد تأیید قرار نگرفته است، ضرورت دارد پس از مراجعه به قسمت ویرایش اطلاعات و اصلاح سهمیه، عدم تأیید سهمیه خود را تا ۲۰ بهمن از ارگان ذیربط پیگیری کنند.

در صورتی که داوطلبی نسبت به موارد فوق معترض است، ضرورت دارد در روز چهارشنبه ۱۵ بهمن از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲:۰۰ و بعدازظهر از ساعت ۱۴:۰۰ تا ۱۷:۰۰ به واحد رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه کند.

چنانچه شماره داوطلبی فرد چه به صورت عددی و یا به صورت حروف، ناخواناست و یا کارت شرکت در آزمون فاقد عکس است و یا عکس روی کارت دارای اشکالاتی از جمله: فاقد مُهر، واضح نبودن عکس و یا اشتباه عکس است، ضرورت دارد داوطلب ضمن همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون، ۲ قطعه عکس ۴×۳ و کارت ملی یا شناسنامه عکس‌دار مطابق ساعت و تاریخ اعلام شده به نماینده سازمان سنجش آموزش کشور مستقر در واحد رفع نقص حوزه مربوطه مراجعه و موضوع را پیگیری کرده تا مشکل برطرف شود. در غیر این صورت داوطلب به عنوان متخلف تلقی خواهد شد. 


نظرات

آخرین اخبار
ستاره‌های عراق برای فتح جهان آماده‌اند/ لیست 26 نفره برای رقابت در جام جهانی
قتل 2 زن و یک مرد در تبریز؛ قاتل متواری کمتر از 12 ساعت بازداشت شد
عراقچی: نقض آتش‌بس در لبنان، نقض آتش‌بس در همه جبهه‌هاست
نتایج نظرسنجی «میزان صداقت رئیس جمهور» منتشر شد
لیست نهایی تیم ملی فوتبال اعلام شد+ 3 بازیکن خط خوردند
وحشت در مالت/ انفجار مهیبی که کل منطقه را لرزاند
بقایی به نورنیوز پاسخ داد؛ ژست مذاکره برای بازتولید آشوب‌های دی ماه در ایران است؟
چین مجوز اقامت خبرنگار نیویورک‌تایمز را لغو کرد
جوایز فیلم آلمان با رنگ‌وبوی سیاسی برگزار شد+ لیست کامل برندگان
تفاوت منبع مالی یارانه نقدی و کالابرگ به روایت پورمحمدی
تصویب طرح جنجالی در پارلمان اسرائیل برای محدود کردن صدای اذان
نفتکش «تاگور» روسی در محاصره انگلیس، فرانسه و متحدان /کرملین: این اقدام دزدی دریایی است
هشدار نارنجی هواشناسی/ خلیج‌فارس و تنگه‌هرمز مواج و طوفانی می‌شود
بورس بازهم سبز بود/ تاثیر بسته حمایتی سازمان بورس روی شاخص کل
امروز و فردا تهران در محاصره باد شدید
گلوله و خون بر دیوارهای دانشکده دندانپزشکی؛ فرجام خونین یک عشق نافرجام
تردد 15 فروند کشتی دیگر در تنگه هرمز با هماهنگی و مجوز سپاه
سردار شکارچی: تداوم جنایات در لبنان برای نیروهای مسلح ایران قابل تحمل نخواهد بود
ایران قهرمان آسیا شد/ کشتی نوجوانان تاج طلا را بازپس گرفت/پیام تبریک پزشکیان
پرسپولیس به دنبال امتیاز در پرونده جنجالی بازیکن غیرمجاز ملوان
بازگشت حجاج به کشور کلید خورد
تصمیم عجیب سرمربی تیم ملی مصر برای حضور 4 دروازه بان در جام جهانی
قیمت دلار امروز دوشنبه 11 خرداد 1405؛ دلار 5 هزار تومان صعود کرد
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 11 خرداد 1405 + جدول قیمت ها
کدام ناشران نمایشگاه مجازی کتاب تهران پرفروش بودند؟
شیوه برگزاری امتحانات دانشجویان اعلام شد
اعلام زمان دیدار تدارکاتی تیم های فوتبال ایران و مالی+ تیم آفریقایی چقدر برای بازی گرفت
زمان ثبت‌نام و برگزاری آزمون زبان وزارت بهداشت اعلام شد + جدول
سپاه: عملیات انفجار کنترل‌شده از صبح امروز در جهرم انجام شد
افشای پیام فرگوسن به الخلیفی؛ انتقاد تند از عملکرد آرسنال
ابلاغ پیام رهبر انقلاب به خانواده شهدای مدرسه شجره طیبه میناب
قالیباف: باید هزینه جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان را پرداخت کنید
ارتش رژیم صهیونیستی به تلفات خود در جنوب لبنان اعتراف کرد
گفت‌وگوی روبیو و رئیس‌جمهور لبنان درباره طرح جدید آتش‌بس
کشف محموله سلاح و مهمات از شبکه تروریستی در جنوب کشور
کاخ سفید جزئیاتی از وضعیت سلامتی ترامپ منتشر کرد
اخطار سازمان حمایت به مدیران خودرو/ قیمت های جدید قانونی نیست
زمان پرداخت کالابرگ خرداد ماه مشخص شد؛ 10 درصد تخفیف ویژه خرید لبنیات
صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای سواحل استان بوشهر
شوک به چادرملو اردکان/لایحه‌های جدید روی میز کمیته انضباطی
تسهیلات ویژه گمرکی برای ترخیص کالاهای دولتی و غیردولتی تمدید شد
تحلیل رابطه میان مصونیت جرج بوش و جنایات دونالد ترامپ در ایران و عراق
سقف مجاز افزایش اجاره در پایتخت و دیگر شهرها اعلام شد
ایران رقیبی جدی است که ترامپ دیگر نمی‌تواند آن را دست‌کم بگیرد
دستور مستقیم نتانیاهو برای حمله به بیروت صادر شد
پایان تخریب‌های مخفی در جنگل‌های هیرکانی/تجهیزات پیشرفته در کمین متجاوزان
انفجار مرگبار در کارخانه صنایع دفاعی کره‌جنوبی/ 5 نفر جان باختند
غریب آبادی: تصمیم‌گیری درباره تنگه هرمز صرفاً با تهران و عمان است
تعهدات معوق ایران‌خودرو به کمتر از تولید یک روز رسید!
صنعا: آماده هرگونه حمایت از لبنان هستیم