×
فرهنگی
شناسه خبر : 272632
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/13 ساعت 11:33
الناز ملک: به جشنواره فجر آمدم که پای سختی‌های زندگی زنان بایستم

الناز ملک: به جشنواره فجر آمدم که پای سختی‌های زندگی زنان بایستم

الناز ملک، بازیگر فیلم «خیابان جمهوری» گفت: با این که می‌دانستم با آمدن به جشنواره فیلم فجر با واکنش‌های منفی روبه‌رو خواهم شد، به این مراسم آمدم که پای سختی‌های زندگی زنان بایستم.

نورنیوز-گروه فرهنگی: بازیگر نقش آیلار در فیلم «خیابان جمهوری» در نشست خبری این فیلم که در ساعات پایانی روز یکشنبه برگزار شد، درباره علت بازی کردن در این فیلم گفت: آیا زنان کمی را در کشور داریم که مثل آیلار فیلم سخت زندگی می کنند؟ یکی از دلایلی که من اینجا نشسته ام و این فیلم را بازی کرده ام همین است. چیزی که ما در این زندگی و کشور کم داریم امید است. چیزی که در پایان فیلم به زندگی آیلار اضافه می شود.

او افزود: نمی دانم وقتی به خانه بروم چند نفر به من فحش می دهد اما من پای فیلمی که بازی کردم، ایستاده ام، این فیلم به همان دلیلی ساخته شده است که اعتراضات اخیر شکل گرفت.

ملک اضافه کرد: من به تازگی تئاتری کار کردم، با نام «خندیدن زیر مشت و لگد» که درباره الهه حسین نژاد بود، اتفاقی که برای خود من هم افتاد اما از دست راننده گریختم، این نمایش سی شب روی صحنه رفت و با مخاطبان اشک ریختیم.

ملک گفت: من برای زنانی که زندگی سخت را به پیش می‌برند، اینجا هستم و پای این فیلم ایستاده‌ام.

منوچهر هادی در جواب این که چرا این همه تلخی را در فیلم نشان داده است گفت: زنی برای سامان دادن به زندگی خود و زنی دیگر که وارد زندگی او و همسرش شده است تلاش می کند و این موضوع ستودنی است.

او گفت: خودم اطراف خودم، زنانی را می بینم که خیلی سخت تر از این زندگی می کنند و پرداختن به این موضوعات به نظرم برای هر فیلمسازی واجب است.

در ادامه الناز ملک با بیان این که در زبان ترکی بهتر از گویش ترکی سخن می گوید، اظهار داشت که با یک مترجم همکاری کرده است.

هادی: فیلم اجتماعی باید از حقیقت و بطن جامعه روایت شود

منوچهر هادی کارگردان این فیلم ضمن عذرخواهی از بینندگان بابت تاخیر در اکران فیلم گفت: دغدغه اصلی هر فیلم‌ساز فیلم اجتماعی است. کاملا اتفاقی سه فیلم کمدی ساختم و نصیبم شد و بعدها به صورت غریزی فهمیدم که طناز هستم. ساخت فیلم کمدی برای من راحت‌تر است و بودجه‌اش راحت‌تر تهیه می‌شود، اما باز با این حال سراغ فیلم اجتماعی رفتیم. 

او اضافه کرد: پرداختن به مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم که آینده‌شان نامعلوم است، ضروری و اجتناب‌ناپذیر است و ما تلاش کردیم این واقعیت‌ها را تا حد ممکن شبیه به زندگی واقعی، به زبان تصویر روایت کنیم.

کارگردان «خیابان جمهوری» گفت: فیلم اجتماعی از دل معضلات واقعی جامعه شکل می‌گیرد. تلخی زندگی این شخصیت، پرداخت آن را برای من جذاب کرد و تلاش آیلار برای رسیدن به حداقل‌ها قابل‌ستایش است؛ چراکه امروز زنان و خانواده‌های بسیاری با شرایطی حتی سخت‌تر درگیرند.

پدرام کریمی، نویسنده این اثر با اشاره به فیلمنامه این اثر که در ابتدا قرار بود توسط مریم بحرالعلوم ساخته شود؛ توضیح داد: حقیقتا در ابتدا به نیت منوچهر هادی این فیلمنامه را نوشتم و دوست دارم ایشان کارگردانی کنند زیرا ژانر اجتماعی را به خوبی می‌شناسند. 

میلاد حسینی، فیلمبردار این اثر درخصوص فیلمبرداری این کار توضیح داد: اولین فیلمم به عنوان اثر سینمایی بود و از منوچهر هادی بسیار ممنونم که این شانس را به من داد. منوچهر هادی خودش در حد یک فیلمبردار درجه‌یک است. این اثر با دوربین روی دست انجام شد و سعی کردیم که رنگ، نور و.‌.. رئال باشد.

پدرام کریمی در پاسخ به پرسشی درباره سینمای اجتماعی و اینکه واقعا این شرایط در کشور ما پیش می‌آید یا نه بیان کرد: سینمای اجتماعی فقط نباید اعلام وضعیت کند. سینمای اجتماعی در همه جای جهان نقد تند می‌کند. اجازه دهید این حرف‌ها گفته شود. سینمای اجتماعی باید حرف بزند و آسیب‌شناسی کند؛ همین وقایع اخیر در کشور مشکلات مردم بود و در سینما می‌توان به خیلی از این مسائل اشاره کرد.


نظرات

آخرین اخبار
چشم‌انداز تجارت 10میلیارد دلاری میان ایران و پاکستان
کارشکنی تازه آمریکا در مسیر دیپلماسی؛ تحریم‌های موازی خزانه‌داری همزمان با ادعای تفاهم
موج محکومیت حملات آمریکا و عربستان به عراق؛ از تهران تا صنعا و بغداد
واردات ربات‌های انسان‌نمای چینی به آمریکا ممنوع شد
سنتکام چگونه دکترین حقوق دریاها را در تنگه هرمز زیر پا گذاشت؟
آماده‌باش کامل در اوکراین؛ زلنسکی از حمله قریب‌الوقوع مسکو خبر داد
5 راهکار تناسب اندام به جای دراز و نشست
ترور ناجوانمردانه مأمور حافظ امنیت در ایرانشهر؛ عملیات تعقیب آغاز شد
کارنامه نیمه اول، دستورکار نیمه دوم
گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر و فرستاده ویژه آمریکا درباره تحولات منطقه
شهادت 4 پاسدار مأمور تأمین امنیت اربعین در حمله به عراق
واکنش سفارت ایران در غنا به پیام ترامپ
سپاه: بستن یک حساب کاربری، هرگز نمی‌تواند صدای حق را خاموش سازد
یادی از  خالق خاطرات شیرین سینمای ایران تهران،/چهارشنبه/ مجلس ترحیم زنده یاد اکبر عبدی
آیت‌الله نورمفیدی: تهمت به مسئولان از مرز اخلاق و قانون گذشته است
گزارش تصویری | مراسم یادبود مرحوم اکبر عبدی در مسجد جامع شهرک غرب
دستگیری عاملان شهادت 2 بسیجی در مشهد
شعله‌ها در هورالعظیم فروکش کردند
بررسی ابعاد حمله جنایتکارانه اوکراین به کشتی آنا در دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه
سخنگوی شورای نگهبان: هر اقدامی که ما را مشغول خود کند، به نفع دشمن است
امدادرسانی به 187 نفر در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
50 تن مواد پتروشیمی احتکاری در ساری کشف شد
تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران
حادثه آسانسور در کرج جان یک نفر را گرفت
تکذیب حمله به کشتی باربری در سواحل فریدونکنار
انفجارهای شدید سلیمانیه عراق را لرزاند
سرپرست وزارت دفاع: خون شهدای اقتدار، توان بازدارندگی ایران را استوارتر از گذشته خواهد کرد
مخالفت بوئینک با تولید موشک‌های پاتریوت در اوکراین
برنامه امتحانات نهایی برگزارنشده پایه دوازدهم 4 استان جنوبی منتشر شد
پیشنهاد تشکیل بلوک نظامی بریکس
تنها نقشه راه؛حفظ امنیت ملی
رایزنی وزرای خارجه قطر و آلمان درباره کاهش تنش‌ها در منطقه
عارف: هیچ بهانه‌ای برای کم‌کاری در توسعه روابط با آفریقا پذیرفته نیست
ادعای دوباره آمریکا در خصوص تنگه هرمز
حمله پهپادی به تاسیسات گازی آمریکا
فرمانده کل ارتش: بر عهد خود با ملت ایستاده‌ایم؛ دفاع از ایران تا آخرین نفس ادامه دارد
منطقه در لبه انفجار!
گزارش «سی‌ان‌ان» از دیدار ونس و نتانیاهو
سفر معنادار کویتی‌ها به پاکستان
نقش مخرب اوکراین در تسلیح گروه‌های مافیایی اروپا
بازی «بی بی» و زلنسکی در دفن گراهام
حسرت بزرگ لواندوفسکی از رد قرارداد میلیون یوریویی
رویارویی روسیه با 30 هزار تحریم
کانادا خشونت‌های صهیونیست‌ها در کرانه باختری را محکوم کرد
مراسم یادبود اکبر عبدی؛ از اشک هنرمندان تا عصبانیت از سلفی‌بگیران + تصاویر
فعالیت تمامی مدارس به صورت حضوری خواهد بود
هدایت پیکان به الهامی سپرده شد
هلاکت عامل تروریستی در شهرستان بوکان
زیدان برای عشق به فرانسه آمد، نه پول
تعیین ضرب‌الاجل تا بیست‌وسوم صفر