×
بین الملل
شناسه خبر : 272621
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/11/13 ساعت 08:48
آغاز ثبت‌نام گردشگری فضایی چین برای سال 2028

آغاز ثبت‌نام گردشگری فضایی چین برای سال 2028

استارت‌آپ گردشگری فضایی چین سال 2028 را برای اولین ماموریت سرنشین‌دار خود در نظر گرفته و برای پروازهای آینده با افراد مشهور قرارداد امضا کرده است.

نورنیوز-گروه بین الملل: یک شرکت فضایی چینی در حال حاضر رزرو مسافران را برای پروازهای گردشگری زیرمداری خود آغاز کرده و اکنون یک شخص مشهور را برای یک پرواز زودهنگام ثبت‌نام کرده است.

به نقل از اسپیس، شرکت تجاری «اینترستلور»(InterstellOr) روز ۲۲ ژانویه از یک نسخه آزمایشی کپسول سرنشین‌دار «CYZ1» خود در مقیاس کامل رونمایی کرد و یک آزمایش فرود را نیز انجام داد.

کپسول CYZ1 به گونه‌ای طراحی شده است که به سرنشینان امکان می‌دهد تا چند دقیقه‌ ریزگرانش را تجربه کنند و بر فراز «خط کارمان»(Kármán Line) قرار بگیرند که مرزی قراردادی در ارتفاع ۱۰۰ کیلومتری سطح دریاست و معمولاً برای تعریف محل شروع فضا استفاده می‌شود.

این شرکت سال ۲۰۲۸ را برای اولین پروازهای سرنشین‌دار خود هدف قرار داده و در حال حاضر در حال رزرو است؛ اگرچه جدول زمانی به پیشرفت‌های توسعه، آزمایش و صدور مجوز بستگی دارد. با وجود این، رسانه دولتی ECNS گزارش داد که اینترستلور اعلام کرده «جانی هوانگ جینگو»(Johnny Huang Jingyu)، بازیگر چینی به عنوان اولین گردشگر فضایی مشهور ثبت نام کرده است و به عنوان مسافر شماره ۰۰۹ پرواز خواهد کرد. همچنین، این شرکت پیش از این اعلام کرده بود که «لین شیائویان»(Lin Xiaoyan) شاعر چینی-آمریکایی قرار است اولین فضانورد زن چینی خارج از کشور باشد.

گزارش شده است که قیمت اولیه بلیط‌ها حدود سه میلیون یوان چین معادل ۴۳۰ هزار دلار آمریکاست. برای رزرو، پرداخت ۱۰ درصد پیش‌پرداخت لازم است.

این اقدامات، بازتابی از اقدامات شرکت‌های گردشگری فضایی غربی به ‌ویژه «بلو اوریجین»(Blue Origin) هستند که با موشک «نیو شپرد»(New Shepard) خود، مسافران را در سفرهای کوتاه به بالای خط کارمان منتقل می‌کند. بلو اوریجین نیز تعدادی از افراد مشهور را در پروازهای زیرمداری خود به فضا برده است که از جمله آنها می‌توان به «ویلیام شاتنر»(William Shatner) بازیگر کانادایی، «مایکل استراهان»(Michael Strahan) اسطوره لیگ ملی فوتبال آمریکا و «جف بزوس»(Jeff Bezos) بنیان‌گذار بلو اوریجین اشاره کرد.

براساس گزارش‌ها، شرکت اینترستلور مستقر در پکن در ژانویه ۲۰۲۳ تأسیس شد و اعضای اصلی گروه فنی آن در برنامه پرواز فضایی سرنشین‌دار دولتی چین تجربه دارند.

اینترستلور تنها شرکتی نیست که قصد دارد خدمات گردشگری زیرمداری را به چین ارائه دهد. شرکت «CAS Space» زیرمجموعه آکادمی علوم چین نیز روی برنامه خود کار می‌کند و در ژانویه اولین آزمایش پرتاب یک کپسول بدون سرنشین را برای آزمایش‌های ریزگرانش انجام داد. یک شرکت تجاری دیگر موسوم به «دیپ بلو ایرواسپیس»(Deep Blue Aerospace) نیز به دنبال گردشگری زیرمداری با استفاده از موشک‌های قابل استفاده مجدد است.


نظرات

آخرین اخبار
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
قدردانی از حضور و تاب‌آوری اجتماعی ملت غیور ایران در برابر دشمنان
تخت جمشید، حافظیه و دیگر مکان‌های تاریخی در لحظه تحویل سال تعطیل می باشند
دور جدید حملات پهپادی ارتش به محل استقرار هواپیماهای سوخت‌رسان رژیم صهیونیستی
اعتراض روسیه به حملات رژیم صهیونیستی علیه رسانه‌ها
کنفرانس خبری نتانیاهو به دلیل شلیک موشک‌های ایران و حزب‌الله قطع شد
بیانیه مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در پاسخ به اظهارات دانشگاه الازهر مصر
فیفا رژیم صهیونیستی را جریمه کرد
انتقاد شدید سیاسیون پاکستانی از بیانیه یک‌سویه دولت‌های عربی-اسلامی درباره ایران
تاکید چین به تلاش های میانجیگرانه تا بازگشت صلح به غرب آسیا
سازمان ملل: تشدید تنش نظامی در ایران را که موجب رنج غیرنظامیان شده، محکوم می‌کنیم
کاخ سفید کنترل جنگ با ایران را از دست داده است
شهادت چهار نفر در حمله به ساختمان مسکونی در کرج/ جستجو برای نجات کودک هفت ساله ادامه دارد
5 ایرانی در بین نامزدهای بهترین‌های فوتبال ساحلی جهان قرار گرفتند
اینترسپت نوشت: این جنگ هزینه‌های سنگینی به رأی‌دهندگان آمریکایی تحمیل می‌کند
قالیباف: اف-35 مجسمه‌ای از تفرعن ارتش آمریکا بود
پرداخت 26 هزار میلیارد تومان برای تامین تجهیزات پزشکی
معاریو: نتانیاهو عامل فروپاشی روابط اسرائیل با آمریکا است
خاطره علیرضا داودنژاد از علی لاریجانی
عبور تولید نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از 2 هزار مگاوات
اینفانیتنو: تمام تیم‌ها در جام جهانی شرکت می‌کنند
شهادت سردار علی محمد نائینی سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
تمدید تعلیق پروازهای کی‌ال‌ام به دوبی، ریاض و دمام
مواضع آمریکا در منطقه هدف قرار گرفته شد
میوه شب عید در بازار تامین شده است
ترافیک سنگین در محورهای شمالی کشور
هشدار عراقچی به انگلیس در خصوص همکاری‌های این کشور با آمریکا برای حمله به ایران
میادین را خوب اداره نمی‌کنید آقا!
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب به رئیس جمهور درپی شهادت وزیر اطلاعات
بسته شدن تنگه هرمز به کشاورزان آمریکایی ضربه مهلک وارد کرد
شکاف‌ در پایگاه حامیان ترامپ بر سر جنگ با ایران
تشییع پیکر 12 شهید حمله هوایی به مناطق مسکونی دورود
برنامه سرویس‌دهی مترو در ایام نوروز
نشانه‌های فرسایش در ناوگان دریایی آمریکا از نگاه اکونومیست
167 کتاب به یاد دانش‌آموزان میناب در نمایشگاه بین‌المللی مینسک توزیع شد
100 هزار اسناد محرمانه مدیر ارشد موساد افشا شد
برگزاری ویژه برنامه تحویل سال نو در میدان انقلاب
پیشگیری دربرابر آتش‌سوزیهای احتمالی در دوران جنگ
هیچ کمبودی در تامین کالای اساسی وجود ندارد
آینده بازار انرژی در گرو مدت و شدت درگیری در غرب آسیا
تشکیل «ستاد مردمی پشتیبانی از دفاع رمضان»
مروری بر فیلم‌های نوروزی سینما
راهکارهای تغذیه ای برای مبتلایان به فشار خون در روزهای جنگ
آمریکا و رژیم صهیونیستی ماهیت خبیث و مستکبرانه خود را آشکار کردند
وضعیت بارش‌ها در هفته اول سال
مفتی اعظم روسیه شهادت علی لاریجانی را تسلیت گفت
کدام کشورها امروز را عید فطر اعلام کردند؟
29 اسفند؛ روزی که ثروت ملی به نام ایران ثبت شد
نخست‌وزیر اسپانیا: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران غیرقانونی است
سال تحویل ساعت چند است؟