×
بین الملل
شناسه خبر : 272522
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/11/12 ساعت 19:45
کاخ سفید: ترامپ در مورد اخراج مهاجران جدی است

کاخ سفید: ترامپ در مورد اخراج مهاجران جدی است

مسئول امنیت مرزی کاخ سفید اعلام کرد ترامپ همچنان در مورد دستور کار اخراج مهاجران جدی است.

نورنیوز- گروه بین الملل: تام هومان مسئول امنیت مرزی کاخ سفید اعلام کرد ترامپ همچنان در مورد دستور کار اخراج مهاجران جدی است در حالی که تنش ها در مینه سوتا بالا گرفته است.

وی در مصاحبه با فاکس نیوز گزارش ها در این باره را که ترامپ از وعده خود برای اخراج گسترده مهاجران عقب نشینی کرده است، رد و اعلام کرد رئیس جمهور همچنان در مورد دستور کار اخراج مهاجران جدی است.

هومان افزود اولیوت اجرای هوشمندانه قانون است اما اگر شما به شکل غیرقانونی در کشور ما زندگی می کنید، از گزینه اخراج کنار گذاشته نشده اید و ما شما را پیدا و اخراج خواهیم کرد.

وی تصریح کرد رئیس جمهور به دنبال کاهش تنش ها در مینه سوتا است، جایی که مقامات محلی و ایالتی از دولت خواسته اند تا ماموران اداره مهاجرت و دیگر ماموران فدرال را که اقدام به دستگیری مهاجران می کنند، خارج کنند .

هومان ابراز کرد رئیس جمهور ترامپ برای نجان جان افراد و مقامات و جوامع محلی نیروهای فدرال را به مینه سوتا اعزام کرده است تا عملیات های هوشمندانه قانونی اجرا کنند.

وی ادامه داد که در حال گفتگو با پلیس محلی برای صدور مجوز استفاده از زندان های محلی به منظور بازداشت و نگه داری مهاجران دستگیر شده توسط اداره مهاجرت با هدف جلوگیری از  اعزام نیروهای محلی برای انجام این دستگیری هاست.

این در حالی است که هفته گذشته پس از کشته شدن پرستاری به نام الکس پرتی از سوی مقامات حفاظت مرزی و گمرکات در مینه سوتا در جریان یک عملیات مهاجرتی در این ایالت، ترامپ، تام هومان را برای ارزیابی این عملیات به مینه سوتا فرستاد.

در همین حال وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد در حال انجام تحقیقات حقوق بشری درباره مرگ پرستاری به نام الکس پرتی در اعتراضات میناپولیس است. اما پس از انتشار ویدئویی از درگیری او با ماموران اداره مهاجرت، دونالد ترامپ این پرستار را آشوبگر و اخلالگر نامید. دادستان منطقه‌ای نیز اعلام کرد مقامات مینه سوتا در حال بررسی طرح اتهامات کیفری علیه ماموارن فدرال ضارب پرتی هستند.

کامالا هریس، معاون رئیس جمهور سابق آمریکا و رقیب دموکرات دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری دوشنبه گذشته در توییتی نوشت: آلکس جفری پرتی، پرستار بخش مراقبت‌های ویژه بود. زندگی او، از طریق حرفه‌اش، وقف خدمت به جامعه و کشور شده بود.

تام هومان با تیم والز فرماندار مینه سوتا و جیکوب فری شهردار میناپولیس دیدار کرده و این دیدارها را سرآغازی سازنده نامید. والز با ادامه گفتگوها با دولت به منظور انجام تحقیقات درباره مرگ پرتی موافقت کرد.

دونالد ترامپ این ادعا را رد کرده که ماموران مهاجرتی را از مینه سوتا خارج می کند در حالی که هومان عنوان کرده بود که ماموران اداره مهاجرت و حفاظت مرزی در حال بررسی عقب نشینی از حضور خود در مینه سوتا هستند.

این در حالی است که روز گذشته هزاران شهروند آمریکایی در جنوب شهر میناپولیس و بسیاری دیگر از شهرهای مختلف آمریکا، در اعتراض به عملیات های مرگبار و اقدامات سختگیرانه اداره مهاجرت و گمرکات به خیابان ها آمده و خواستار پایان حضور ماموران اداره مهاجرت در ایالت مینه سوتا شدند.

در همین حال معترضان در شهرهای سنت پائول-میناپولیس (معروف به شهرهای دو قلو) از قضات دادگاه ها خواستند تا یک دستور موقتی بازدارنده را علیه کریستی نوم وزیر امنیت داخلی و دیگر مقامات دولت ترامپ صادر کنند. 

این در حالی است که دوشنبه گذشته نیز تظاهرات‌کنندگان در شهر مینیاپولیس در تجمعی مقابل دفتر یک سناتور آمریکایی علیه پلیس مهاجرت (ICE) اعتراض کردند.

آنها با شعارهایی مانند «تأمین مالی ترور توسط ICE را متوقف کنید» خواستار قطع حمایت مالی از پلیس مهاجرت آمریکا شدند.

کارولین لویت، سخنگوی کاخ سفید پیشتر گفته بود تام هومان، مدیریت عملیات اداره مهاجرت در مینه‌سوتا را بر عهده خواهد داشت تا به دستگیری بدترین مجرمان غیرقانونی ادامه دهد.


نظرات

آخرین اخبار
سی‌ و چهارمین تجمع شبانه مردمی امشب در این میادین تهران برگزار می‌شود
احمدیان: گام اول اخراج آمریکا از ایران بود، ‎گام دوم اخراج از ‎منطقه
آمریکا باید اقدامات نظامی علیه ایران را متوقف کند
رویکرد آمریکا نه «پُل زدن بر شکاف‌ها»، بلکه گسترش آنهاست
اختصاصی/آخرین جزییات مربوط به وضعیت خلبان جنگنده ساقط شده در ایران
اسلامی: سکوت آژانس همدستی آشکار با جنایتکاران است
دانشمندان ایرانی، انستیتو پاستوری مجهزتر خواهند ساخت
بیانیه مشترک فرانسه و کره جنوبی برای کاهش تنش‌ها و بازگشایی تنگه هرمز
تمدید مهلت صدور برگ تشخیص اظهارنامه‌های میان‌سالی
واکنش صریح ایران به سکوت آژانس بین المللی انرژی اتمی مقابل حملات آمریکا
آسیب خانه مارال فرجاد در حملات آمریکا
دستگیری جاسوس مرتبط با شبکه‌های معاند در تهران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به دانشگاه شهیدبهشتی تهران، قم و بندرچارک
رسانه آمریکایی سقوط اف35 در ایران را تایید کرد
اهداف جدید ترامپ علیه ایران از زبان لوکاشنکو
آخرین آمار شهدای کودک و نوجوان در حملات آمریکا
واکنش مسعود پزشکیان به ادعاهای اخیر ترامپ
5 عامل مرتبط با موساد در آذربایجان غربی به دام افتادند
واکنش مشاور سابق اوباما به ادعای آکسیوس برای توجیه حمله به پل کرج
تجهیزات و اردوگاه نظامیان دشمن در اردن، کویت و بحرین هدف قرار گرفت
آغاز موج 92 عملیات وعده صادق 4/ سیستم‌های راداری و تجهیزات شناوری آمریکا هدف قرار گرفت
یک سوخت‌رسان آمریکایی دیگر دچار حادثه شد
نورویدیو | چرایی ایراد یک سخنرانی با حاصل جمع صفر
مدیرعامل بنادر: عملیات خروج کالاها به‌صورت شبانه‌روزی و بی‌وقفه در حال انجام است
تماس 138 هزار نفر با سامانه 4030 در شرایط جنگ
اعلام آخرین وضعیت ادارات تهران از فردا؛ پرداختی دورکاران تغییر می‌کند؟
وداع اروند با فرزند خروشانش؛ حماسه‌ای از جنس دریا و غیرت آبادان
جزییات اجرای طرح ترافیک تهران در روزهای 15 و 16 فروردین اعلام شد
قدرت بالنده ایران ماشین جنگی آمریکا را متوقف کرد
صنعت پتروشیمی در یکی از درخشان‌ترین دوره‌های خود
بقائی: خراب‌کردن پل‌های بزرگ، خرابکاران را بزرگ نمی‌کند
وزارت اقتصاد: تسهیلات ویژه گمرکی در شرایط اضطرار ادامه دارد
اسکان بیش از 5 هزار آسیب دیده از جنگ در 32 هتل تهران
موج 92 عملیات وعده صادق 4 /سیستم‌های راداری و تجهیزات شناوری دشمن هدف قرار گرفت
عصبانیت ترامپ از عملکرد وزیران کار و بازرگانی خود
بازداشت 28 تروریست تکفیری در جنوب شرق ایران
مشاور و دستیار رهبری به پویش جانفدا پیوست
تلاش شخصیت‌های اپوزیسیون رژیم صهیونیستی برای ممانعت از مداخله ترامپ در انتخابات این رژیم
آموزش‌های غیرحضوری تمامی دانش‌آموزان تا 31 فروردین
فرمانده نزاجا: سربازان شما را به ماقبل حجر می‌فرستیم
رئیس انستیتو پاستور: باوجود آسیب‌های جدی، تولید متوقف نشده است
انفجار در حیفا به دنبال حمله موشکی ایران
انهدام یک موشک کروز پیشرفته پنهان کار سرجنگی 1000 پوندی در آسمان زنجان
زلزله بی‌سابقه در پنتاگون؛ پشت پرده اخراجهای زنجیره ای ژنرالهای 4 ستاره
شاخص‌های ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه‌ها در ایام جنگ ابلاغ شد
اخلال در زنجیره تامین آلومینیوم آمریکا با حمله ایران تایید شد
هشدار ایران به آمریکا درباره زیرساخت‌ها
در 24 ساعت گذشته کدام مناطق غیرنظامی هدف حملات دشمن قرار گرفت؟
مرحله جدید توزیع کالابرگ از فردا آغاز می‌شود
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا از خانواده کارکنان نیروهای مسلح تقدیر کرد