×
سیاسی
شناسه خبر : 272469
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/11/12 ساعت 12:54
سپاه: اقدام اتحادیه اروپا به معنای همسویی با سیاست‌های مداخله‌جویانه آمریکا است

سپاه: اقدام اتحادیه اروپا به معنای همسویی با سیاست‌های مداخله‌جویانه آمریکا است

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه ای تاکید کرد: اقدام و رویکرد اتحادیه اروپا در قرار دادن نام سپاه در فهرست های موسوم به تروریستی به معنای همسویی با سیاست های مداخله جویانه آمریکا است.

نورنیوز-گروه سیاسی: در این بیانیه آمده است :در پی اقدام خصمانه، بی‌اعتبار و سخیف اتحادیه اروپا مبنی بر قرار دادن نام «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» در فهرست سازمان‌های تروریستی، بدین‌وسیله در برابر موج گسترده حمایت‌ها، همدلی‌ها و مواضع حکیمانه آحاد ملت بزرگ ایران سر تعظیم فرود آورده و مراتب قدردانی عمیق خود را اعلام می‌داریم. این همبستگی ملی، جلوه‌ای روشن و باشکوه از درک مشترک ملت ایران نسبت به سرمایه اجتماعی نظام و نقش تعیین‌کننده آن در بزنگاه‌های حساس تاریخی است؛ سرمایه‌ای که همواره مسیر عبور از چالش‌ها و ناکام‌سازی دشمنان قسم‌خورده این سرزمین را هموار ساخته است.

در این رهگذر و با تأکید بر عزم راسخ و اراده پولادین "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" در اجرای مأموریت خطیر دفاع همه‌جانبه از میهن اسلامی و صیانت از امنیت و آرامش ایرانیان عزیز، نکات زیر مورد تأکید قرار می‌گیرد:

۱) بیانیه اتحادیه اروپا، حرکتی بی‌اعتبار، فاقد وجاهت حقوقی و سیاسی و مغایر با اصول و منطق روابط بین‌الملل است. این‌گونه اقدامات نه‌تنها خللی در اراده و مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی کند، بلکه موجب تقویت انسجام درونی و افزایش عزم ملی برای صیانت از منافع و امنیت کشور شده است.

۲) این رویکرد اتحادیه اروپا در عمل، همسویی آشکار با سیاست‌های مداخله‌جویانه ایالات متحده آمریکا و نادیده‌گرفتن نقش بی‌ثبات‌کننده برخی بازیگران بحران‌ساز منطقه‌ای، به‌ویژه رژیم سفاک و تروریستی صهیونی است. بدیهی است چنین اقداماتی نه‌تنها کمکی به صلح و امنیت منطقه‌ای نمی‌کند، بلکه با تقویت رویکردهای تقابلی، مسیر تعامل و همکاری‌های سازنده را دشوارتر می‌سازد.

۳) پاسداران انقلاب اسلامی در طول دهه‌های گذشته همواره سپر دفاعی و تکیه‌گاه ملت ایران بوده و در پاسداری از استقلال، امنیت و تمامیت سرزمینی کشور و نیز در عرصه محرومیت‌زدایی و خدمت‌رسانی به مردم، لحظه‌ای درنگ نکرده اند.

این پرسش جدی وجود دارد که دولت‌های عضو اتحادیه اروپا با چه منطقی، دفاع سپاه از امنیت مردم ایران و مقابله با گروه‌های تروریستی تجزیه‌طلب و منافقین که ۱۸ هزار ایرانی مظلوم را به شهادت رساندند و همچنین مقابله با داعش را اقدامی تروریستی می‌خوانند؟

چگونه دفاع مشروع از میهن اسلامی در جنگ تحمیلی هشت‌ساله و ۱۲روزه توسط سپاه، در کنار سایر همرزمان نیروهای مسلح، تروریسم قلمداد می‌شود؟ و با کدام منطق، اقدامات گسترده سپاه در سازندگی کشور، محرومیت‌زدایی، امدادرسانی به مردم در مصائب و بلایای طبیعی مانند سیل، زلزله و بیماری های فراگیر، و همچنین کمک به توسعه علم و فناوری، و ساخت راه، جاده، پل، سد، نیروگاه، مدرسه و هزاران فعالیت اجتماعی دیگر، مصداق اقدام تروریستی معرفی می‌گردد؟

۴) واقعیت‌های میدانی نشان می‌دهد که برخی کشورهای اروپایی به مهد اصلی پرورش و پناهگاه گروه‌های مختلف تروریستی از جمله سازمان اهریمنی منافقین، داعش و جریان‌های تجزیه‌طلب بدل شده و همچنان به اشکال گوناگون از پشتیبانی تسلیحاتی، رسانه‌ای و لجستیکی آن‌ها دریغ نمی‌کنند. انتظار افکار عمومی جهان از کشورهای اروپایی آن بود که به‌جای این رفتارهای دوگانه، جنایات فجیع رژیم تروریستی صهیونیستی در تخریب زیرساخت‌های حیاتی غزه، از جمله بیمارستان‌ها، مدارس، شبکه آب و برق، و شهادت بیش از ۷۰ هزار نفر و مجروح‌شدن حدود ۱۷۰ هزار تن از کودکان، زنان و مردم مظلوم غزه را صریح و قاطع محکوم می‌کردند.

۵) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صمیمانه از عموم مردم شریف ایران، مراجع معظم تقلید، رؤسای محترم قوای سه‌گانه، مجلس محترم خبرگان رهبری، مجمع تشخیص مصلحت نظام، اعضای محترم شورای نگهبان، هیئت محترم دولت، نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، ائمه محترم جمعه، دبیر محترم شورای عالی امنیت ملی، ستاد کل نیروهای مسلح، ارتش جمهوری اسلامی ایران، فرماندهی انتظامی کشور، فرماندهان و آحاد نیروهای مسلح، صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، وزارت اطلاعات، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، وزارت امور خارجه، نهادها، گروه‌ها و جریان‌های سیاسی، مدیران و فعالان رسانه ای که با محکومیت قاطع اقدام سیاسی اتحادیه اروپا و حمایت وحدت‌بخش و قدرت‌آفرین از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بار دیگر همبستگی ملی را به نمایش گذاشتند، قدردانی می‌نماید. این همراهی، هم افزایی و انسجام ملی در برابر فشارهای خارجی، گواهی روشن بر پیوند عمیق ملت با نهادهای حافظ امنیت و اقتدار ملی است.

۶) در پایان، با تبریک میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت صاحب‌الزمان (عج) و دهه مبارکه فجر، سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به آحاد ملت ایران و همه علاقه‌مندان انقلاب اسلامی در سراسر جهان، تأکید می‌شود: "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" به‌عنوان " سرباز ولایت و رهبری"، " خادم ملت"، " همرزم سایر نیروهای مسلح " و "حافظ ایران عزیز و سرافراز"، با استعانت از خداوند متعال، تحت عنایات حضرت ولی‌عصر (عج) و در پرتو زعامت مقام عظمای ولایت و رهبری و فرماندهی معظم کل قوا، حضرت امام خامنه‌ای عزیز (مدظله‌العالی)، از هیچ تلاشی در انجام مأموریت‌های خطیر خود در دفاع از میهن اسلامی و صیانت از امنیت، آرامش و عزت مردم شریف ایران فروگذار نخواهد کرد.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار پاکستان درخصوص تشدید حملات به افغانستان
خشم خدمه ناو هواپیمابر آمریکا از تمدید ماموریتشان
سخنگوی فراجا درخصوص خبر حضور یگان ویژه در دانشگاه‌ها توضیح داد
انگلیس به اوکراین نیرو اعزام می‌کند
واکنش مقتدی صدر به اظهارات سفیر آمریکا در اراضی اشغالی
سال آینده؛ پیش‎نویس لایحه جدید قانون احزاب به مجلس می رود
بازی با اسلحه یک نظامی صهیونیست را به هلاکت رساند
مخالفت نبیه بری با درخواست سفیر آمریکا
کالاهای صهیونیستی- آمریکایی را تحریم کنید
اجباری شدن خدمت سربازی در کویت
نورنما | لحظه نفس گیر سوخت گیری جنگنده اف15 در آسمان
وقوع زلزله مهیب در مالزی
تعهد 17 میلیارد دلاری برای بازسازی غزه
عمان: دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا پنجشنبه در ژنو برگزار می‌شود
عراقچی خطاب به ترامپ: تسلیم نمی شویم چون ما ایرانی هستیم
عدم حرکت کشتی‌های تجاری به‌سمت ایران تکذیب شد
عکس های منتخب ایران، یکشنبه 3 اسفند 1404
آغاز دور جدید تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان
نماینده حزب‌الله: سیاست فعلی دولت لبنان هیچ دستاوردی به‌همراه ندارد
واکنش حماس به اظهارات نتانیاهو درباره تشکیل محور جدید منطقه‌ای
استقلال (1) – مس رفسنجان (0) /صدرنشینی آبی‌پوشان پس از اخراج ساپینتو+ فیلم
آمادگی برخی از گروه‌های عراقی برای حمایت نظامی از ایران
رونالدو به آمریکا نمی‌رود
تحلیل وبگاه عراقی از جایگاه قدرت ایران و استراتژی بلندمدت مذاکره اش
نتانیاهو: درحال کار روی یک محور ضد شیعه هستیم!
تاکر کارلسون: اسرائیل بار بسیار بزرگی برای ایالات متحده است
پزشکیان: افرادی که مدارکی در زمینه حوادث دی‌ماه دارند، ارائه کنند
نارضایتی 60 درصد آمریکایی‌ها از عملکرد ترامپ
حماس خبر داد: ممانعت رژیم اشغالگر از ورود قرآن به غزه
فرد مسلح پس از ورود به اقامتگاه ترامپ کشته شد
ولایتی: بانیان جنگ‌های خونین چند قرن اخیر اروپای به اصطلاح متمدن بوده است
عراقچی: روز پنجشنبه در ژنو با طرف آمریکایی دیدار می‌کنیم
ثبت اعتراض اعضای ردصلاحیت شده شورای شهر تهران در فرمانداری
شوک ردصلاحیت‌ها در شورای شهر تهران
شلیک نیروهای یمن به بالگرد نظامی آمریکا
تکذیب انتقال تجهیزات میادین «رمیلان» به کردستان عراق از سوی قسد
مذاکرات ایران و آمریکا با یک شرط جمعه برگزار می‌شود
این سفر دستاورد است یا دام؟
پیش‌بینی هوای تهران؛ در این روزها منتظر باران باشید
عضو دولت قانون عراق: المالکی تنها نامزد برای نخست‌وزیری است
5 دانشجوی بازداشتی دانشگاه تهران آزاد شدند
برگزاری تجمع در چند دانشگاه شهر تهران
پیش‌بینی ورود سامانه بارشی به کشور/ کدام استان‌ها درگیر سامانه می‌شوند؟
جهش شدید قیمت نفت در صورت حمله آمریکا به ایران
تغییر ساعات کار مترو و اتوبوس در تهران تا نوروز+ جزئیات
بازآرایی هرم قدرت در ایران
در تجمعات امروز دانشگاه تهران چه گذشت؟
صدور هشدار سطح نارنجی در بوشهر؛ تردد دریایی ممنوع
بررسی کلیات لایحه بودجه 1405 در هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص
اعلام آخرین فرصت برای ثبت نام بیمه تکمیلی بازنشستگان