×
سیاسی
شناسه خبر : 272469
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/11/12 ساعت 12:54
سپاه: اقدام اتحادیه اروپا به معنای همسویی با سیاست‌های مداخله‌جویانه آمریکا است

سپاه: اقدام اتحادیه اروپا به معنای همسویی با سیاست‌های مداخله‌جویانه آمریکا است

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه ای تاکید کرد: اقدام و رویکرد اتحادیه اروپا در قرار دادن نام سپاه در فهرست های موسوم به تروریستی به معنای همسویی با سیاست های مداخله جویانه آمریکا است.

نورنیوز-گروه سیاسی: در این بیانیه آمده است :در پی اقدام خصمانه، بی‌اعتبار و سخیف اتحادیه اروپا مبنی بر قرار دادن نام «سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» در فهرست سازمان‌های تروریستی، بدین‌وسیله در برابر موج گسترده حمایت‌ها، همدلی‌ها و مواضع حکیمانه آحاد ملت بزرگ ایران سر تعظیم فرود آورده و مراتب قدردانی عمیق خود را اعلام می‌داریم. این همبستگی ملی، جلوه‌ای روشن و باشکوه از درک مشترک ملت ایران نسبت به سرمایه اجتماعی نظام و نقش تعیین‌کننده آن در بزنگاه‌های حساس تاریخی است؛ سرمایه‌ای که همواره مسیر عبور از چالش‌ها و ناکام‌سازی دشمنان قسم‌خورده این سرزمین را هموار ساخته است.

در این رهگذر و با تأکید بر عزم راسخ و اراده پولادین "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" در اجرای مأموریت خطیر دفاع همه‌جانبه از میهن اسلامی و صیانت از امنیت و آرامش ایرانیان عزیز، نکات زیر مورد تأکید قرار می‌گیرد:

۱) بیانیه اتحادیه اروپا، حرکتی بی‌اعتبار، فاقد وجاهت حقوقی و سیاسی و مغایر با اصول و منطق روابط بین‌الملل است. این‌گونه اقدامات نه‌تنها خللی در اراده و مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی کند، بلکه موجب تقویت انسجام درونی و افزایش عزم ملی برای صیانت از منافع و امنیت کشور شده است.

۲) این رویکرد اتحادیه اروپا در عمل، همسویی آشکار با سیاست‌های مداخله‌جویانه ایالات متحده آمریکا و نادیده‌گرفتن نقش بی‌ثبات‌کننده برخی بازیگران بحران‌ساز منطقه‌ای، به‌ویژه رژیم سفاک و تروریستی صهیونی است. بدیهی است چنین اقداماتی نه‌تنها کمکی به صلح و امنیت منطقه‌ای نمی‌کند، بلکه با تقویت رویکردهای تقابلی، مسیر تعامل و همکاری‌های سازنده را دشوارتر می‌سازد.

۳) پاسداران انقلاب اسلامی در طول دهه‌های گذشته همواره سپر دفاعی و تکیه‌گاه ملت ایران بوده و در پاسداری از استقلال، امنیت و تمامیت سرزمینی کشور و نیز در عرصه محرومیت‌زدایی و خدمت‌رسانی به مردم، لحظه‌ای درنگ نکرده اند.

این پرسش جدی وجود دارد که دولت‌های عضو اتحادیه اروپا با چه منطقی، دفاع سپاه از امنیت مردم ایران و مقابله با گروه‌های تروریستی تجزیه‌طلب و منافقین که ۱۸ هزار ایرانی مظلوم را به شهادت رساندند و همچنین مقابله با داعش را اقدامی تروریستی می‌خوانند؟

چگونه دفاع مشروع از میهن اسلامی در جنگ تحمیلی هشت‌ساله و ۱۲روزه توسط سپاه، در کنار سایر همرزمان نیروهای مسلح، تروریسم قلمداد می‌شود؟ و با کدام منطق، اقدامات گسترده سپاه در سازندگی کشور، محرومیت‌زدایی، امدادرسانی به مردم در مصائب و بلایای طبیعی مانند سیل، زلزله و بیماری های فراگیر، و همچنین کمک به توسعه علم و فناوری، و ساخت راه، جاده، پل، سد، نیروگاه، مدرسه و هزاران فعالیت اجتماعی دیگر، مصداق اقدام تروریستی معرفی می‌گردد؟

۴) واقعیت‌های میدانی نشان می‌دهد که برخی کشورهای اروپایی به مهد اصلی پرورش و پناهگاه گروه‌های مختلف تروریستی از جمله سازمان اهریمنی منافقین، داعش و جریان‌های تجزیه‌طلب بدل شده و همچنان به اشکال گوناگون از پشتیبانی تسلیحاتی، رسانه‌ای و لجستیکی آن‌ها دریغ نمی‌کنند. انتظار افکار عمومی جهان از کشورهای اروپایی آن بود که به‌جای این رفتارهای دوگانه، جنایات فجیع رژیم تروریستی صهیونیستی در تخریب زیرساخت‌های حیاتی غزه، از جمله بیمارستان‌ها، مدارس، شبکه آب و برق، و شهادت بیش از ۷۰ هزار نفر و مجروح‌شدن حدود ۱۷۰ هزار تن از کودکان، زنان و مردم مظلوم غزه را صریح و قاطع محکوم می‌کردند.

۵) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صمیمانه از عموم مردم شریف ایران، مراجع معظم تقلید، رؤسای محترم قوای سه‌گانه، مجلس محترم خبرگان رهبری، مجمع تشخیص مصلحت نظام، اعضای محترم شورای نگهبان، هیئت محترم دولت، نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، ائمه محترم جمعه، دبیر محترم شورای عالی امنیت ملی، ستاد کل نیروهای مسلح، ارتش جمهوری اسلامی ایران، فرماندهی انتظامی کشور، فرماندهان و آحاد نیروهای مسلح، صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، وزارت اطلاعات، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، وزارت امور خارجه، نهادها، گروه‌ها و جریان‌های سیاسی، مدیران و فعالان رسانه ای که با محکومیت قاطع اقدام سیاسی اتحادیه اروپا و حمایت وحدت‌بخش و قدرت‌آفرین از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بار دیگر همبستگی ملی را به نمایش گذاشتند، قدردانی می‌نماید. این همراهی، هم افزایی و انسجام ملی در برابر فشارهای خارجی، گواهی روشن بر پیوند عمیق ملت با نهادهای حافظ امنیت و اقتدار ملی است.

۶) در پایان، با تبریک میلاد با سعادت یگانه منجی عالم بشریت حضرت صاحب‌الزمان (عج) و دهه مبارکه فجر، سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به آحاد ملت ایران و همه علاقه‌مندان انقلاب اسلامی در سراسر جهان، تأکید می‌شود: "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" به‌عنوان " سرباز ولایت و رهبری"، " خادم ملت"، " همرزم سایر نیروهای مسلح " و "حافظ ایران عزیز و سرافراز"، با استعانت از خداوند متعال، تحت عنایات حضرت ولی‌عصر (عج) و در پرتو زعامت مقام عظمای ولایت و رهبری و فرماندهی معظم کل قوا، حضرت امام خامنه‌ای عزیز (مدظله‌العالی)، از هیچ تلاشی در انجام مأموریت‌های خطیر خود در دفاع از میهن اسلامی و صیانت از امنیت، آرامش و عزت مردم شریف ایران فروگذار نخواهد کرد.


نظرات

آخرین اخبار
اهداف جدید ترامپ علیه ایران از زبان لوکاشنکو
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به سه نقطه تهران/حمله به دانشگاه شهیدبهشتی
آخرین آمار شهدای کودک و نوجوان در حملات آمریکا
واکنش مسعود پزشکیان به ادعاهای اخیر ترامپ
اختصاصی/آخرین جزییات مربوط به وضعیت خلبان جنگنده ساقط شده در ایران
5 عامل مرتبط با موساد در آذربایجان غربی به دام افتادند
واکنش مشاور سابق اوباما به ادعای آکسیوس برای توجیه حمله به پل کرج
تجهیزات و اردوگاه نظامیان دشمن در اردن، کویت و بحرین هدف قرار گرفت
آغاز موج 92 عملیات وعده صادق 4/ سیستم‌های راداری و تجهیزات شناوری آمریکا هدف قرار گرفت
یک سوخت‌رسان آمریکایی دیگر دچار حادثه شد
نورویدیو | چرایی ایران یک سخنرانی با حاصل جمع صفر
مدیرعامل بنادر: عملیات خروج کالاها به‌صورت شبانه‌روزی و بی‌وقفه در حال انجام است
تماس 138 هزار نفر با سامانه 4030 در شرایط جنگ
اعلام آخرین وضعیت ادارات تهران از فردا؛ پرداختی دورکاران تغییر می‌کند؟
وداع اروند با فرزند خروشانش؛ حماسه‌ای از جنس دریا و غیرت آبادان
جزییات اجرای طرح ترافیک تهران در روزهای 15 و 16 فروردین اعلام شد
قدرت بالنده ایران ماشین جنگی آمریکا را متوقف کرد
صنعت پتروشیمی در یکی از درخشان‌ترین دوره‌های خود
بقائی: خراب‌کردن پل‌های بزرگ، خرابکاران را بزرگ نمی‌کند
وزارت اقتصاد: تسهیلات ویژه گمرکی در شرایط اضطرار ادامه دارد
اسکان بیش از 5 هزار آسیب دیده از جنگ در 32 هتل تهران
موج 92 عملیات وعده صادق 4 /سیستم‌های راداری و تجهیزات شناوری دشمن هدف قرار گرفت
عصبانیت ترامپ از عملکرد وزیران کار و بازرگانی خود
بازداشت 28 تروریست تکفیری در جنوب شرق ایران
مشاور و دستیار رهبری به پویش جانفدا پیوست
تلاش شخصیت‌های اپوزیسیون رژیم صهیونیستی برای ممانعت از مداخله ترامپ در انتخابات این رژیم
آموزش‌های غیرحضوری تمامی دانش‌آموزان تا 31 فروردین
فرمانده نزاجا: سربازان شما را به ماقبل حجر می‌فرستیم
رئیس انستیتو پاستور: باوجود آسیب‌های جدی، تولید متوقف نشده است
انفجار در حیفا به دنبال حمله موشکی ایران
انهدام یک موشک کروز پیشرفته پنهان کار سرجنگی 1000 پوندی در آسمان زنجان
زلزله بی‌سابقه در پنتاگون؛ پشت پرده اخراجهای زنجیره ای ژنرالهای 4 ستاره
شاخص‌های ارزیابی عملکرد مدیران دستگاه‌ها در ایام جنگ ابلاغ شد
اخلال در زنجیره تامین آلومینیوم آمریکا با حمله ایران تایید شد
هشدار ایران به آمریکا درباره زیرساخت‌ها
در 24 ساعت گذشته کدام مناطق غیرنظامی هدف حملات دشمن قرار گرفت؟
مرحله جدید توزیع کالابرگ از فردا آغاز می‌شود
فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا از خانواده کارکنان نیروهای مسلح تقدیر کرد
واشنگتن در حال اخراج ژانرال‌های آمریکایی
مدودف: کارزار آمریکا علیه ایران اختلافات عمیق درون ناتو را تشدید کرده است
اعلام تقویم آزمون‌های سال جدید
انتشار تصاویر هواپیمای منهدم شده آمریکا در عربستان
مشاور پیشین پنتاگون: آمریکا برای عملیات زمینی در ایران آماده نیست
آمریکا تحویل 400 موشک تاماهاوک به ژاپن را به تأخیر انداخت
شورای امنیت رای‌گیری درباره تنگه هرمز را به تاخیر انداخت
واکنش دبیرکل سازمان جهانی بهداشت به حمله به «انستیتو پاستور»
اختلال یا قطع خدمات وب آمازون در بحرین پس از حمله ایران
تفیض اختیار ساعت کاری کارمندان به رؤسای دستگاه‌ها و استانداران
افزایش قیمت نفت؛ بازار پر نوسان طلای سیاه
به هر کمک‌ نظامی آینده آمریکا به اسرائیل رای منفی خواهم داد