×
بین الملل
شناسه خبر : 272405
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/11/12 ساعت 08:53
اعتصاب سراسری در آمریکا علیه سرکوب مهاجران

اعتصاب سراسری در آمریکا علیه سرکوب مهاجران

مردم آمریکا با اعتصاب عمومی و تعطیلی مدارس، محل کار و خرید، به سیاست‌های سختگیرانه مهاجرتی و خشونت مأموران اداره مهاجرت و گمرک اعتراض کردند.

نورنیوز-گروه بین الملل: تعطیلی ملی یا اعتصاب عمومی در شهرها و شهرستان‌های سراسر آمریکا با حمایت صدها گروه جامعه مدنی برگزار شد.

سازمان‌دهندگان اصلی گروه‌های دانشجویی از مینه‌سوتا بودند، جایی که اوایل ژانویه دو معترض محلی توسط مأموران به ضرب گلوله کشته شدند و سرکوب فزاینده مهاجران منجر به دستگیری‌های بدون حکم و جدایی خانواده‌ها شده است.

بسیاری از مشاغل در روزهای جمعه و شنبه تعطیل شدند، در حالی که برخی به مراکز اجتماعی برای پناه دادن و تغذیه تظاهرکنندگان تبدیل شدند. اگرچه اکثر معترضان برای نشان دادن نارضایتی خود از اداره مهاجرت و گمرک در طول اعتصاب سراسری در خانه ماندند، بسیاری نیز از مدرسه یا محل کار خود خارج شدند و در دمای صفر درجه، در تظاهرات شرکت کردند.

هفته گذشته یک اعتصاب سراسری در واکنش به قتل رنه گود توسط مأموران اداره مهاجرت و گمرک در مینه‌سوتا برگزار شد. پس از آنکه خواسته‌های سازمان‌دهندگان برآورده نشد و پس از آنکه مأموران گمرک و گشت مرزی، الکس پرتی یکی دیگر از معترضان را کشتند، اعتصاب دوم در سراسر کشور برنامه‌ریزی شد.

خواسته‌های اصلی سازمان‌دهندگان، خروج فوری مأموران مهاجرت از مینه‌سوتا؛ پاسخگویی افراذ مسئول قتل گود و پرتی، گسترش حمایت‌ها از دانشجویان بین‌المللی و منحل شدن اداره مهاجرت و گمرک بود.

شورای روابط آمریکایی-اسلامی به عنوان یکی از حامیان این اعتصاب در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما از همه آمریکایی‌ها می‌خواهیم که در این اعتصاب شرکت کنند تا اعلام کنند که اقدامات اداره مهاجرت و گمرک از کنترل خارج شده و باید متوقف شود. تیراندازی به افراد بی‌گناه، از جمله شهروندان آمریکایی که در خیابان در روز روشن کشته می‌شوند، تنها یکی از موارد نقض قانون و نظم و نقض حقوق مدنی است که این اداره در شهرهای آمریکا مرتکب می‌شود. این نقض قانون و نظم و نقض حقوق مدنی باید فوراً متوقف شود.

 اعتراضات علیه اداره مهاجرت و گمرک آمریکا در حالی ادامه دارد که دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری ایالات متحده پیشتر در پی کشته شدن دو معترض به سیاست‌های مهاجرتی خود در ایالت مینه‌سوتا و درخواست مردم برای خروج ماموران مهاجرت گفت که قصد ندارد ماموران اداره مهاجرت و گمرک را از مینه‌سوتا خارج کند.

تظاهرات پس از کشته شدن الکس پرتی، پرستار ۳۷ ساله بخش مراقبت‌های ویژه، توسط ماموران مهاجرت در ۲۴ ژانویه (۴ بهمن) و کشته شدن رنی نیکول گود، مادر ۳۷ سالهِ سه فرزند، در ۷ ژانویه (۱۷ دی) تشدید شد.

ایالت مینه‌سوتا آمریکا در هفته‌های اخیر به یکی از عریان‌ترین صحنه‌های اجرای سیاست‌های مهاجرستیزانه دولت ترامپ تبدیل شده است؛ جایی که ماموران فدرال اداره مهاجرت، با توسل به خشونت گسترده، خیابان‌های مینیاپولیس را به میدان درگیری با معترضان و مهاجرانی بدل کرده‌اند که دولت آمریکا آنان را «غیرقانونی» می‌خواند.

این در حالی است که شهردار مینیاپولیس در اظهاراتی با انتقاد از اقدامات نیروهای فدرال ایالات متحده در برخورد با معترضان تاکید کرد که دولت رئیس‌جمهوری آمریکا به شهر ما حمله کرده است.


نظرات

آخرین اخبار
تجاوز آمریکا به ایران، تکرار اشتباه «صدام» است
کالاهای اساسی و دارو بدون وقفه وارد می‌شود
سخنگوی دولت:حمله به بیمارستان مصداق جنایت جنگی است
کارخانه تولید پهپاد در تل‌آویو به طور کامل نابود شد
چرخش نفتی هند به سوی روسیه
خدای «طبس» طبسی دیگر در جنوب اصفهان آفرید
سرانجام توهم شکست حزب‌الله و ایران ناامیدی است
کدام محدودیت‌های چک برگشتی هنوز برقرار است؟
دستگیری عامل همکاری با شبکه جاسوسی در تهران
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 16 فروردین 1405 + جدول
افزایش تا50 دلاری هزینه بار در یک شرکت هواپیمایی آمریکا
قیمت دلار امروز یکشنبه 16 فروردین 1405
کاهش فعالیت‌های اقتصادی غیرنفتی در عربستان
موشک «اطلس 5» سنگین‌ترین محموله خود را به فضا برد
گزارش تصویری| هواگرد های منهدم شده آمریکایی در ایران
جزئیاتی از شکست تلاش دشمن برای نجات خلبان جنگنده ساقط شده
نورنما| نابودی یک فروند هواپیمای نظامی آمریکا
طرح ترافیک در تهران تا تاریخ 23 فروردین لغو شد
پاریس به اسرائیل سلاح نمی‌دهد
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ درمورد نجات خلبان هواپیمای آمریکایی ساقط شده
آسیب به 66 اثر تاریخی تهران درجنگ رمضان
وقوع چند حریق در تاسیسات پتروشیمی ابوظبی
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ حمله به مناطقی از کهگیلویه و اردبیل
اصابت موشک کروز حزب‌الله به ناو جنگی اسرائیل در دریای مدیترانه
سفیر ایران در آلمان به اروپا: منابع خود را پای اسرائیل و آمریکا هدر ندهید
تشریح تلاش دیپلماتیک پاکستان برای توقف تجاوزات به ایران
بارسلونا؛ پادشاه بازگشت‌ در لالیگا
برنامه مسابقات ورزشی امروز یکشنبه 16 فرودین 1405 +جدول
نقشه انرژی جهان در تنگه هرمز بازنویسی شد
ثبت شکایت از آمریکا و رژیم‌صهیونیستی در عرصه بین‌المللی را دنبال می‌کنیم
7٫2 میلیون دلار برای حضور تبلیغاتی چهار ستاره پیش از جام جهانی
گاردین: تهدیدهای ترامپ توخالی و اهدافش متناقض است
سپاه: امریکا بار دیگر شکست مفتضحانه‌ای همچون عملیات طبس متحمل شد
هوای پایتخت سالم است
سهمیه آرد نانوایی‌ها در سراسر کشور تأمین و شارژ شد
نورویدئو | افشاگری بزرگ؛ جنگی برای آمریکا یا برای خاندان ترامپ؟
بررسی علمی فشارهای پنهان بر مراقبان خانوادگی بیماران سکته مغزی
طراحی شبکه برق به گونه ای است که احتمال فروپاشی کامل آن اندک است
مهلت اعتبار کالابرگ اعلام شد
تکرار شکست آمریکا در صحرای طبس این بار در کوهستانهای کهگیلویه و بویراحمد
استراتژی دشمن به "فرار آبرومندانه از جنگ" تغییر یافته است
ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز
حمله پهپادی به شرکت نفتی «باپکو » بحرین
تنگه هرمز، دست برتر ایران و منافع ملی
تاب‌آوری کامل زنجیره تأمین سلامت در شرایط جنگی
شناخت علائم اضطراب در کودکان 7 تا 12 ساله
تاکید دوباره اسپانیا: فریب آمریکا را نمی‌خوریم
پیش بینی قیمت طلای جهانی
شرایط تعمیر خودروهای آسیب‌دیده در شرایط جنگی اعلام شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 16 فروردین 1405+ جدول