×
اقتصادی
شناسه خبر : 272360
تاریخ انتشار : شنبه 1404/11/11 ساعت 20:56
اعلام جزئیات حمایت مالیاتی دولت از اصناف و بازار

اعلام جزئیات حمایت مالیاتی دولت از اصناف و بازار

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور از اتخاذ رویکردی جدید با هدف «ثبات‌بخشی به اقتصاد» و «کاهش هزینه‌های اصناف» خبر داد و جزئیات بسته حمایتی و تسهیل‌گرانه این سازمان را تشریح کرد.

نورنیوز- گروه اقتصادی: سید محمدهادی سبحانیان تصمیمات اخیر دولت در خصوص حمایت مالیاتی از اصناف و بازار را در راستای سیاست‌های کلان دولت برای بهبود فضای کسب‌وکار، مدیریت هم‌زمان رکود و تورم و همچنین توسعه زیرساخت‌های دیجیتال شفاف در نظام مالیاتی دانست و در تشریح اقدامات عملیاتی سازمان امور مالیاتی جهت کاهش هزینه‌های اصناف و تسهیل تکالیف قانونی مودیان اعلام کرد: از این پس برای آن دسته از فعالان اقتصادی که کالا و خدمات خود را با نرخ واحد عرضه می‌کنند، رسید دستگاه‌های کارتخوان بانکی به‌عنوان صورت‌حساب الکترونیکی مورد پذیرش قرار خواهد گرفت.

وی افزود: این تصمیم که گامی مؤثر در جهت ساده‌سازی فرآیندها و ارتقای سطح تعامل با مؤدیان به شمار می‌آید، تنها تسهیلات در نظر گرفته شده نیست، زیرا اختیار بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم ناشی از عدم صدور صورت‌حساب الکترونیکی که مقرر بود تا پایان سال جاری لغو شود، به مدت یک سال دیگر به سازمان امور مالیاتی تفویض شد تا فرصت لازم برای انطباق کامل فعالان اقتصادی با الزامات قانونی فراهم شود.

وی با اشاره به نحوه اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده برای صاحبان مشاغل، تأکید کرد: از ابتدای اجرای قانون، فراخوان‌ها به‌صورت تدریجی و با اولویت فعالان اقتصادی بزرگ انجام شده است تا فشار بر کسب‌وکارهای خرد و متوسط به حداقل برسد. بر همین اساس تصمیم برای فراخوان عمومی تمامی صاحبان مشاغل که قرار بود تا پایان سال جاری اجرا شود، مورد بازنگری قرار گرفت و مقرر شد اجرای این قانون همچنان به‌صورت مرحله‌ای و با اولویت فعالان اقتصادی بزرگ و کلان دنبال شود.

تمدید مهلت‌ برخی تکالیف مالیاتی

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور در ادامه تشریح سیاست‌های جدید، جزئیات تقویم زمانی تکالیف مؤدیان را اعلام کرد. بر این اساس آن دسته از فعالان اقتصادی که حداکثر تا پایان روز یکشنبه (۲۶ بهمن ۱۴۰۴) نسبت به مسترد کردن اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده دوره پاییز سال ۱۴۰۴ از طریق سامانه مؤدیان اقدام کنند، مشمول بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرایم مالیاتی موضوع بند «ب» مواد ۳۶ و ۳۷ قانون مالیات بر ارزش افزوده خواهند شد.

وی همچنین از تمدید مهلت ارسال فهرست معاملات فصلی موضوع ماده ۱۶۹ قانون مالیات‌های مستقیم تا تاریخ پایان یکشنبه ۲۶ بهمن خبر داد، با این توضیح ضروری که آخرین فرصت برای «بارگذاری فایل» جزئیات اطلاعات معاملات، پایان روز شنبه ۲۵ بهمن تعیین شده است و روز یکشنبه ۲۶ بهمن، سامانه فقط جهت ویرایش یا تکمیل موردی در دسترس خواهد بود.

سبحانیان در بخش دیگری از سخنان خود به تعیین‌تکلیف دفاتر تجاری الکترونیکی پرداخت و اعلام کرد: مهلت بارگذاری این دفاتر که پیش‌تر پایان دی‌ماه بود، تا ۲۰ اسفند ۱۴۰۴ تمدید شده است. بر این اساس برای سال مالی ۱۴۰۴ مهلت ثبت دفاتر ۶ ماهه اول تا ۲۰ اسفند و برای ۶ ماهه دوم تا پیش از انقضای مهلت قانونی تسلیم اظهارنامه مالیاتی (موضوع مواد ۱۰۰ و ۱۱۰ قانون مالیات‌های مستقیم) تعیین شد. همچنین برای سال‌های مالی که شروع آن‌ها تا ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ بوده، مؤدیان تا پایان بهمن ۱۴۰۴ یا ۴ ماه پس از انقضای مهلت تسلیم اظهارنامه مالیاتی (موضوع مواد ۱۰۰ و ۱۱۰ قانون مالیات‌های مستقیم) هرکدام که مؤخر باشد، فرصت اقدام خواهند داشت.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در پایان از مؤدیان خواست تا برای بهره‌مندی از این تسهیلات و جلوگیری از تعلق جرایم، در موعدهای مقرر نسبت به انجام تکالیف خود در سامانه مؤدیان اقدام کنند.


اخبار مرتبط
بخشش جرائم مالیاتی برای مودیان فاقد بدهی+ میزان جرائم
شنبه 1404/11/18 ساعت 18:45
بخشش جرائم مالیاتی برای مودیان فاقد بدهی+ میزان جرائم
سازمان مالیاتی از بخشش مالیاتی مندرج در کلیه قوانین مالیاتی مودیان فاقد بدهی مالیاتی بابت اصل مالیات خبرداد.
معافیت مالیاتی اصناف به 280 میلیون تومان افزایش یافت
شنبه 1404/11/04 ساعت 14:05
سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس:
معافیت مالیاتی اصناف به 280 میلیون تومان افزایش یافت
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1405 گفت: اعضای این کمیسیون در نشست امروز خود مصوب کردند که حقوق گمرکی واردات شیر خشک و ملزومات پزشکی از 4 درصد به یک درصد کاهش یابد. همچنین پیرو مصوبه این کمیسیون، معافیت مالیاتی سالانه اصناف از 200 میلیون تومان به 280 میلیون تومان افزایش پیدا کرد.
هشدار درباره پیامک‌های مالیاتی کلاهبرداری توسط دزدان اینترنتی
جمعه 1404/11/03 ساعت 15:05
هشدار درباره پیامک‌های مالیاتی کلاهبرداری توسط دزدان اینترنتی
با پیشرفت تکنولوژی شگردهای کلاهبرداران اینترنتی هم پیشرفته تر می شود و این بار با ارسال پیامک جعلی مالیاتی اقدام به خالی کردن حساب مردم می‌کنند. در این راستا مردم باید بدانند پیامک‌های واقعی صرفا با سرشماره MALIAT ارسال می‌شود و سایر پیامک‌ها را باز نکنند.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت جدید هر کیلو تخم مرغ اعلام شد
هشدار زرد هواشناسی برای وزش باد شدید در 4روز آینده+وضعیت استان ها
فصل دوازدهم «قند پهلو» روی آنتن می‌رود
رکورد طلایی «انریکه» در فینال‌های فوتبال
شرایط پذیرش دانشجوی ارشد و دکتری بدون کنکور اعلام شد
حریفان هندبالیست‌های نوجوان ایران در آسیا مشخص شدند
جنگ آمار در هرمز؛ چرا مراجع رسمی روایت نفتی ترامپ را زیر سئوال می برند؟
جنایت خانوادگی در جنوب تهران؛ پدر، پسر 17 ساله‌اش را به آتش کشید
قیمت آلومینیوم در بحران تنگه هرمز سر به فلک کشید
پاکسازی لکه نفتی قشم در مراحل پایانی
سهمیه ویژه بنزین برای مسافران ورودی به کرمان
هشدار هواشناسی؛ باد شدید در راه تهران
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا جمعه 23 مرداد اعلام شد
جاده چالوس و آزادراه تهران ـ شمال از ساعت 16 مسدود است
برنامه قطعی برق گلستان فردا جمعه 23 مرداد اعلام شد
آخرین قیمت لیر ترکیه امروز پنجشنبه 22 مرداد
پرمصرف ترین ماده مخدر در کشور چیست؟
کارت سفر به مرحله اجرا رسید
هت‌تریک طلای زارعی در آسیا
کالابرگ زائران عتبات حذف نمی‌شود
مصر و امارات خواستار ازسرگیری مذاکرات ایران و آمریکا شدند
آخرین قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 22 مرداد؛سکه به 190 میلیون تومان رسید
موج گرما برق اروپا را گران کرد
آیا تنگه هرمز به گران‌ترین مسیر جهان تبدیل می‌شود؟
نوراینفو | 10 نکته کلیدی برای مدیریت بهتر مالی
«مرگ تدریجی» سازمان ملل از زبان گروسی
نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا 2 معرفی شد؛ AFC حضور سیرجانی‌ها را تأیید کرد
ایرانیان اندازه چند کشور برق مصرف می کنند؟
انهدام 2 هسته‌ عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری در جنوب‌شرق کشور
واکنش مجلس به بنزین 87 هزار تومانی ؛چرا فروش به قیمت فوب خلیج فارس متوقف شد؟
بن‌گویر تشنه اخراج فلسطینی‌ها از نوار غزه است
آخرین اخبار نقل‌وانتقالات سپاهان امروز 22 مرداد؛ رونمایی از نسخه جدید کادرفنی محرم
خشونت نتانیاهو صدای 300نظامی صهیونیست را درآورد
بختیاری‌زاده: نمی‌توانیم به خاطر پنجره بسته گریه کنیم؛کاش رامین رضاییان کمی تخفیف می‌داد
قیمت مرغ امروز پنج شنبه چقدر شد؟+جدول قیمت کالاهای اساسی
عمان میزبان بازی‌های آسیایی تراکتور می شود
تصادف مرگبار در جاده ساوه 2قربانی گرفت
قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه 22 مرداد / جدول نرخ دینار
جنایت جدید صهیونیست ها؛ آتش سوزی با فسفر سفید
تهران زیر آتش؛ دیوارها روایتگر چیزی فراتر از جنگ
از «گوشمالی» تا قتل؛ جزئیات تازه از جنایت در خانه یک زن در یافت آباد
کودکستان‌های بدون مجوز زیر ذره‌بین آموزش و پرورش
بازداشت 3 کارمند شهرداری گلوگاه به اتهام اختلاس
قیمت نفت امروز پنج شنبه 22 مرداد/ سقوط آزاد قیمت نفت پس از 6 روز صعود
راز مرگ مرد جوان در مازندران فاش شد؛ اختلافات خانوادگی انگیزه جنایت
ثبت‌نام مدارس شاهد آغاز شد
ادعای تهدید ترور ترامپ، طرح اسرائیل برای تاثیر بر سیاست آمریکا بود
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس پنجشنبه 22 مرداد/این ستاره گران‌ترین خرید لیگ می‌شود؟
باند جعل گذرنامه در تهران منهدم شد
اکبر عبدی با سریال «پرانتز باز» میهمان مردم می‌شود