×
بین الملل
شناسه خبر : 272324
تاریخ انتشار : شنبه 1404/11/11 ساعت 21:15
وحشت در سرزمین‌های اشتغالی از پاسخ ایران به هر اقدام نظامی آمریکا

وحشت در سرزمین‌های اشتغالی از پاسخ ایران به هر اقدام نظامی آمریکا

یک منبع صهیونیست از وحشت حاکم بر جبهه داخلی این رژیم به خاطر ترس از پاسخ ایران به هر اقدام آمریکا خبر داد.

نورنیوز- گروه بین الملل: یک منبع صهیونیست از وحشت حاکم بر جبهه داخلی این رژیم به خاطر ترس از پاسخ ایران به هر اقدام آمریکا خبر داد.

در ادامه تحلیل محافل عبری از تهدیدات آمریکا علیه ایران و عواقب تشدید تنش‌ها برای رژیم صهیونیستی، رامی یتزهار، نویسنده و خبرنگار صهیونیست و صاحب وب سایت سنترال اینترست، در مقاله‌ای درباره تهدیدات موجودیتی که هر جنگی می‌تواند برای اسرائیل به وجود بیاورد، هشدار داده و تاکید کرد که ایرانی‌ها اسرائیل را در قلب هرگونه پاسخ نظامی خود به هر حمله آمریکا قرار می‌دهند و بنابراین فشار زیادی روی اسرائیلی‌ها وارد می‌شود و آنها در وضعیت عدم اطمینان هستند.

اسرائیل بار دیگر در وحشت پاسخ ایران فرو رفته است

به گزارش المیادین، این خبرنگار صهیونیست در ادامه مقاله خود نوشت که یک آخر هفته دیگر مملو از ترس بر اسرائیلی‌ها سایه افکنده است و عدم اطمینان، آنها را به مرز جنون می‌رساند. ایرانی‌ها وضعیت را به طور دقیق ارزیابی می‌کنند و با تشدید تهدیدهای مستقیم علیه اسرائیل، فشارها را بیشتر می‌کنند و در همین حال تهران امتناع خود را از ورود به مذاکره با دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا تحت شرایطی که او تعیین کرده، اعلام می‌کند.

در ادامه این مقاله آمده است که ترامپ که اکنون با فشار زیادی از سوی کشورهای عربی منطقه به ویژه عربستان و قطر و نیز ترکیه مواجه است، در موقعیتی قرار ندارد که بخواهد دستور اجرایی صادر کند. بنابراین در شرایطی که نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد 70 درصد آمریکایی‌ها به شدت با حمله به ایران مخالفند، ترامپ در تلاش است تا توجیهی برای بی عملی و عقب نشینی خود پیدا کند.

تهدیدات ترامپ تاثیری بر ایران ندارد و تنها وحشت اسرائیلی‌ها را بیشتر می‌کند

تحلیلگر مذکور صهیونیست تصریح کرد: سازمان‌های اطلاعاتی غربی معتقدند که ترامپ در آینده نزدیک حمله‌ای را علیه ایران آغاز نخواهد کرد، زیرا تهدیدها دیگر بر ایران تاثیری ندارد و به نظر می‌رسد که زمان علیه ترامپ است. ترامپ اخیرا اعلام کرد که خواستار مذاکره با ایران است و اگر ایرانی‌ها قبول نکنند، اتفاق دیگری خواهد افتاد. در واقع ترامپ مجدداً در حال تهدید ایران بود، اما این بار هم این تهدیدات، هیچکس را تحت تاثیر قرار نداد و تنها نتیجه آن افزایش نگرانی‌ها در اسرائیل بود.

بر اساس این مقاله، ایران ضمن رد ایده مذاکره طبق شروط آمریکا، بار دیگر تاکید کرد که هرگونه حمله آمریکا علیه ایران، با انجام عملیات‌های پی در پی موشکی فوری و مرگبار علیه اسرائیل مواجه خواهد شد و اولین موج این تقابل، همراه با حملات ایران علیه اسرائیل خواهد بود. این پیام از طریق رسانه‌های رسمی و مقامات امنیتی ایران منتقل شد و مضمون آن کاملاً روشن بود؛ اینکه در هر تقابل ایران و آمریکا، اسرائیل یک طرف فرعی یا متحد آمریکا تلقی نخواهد شد، بلکه یک هدف استراتژیک اصلی خواهد بود.

این نویسنده صهیونیست ادامه داد: از دیدگاه تهران، تهدید مستقیم علیه اسرائیل همچنین با هدف ایجاد شکاف در جبهه غرب و افزایش همزمان فشار سیاسی و عمومی علیه اسرائیل و آمریکا صورت می‌گیرد. در پشت صحنه هم تلاش‌های متمرکز کشورهای عربی برای جلوگیری از تشدید اوضاع وجود دارد و عربستان سعودی و قطر با ترس از اینکه این وضعیت می‌تواند باعث بی‌ثباتی امنیتی و اقتصادی در سراسر منطقه شود، فشار زیادی بر کاخ سفید وارد می‌کنند.

در این یادداشت تاکید شده است: ارتش آمریکا آماده است و برنامه‌هایی در دست اجراست، اما به گفته منابع آمریکایی، تشکیلات نظامی این کشور عجله‌ای برای تصمیم گیری ندارند، بلکه برعکس، پیام‌های رد و بدل شده نشان دهنده احتیاط، پیش‌بینی و تلاش برای استفاده از حاشیه مانور دیپلماتیک است.

هرگونه حمله آمریکا به ایران با هزینه سنگین برای جبهه داخلی اسرائیل همراه خواهد بود

روزنامه نگار مذکور صهیونیست تاکید کرد که ترس اصلی در پنتاگون فقط واکنش ایران نیست، بلکه از دست دادن کنترل سرعت تشدید تنش است؛ سناریویی که در آن یک تشدید محدود می‌تواند به سرعت به یک درگیری چند جبهه‌ای با حضور حزب‌الله و سایر متحدان منطقه‌ای ایران و حملات مستقیم علیه جبهه داخلی اسرائیل تبدیل شود.

در ادامه این مقاله آمده است که حتی در اسرائیل تصویر پیچیده‌تر از چیزی است که به نظر می‌رسد و هیچ اشتیاقی برای یک جنگ دیگر وجود ندارد. همچنین نهادهای امنیتی و نظامی به خوبی می‌دانند که هرگونه رویارویی جدید حتی اگر توسط آمریکا آغاز شود، می‌تواند با هزینه بالا برای جبهه داخلی اسرائیل و بدون حمایت گسترده بین‌المللی به پایان برسد.

ترامپ به دنبال راهی برای فرار است

نویسنده این مقاله با اشاره به فشار روانی شدیدی که بر جبهه داخلی رژیم صهیونیستی به خاطر ترس از پاسخ ایران به هر اقدام آمریکا حاکم شده است، تصریح کرد که اسرائیلی‌ها بین تیترهای دراماتیک و واقعیتی که هنوز منفجر نشده زندگی می‌کنند. ترامپ به دنبال راهی برای فرار از این وضعیت است و ایرانی‌ها هیچگونه نگرانی و ترس از خود نشان نداده‌اند، کشورهای عربی در تلاش برای کنترل اوضاع و جلوگیری از شدید تنش‌ها هستند و در این میان اسرائیل بار دیگر در مرکز صفحه شطرنج قرار گرفته است؛ حتی گر خودش مهره‌ها را حرکت ندهد.

در پایان این یادداشت تاکید شده است، تنها توصیه‌ای که در این شرایط می‌توانیم به اسرائیلی‌ها بکنیم این است که تا حد امکان آرام بمانند؛ زیرا وضعیت نگران کننده‌ای که توسط این بازیِ انتظار پرتنش ایجاد شده، عواقب روانی قابل توجهی دارد و ایران از این موضوع نهایت استفاده را در یک جنگ روانی سخت می‌کند، موضوعی که بیشترین آسیب را به اسرائیلی‌ها می‌زند.

از سوی دیگر، روزنامه عبری معاریو در مقاله‌ای به نقل از تسویکا هایموویچ، ژنرال ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی و فرمانده سابق بخش پدافندی این ارتش، اعلام کرد که در صورت انجام هر حمله آمریکا علیه ایران، این کشور حمله تلافی جویانه‌ای ضد اسرائیل انجام خواهد داد.

این ژنرال صهیونیست تاکید کرد که قابلیت‌های ایران طی ماه‌های اخیر به شکل قابل توجهی افزایش یافته و واقعیت بسیار پیچیده‌تر از چیزی است که دیده می‌شود. توصیه من این است که دشمنان خود را به ویژه در حوزه موشکی و هوایی دست کم نگیریم؛ به ویژه اینکه ایرانی‌ها در این حوزه نوعی ابرقدرت هستند.

وی افزود که وقتی همه داده‌ها را کنار هم می‌گذارید متوجه می‌شوید که انبار بزرگ موشک‌های ایران که قبل از جنگ اخیر وجود داشت، هنوز هم وجود دارد و بنابراین اتفاقی که در ماه ژوئن برای اسرائیل افتاد، باز هم می‌تواند تکرار شود.

ژنرال مذکور صهیونیست تصریح کرد: ایرانی ها قادر به شلیک رگباری از موشک ها از حیفا تا بئرالسبع با هدف فلج کردن هرچه بیشتر زندگی اسرائیلی‌ها هستند. باید ببینیم آیا ایرانی‌ها این بار به جای مکان‌های استراتژیک، مناطق پرجمعیت اسرائیل را انتخاب می‌کنند و حملات را بیشتر به جبهه داخلی اسرائیل می‌کشانند؟ از دیدگاه ایرانی‌ها، آنها گزینه‌های زیادی دارند و احتمالات زیادی در مورد آنچه که می‌خواهند در این نبرد به دست بیاورند وجود دارد.


اخبار مرتبط
رزمایش اضطراری در سرزمین‌های اشغالی
چهارشنبه 1404/11/22 ساعت 23:02
رزمایش اضطراری در سرزمین‌های اشغالی
صهیونیست‌ها از بیم آسیب دیدن فرودگاه بین‌المللی بن گوریون، رزمایش اضطراری برگزار کردند.
پیش‌بینی پاک‌آیین از احتمال حمله نظامی آمریکا به ایران
سه‌شنبه 1404/11/07 ساعت 22:17
پیش‌بینی پاک‌آیین از احتمال حمله نظامی آمریکا به ایران
سفیر پیشین ایران در جمهوری آذربایجان گفت: مسائلی چون اختلافات جدی میان آمریکا و اروپا بر سر موضوع اوکراین و گرینلند، همچنین اختلافات عمیق آمریکا با چین و حتی با برخی از همسایگان خود از جمله کانادا نشان می‌دهد که بعید است ایالات متحده در چنین شرایطی به‌دنبال گشودن جبهه‌ای جدید، آن هم جنگ علیه ایران، باشد؛ هرچند که این احتمال به‌طور کامل منتفی نیست.
رمزگشایی از سناریوهای اصلی ترامپ در مقابل ایران؛اغتشاشات داخلی و حمله نظامی؟
دوشنبه 1404/10/29 ساعت 13:01
نورنیوز سناریوهای آینده آمریکا برای فشار بر ایران را بررسی می کند؛
رمزگشایی از سناریوهای اصلی ترامپ در مقابل ایران؛اغتشاشات داخلی و حمله نظامی؟
پس از شکست دشمن در جنگ 12 روزه و ناکام ماندن پروژه براندازی از طریق اغتشاشات داخلی، سناریوی جدیدی با عنوان فرسایش تدریجی می تواند در دستور کار دشمن قرار گیرد. هدف این سناریو شکستن اقتدار نظام و وادار سازی حکومت به تسلیم است.
نظرات

آخرین اخبار
دستان «مادر» دوباره جان گرفت
چرا معرفی نمایندگان فوتبال ایران به آسیا به کلاف سردرگم تبدیل شد؟
10 کشته و مفقود در پی باران‌های سیل‌آسا در 8 استان چین
پایان رایگان بودن عمومی مترو و اتوبوس در تهران/چه کسانی بلیت مجانی می‌گیرند؟
فرصت دوباره برای ثبت‌نام ایران‌خودرو + نوع خودروها و لینک ثبت نام
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
پیش‌بینی وزیر دفاع پاکستان: جنگ دوباره آغاز نخواهد شد
سقوط قیمت نفت پس از سیگنال‌های دیپلماتیک کاخ سفید
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول قیمت ها
آمریکا هنوز آماده جام جهانی 2026 نیست!
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 29 اردیبهشت ؛ بازگشت به کانال 170 هزار تومانی+ جدول
افشاگری رسانه عبری از دیگر سفرهای محرمانه نتانیاهو
فردا بلیت سینما برای چه کسانی رایگان است؟
پزشکیان: حمایت‌های معیشتی باید هدفمند باشد/ مدیریت مصرف یک ضرورت ملی است
نورنما | نفس گیرترین نقطه اورست اینجاست
شرط بازگشایی نماد شرکت‌های آسیب‌دیده در بورس اعلام شد
مرزبانان در سنگرهای انفرادی دست به ماشه آماده‌اند
پشت‌پرده بی‌اعتمادی بن‌سلمان به ترامپ/ چرا عربستان به دنبال ائتلاف جدید با ایران است؟
عملیات انهدام مهمات در قم/ شهروندان نگران نباشند
شمارش معکوس برای حراج 147/تالار شمش طلا از ساعت 14 امروز باز می‌شود
پیام اختصاصی رهبر معظم انقلاب به خانواده شهدای آملی جنگ رمضان
فرودگاه امام (ره) دوباره 24 ساعته شد
واقعیت نگران‌کننده پشت پرده ذخایر سدهای کشور
سقف حقوق و پاداش کارکنان دولت تغییر کرد
محور پکن-مسکو مستحکم‌تر از همیشه
ضرب‌شست دادستانی به فراریان مالیاتی/ وصول 139 همت از مطالبات دولتی
قیمت گوشت قرمز امروز 29 اردیبهشت 1405 + جدول
قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 / اونس طلا تقویت شد
چگونه با وثیقه سهام وام 200 میلیون تومانی بگیریم؟ +جزئیات
هزینه جنگ علیه ایران برای آمریکا از 85 میلیارد دلار فراتر رفت
سرلشکر عبداللهی: نیروهای مسلح دست بر ماشه و آماده‌تر از همیشه‌اند
ریانووستی: توان دفاعی ایران برای هر سناریویی آماده است
نوراینفو | با خواب آلودگی بهاری چه کنیم ؟
اجرای طرح ترافیک فعلا با شیوه سال گذشته
ادامه وضعیت قابل قبول کیفیت هوا در تهران
بازداشت دو عنصر نفوذی که در پوشش خبرنگار جاسوسی می کردند
عوارض خطرناک تزریق بی‌رویه سرم از تشنج تا اِدم مغزی
عقب‌نشینی فلزات گرانبها در بازارهای جهانی
اعتراف رسانه‌های عبری به تغییر تاکتیک حزب‌الله/گذار به جنگ چریکی و آغاز مرحله فرسایشی
طرح حذف تیم ملی ایران توسط آمریکا شکست خورد
کدام ازدواج‌ها بیشتر در معرض طلاق هستند؟
ایران و آمریکا؛ توافق یا جنگ؟
مارکوس رشفورد، شاگرد آقای خاص می‌شود؟
ادامه مذاکرات، مانع جنگ
آیا ترامپ ماشه جنگ با کوبا را می‌چکاند؟
آغاز واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از امروز +احکام جدید تا پانزدهم خرداد صادر می شود
جاده قدیم چالوس مسدود شد؛ از مسیر جایگزین بروید
قیمت خودرو امروز 29 اردیبهشت 1405/ ترمز افزایش قیمت خودرو کشیده شد؟ + جدول
«قدرت معنایی»؛ مهم‌ترین سنگر برای عبور از بحران
بیشترین گروهی که از اختلال و قطعی اینترنت آسیب می‌بینند زنان هستند