×
اجتماعی
شناسه خبر : 272273
تاریخ انتشار : شنبه 1404/11/11 ساعت 15:43
بازسازی بازار رشت با مشارکت بازاریان و حمایت قضایی آغاز شد

بازسازی بازار رشت با مشارکت بازاریان و حمایت قضایی آغاز شد

استاندار گیلان اعلام کرد بازسازی بازار رشت پس از آسیب‌های اغتشاشات اخیر با هماهنگی بازاریان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های حقوقی و اجرایی استان شروع خواهد شد.

 نورنیوز-گروه اجتماعی:هادی حق شناس پیش از ظهر شنبه در جلسه بررسی آخرین وضعیت ساماندهی کسبه آسیب‌دیده بازار رشت، اظهار کرد: هدف اصلی بازگرداندن امنیت و رونق به بازار و حمایت از کسبه است. مدیریت استان آمادگی کامل برای اجرای مصوبات دارد و منتظر اعلام جمع‌بندی نهایی از سوی نمایندگان بازار و دستگاه‌های مرتبط هستیم.

وی با اشاره به رویکرد همراهی مدیریت استان با بازاریان افزود: هر تصمیمی که بازار به آن برسد، همان اجرا خواهد شد و در عین حال ملاحظات ترافیکی و صنفی محل‌های پیشنهادی استقرار کسبه نیز لحاظ می‌شود تا اختلالی در کسب‌وکار سایر بازاریان ایجاد نشود.

حق‌شناس ادامه داد: ورود به محدوده مجتمع آدینه به‌عنوان گزینه اصلی ساماندهی کسبه آسیب‌دیده مطرح است و اکثریت نمایندگان بازار با این گزینه موافق هستند. اقدامات قانونی این محدوده انجام شده، پایان کار صادر شده، مسائل مالیاتی مشخص و مجوزها اخذ شده است، بنابراین مسیر تثبیت فعالیت کسبه فراهم شده و می‌توان از این فرصت برای ساماندهی پایدار استفاده کرد.

استاندار گیلان با تأکید بر هماهنگی میان شهرداری، مشاوران، نمایندگان میراث فرهنگی، ثبت اسناد و دستگاه‌های حقوقی گفت: تمام دستگاه‌ها در کنار هم قرار دارند و پیگیری‌های لازم از وزارت میراث فرهنگی در تهران نیز در حال انجام است تا ضوابط میراثی به‌صورت قطعی مشخص شود.

وی با اشاره به حقوق مالکین و ذی‌نفعان بازار رشت اظهار داشت: ابتدا با مالکین گفت‌وگو می‌کنیم و انتظار داریم ذی‌نفعان نیز وارد تعامل شوند تا به جمع‌بندی مشترک برسیم. هدف بازسازی بازار به‌صورت یکپارچه، با معماری جدید و رعایت نکات ایمنی، ضوابط میراث فرهنگی و زیرساخت‌های اطفای حریق است و امکان افزایش طبقات نیز در چارچوب مقررات فراهم می‌شود.

حق‌شناس درباره منابع مالی بازسازی بازار رشت توضیح داد: این پروژه از چند منبع تأمین خواهد شد. نخست، ارزش افزوده‌ای است که با اجرای طرح ایجاد می‌شود و می‌تواند بخشی از هزینه‌ها را پوشش دهد. دوم، مطالبات بیمه‌ای کسبه آسیب‌دیده است که پس از تایید میزان خسارت‌ها پرداخت خواهد شد. سوم، تسهیلات بانکی به ازای سرقفلی‌ها و مالکیت‌های تجاری در نظر گرفته شده و چهارم، کمک‌های ستاد حوادث و حوادث غیرمترقبه خواهد بود.

وی تصریح کرد: حداقل ۵۰ درصد عملیات اجرایی باید به‌صورت واقعی انجام شود و پس از آن پرداخت‌ها از منابع تعیین‌شده آغاز خواهد شد.

استاندار گیلان درباره حمایت دستگاه قضایی نیز گفت: با حضور دادگستری و دادستانی از تمام ظرفیت‌های حقوقی استفاده می‌کنیم تا بازسازی بازار در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود و هیچ مسئله‌ای مانع پیشرفت کار نباشد.

وی افزود: شهرداری با نمایندگان صنوف جلسه مشترک برگزار می‌کند و جابجایی‌ها و بازآرایی کسبه به‌صورت هماهنگ و با استفاده از نقشه‌های موجود انجام خواهد شد تا اختلالی در فعالیت سایر بازاریان ایجاد نشود.

حق‌شناس در پایان تأکید کرد: هدف مدیریت استان بازگرداندن آرامش و رونق به بازار رشت است و افزود: «بازسازی بازار باید به‌صورت یکپارچه و پایدار انجام شود و مدیریت استان با تمام توان در کنار بازاریان خواهد بود تا بازاری مدرن، ایمن و فعال در خدمت مردم رشت ایجاد شود.


نظرات

آخرین اخبار
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان