×
اقتصادی
شناسه خبر : 272264
تاریخ انتشار : شنبه 1404/11/11 ساعت 14:10
قیمت محصولات در کدام فروشگاهها برای خرید با کالابرگ پایین تر است؟

مشاور وزیر تعاون:

قیمت محصولات در کدام فروشگاهها برای خرید با کالابرگ پایین تر است؟

مشاور وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی هرگونه تغییر اعتبار کالابرگ و افزایش مبلغ یک میلیون تومان را منوط به تصمیم‌گیری دولت برای سال آینده دانست و به مردم توصیه کرد از فروشگاه‌هایی اقلام کالابرگی خرید کنند که با قیمت پایین‌تر کالا عرضه می‌کنند.

نورنیوز-گروه اقتصادی:سجاد سنگسری در یک گفت‌وگوی تلویزیونی درباره احتمال افزایش قیمت اقلام کالابرگ گفت: تا پایان فروردین ماه سال آینده هیچ‌گونه افزایشی نخواهیم داشت ولی برای سال ۱۴۰۵ اگر دولت بر اساس گزارش‌ها، معیارها و شاخص‌های اقتصادی موجود تصمیم بگیرد، حتما در ابتدای سال از طریق دولت اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی درباره صعودی بودن قیمت برخی اقلام گفت: با بررسی نرخ اقلامی همچون مرغ و تخم‌مرغ و قیمتهایی که در این خصوص گرفتیم، خوشبختانه بازار کم کم خودش را پیدا می‌کند و ما نسبت به روزهای اول کاهش قیمت‌ها را شاهد هستیم و کاهش قیمت گوشت قرمز هم آغاز شده است.

مشاور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از مردم خواست برای خرید کالابرگ به چند فروشگاه سر بزنند و فروشگاهی را انتخاب کنند که قیمت پایین‌تر می‌دهد تا از این طریق فروشگاه‌هایی که گرانتر به مردم کالا می‌فروشند خود را با فروشگاه‌هایی که نفع مردم را در نظر دارند،تنظیم کنند.

به گفته سنگسری، درخصوص اعتبار کالابرگ در دولت تصمیم‌گیری می‌شود و در صورت لزوم از ابتدای سال آینده این تصمیم نهایی خواهد شد.

رئیس مرکز بازرسی وزارت تعاون پیش از این هم تأکید کرده بود که دریافت هرگونه مبلغ اضافه از مردم تحت هر عنوان تخلف محسوب می‌شود و موضوع با حساسیت از ابتدا تاکنون در حال پیگیری است. 

سنگسری با بیان اینکه برخی فروشگاه‌ها به بهانه تأخیر در تسویه‌حساب مبالغی خارج از اعتبار کالابرگ از مردم می‌گیرند، اعلام کرده بود که تسویه‌حساب با فروشگاه‌ها به‌صورت روزانه صورت می‌گیرد و هیچ فروشگاهی طلبی از وزارت تعاون ندارد؛ بنابراین دریافت کارمزد از مردم توجیه قانونی ندارد و با متخلفان برخورد خواهد شد. 

وی همچنین در توضیح کسر ۵ هزار تومان از برخی کارت‌ها گفته بود که طبق اعلام شبکه شاپرک، این مبلغ به‌صورت سیستمی کسر و مجدد به همان کارت بازگردانده می‌شود.


اخبار مرتبط
مبلغ کالابرگ با مصرف خانوار تناسب ندارد
یکشنبه 1404/11/12 ساعت 12:14
مبلغ کالابرگ با مصرف خانوار تناسب ندارد
یک فعال کارگری معتقد است که طرح کالابرگ تنها در کوتاه مدت جواب می‌دهد و مبلغ یک میلیون تومان با میزان مصرف یک خانوار در ماه تناسبی ندارد، لذا پیشنهاد می‌کند که تعاونی‌های مصرف برای آنکه کالا ارزان‌تر به دست مردم برسد مجددا فعال شوند.
سخنگوی مجلس: پرداخت کالابرگ الکترونیکی تنها راه حفظ قدرت خرید مردم است
شنبه 1404/11/11 ساعت 13:02
سخنگوی مجلس: پرداخت کالابرگ الکترونیکی تنها راه حفظ قدرت خرید مردم است
عباس گودرزی، سخنگوی هیات رئیسه مجلس، با تأکید بر اینکه امروز مسئله اصلی کشور اقتصاد است، گفت: در شرایط فعلی چاره‌ای جز پرداخت کالابرگ الکترونیکی برای تأمین اقلام اساسی مردم وجود ندارد و مسئولان باید برای سامان دادن به سفره مردم تلاش کنند.
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
جمعه 1404/11/10 ساعت 12:43
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
پس از اعتراض‌های گسترده نسبت به عدم امکان لغو روش دوم کالابرگ الکترونیکی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد از شنبه 11 بهمن مشمولانی که روش دوم را انتخاب کرده‌اند، می‌توانند ثبت‌نام خود را لغو کرده و به شیوه اول بازگردند.
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
پنج‌شنبه 1404/11/09 ساعت 18:28
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای از آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک از تاریخ 15 بهمن‌ماه خبر داد. در این مرحله جدید، تغییرات مهمی در نحوه توزیع کالابرگ‌ها و زمان‌بندی خرید برای خانوارها اعمال شده است.
نظرات

آخرین اخبار
راز تغییر شخصیت انسان؛ چرا با گذشت زمان متفاوت می‌شویم؟
محکومیت نیم میلیارد دلاری متا به دلیل آسیب به سلامت کودکان
راز سلامت نوزادان؛ چرا شیردهی تا دو سالگی توصیه می‌شود؟
تولید 16 ویروس با کمک هوش مصنوعی!
شیرینی‌های طبیعی؛ عامل پنهان در بزرگ‌تر شدن مغز انسان
سازمان ملل؛ چشم‌انتظار نتایج مذاکرات ایران و عمان
وداع اهالی سینما با مریم همتیان؛ بازیگری که پس از 2 سال مبارزه با سرطان درگذشت
تبعات اقتصادی جنگ ترامپ علیه ایران برای آمریکایی‌ها
پزشکیان: مذاکره را به رهبری تحمیل نکردیم؛ این ادعا ناشی از نشناختن رهبری است
حریق مجتمع مسکونی اهواز مهار شد
جو کنت: تهدید هسته‌ای ایران یک پروپاگانداست
رایزنی امنیتی بغداد و ریاض؛ دیدار نخست‌وزیر عراق با رئیس دستگاه اطلاعات عربستان
حملات به کشتی‌های اماراتی در تنگه هرمز
پیام عراقچی به همسایگان ایران
برنامه خاموشی برق آذربایجان شرقی فردا شنبه 17 مرداد
تصویب لایحه تحریم ایران و روسیه از سوی سنای آمریکا
خیز وزنه‌برداران دختر فارس برای سکوی آسیایی
گمانه‌زنی درباره صدای مهیب در پایتخت روسیه
عیادت اهالی فرهنگ از استاد ایرج
حمله یمن به تجمعات نظامی سعودی
تداوم فشار حداکثری آمریکا علیه ایران
تصادف زنجیره‌ای در آزادراه تهران-قم
حمله پهپادی به کشتی ترکیه‌ای
مقاومت عراق پاسخ به حمله عربستان و آمریکا را به تعویق انداخت
همتی: اقتصاد ایران با فروپاشی فاصله زیادی دارد
غنائم خیالی؛ واکنش بقائی به صحبت‌های ترامپ
آئروفلوت پروازهای مسکو-ابوظبی را از سر می‌گیرد
اسحاق دار: توافق مکه به ثبات منطقه کمک می‌کند
انفجار مهیب شهر المخا یمن را لرزاند
هشدار بانک آمریکایی درباره افت شدید ذخایر نفت آمریکا
شباب الاهلی گزینه میزبانی آسیایی استقلال شد
بازگشت مهران مدیری به تلویزیون؛ شصت‌چی پس از ماه صفر می‌آید
اردوغان: توافق‌نامه مکه علیه هیچ کشوری نیست
رمان «مدیر مدرسه» جلال آل‌احمد سریال می‌شود
برنامه خاموشی برق تهران فردا 17 مرداد اعلام شد+ جزییات
روزی که وزیر دفاع اسکورت خبرنگاران شد
واکنش فدراسیون فوتبال آرژانتین به آینده مسی در تیم ملی
استاد منتقد جنگ غزه در پرونده علیه دانشگاه مینه‌سوتا پیروز شد
توقف پروژه 400 میلیون دلاری ترامپ در کاخ سفید با حکم دادگاه
برنامه خاموشی برق کهکیلویه و بویر احمد شنبه 17 مرداد اعلام شد
پشت توافق ریاض، چه کسی از معادله حذف می‌شود؟
پرو و مکزیک روابط دیپلماتیک را از سر گرفتند
دفتر حفاظت منافع ایران: ترامپ التماس توافقی را می‌کند که خودش ویران کرد
المشاط: تمام جهان را هم بسیج کنی فایده‌ای برایت نخواهد داشت
چای داغ بالای 65 درجه خطر سرطان مری را افزایش می‌دهد
یونیسف: 330 کودک قربانی شیوع ابولا در کنگو شدند
آتش‌بس 30 تا 60 روزه
پالایشگاه نفت مهم اسلواکی دچار حریق شد
اعلام نتایج آزمون ورودی پایه هفتم سمپاد
کانال سوئز چگونه ابرقدرت‌ها را تغییر داد؟