×
سیاسی
شناسه خبر : 272211
تاریخ انتشار : شنبه 1404/11/11 ساعت 10:10
حاجی بابایی: جنگ رسانه‌ای؛ اولویت اصلی دشمن علیه ایران است

حاجی بابایی: جنگ رسانه‌ای؛ اولویت اصلی دشمن علیه ایران است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: دشمن بیش از 250 شبکه فارسی‌زبان را برای تضعیف باور و امید مردم ایران به کار گرفته است و جنگ رسانه‌ای اولویت اصلی امروز آن‌هاست.

نورنیوز-گروه سیاسی: حمیدرضا حاجی بابایی روز شنبه در نشست شورای اداری استان زنجان با محوریت «جهاد ملی تبیین» در آغاز سخنان خود با اشاره به ضرورت وجود روحیه جوانمردی در جامعه افزود: امروز کشور نیازمند مردانی است که در خط مقدم دفاع از مردم باشند، مردانی که به آرمان‌های خود پایبند بمانند و در مسیر حقیقت کوتاه نیایند. مردم ما از جنس مقاومت و شهادت هستند و این هویت ملی و دینی باید تقویت شود.

وی زنجان را یکی از استان‌های پرافتخار کشور دانست و اظهار داشت: بودجه‌های استانی طبیعتاً محدود بوده و در نگاه سطحی ممکن است کم به نظر برسند، اما در ارزیابی بودجه‌های کلان، زنجان در میان ۱۰ استان برتر کشور قرار دارد. این نشان‌دهنده ظرفیت‌های بالای این استان در عرصه‌های اقتصادی و عمرانی است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ایالات متحده به دنبال آن است تا اروپا را زیر نفوذ خود نگه دارد و با تحکم، هژمونی خود را تثبیت کند. ترامپ را می‌توان "داعش مدرن" نامید؛ نمادی از خشونت سازمان‌یافته که اهداف اقتصادی و سلطه‌جویانه را در پوشش سیاست دنبال می‌کند.

حاجی‌بابایی با تحلیل نگاه تمدنی جمهوری اسلامی گفت: ایران بر سه پایه استوار است، تمدن چند هزار ساله، اسلام ناب محمدی و مردمی که ایمان در تار و پود هویتشان تنیده شده است. این سه عنصر، جدایی‌ناپذیر و مجموعه‌ای هستند که ایران را به آستانه یک جهش بزرگ رسانده‌اند.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره نزدیکی به «قله پیشرفت»، افزود: آمریکا نگران این جهش تمدنی است، زیرا اگر این خیز محقق شود، توازن جهانی به‌کلی تغییر می‌کند. تمام فشارهای دشمنان برای بازدارندگی ایران، در نهایت به استحکام بیشتر ملت ما انجامیده است.

نایب رئیس مجلس تأکید کرد: قدرت نظام جمهوری اسلامی در منطقه تثبیت شده است. ایران با اتکا به مردم و با فرماندهی الهی شکست‌ناپذیر است. امروز میان دولت، مجلس و سایر قوا هم‌افزایی مثبتی وجود دارد. این به معنی نبود اختلاف‌نظر نیست، بلکه نشانه تعامل و انسجام برای رفع مشکلات کشور است.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور گفت: مشکلات معیشتی امروز ناشی از کمبود منابع نیست، بلکه به مدیریت نیاز دارد. سیاست‌ها باید به گونه‌ای تغییر کند که مردم در متن اقتصاد قرار بگیرند. دولت و مجلس به دنبال اصلاح ساختار یارانه‌ها هستند. افزایش ۲۱ تا ۴۳ درصدی حقوق‌ها و توسعه طرح کالابرگ الکترونیکی از همین مسیر دنبال می‌شود تا حمایت واقعی از اقشار متوسط و ضعیف شکل گیرد.

حاجی‌بابایی با بیان اینکه جنایت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه موجب آبروریزی برای آنان شده است، افزود: دنیا امروز با ماست؛ مردم جهان حقیقت را می‌بینند. آمریکا هرچقدر خود را ابرقدرت معرفی کند، در میدان عمل ناتوان است.


نظرات

آخرین اخبار
نامه میدری به وزیر اسبق کار آمریکا
خیز عربستان برای غنی سازی اورانیوم
بریتانیا بر دیپلماسی هسته‌ای با ایران تأکید کرد
هشدار صرفه جویی آب در ایام خانه تکانی
ساپینتو رسما اخراج شد
قدرت موشک‌های ناوکُش ایران به روایت محسن رضایی
کاخ سفید زمان سفر ترامپ به چین را اعلام کرد
حمله پهپادی اسرائیل به اردوگاه عین الحلوه در لبنان
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب برای حجت‌الاسلام محمودی
واکنش ترامپ به رأی دیوان عالی: این مایه ننگ است
محرومیت مدافع مجارستانی پرسپولیس
ترامپ دموکرات‌ها را مقصر تعطیلی دولت خواند
ساختار طایفه‌ای قدرت در لبنان صدای نخست‌وزیر را درآورد
رونمایی تونی بلر از طرح صلح ترامپ؛ خلع سلاح اولویت اول
واکنش کانادا به رای دیوان عالی علیه ترامپ
اجرای حکم قصاص قدیمی‌ترین زندانی هرمزگان متوقف شد
آلومینیوم و پیکان با تساوی امتیازات را تقسیم کردند
سقوط سنگین صدرنشین لیگ؛ چادرملو گل‌گهر را تحقیر کرد
واریز عیدی بازنشستگان کشوری
ترامپ مقابل دیوان عالی آمریکا شکست خورد
کشف اجساد گردشگران چینی در دریاچه یخ‌زده روسیه
دادگاه عالی آمریکا تعرفه‌های ترامپ را لغو کرد
ضرب‌الاجل پرهیاهو، پشتوانه‌ای به وسعت صفر
رئیس پزشکان بدون مرز هشدار داد؛ سلامت ساکنان منطقه غزه در خطر است
جزئیات آتش سوزی در خیابان جامی اصفهان
هشدار جدی؛ سد طالقان در آستانه خالی شدن
هیچ ضرب‌الاجلی وجود ندارد؛ غنی‌سازی صفر روی میز نیست
امام جمعه نجف: ایران مبارزی سرسخت است
ارز ترجیحی داروها و تجهیزات پزشکی حذف نمی‌شود
توقیف 15 تریلی دام غیرمجاز در سرخس
ساپینتو:کسی درباره قطع همکاری با من صحبت نکرده است
پرسپولیس (1) – خیبر (2) + فیلم
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت برادر حجت‌الاسلام قمی
کمیته فنی فردا تکلیف ساپینتو را مشخص می‌کند
ترامپ: در حال بررسی موضوع ایران هستم
رکوردشکنی خودروی دانگ‌فنگ در تخلفات رانندگی
بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی از فردا
سرمایه گذاری پسر ترامپ در تولید پهپادهای اسرائیلی
کدام کشورها در نمایشگاه قرآن شرکت کرده‌اند؟
ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تغییر کرد
برنامه‌های تیم ملی در فیفادی مشخص شد+ جزئیات
هدف اسرائیل غیر قابل‌ زیست کردن غزه است
بزرگراه شهید باقری امشب مسدود است
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و روسیه
ردپای زلنسکی و زنش در پرونده جزیره اپستین
بن‌بست اروپا برای اعمال دور جدید تحریم‌ها علیه روسیه
رکوردشکنی داوطلبان شوراهای اسلامی روستاها/اعلام آخرین ساعت ثبت نام
هواپیمای ناشناس چطور وارد حریم هوایی روسیه شد؟
پیام تسلیت قالیباف به خانواده محمد قمی نماینده مجلس
آمادگی اروپا برای کمک به پیشبرد روند دیپلماتیک در موضوع هسته‌ای ایران