×
سیاسی
شناسه خبر : 272211
تاریخ انتشار : شنبه 1404/11/11 ساعت 10:10
حاجی بابایی: جنگ رسانه‌ای؛ اولویت اصلی دشمن علیه ایران است

حاجی بابایی: جنگ رسانه‌ای؛ اولویت اصلی دشمن علیه ایران است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: دشمن بیش از 250 شبکه فارسی‌زبان را برای تضعیف باور و امید مردم ایران به کار گرفته است و جنگ رسانه‌ای اولویت اصلی امروز آن‌هاست.

نورنیوز-گروه سیاسی: حمیدرضا حاجی بابایی روز شنبه در نشست شورای اداری استان زنجان با محوریت «جهاد ملی تبیین» در آغاز سخنان خود با اشاره به ضرورت وجود روحیه جوانمردی در جامعه افزود: امروز کشور نیازمند مردانی است که در خط مقدم دفاع از مردم باشند، مردانی که به آرمان‌های خود پایبند بمانند و در مسیر حقیقت کوتاه نیایند. مردم ما از جنس مقاومت و شهادت هستند و این هویت ملی و دینی باید تقویت شود.

وی زنجان را یکی از استان‌های پرافتخار کشور دانست و اظهار داشت: بودجه‌های استانی طبیعتاً محدود بوده و در نگاه سطحی ممکن است کم به نظر برسند، اما در ارزیابی بودجه‌های کلان، زنجان در میان ۱۰ استان برتر کشور قرار دارد. این نشان‌دهنده ظرفیت‌های بالای این استان در عرصه‌های اقتصادی و عمرانی است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ایالات متحده به دنبال آن است تا اروپا را زیر نفوذ خود نگه دارد و با تحکم، هژمونی خود را تثبیت کند. ترامپ را می‌توان "داعش مدرن" نامید؛ نمادی از خشونت سازمان‌یافته که اهداف اقتصادی و سلطه‌جویانه را در پوشش سیاست دنبال می‌کند.

حاجی‌بابایی با تحلیل نگاه تمدنی جمهوری اسلامی گفت: ایران بر سه پایه استوار است، تمدن چند هزار ساله، اسلام ناب محمدی و مردمی که ایمان در تار و پود هویتشان تنیده شده است. این سه عنصر، جدایی‌ناپذیر و مجموعه‌ای هستند که ایران را به آستانه یک جهش بزرگ رسانده‌اند.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره نزدیکی به «قله پیشرفت»، افزود: آمریکا نگران این جهش تمدنی است، زیرا اگر این خیز محقق شود، توازن جهانی به‌کلی تغییر می‌کند. تمام فشارهای دشمنان برای بازدارندگی ایران، در نهایت به استحکام بیشتر ملت ما انجامیده است.

نایب رئیس مجلس تأکید کرد: قدرت نظام جمهوری اسلامی در منطقه تثبیت شده است. ایران با اتکا به مردم و با فرماندهی الهی شکست‌ناپذیر است. امروز میان دولت، مجلس و سایر قوا هم‌افزایی مثبتی وجود دارد. این به معنی نبود اختلاف‌نظر نیست، بلکه نشانه تعامل و انسجام برای رفع مشکلات کشور است.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور گفت: مشکلات معیشتی امروز ناشی از کمبود منابع نیست، بلکه به مدیریت نیاز دارد. سیاست‌ها باید به گونه‌ای تغییر کند که مردم در متن اقتصاد قرار بگیرند. دولت و مجلس به دنبال اصلاح ساختار یارانه‌ها هستند. افزایش ۲۱ تا ۴۳ درصدی حقوق‌ها و توسعه طرح کالابرگ الکترونیکی از همین مسیر دنبال می‌شود تا حمایت واقعی از اقشار متوسط و ضعیف شکل گیرد.

حاجی‌بابایی با بیان اینکه جنایت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه موجب آبروریزی برای آنان شده است، افزود: دنیا امروز با ماست؛ مردم جهان حقیقت را می‌بینند. آمریکا هرچقدر خود را ابرقدرت معرفی کند، در میدان عمل ناتوان است.


نظرات

آخرین اخبار
سناتور آمریکایی: جنگ ترامپ قیمت انرژی را بالا برد
قشقاوی: قطعنامه ضدایرانی بی‌هزینه نخواهد بود
پاسخ ایران به اتهام‌های بی‌اساس شورای وزیران خارجه اتحادیه عرب
عارف: ملت ایران بر حقوق هسته‌ای خود ایستاده است
آکسیوس: ترامپ دیگر حتی در میان جمهوری‌خواهان هم تنهاست
گیلان به بالگرد اطفای حریق مجهز شد
استقبال کشورهای عربی و اسلامی از تحریم‌های انگلیس علیه اسرائیل
لیورپول 2-1 اتلتیکو مادرید/ لیورپول برنده جدال تماشایی در آنفیلد
ایران برای توقف جنگ 6 شرط گذاشت؛ پیام اخیر آمریکا به تهران چه بود؟
هواپیمای حامل زلنسکی مورد اصابت پهپاد قرار گرفت
کارخانه فولکس‌واگن در خدمت گنبد آهنین اسرائیل
توقیف موتور سیکلت سنگین قاچاق در مرند
سفیر پاکستان : ایران و آمریکا به تفاهم نزدیک‌تر می‌شوند
سردار آزمون به تیم ملی برگشت
پیام تسلیت مسئولان کرمانشاه برای شهادت مرزبان هنگ مرزی پاوه
کشف 11 تن چوب و زغال قاچاق در کرمانشاه
توقیف 16 خودروی شوتی در زابل
سپتامبر سیاه برای آمریکا؛ نفت 100 دلاری، گازوئیل 6 دلاری و اوراق 5 درصدی
بقایی: حمله می‌کنند، بعد ایران را به شورای امنیت می‌فرستند!
انفجار نارنجک در مهران؛ یک کشته و 2 مأمور زخمی شدند
بارسلونا 5-1 فاینورد/گام محکم بارسا در لیگ قهرمانان اروپا+ فیلم گلها
جایزه 110 میلیون یورویی برای فاتح لیگ قهرمانان
خشم معترضان در اسلوونی؛ ضرورت تعطیلی سفارت رژیم صهیونیستی + فیلم
واکنش غریب‌آبادی به قطعنامه شورای حکام علیه ایران
رایزنی عراقچی و سفیر ایران در پاکستان
تأکید عارف بر نقش رهبری شهید انقلاب در پیشرفت علمی کشور
پزشکیان: کارآمدی دستگاه‌ها باید به رضایت مردم منجر شود
نگرانی سازمان ملل از تشدید تنش‌ها در تنگه هرمز
اسب ترکمن در مسیر ثبت یک رویداد ملی
آغاز پرداخت خسارت سیل‌زدگان مازندران
ارتش لبنان: اسرائیل 7700 بار توافق چارچوب را نقض کرده است
مدنی‌زاده به هند رسید؛ رایزنی اقتصادی ایران در بریکس
مخبر: ترامپ تازه می‌فهمد با چه قدرتی طرف است
صرفه‌جویی 15 میلیون لیتری بنزین با برقی‌سازی تاکسی‌های اینترنتی
آیت‌الله جنتی: نبرد اقتصادی به روحیه جهادی و فرماندهی نیاز دارد
معاون حقوقی رئیس‌جمهور: واگذاری اختیارات به استانداران در جنگ کارآمدی خود را نشان داد
سفیر ایران: تحریم‌ها حقوق بنیادین ملت‌ها را تضعیف می‌کند
در نشست شورای حکام چه اتفاقی افتاد؟
حمله اسرائیل به جنوب لبنان؛ یک شهید و 2 زخمی
حضور جنجالی نتانیاهو در جنوب سوریه
واکنش ایران به قطعنامه خصمانه شورای حکام
برقی‌سازی ناوگان برای کاهش آلودگی هوا در اولویت قرار گرفت
برخورد تریلی با اتوبوس در جاده سبزوار
بیانیه مشترک ایران، روسیه و چین علیه قطعنامه ضدایرانی
نفوذ گوگل در هوش مصنوعی و نیروگاه‌های اتمی فنلاند
نورویدئو | ایران؛ از هدف «درس عبرت» تا کابوس انتخاباتی ترامپ
هشدار درباره سوء استفاده رژیم صهیونیستی از خلأ امنیتی در جنوب لبنان
مصر و بحرین خواستار کاهش تنش در منطقه شدند
عکس های منتخب ایران؛ چهارشنبه 18 شهریور 1405
پیشنهاد کرملین برای دور جدید مذاکرات سه‌جانبه اوکراین