×
سیاسی
شناسه خبر : 272211
تاریخ انتشار : شنبه 1404/11/11 ساعت 10:10
حاجی بابایی: جنگ رسانه‌ای؛ اولویت اصلی دشمن علیه ایران است

حاجی بابایی: جنگ رسانه‌ای؛ اولویت اصلی دشمن علیه ایران است

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: دشمن بیش از 250 شبکه فارسی‌زبان را برای تضعیف باور و امید مردم ایران به کار گرفته است و جنگ رسانه‌ای اولویت اصلی امروز آن‌هاست.

نورنیوز-گروه سیاسی: حمیدرضا حاجی بابایی روز شنبه در نشست شورای اداری استان زنجان با محوریت «جهاد ملی تبیین» در آغاز سخنان خود با اشاره به ضرورت وجود روحیه جوانمردی در جامعه افزود: امروز کشور نیازمند مردانی است که در خط مقدم دفاع از مردم باشند، مردانی که به آرمان‌های خود پایبند بمانند و در مسیر حقیقت کوتاه نیایند. مردم ما از جنس مقاومت و شهادت هستند و این هویت ملی و دینی باید تقویت شود.

وی زنجان را یکی از استان‌های پرافتخار کشور دانست و اظهار داشت: بودجه‌های استانی طبیعتاً محدود بوده و در نگاه سطحی ممکن است کم به نظر برسند، اما در ارزیابی بودجه‌های کلان، زنجان در میان ۱۰ استان برتر کشور قرار دارد. این نشان‌دهنده ظرفیت‌های بالای این استان در عرصه‌های اقتصادی و عمرانی است.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ایالات متحده به دنبال آن است تا اروپا را زیر نفوذ خود نگه دارد و با تحکم، هژمونی خود را تثبیت کند. ترامپ را می‌توان "داعش مدرن" نامید؛ نمادی از خشونت سازمان‌یافته که اهداف اقتصادی و سلطه‌جویانه را در پوشش سیاست دنبال می‌کند.

حاجی‌بابایی با تحلیل نگاه تمدنی جمهوری اسلامی گفت: ایران بر سه پایه استوار است، تمدن چند هزار ساله، اسلام ناب محمدی و مردمی که ایمان در تار و پود هویتشان تنیده شده است. این سه عنصر، جدایی‌ناپذیر و مجموعه‌ای هستند که ایران را به آستانه یک جهش بزرگ رسانده‌اند.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره نزدیکی به «قله پیشرفت»، افزود: آمریکا نگران این جهش تمدنی است، زیرا اگر این خیز محقق شود، توازن جهانی به‌کلی تغییر می‌کند. تمام فشارهای دشمنان برای بازدارندگی ایران، در نهایت به استحکام بیشتر ملت ما انجامیده است.

نایب رئیس مجلس تأکید کرد: قدرت نظام جمهوری اسلامی در منطقه تثبیت شده است. ایران با اتکا به مردم و با فرماندهی الهی شکست‌ناپذیر است. امروز میان دولت، مجلس و سایر قوا هم‌افزایی مثبتی وجود دارد. این به معنی نبود اختلاف‌نظر نیست، بلکه نشانه تعامل و انسجام برای رفع مشکلات کشور است.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور گفت: مشکلات معیشتی امروز ناشی از کمبود منابع نیست، بلکه به مدیریت نیاز دارد. سیاست‌ها باید به گونه‌ای تغییر کند که مردم در متن اقتصاد قرار بگیرند. دولت و مجلس به دنبال اصلاح ساختار یارانه‌ها هستند. افزایش ۲۱ تا ۴۳ درصدی حقوق‌ها و توسعه طرح کالابرگ الکترونیکی از همین مسیر دنبال می‌شود تا حمایت واقعی از اقشار متوسط و ضعیف شکل گیرد.

حاجی‌بابایی با بیان اینکه جنایت‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه موجب آبروریزی برای آنان شده است، افزود: دنیا امروز با ماست؛ مردم جهان حقیقت را می‌بینند. آمریکا هرچقدر خود را ابرقدرت معرفی کند، در میدان عمل ناتوان است.


نظرات

آخرین اخبار
بزرگراه شهید باقری امشب مسدود است
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و روسیه
ردپای زلنسکی و زنش در پرونده جزیره اپستین
بن‌بست اروپا برای اعمال دور جدید تحریم‌ها علیه روسیه
رکوردشکنی داوطلبان شوراهای اسلامی روستاها/اعلام آخرین ساعت ثبت نام
هواپیمای ناشناس چطور وارد حریم هوایی روسیه شد؟
پیام تسلیت قالیباف به خانواده محمد قمی نماینده مجلس
آمادگی اروپا برای کمک به پیشبرد روند دیپلماتیک در موضوع هسته‌ای ایران
پیش‌بینی افزایش دمای تهران در روزهای اخیر
مخالفت آمریکاییها با جنگ احتمالی علیه ایران
چرا سهام ایرباس سقوط کرد؟
جاده چالوس یکطرفه شد
اعزام نیرو به غزه از سوی 5 کشور
دیپلماسی منطقه‌ای در مهار تنش‌ها علیه ایران
عراقچی: پرونده هسته‌ای ایران با راهکار نظامی قابل حل نیست
نرخ بلیت هواپیما همچنان 48 دلار برای هر صندلی است
رئیس فیفا متهم به همدستی در جنایات جنگی شد
ناوشکن دنا در بندر ویشاخاپاتنام هند پهلو گرفت
غیبت ادامه‌دار وریا غفوری در تمرین استقلال
پرواز خونین دنا در جاده چالوس!
قیمت دلار امروز هم صعودی بود
امیر دریادار ایرانی: امنیت پایدار دریایی با هم‌افزایی کشورهای منطقه محقق می‌شود
عملیات احداث سایت جدید پسماند نوشهر کلید خورد
خشم ترامپ از سخنان اوباما درخصوص واقعی بودن موجودات فضایی
ایران همچنان یک تهدید امنیتی محسوب می‌شود
تاکید عراقچی بر تلاش برای تدوین پیش‌نویس مذاکرات ایران و امریکا
درگذشت صدابردار جوان سینما
بزرگ‌ترین تجمع نظامی آمریکا از زمان جنگ خلیج فارس در نزدیکی ایران در حال انجام است
بودجه فدراسیون‌های ورزشی نهایی شد؟
نظر ماکرون درخصوص آزادی بیان: کاملا مزخرف است!
جزئیات برگزاری جام جهانی باشگاه‌ها با 48 تیم
بومی‌سازی 90 تا 100 درصد تجهیزات صنعت برق
آخرین جزئیات از زلزله سومار
وزارت بهداشت: 500 آمبولانس جدید خریداری شد
گفت‌وگوی لاوروف با عراقچی با محور برنامه هسته‌ای ایران
خطیب جمعه تهران: دستگاه دیپلماسی کشور باید عزت، اقتدار و حکمت را با هم پیوند دهد
بیشترین شکایات مردمی مربوط به کدام‌ دستگاه هاست؟
ترامپ تحریم‌های روسیه را برای یک سال دیگر تمدید کرد
ماه مبارک رمضان از نگاه رسول خدا(ص)
زلزله 3.7 ریشتری شیرگاه استان مازندران را لرزاند
مسکو: 197 پهپاد اوکراین را منهدم کردیم
آنکارا از آغاز تولید جنگنده و ناو هواپیمابر خبر داد
قمار ترامپ با «دیپلماسی بدون دیپلمات‌ها»
اعلام برنامه اردوی نوروزی تیم ملی فوتبال ایران
از ضرب الاجل ترامپ تا پیام شورای دفاع؛ خط باریک اشتباه محاسباتی
چند توصیه مهم ماه رمضانی؛ این مواد غذایی را از افطار حذف کنید
رئیس سازمان مالیاتی از اجرای کامل قانون مالیاتی سامانه مودیان خبر داد
مهلت ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شوراهای اسلامی روستاها تمدید شد
شورای صلح غزه محور رایزنی روبیو و بن زاید
در کشور چند بازیکن بازی‌های رایانه‌ای وجود دارد؟