×
سیاسی
شناسه خبر : 272210
تاریخ انتشار : شنبه 1404/11/11 ساعت 09:46
وقتی عموم مردم از ما راضی نباشند، رضایت یک عده خواص سودی نخواهد داشت

پزشکیان در مراسم «تجدید میثاق اعضای هیئت دولت با آرمان‌های امام راحل» تاکید کرد

وقتی عموم مردم از ما راضی نباشند، رضایت یک عده خواص سودی نخواهد داشت

مسعود پزشکیان رئیس جمهور در حرم امام خمینی(ره) با انتقاد از عملکرد مدیران، تأکید کرد که بی‌توجهی به مردم و عمل‌نکردن به توصیه‌های امام، کشور را به تجربه‌های تلخ اخیر رسانده است. او گفت رضایت خواص سودی ندارد و مردم رفتار مسئولان را ملاک قضاوت قرار می‌دهند.

نورنیوز- گروه سیاسی: مسعود پزشکیان در جریان تجدید میثاق اعضای هیئت دولت با آرمان‌های امام راحل، با اشاره به سختی‌های هفته‌های اخیر، بخشی از مشکلات را ناشی از عملکرد مسئولان دانست و تصریح کرد که علت بسیاری از چالش‌ها، عمل‌نکردن به توصیه‌های امام خمینی(ره) و ندیدن مردم به‌عنوان ستون جامعه است. وی تأکید کرد اگر مردم محور تصمیم‌گیری‌ها بودند، کشور شاهد برخی تجربه‌های تلخ نمی‌شد.

رئیس‌جمهور با استناد به توصیه‌های امام علی(ع) به مالک اشتر، بر عمومیت عدالت و ضرورت جلب رضایت اکثریت جامعه تأکید کرد و گفت رضایت خواص زمانی که عموم مردم ناراضی باشند، سودی ندارد. به گفته او، ستون دین و قدرت جامعه در برابر دشمنان، عموم مردم هستند و مسئولان باید این واقعیت را در رفتار خود لحاظ کنند.

پزشکیان با بیان اینکه مردم به معنای جناح و دسته نیستند، افزود: وقتی جامعه به گروه‌ها تقسیم شود، دیگر «مردم» دیده نمی‌شوند. او تأکید کرد مدیران باید با مهربانی، عشق و باور در خدمت مردم باشند و نگاه حاکمیتی و دستوری را کنار بگذارند. به گفته رئیس‌جمهور، مردم رفتار مسئولان را می‌بینند نه سخنرانی‌ها و شعارها را.

وی عدالت را محور پذیرش اجتماعی دانست و گفت هیچ قدرتی نمی‌تواند جامعه‌ای را که عادلانه رفتار می‌کند، زمین‌گیر کند. پزشکیان همچنین بر ضرورت رعایت عدالت فارغ از قومیت، زبان و نژاد تأکید کرد و افزود هیچ بهانه‌ای نباید مانع رفتار منصفانه با مردم شود.

رئیس‌جمهور با تصریح اینکه مسئولان حق ندارند حق هیچ انسانی را نادیده بگیرند، خواستار تغییر جدی در شیوه برخورد با مردم شد و گفت باید مردم را «ارباب رجوع» دانست، نه کسانی که قرار است به آنان دستور داده شود. او در پایان تأکید کرد بسیاری از مشکلات امروز به این دلیل است که توصیه‌های امام به‌درستی اجرا نشده و مردم در عمل دیده نشده‌اند.

وی با اشاره به لزوم اجرای عدالت در جامعه و اصلاح رفتار مسئولان، گفت: نمی‌توان ادعای شیعه‌بودن داشته باشیم اما عادلانه رفتار نکنیم. اگر عادلانه رفتار کنیم مردم می‌پذیرند. هیچ قدرتی نمی‌تواند حکومت، جامعه و ملتی که عادلانه، منصفانه و براساس حق عمل می‌کنند زمین‌گیر کند. 

رئیس‌جمهوری یادآور شد: در نگاه عادلانه، قومیت‌ها، زبان‌ها و نژادها نمی‌توانند تاثیرگذار باشد. شنائت هیچ قومی نباید ما را از نوع برخورد عادلانه دور کند. این‌ها گمشده ماست و مسائلی است که باید خود را با آن تطبیق دهیم. مردم رفتار ما را می‌بینند نه گفتار ما را. 

پزشکیان با بیان اینکه ما حق نداریم حق هیچ انسانی را نادیده بگیریم، تصریح کرد: اگر می‌خواهیم در جامعه عدالت ایجاد شود باید با شاخص‌ها عمل و با بی‌عدالتی مقابله کرد. باید در نوع رفتار و برخورد با مردم تغییر ایجاد کنیم و مردم را ارباب رجوع خود ببینیم نه کسانی که می‌خواهیم به آنان حکومت کنیم و دستور دهیم و امر و نهی کنیم.

وی افزود: بارها به من گفته‌اند از این حرف‌ها نزن، از کدام حرف‌ها بزنم؟ من این حرف‌ها را از امام و اسلام یاد گرفته‌ام. اعتقادم این است که باید این کارها را انجام می‌دادیم. این حرف‌ها را کنار می‌گذاریم و می‌گوییم باید اینگونه بشود، بر چه اساس باید اینگونه بشود که ما عمل می‌کنیم؟

دشمن به دنبال تبدیل اعتراضات به جنگ داخلی است

رئیس‌جمهور درادامه گفت:  تجربیات اخیر نشان داد که دشمنان سوگندخورده، از جمله رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن‌ها، همواره درصدد تحریک، ایجاد تفرقه و تجزیه ایران بوده‌اند. آن‌ها با سوءاستفاده از مطالبات اجتماعی، تلاش کردند اعتراضات را به خشونت، ترور و تخریب اموال عمومی بکشانند؛ اقداماتی نظیر حمله به نیروهای نظامی و مراکز خدماتی که در هیچ عرفِ اعتراض مدنی جایگاهی ندارد. ظیفه قطعی ما به عنوان مسئول، شنیدن صدای معترضان و حل دغدغه‌های واقعی آن‌هاست؛ اگرچه هوشیاری رهبری و وفاداری ملت همواره توطئه‌های شقه کردن جامعه را خنثی کرده است، اما این موضوع نباید رافع مسئولیت کارگزاران باشد. ما موظفیم در نوع رفتار و عملکرد خود با مردم تجدیدنظر کنیم تا بهانه از دست بدخواهانی که به دنبال تبدیل اعتراض به نفرت‌افکنی هستند، گرفته شود. خدمتگزاری صادقانه، سد اصلی در برابر نفوذ دشمن است.

یارانه نقدی متناسب با نرخ تورم اصلاح می‌شود

رئیس جمهور در ادامه درباره یارانه نقدی و اجرای طرح توزیع آن گفت: در طرح تحول یارانه‌ها، هدف اصلی انتقال حمایت‌ها از ابتدای زنجیره به انتهای آن (مصرف‌کننده نهایی) بود.  برخلاف تصور برخی، یارانه حذف نشده، بلکه بازتوزیع شده است؛ چرا که در مدل قبلی، دهک‌های پایین جامعه بهره‌مندی ناچیزی از منابع داشتند. نگاه ما به عدالت این است که منابع ملی باید فارغ از قومیت، جنسیت یا نگاه سیاسی، به طور مساوی میان همه ایرانیان تقسیم شود. 

همچنین، این ارقام متناسب با نرخ تورم اصلاح خواهد شد تا قدرت خرید مردم حفظ شود.

 


نظرات

آخرین اخبار
کاپیتان پرتغال به ششمین جام جهانی می‌رسد
کاهش دارایی اوراق خزانه آمریکا در پی شوک انرژی
سینماهای کشور در «روز ملی جمعیت» برای عیالوارها رایگان شد
فردا؛ خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده جنگ تحمیلی در احمدآباد مستوفی
سناریوی ساختگی در جاده چالوس؛چاقوی سوءظن بر قلب نوعروس
عراق: استفاده از خاک خود علیه امنیت منطقه را برنمی‌تابیم
حزب‌الله: هیچ گروهی در دولت نمی‌تواند تصمیم‌گیری ملی را به انحصار خود درآورد
گزارش اتلتیک از احتمال ممنوعیت پرچم پیش از انقلاب ایران در جام جهانی
آیا علیرضا بیرانوند محروم میشود؟
هادی چوپان با مربی مطرح جهانی در مسیر مسترالمپیا 2026
چرا هوای تهران در شرایط خطرناک قرار گرفت؟
خبرهای جدید معاون اول رئیس جمهور از تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی
سه گزینه دشوار ترامپ در قبال ایران چیست؟
جزئیات جلسه شهردار تهران با پزشکیان؛ رسیدگی به آسیب دیدگان جنگ وبازسازی شتاب میگیرد؟
کیفیت هوای تهران در وضعیت قرمز؛ پایتخت در محاصره گرد و خاک
چین ادعای فایننشال تایمز درباره پوتین را رد کرد
باران و کولاک در راه تهران ؛ از سفرهای غیرضروری بپرهیزید
تعویق حمله آمریکا به ایران؛ فریب یا واقعیت؟
ردپای 100 میلیارد دلاری اسرائیل در لیگ برتر انگلیس!
اشتباه محاسباتی در هاوانا؟ هشدار تحلیلگران درباره ماجراجویی نظامی آمریکا
سقوط قیمت تخم‌مرغ؛ جهش قیمت مرغ
سقف خسارت بیمه مسکن 30 درصد افزایش یافت
کاهش مصرف برق 17 درصدی با همکاری مردم
سرنوشت نامعلوم دوومیدانی‌کاران بازداشتی ایران در کره جنوبی
وزارت اطلاعات: 19 تروریست تکفیری دستگیر شدند+فیلم
قیمت سکه پارسیان امروز سه شنبه 29 اردیبهشت 1405 +جدول
ایران تا 1430 سالخورده‌ترین کشور جهان می‌شود
ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا در سراشیبی تاریخی
اکرمی‌نیا: مردم با حضورشان، دشمن را ناکام کردند
ترامپ و سه مانع اصلی رشد اقتصادی آمریکا
شاخص بورس سبزپوش شد
سقوط آزاد نرخ باروری در ایران/کاهش جمعیت فقط درد اقتصاد نیست
حاجی‌بابایی: بخشی از گرانی‌ها هیچ ربطی به جنگ ندارد
ثبات قیمت در بازار برنج/از ایرانیِ 470 هزار تومانی تا هندیِ 195 هزار تومانی
امتحانات مدارس البرز مجازی شد
رحمانی فضلی: چین وارد تقابل مستقیم با ایران نمی‌شود
شهادت رزمنده بروجنی حین خنثی‌سازی بمب عمل نکرده در تهران
وام 500 میلیونی خرید کالا ربطی به وام ازدواج ندارد
رئیس‌جمهور: شهدای پتروشیمی در راه خدمت و پیشرفت ماندگار شدند
شمارش معکوس برای محدودیت برقی پرمصرف‌ها
چطور با یک کد پیامکی بدهکارِ میلیاردها تومان وام دیگران می‌شویم؟
بیماری خاموشی که چشم‌ها آن را فاش می‌کنند
جهان به نقطه بحرانی انرژی رسید
دستان «مادر» دوباره جان گرفت
چرا معرفی نمایندگان فوتبال ایران به آسیا به کلاف سردرگم تبدیل شد؟
10 کشته و مفقود در پی باران‌های سیل‌آسا در 8 استان چین
پایان رایگان بودن عمومی مترو و اتوبوس در تهران/چه کسانی بلیت مجانی می‌گیرند؟
فرصت دوباره برای ثبت‌نام ایران‌خودرو + نوع خودروها و لینک ثبت نام
نحوه برگزاری امتحانات پایان سال ابتدایی‌ها اعلام شد
پیش‌بینی وزیر دفاع پاکستان: جنگ دوباره آغاز نخواهد شد