×
سیاسی
شناسه خبر : 272210
تاریخ انتشار : شنبه 1404/11/11 ساعت 09:46
وقتی عموم مردم از ما راضی نباشند، رضایت یک عده خواص سودی نخواهد داشت

پزشکیان در مراسم «تجدید میثاق اعضای هیئت دولت با آرمان‌های امام راحل» تاکید کرد

وقتی عموم مردم از ما راضی نباشند، رضایت یک عده خواص سودی نخواهد داشت

مسعود پزشکیان رئیس جمهور در حرم امام خمینی(ره) با انتقاد از عملکرد مدیران، تأکید کرد که بی‌توجهی به مردم و عمل‌نکردن به توصیه‌های امام، کشور را به تجربه‌های تلخ اخیر رسانده است. او گفت رضایت خواص سودی ندارد و مردم رفتار مسئولان را ملاک قضاوت قرار می‌دهند.

نورنیوز- گروه سیاسی: مسعود پزشکیان در جریان تجدید میثاق اعضای هیئت دولت با آرمان‌های امام راحل، با اشاره به سختی‌های هفته‌های اخیر، بخشی از مشکلات را ناشی از عملکرد مسئولان دانست و تصریح کرد که علت بسیاری از چالش‌ها، عمل‌نکردن به توصیه‌های امام خمینی(ره) و ندیدن مردم به‌عنوان ستون جامعه است. وی تأکید کرد اگر مردم محور تصمیم‌گیری‌ها بودند، کشور شاهد برخی تجربه‌های تلخ نمی‌شد.

رئیس‌جمهور با استناد به توصیه‌های امام علی(ع) به مالک اشتر، بر عمومیت عدالت و ضرورت جلب رضایت اکثریت جامعه تأکید کرد و گفت رضایت خواص زمانی که عموم مردم ناراضی باشند، سودی ندارد. به گفته او، ستون دین و قدرت جامعه در برابر دشمنان، عموم مردم هستند و مسئولان باید این واقعیت را در رفتار خود لحاظ کنند.

پزشکیان با بیان اینکه مردم به معنای جناح و دسته نیستند، افزود: وقتی جامعه به گروه‌ها تقسیم شود، دیگر «مردم» دیده نمی‌شوند. او تأکید کرد مدیران باید با مهربانی، عشق و باور در خدمت مردم باشند و نگاه حاکمیتی و دستوری را کنار بگذارند. به گفته رئیس‌جمهور، مردم رفتار مسئولان را می‌بینند نه سخنرانی‌ها و شعارها را.

وی عدالت را محور پذیرش اجتماعی دانست و گفت هیچ قدرتی نمی‌تواند جامعه‌ای را که عادلانه رفتار می‌کند، زمین‌گیر کند. پزشکیان همچنین بر ضرورت رعایت عدالت فارغ از قومیت، زبان و نژاد تأکید کرد و افزود هیچ بهانه‌ای نباید مانع رفتار منصفانه با مردم شود.

رئیس‌جمهور با تصریح اینکه مسئولان حق ندارند حق هیچ انسانی را نادیده بگیرند، خواستار تغییر جدی در شیوه برخورد با مردم شد و گفت باید مردم را «ارباب رجوع» دانست، نه کسانی که قرار است به آنان دستور داده شود. او در پایان تأکید کرد بسیاری از مشکلات امروز به این دلیل است که توصیه‌های امام به‌درستی اجرا نشده و مردم در عمل دیده نشده‌اند.

وی با اشاره به لزوم اجرای عدالت در جامعه و اصلاح رفتار مسئولان، گفت: نمی‌توان ادعای شیعه‌بودن داشته باشیم اما عادلانه رفتار نکنیم. اگر عادلانه رفتار کنیم مردم می‌پذیرند. هیچ قدرتی نمی‌تواند حکومت، جامعه و ملتی که عادلانه، منصفانه و براساس حق عمل می‌کنند زمین‌گیر کند. 

رئیس‌جمهوری یادآور شد: در نگاه عادلانه، قومیت‌ها، زبان‌ها و نژادها نمی‌توانند تاثیرگذار باشد. شنائت هیچ قومی نباید ما را از نوع برخورد عادلانه دور کند. این‌ها گمشده ماست و مسائلی است که باید خود را با آن تطبیق دهیم. مردم رفتار ما را می‌بینند نه گفتار ما را. 

پزشکیان با بیان اینکه ما حق نداریم حق هیچ انسانی را نادیده بگیریم، تصریح کرد: اگر می‌خواهیم در جامعه عدالت ایجاد شود باید با شاخص‌ها عمل و با بی‌عدالتی مقابله کرد. باید در نوع رفتار و برخورد با مردم تغییر ایجاد کنیم و مردم را ارباب رجوع خود ببینیم نه کسانی که می‌خواهیم به آنان حکومت کنیم و دستور دهیم و امر و نهی کنیم.

وی افزود: بارها به من گفته‌اند از این حرف‌ها نزن، از کدام حرف‌ها بزنم؟ من این حرف‌ها را از امام و اسلام یاد گرفته‌ام. اعتقادم این است که باید این کارها را انجام می‌دادیم. این حرف‌ها را کنار می‌گذاریم و می‌گوییم باید اینگونه بشود، بر چه اساس باید اینگونه بشود که ما عمل می‌کنیم؟

دشمن به دنبال تبدیل اعتراضات به جنگ داخلی است

رئیس‌جمهور درادامه گفت:  تجربیات اخیر نشان داد که دشمنان سوگندخورده، از جمله رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن‌ها، همواره درصدد تحریک، ایجاد تفرقه و تجزیه ایران بوده‌اند. آن‌ها با سوءاستفاده از مطالبات اجتماعی، تلاش کردند اعتراضات را به خشونت، ترور و تخریب اموال عمومی بکشانند؛ اقداماتی نظیر حمله به نیروهای نظامی و مراکز خدماتی که در هیچ عرفِ اعتراض مدنی جایگاهی ندارد. ظیفه قطعی ما به عنوان مسئول، شنیدن صدای معترضان و حل دغدغه‌های واقعی آن‌هاست؛ اگرچه هوشیاری رهبری و وفاداری ملت همواره توطئه‌های شقه کردن جامعه را خنثی کرده است، اما این موضوع نباید رافع مسئولیت کارگزاران باشد. ما موظفیم در نوع رفتار و عملکرد خود با مردم تجدیدنظر کنیم تا بهانه از دست بدخواهانی که به دنبال تبدیل اعتراض به نفرت‌افکنی هستند، گرفته شود. خدمتگزاری صادقانه، سد اصلی در برابر نفوذ دشمن است.

یارانه نقدی متناسب با نرخ تورم اصلاح می‌شود

رئیس جمهور در ادامه درباره یارانه نقدی و اجرای طرح توزیع آن گفت: در طرح تحول یارانه‌ها، هدف اصلی انتقال حمایت‌ها از ابتدای زنجیره به انتهای آن (مصرف‌کننده نهایی) بود.  برخلاف تصور برخی، یارانه حذف نشده، بلکه بازتوزیع شده است؛ چرا که در مدل قبلی، دهک‌های پایین جامعه بهره‌مندی ناچیزی از منابع داشتند. نگاه ما به عدالت این است که منابع ملی باید فارغ از قومیت، جنسیت یا نگاه سیاسی، به طور مساوی میان همه ایرانیان تقسیم شود. 

همچنین، این ارقام متناسب با نرخ تورم اصلاح خواهد شد تا قدرت خرید مردم حفظ شود.

 


نظرات

آخرین اخبار
جغرافیا چگونه به مثابه یک کارت بازی برای ایران درون جنگ عمل می‌کند؟!
پاسخ ایران در برابر تهدید احتمالی هسته ای آمریکا چیست؟
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: با توکل بر خداوند این جنگ تا خواری، ذلت شما ادامه دارد
چه کسی برنده واقعی شطرنج خونین امروز در غرب آسیا خواهد بود؟
زمان برگزاری مراسم وداع و تشییع شهید سپهبد سید عبدالرحیم موسوی اعلام شد
اعتراف کانال 14 اسرائیل: حملات دیشب گسترده و پردامنه بود
یک سخنرانی و واکنش‌های منفی در بازار
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
البرادعی: ترامپ ما (اعراب) را رها می‌کند؟
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
سقوط سهام در بازارهار جهانی پس از اظهارات ترامپ
تغییر وضع تنگه هرمز بدون عادی‌سازی روابط با ایران ممکن نیست
واکنش‌ تند محافل آمریکایی به مهملات ترامپ: او یک متوهم است
بازسازی فولاد خوزستان؛ نیازمند 6 ماه تا یک سال
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله هوایی به اسکله‌های قشم و بندرچارک
زلزله بزرگ 7.4 ریشتری سواحل اندونزی را لرزاند
تمرکز شهرداری تهران بر جبران عقب ماندگی‌های فضای سبز
رازگشایی از سخنان امشب ترامپ؛ اعلام صریح ناکامی
واکنش‌های منفی به سخنرانی ترامپ/ 20 دقیقه وقت با ارزش هدر رفت
واکنش منفی بازار نفت به ترامپ/قیمت نفت 4 دلار گران شد
پاسخگویی به بیش از 310 هزار تماس مردمی در تهران از ابتدای جنگ
انگلیس اشتراک‌گذاری اطلاعات با آمریکا را محدود کرد
نمایش برخط «موسی کلیم الله» در شبکه نمایش خانگی
خسارت گسترده در تل‌آویو بعد از اصابت موشک‌های ایرانی
حملات مجدد حزب‌الله به نیروهای اسرائیلی
غول پتروشیمی عربستان به دلیل کنترل تنگه هرمز تعطیل شد
آمریکا برای همیشه از خلیج فارس اخراج شد
واشنگتن آماده آتش‌بس با تهران است
مقام ایرانی به المیادین: زرادخانه ما دشمن را غافلگیر می‌کند
دبیرکل ناتو پس از تهدید ترامپ به آمریکا سفر می کند
انتقاد سناتور آمریکایی از جنگ‌طلبی‌های ترامپ
گفت‌وگوی استاب و ترامپ درباره ایران
ایران در تنگه هرمز «عوارضی» راه‌اندازی کرده است
آمریکا تحریم‌ها علیه دلسی رودریگز را لغو کرد
شکست اف-15 آمریکایی در دوئل با پهپاد ایرانی
فرانسه و ژاپن اعلامیه همکاری در حوزه انرژی هسته‌ای امضا کردند
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و ویتنام در خصوص تحولات منطقه
گزارش CNN از پیام‌های رد و بدل شده بین ترامپ و اروپایی‌ها
پالتیکو: ترامپ می‌خواهد اعلام کند جنگ با ایران رو به پایان است
اردن تنها برای دو ماه ذخایر سوخت و گاز دارد
انفجارهای متوالی پایگاه‌های آمریکا در عراق و بحرین را لرزاند
مرشایمر: اگر دادگاهی شبیه نورنبرگ برگزار می‌شد، ترامپ و نتانیاهو اعدام می‌شدند
سپاه: یک فروند موشک کروز«جی اس اس ام» در بویین زهرا منهدم شد
افزایش قیمت بنزین در ایالت های مختلف آمریکا
ایران قصدی برای ورود به مذاکره ندارد
سردار موسوی: پناهگاه تاریک هدیه نتانیاهو به صهیونیست‌هاست
بقائی: خواسته‌های آمریکا حداکثری و غیرمنطقی است/ برای هر شرایطی آماده‌ایم
ترامپ اروپا را تهدید کرد؛ کمک به بازگشایی تنگه هرمز یا قطع حمایت نظامی از اوکراین
هشدار سازمان ملل درباره سرکوب‌ها و محدودیت رسانه‌ها پس از حمایت از ایران
شرکت لوفت‌هانزا برای کمبود سوخت جت در خارج از اروپا آماده می‌شود