×
سیاسی
شناسه خبر : 272134
تاریخ انتشار : جمعه 1404/11/10 ساعت 19:26
اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است

اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است

رییس سازمان انرژی اتمی گفت: حوزه بهداشت و درمان، سلامت و امنیت غذایی از اولویت‌های اصلی سازمان انرژی اتمی ایران است.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی در بیست و سومین مجمع خیرین امدادگران عاشورا در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به پیشرفت‌های صنعت هسته‌ای، اظهار کرد: به لطف الهی و در سایه تلاش متخصصان، محققان و دانشمندان سازمان انرژی اتمی، جمهوری اسلامی ایران امروز در حوزه‌های مختلف صنعت هسته‌ای به‌ویژه در بخش پزشکی و تولید رادیوداروها به تراز پرافتخاری دست یافته است.

وی افزود: در حال حاضر در سه حوزه تولید رادیوداروهایی با کاربردهای تشخیصی، تسکینی و درمانی فعالیت داریم. رادیودارویی که اخیراً از آن رونمایی شد، توانایی تشخیص سرطان را دارد و این امکان را فراهم می‌کند که فقط با یک بار مراجعه، سرطان‌ موجود در بدن فرد با دقت و کیفیت بسیار مطلوب شناسایی شوند. راهبرد ما در این حوزه، افزایش ضریب دقت در بخش تشخیص و ارتقای ضریب اثربخشی در بخش درمان بوده است تا بدون ایجاد عوارض جانبی، به بهبود بیماران منجر شود.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران ادامه داد: الحمدلله این راهبرد به‌درستی اجرا شده و نتایج موفقیت‌آمیزی به همراه داشته است؛ به‌گونه‌ای که هم‌اکنون حدود ۷۰ نوع رادیودارو در سبد محصولات سازمان انرژی اتمی ایران وجود دارد و ۲۰ رادیوداروی دیگر نیز در مراحل مختلف تحقیق و توسعه قرار دارند. این روند، جریانی کاملاً فعال و پویا است که با قدرت ادامه دارد.

اسلامی با بیان اینکه کشور ما در زمره کشورهای برتر جهان در این حوزه قرار دارد، تصریح کرد: در برخی محصولات و دستاوردها، ایران جزو کشورهای اول و دوم دنیا محسوب می‌شود و حتی در بعضی مراحل، نسبت به کشورهایی همچون آمریکا و آلمان جلوتر بوده‌ایم. به‌طور خاص، رادیوداروی تولیدی برای درمان سرطان پوست که امسال رونمایی شد و از جمله سرطان‌های بسیار کشنده به‌شمار می‌رود، برای نخستین‌بار در جهان از فاز بالینی عبور کرده و به‌عنوان یک محصول عرضه شده است. در همین مدت کوتاه نیز بیماران با شرایط وخیم توانسته‌اند، بهبود یابند.

معاون رییس جمهور با اشاره به فعالیت‌ها در حوزه فناوری پلاسما، توضیح داد: پلاسما یکی از موهبت‌های الهی در اختیار بشر است که با تلاش محققان داخلی توانسته‌ایم آن را به محصولات و خدمات درمانی موثر تبدیل کنیم. نقشه راه فاز بالینی درمان سرطان با فناوری پلاسما به‌خوبی طراحی و در مراکز مختلف آغاز شده است؛ به‌ویژه در مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی این موضوع به‌صورت موثر دنبال می‌شود و نتایج درخشانی به همراه داشته است. در حال گسترش چنین فعالیت‌هایی هستیم تا ان‌شاءالله فاز بالینی هرچه سریع‌تر تکمیل و پلاسماتراپی در تمامی مراکز درمان سرطان به‌کار گرفته شود.

اسلامی همچنین به دستاوردهای این فناوری در درمان زخم‌های بدخیم اشاره کرد و گفت: درمان زخم‌های بیماران دیابتی که در بسیاری موارد به قطع عضو منجر می‌شود، با استفاده از این فناوری نتایج بسیار موثری داشته و موجب کاهش رنج و آلام بیماران شده است.

وی افزود: تاکنون ۱۲ مرکز درمان زخم در کشور ایجاد شده و بزرگترین مرکز درمانی در این حوزه، امسال در بیمارستان الزهرا(س) در اصفهان افتتاح شد که شامل بخش‌های بستری و سرپایی است و به‌عنوان یکی از مراکز محوری کشور فعالیت خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: روند توسعه کلینیک‌های درمان زخم مبتنی بر فناوری پلاسما ادامه دارد و در روزهای آینده چند مرکز جدید نیز افتتاح خواهد شد.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران در پایان خاطرنشان کرد: حوزه بهداشت و درمان، سلامت و امنیت غذایی از اولویت‌های اصلی سازمان انرژی اتمی ایران است تا با بهره‌گیری گسترده‌تر از فناوری‌های در اختیار، نقش موثرتری در خدمت‌رسانی به مردم عزیز و شریف ایران ایفا شود.

گفتنی است؛ بیست و سومین مجمع خیرین امدادگران عاشورا با حضور محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی، سردار یحیی رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا، سردار حسین اشتری مشاور عالی رییس ستاد کل نیروهای مسلح در امور امنیتی و انتظامی و جمعی از مسوولان لشکری و کشوری صبح روز جمعه، دهم بهمن‌ماه برگزار شد. در این آیین از خیرین امدادگران عاشورا که نقش موثری در حمایت از بیماران مبتلا به سرطان ایفا کرده‌اند، تجلیل شد.


نظرات

آخرین اخبار
تخفیف 30 درصدی در انتظار مشترکان کم مصرف برق
برقراری پرواز مستقیم تهران- شانگهای
روایت خبرنگاران خارجی از تنگه هرمز
حماس: دشمن به گسترش خط زرد به سمت غرب ادامه می‌دهد
اصلاح قانون حمل سلاح به زودی به صحن مجلس می‌رود
رئیسی: اجرای طرح پزشک خانواده وارد فاز سوم شد
دانشگاه شریف بازگشایی می‌شود
افسر بازنشسته آمریکایی: فروپاشی ایران توهم ترامپ است
صدها مقام و نظامی آمریکایی هدف حملات سایبری ایران
سناتور دموکرات: نحوه رهبری هگست خیانت پشت خیانت است
ازسرگیری پروازهای روسیه و چین به ایران پس از 2 ماه
وزارت بهداشت لبنان: شمار زخمی‌های حملات اخیر به 7863 نفر رسید
ترامپ: آمریکایی‌ها هیچ دوست نزدیک‌تری از بریتانیایی‌ها ندارند
پولیتیکو: ناتو در برابر ایران و روسیه آسیب‌پذیر است
برگزاری حضوری کلاس‌ها در دانشگاه‌های دور از مناطق درگیر
انتشار فایل صوتی سفیر بریتانیا جنجالی شد
اختیار اعلام فهرست گروه‌های تروریستی به شعام واگذار شد + تصویر
تحریم و فشار نظامی نتوانسته ایران را به فروپاشی اقتصادی بکشاند
رکوردزنی نیروگاه بیستون در فروردین
ایران: مسئولیت هرگونه اختلال در تنگه هرمز متوجه ایالات متحده است
اژه ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است
طوفان هم تمرین ملی‌پوشان فوتبال را تعطیل نکرد
چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند
خسارت چند میلیارد دلاری به پایگاه‌های آمریکا
ایران مسیر جدید برای صادرات نفت تعیین کرد
پرش نفت برنت از مرز 112 دلار؛ واکنش سریع بازار به تحولات جدید
وضع عوارض روی تنگه‌ها یکی پس از دیگری از باب‌المندب تا مالاکا
بازگشت تدریجی پروازها به آسمان ایران؛ کدام فرودگاه‌ها فعال شدند؟
نورنما | آقای مهربانی ها تولدتان مبارک
پرداخت ودیعه مسکن به مالکان منازل آسیب دیده کی آغاز می شود؟
زمان برگزاری کنکور اعلام شد
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است