×
سیاسی
شناسه خبر : 272134
تاریخ انتشار : جمعه 1404/11/10 ساعت 19:26
اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است

اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است

رییس سازمان انرژی اتمی گفت: حوزه بهداشت و درمان، سلامت و امنیت غذایی از اولویت‌های اصلی سازمان انرژی اتمی ایران است.

نورنیوز-گروه سیاسی: محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی در بیست و سومین مجمع خیرین امدادگران عاشورا در جمع خبرنگاران ضمن اشاره به پیشرفت‌های صنعت هسته‌ای، اظهار کرد: به لطف الهی و در سایه تلاش متخصصان، محققان و دانشمندان سازمان انرژی اتمی، جمهوری اسلامی ایران امروز در حوزه‌های مختلف صنعت هسته‌ای به‌ویژه در بخش پزشکی و تولید رادیوداروها به تراز پرافتخاری دست یافته است.

وی افزود: در حال حاضر در سه حوزه تولید رادیوداروهایی با کاربردهای تشخیصی، تسکینی و درمانی فعالیت داریم. رادیودارویی که اخیراً از آن رونمایی شد، توانایی تشخیص سرطان را دارد و این امکان را فراهم می‌کند که فقط با یک بار مراجعه، سرطان‌ موجود در بدن فرد با دقت و کیفیت بسیار مطلوب شناسایی شوند. راهبرد ما در این حوزه، افزایش ضریب دقت در بخش تشخیص و ارتقای ضریب اثربخشی در بخش درمان بوده است تا بدون ایجاد عوارض جانبی، به بهبود بیماران منجر شود.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران ادامه داد: الحمدلله این راهبرد به‌درستی اجرا شده و نتایج موفقیت‌آمیزی به همراه داشته است؛ به‌گونه‌ای که هم‌اکنون حدود ۷۰ نوع رادیودارو در سبد محصولات سازمان انرژی اتمی ایران وجود دارد و ۲۰ رادیوداروی دیگر نیز در مراحل مختلف تحقیق و توسعه قرار دارند. این روند، جریانی کاملاً فعال و پویا است که با قدرت ادامه دارد.

اسلامی با بیان اینکه کشور ما در زمره کشورهای برتر جهان در این حوزه قرار دارد، تصریح کرد: در برخی محصولات و دستاوردها، ایران جزو کشورهای اول و دوم دنیا محسوب می‌شود و حتی در بعضی مراحل، نسبت به کشورهایی همچون آمریکا و آلمان جلوتر بوده‌ایم. به‌طور خاص، رادیوداروی تولیدی برای درمان سرطان پوست که امسال رونمایی شد و از جمله سرطان‌های بسیار کشنده به‌شمار می‌رود، برای نخستین‌بار در جهان از فاز بالینی عبور کرده و به‌عنوان یک محصول عرضه شده است. در همین مدت کوتاه نیز بیماران با شرایط وخیم توانسته‌اند، بهبود یابند.

معاون رییس جمهور با اشاره به فعالیت‌ها در حوزه فناوری پلاسما، توضیح داد: پلاسما یکی از موهبت‌های الهی در اختیار بشر است که با تلاش محققان داخلی توانسته‌ایم آن را به محصولات و خدمات درمانی موثر تبدیل کنیم. نقشه راه فاز بالینی درمان سرطان با فناوری پلاسما به‌خوبی طراحی و در مراکز مختلف آغاز شده است؛ به‌ویژه در مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی این موضوع به‌صورت موثر دنبال می‌شود و نتایج درخشانی به همراه داشته است. در حال گسترش چنین فعالیت‌هایی هستیم تا ان‌شاءالله فاز بالینی هرچه سریع‌تر تکمیل و پلاسماتراپی در تمامی مراکز درمان سرطان به‌کار گرفته شود.

اسلامی همچنین به دستاوردهای این فناوری در درمان زخم‌های بدخیم اشاره کرد و گفت: درمان زخم‌های بیماران دیابتی که در بسیاری موارد به قطع عضو منجر می‌شود، با استفاده از این فناوری نتایج بسیار موثری داشته و موجب کاهش رنج و آلام بیماران شده است.

وی افزود: تاکنون ۱۲ مرکز درمان زخم در کشور ایجاد شده و بزرگترین مرکز درمانی در این حوزه، امسال در بیمارستان الزهرا(س) در اصفهان افتتاح شد که شامل بخش‌های بستری و سرپایی است و به‌عنوان یکی از مراکز محوری کشور فعالیت خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: روند توسعه کلینیک‌های درمان زخم مبتنی بر فناوری پلاسما ادامه دارد و در روزهای آینده چند مرکز جدید نیز افتتاح خواهد شد.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران در پایان خاطرنشان کرد: حوزه بهداشت و درمان، سلامت و امنیت غذایی از اولویت‌های اصلی سازمان انرژی اتمی ایران است تا با بهره‌گیری گسترده‌تر از فناوری‌های در اختیار، نقش موثرتری در خدمت‌رسانی به مردم عزیز و شریف ایران ایفا شود.

گفتنی است؛ بیست و سومین مجمع خیرین امدادگران عاشورا با حضور محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی، سردار یحیی رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا، سردار حسین اشتری مشاور عالی رییس ستاد کل نیروهای مسلح در امور امنیتی و انتظامی و جمعی از مسوولان لشکری و کشوری صبح روز جمعه، دهم بهمن‌ماه برگزار شد. در این آیین از خیرین امدادگران عاشورا که نقش موثری در حمایت از بیماران مبتلا به سرطان ایفا کرده‌اند، تجلیل شد.


نظرات

آخرین اخبار
بازتاب گسترده اولین پیام رهبر انقلاب در همه شبکه‌های خبری پاکستان
طالبان: جنگ ایران را از مسیر خود بازنمی‌دارد
لیلاز: آمریکا مجبور خواهد شد با ایران مقتدر تعامل کند
تخت‌روانچی: کشورهای متجاوز حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
موج42 عملیات وعده صادق4 با رمز لبیک یا خامنه‌ای/با شلیک موشک‌های عماد،قدر،خیبرشکن و پهپاد
دعوت رئیس مجلس از مردم برای شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس
لبیک ارتش به فرمانده کل قوا: با انتقام دشمن را پشیمان می‌کنیم
سفیر ایران در تونس: اختیار تنگه هرمز همچنان در دست ایران باقی خواهد ماند
فرمانده کل ارتش: دست در دست سپاه از تمامیت ارضی ایران دفاع می‌کنیم
ضربه اساسی حزب الله به سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل
اعلام فروش فوق‌العاده سایپا+ قیمت جدید
پیام رئیس دانشگاه تهران در پی شهادت 5 دانشجوی این دانشگاه
فرصت دوباره برای داوطلبان رد صلاحیت شده انتخابات شوراها
آغاز توزیع میوه شب عید در میادین تره بار
حشد شعبی عراق: خون شهدا هدر نخواهد رفت
توهمات ترامپ تمامی ندارد/ قایق‌های ایرانی‌ها را در تنگه هرمز از کار انداختیم!
جنگ اقتصادی و اقتصاد جنگی / چگونه پول نفت منطقه، بودجه موساد و اینترنشنال را تأمین می‌کند؟
تسهیل واردات خودرو در منطقه آزاد اینچه‌برون
کابوس جهانبخش قراردادش را با سوئد تمدید کرد
علی لاریجانی خطاب به ترامپ: رهایتان نمی‌کنیم تا خطای خود را بپذیرید
گزارش تصویری | تشییع پیکرهای مطهر فرماندهان عالی رتبه نیروهای مسلح و جمعی از شهدای مردمی
لاریجانی: پیام اول رهبر انقلاب کاملا با صلابت و حساب شده بود
ایران حمله هوایی به گذرگاه مرزی القائم عراق را محکوم کرد
آخرین اخبارازحملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران وشهرهای کشور/حمله به بیمارستان بوستان اهواز
پزشکیان از مردم برای حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس دعوت کرد
وقوع عملیات استشهادی در سرزمین‌های اشغالی
هاآرتص: اسرائیل جنگی را آغاز کرده که نمی‌داند چگونه پایان می‌یابد
32 ایستگاه مترو به عنوان پناهگاه قابل استفاده است
تجاوز آمریکا و اسرائیل به بیش از 21 هزار نقطه غیرنظامی
خروج همه سامانه‌های تاد آمریکا از کره جنوبی
آسیب برج آزادی در پی موج انفجارهای حملات اخیر
نورنما | 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا گرامی‌باد
استاندار گیلان: هیچ کمبودی برای کالاهای اساسی نداریم
چند نقطه از تهران درپی تجاوز دشمن آسیب دیده است؟
پیام تسلیت وزیر فرهنگ به مناسبت درگذشت حمید هیراد
شهادت 10 نفر درپی حمله هوایی به نیروهای بسیج مردمی عراق
استاندار تهران: برق تهران 51 دقیقه پس از حملات موشکی وصل شد
دشمن تراشی و تهدید نمایی، ترفند آمریکا برای شروع جنگ
عزیزی: اشتباه محاسباتی دشمنان پاسخ قاطع خواهد شد
بیانیه شدید اللحن حشد الشعبی عراق علیه حملات آمریکا
تنگسیری: شدیدترین ضربات را به دشمن متجاوز وارد خواهیم کرد
هشدار وزیر خارجه ترکیه درخصوص احتمال انجام نسل‌کشی جدید توسط نتانیاهو
فعالیت شبانه روزی گشت‌های پلیس امنیت اقتصادی
پیوستن محدثه زولفی به جمع هم‌تیمی‌های خود در «تیم ملی»
پوشش زنده اولین پیام آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای در رسانه‌های منطقه
نابودی دستاوردهای اقتصادی دولت ترامپ با آغاز جنگ علیه ایران
صدور مجوز واردات کالای ملوانی در خرمشهر
راستینه: حضور ملت در خیابانها نشانه عظمت ایران است
نفت و گاز منطقه، پشتوانه اصلی اعتبار دلار
آمریکا اعتراف کرد: آماده اسکورت نفتکش‌ها در تنگه هرمز نیستیم