×
سیاسی
شناسه خبر : 272127
تاریخ انتشار : جمعه 1404/11/10 ساعت 20:02
بازداشت 85 عامل اصلی میدانی و تخریب‌گر اموال مردم زنجان

بازداشت 85 عامل اصلی میدانی و تخریب‌گر اموال مردم زنجان

اداره‌کل اطلاعات زنجان از شناسایی و بازداشت 85 لیدر میدانی و عوامل تخریب‌گر اغتشاشات دی‌ماه خبر داد.

نورنیوز- گروه سیاسی: اداره‌کل اطلاعات استان زنجان با صدور اطلاعیه‌ای از شناسایی و بازداشت 85 نفر از عوامل اصلی میدانی، لیدرها، وابستگان به گروهک‌های ضدانقلاب و مزدوران تخریب‌گر اموال عمومی، خدماتی و شخصی مردم در جریان اغتشاشات دی‌ماه در این استان خبر داد.

بر اساس این اطلاعیه، سربازان گمنام امام زمان (عج) با بهره‌گیری از اشراف اطلاعاتی و همکاری مؤثر گزارش‌های مردمی، موفق شدند عناصر اصلی میدانی و هدایت‌کننده اقدامات خرابکارانه را شناسایی و طی عملیات‌های هدفمند بازداشت کنند.

در بخش دیگری از این گزارش، به برخی اقدامات مجرمانه و جنایات داعشی‌گونه عوامل دستگیرشده اشاره شده است که از جمله آن می‌توان به حمله به ساختمان‌های دولتی و نظامی از جمله ساختمان فرمانداری شهرستان طارم، حوزه مقاومت بسیج این شهرستان، دو پایگاه بسیج در شهرهای ابهر و هیدج، کلانتری 12 زنجان و پلیس گذرنامه استان اشاره کرد.

همچنین تخریب و آتش‌زدن اموال عمومی و خدماتی از دیگر اقدامات این افراد بوده است؛ به‌طوری که 26 شعبه بانک در سطح استان دچار خسارت شده‌اند. از این تعداد، 18 شعبه بانک‌های ملت، ملی، تجارت، سپه، صادرات، رفاه، کشاورزی و پست‌بانک در شهر زنجان، پنج شعبه بانک در شهر ابهر، یک شعبه بانک ملت در خرمدره و دو شعبه بانک مسکن و رفاه در شهر آب‌بر تخریب یا به آتش کشیده شده است. علاوه بر این، یکی از فروشگاه‌های بزرگ شهر ابهر، تلویزیون‌های شهری و بخش‌هایی از مبلمان شهری نیز مورد تخریب قرار گرفته‌اند.

در ادامه این اطلاعیه، به حملات خشن و وحشیانه این عناصر به نیروهای حافظ امنیت در شهرهای زنجان، ابهر و خرمدره اشاره شده و آمده است: این افراد با ایجاد صحنه‌های ساختگی، اقدام به «کشته‌سازی» کرده‌اند؛ به‌نحوی که تعدادی از شهدای مردم عادی از پشت یا با سلاح سرد از جمله چاقو به قتل رسیده‌اند.

تخریب خودروهای شخصی و امدادی نیز از دیگر اقدامات این عناصر بوده است. بر اساس گزارش اداره‌کل اطلاعات استان زنجان، دست‌کم هشت دستگاه خودروی سواری شخصی در شهر زنجان و شش دستگاه خودروی شخصی در شهرهای هیدج، صایین‌قلعه، ابهر و طارم تخریب شده است. همچنین دو باب مغازه شخصی و دو واحد مسکونی در شهرهای هیدج و ابهر مورد تخریب قرار گرفته‌اند.

در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده است: دو دستگاه آمبولانس در شهرهای ابهر و قیدار و پنج دستگاه خودروی آتش‌نشانی در شهرهای زنجان، ابهر و هیدج توسط عوامل اغتشاشات تخریب شده‌اند.

تخریب اماکن مذهبی نیز از جمله اقدامات هنجارشکنانه این افراد بوده است؛ به‌طوری که مسجد جامع و مصلای شهر ابهر، حوزه علمیه خواهران و برادران هیدج، حوزه علمیه برادران صایین‌قلعه و دفاتر ائمه جمعه شهرهای هیدج و صایین‌قلعه به آتش کشیده شده‌اند. همچنین سه مسجد در شهرهای ابهر، هیدج و صایین‌قلعه و یک خیمه‌گاه در شهر هیدج تخریب شده است.

در جریان این اقدامات، چندین جلد قرآن کریم و حدود 18 هزار جلد کتاب مذهبی و تاریخی در حوزه علمیه شهر هیدج شهرستان ابهر سوزانده شده است. تهییج نوجوانان و جوانان در فضای مجازی برای شرکت در آشوب‌ها، تخریب اماکن و خودروها، ساخت، توزیع و استفاده از کوکتل مولوتوف برای ایجاد آتش‌سوزی از دیگر اقدامات این عناصر عنوان شده است.

در پایان این اطلاعیه تأکید شده است که از افراد بازداشت‌شده، چهار قبضه سلاح جنگی و شکاری، مقادیر قابل توجهی فشنگ جنگی از جمله کلاشینکف، تعداد زیادی سلاح سرد، کوکتل مولوتوف، شوکر، مقادیر زیادی مشروبات الکلی و انواع مواد مخدر کشف و ضبط شده است.


نظرات

آخرین اخبار
وقتی که موشک‌های بالستیک چند کلاهکی ایران، خواب صهیونیست‌ها را آشفته می کند
هشدار قالیباف به وطن‌فروشان؛ مرا مادرم نامْ مرگ تو کرد!
غول کشتیرانی درباره بحران انرژی آسیا هشدار داد
بقائی: درخواست صدراعظم آلمان از ایران فراتر از مضحک است!
6 هزار نفر از علما و اساتید حوزه علمیه با رهبری بیعت کردند
سندرز: ترامپ نمی‌داند چگونه از جنگ با ایران خارج شود
حملات آمریکا-اسرائیل به ایران؛ حمله جنگنده های دشمن به شیراز ، یزد، اصفهان و قشم
آغاز موج پنجاهم عملیات وعده صادق4 با رمز مبارک یازهرا (س) و با پهپادهای انهدامی و نقطه زن
گزارش تصویری | بدرقه باشکوه دریاسالار شهید علی شمخانی
استاد اقتصاد دانشگاه جان هاپکینز: تنگه هرمز برگ برنده ایرانی‌هاست
السودانی حملات علیه نیروهای الحشد الشعبی را محکوم کرد
روایت ناوشکن دنا از زبان معاون عملیات نیروی دریایی ارتش
اذعان ژنرال صهیونیست: قدرت نیروهای مسلح آن مانع از فروپاشی نظام می‌شود
سپاه: دشمن بزدلانه به حمله به صنایع غیرنظامی روی آورده است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: دوره قلدریِ بین‌المللی به پایان رسیده است
یک میلیون تن کالای اساسی به کشور وارد شد
ادامه بازداشت لیدرهای اغتشاشات در بندرکیاشهر؛ 2 نفر دستگیر شدند
حمله پهپادی حزب‌الله به بندر اشغالی «حیفا»
بازگشت پیکر 84 شهید قهرمان ناو دنا به ایران
کارلسون: کنترل جنگ با ایران، از دست آمریکا خارج شده است
خنثی سازی تحرکات مشکوک در استان تهران
تأکید عارف بر تداوم خدمت‌رسانی در کرمانشاه
پیام سپاه پاسداران به مناسبت شهادت سردار سرلشکر ابوالقاسم باباییان
پیروزی المپیاکوس با حضور طارمی
گازپروم: ذخایر گاز اروپا به کمترین میزان خود رسیده است
تنگه هرمز هنوز به شکل نظامی مسدود نشده است!
نورنما | وقتی دریاگریست؛ بدرقه باشکوه دریاسالار شهید علی شمخانی
چهاردهمین شب حماسه‌آفرینی مردم ایران در خیابان‌ها
تغییر آدرس سایت پلیس فتا
سفیر ایران در فرانسه: ایران خاک کشورهای دیگر را مورد هدف قرار نداده است
8 مزدور آمریکایی- صهیونی در همدان دستگیر شدند
نماینده مصری: آمریکا و اسرائیل مقاومت ایران را دست کم گرفتند
ترکیه: تجاوزها علیه ایران باید متوقف شود
هشدار اورژانس کشور: مصدومان را ناگهانی از زیر آوار خارج نکنید
هدف قرار گرفتن یک جنگنده رژیم صهیونیستی در آسمان ایران تایید شد
آسیب به 19 بنای تاریخی استان تهران در جنگ اخیر
دستگیری دو جاسوسی که موقعیت اماکن مهم را برای دشمن ارسال می کردند
حمله به سفارت آمریکا در بغداد با 2 پهپاد
حضور 30 خبرنگار خارجی در استان فارس برای پوشش جنگ
انهدام پدافند اسرائیل با موشک‌های حزب‌الله
تمدید پوشش بیمه‌ای برای بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت
اعلام جزئیات تماس تلفنی رؤسای جمهور ایران و مصر
مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها رژیم صهیونیستی را محو خواهد کرد
سفیر ایران: مشکل آمریکا، ایرانِ متحد و مقتدر است
مردم‌پایه شدن مقاومت؛ شرط پیروزی در نبرد اراده‌ها
یورگن هابرماس، فیلسوف آلمانی، در 96 سالگی درگذشت
دیدار سفیر ایران با اعضای تیم ملی فوتبال بانوان
تانکر ترکرز: بارگیری نفت در جزیره خارک عادی است
افزایش 23 درصدی قیمت بنزین در آمریکا
از فردا؛ هجدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر مجازی برگزار می شود