×
سیاسی
شناسه خبر : 272046
تاریخ انتشار : جمعه 1404/11/10 ساعت 13:43
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه

گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه

در گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه، دو طرف بر ضرورت پیشبرد راهکارهای دیپلماتیک، گفت‌وگومحور و مبتنی بر احترام متقابل تأکید کردند. مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری ایران، ضمن اشاره به دیپلماسی عزتمندانه، تأکید کرد که هر ابتکار دیپلماتیک نیازمند اثبات حسن نیت و پرهیز از اقدامات تحریک‌آمیز است.

نورنیوز-گروه سیاسی: رؤسای جمهور ایران و ترکیه ضمن تبادل نظر درباره مسائل جاری منطقه، بر ضرورت اتخاذ راهکارهای دیپلماتیک، تعامل‌محور و مبتنی بر گفت‌وگو برای حل‌وفصل مسائل تأکید کردند و خواستار پرهیز از هرگونه اقدامات تحریک‌آمیز، تنش‌زا و جنگ‌افروزانه در منطقه شدند.

مسعود پزشکیان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران و آقای رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه پیش از ظهر امروز جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ در گفت وگوی تلفنی، آخرین تحولات منطقه را به تفصیل مورد بحث و بررسی قرار دادند.

در این گفت‌وگو تلفنی، روسای جمهور ایران و ترکیه ضمن تبادل نظر درباره مسائل جاری منطقه، بر ضرورت اتخاذ راهکارهای دیپلماتیک، تعامل‌محور و مبتنی بر گفت‌وگو برای حل‌وفصل مسائل تأکید کردند و خواستار پرهیز از هرگونه اقدامات تحریک‌آمیز، تنش‌زا و جنگ‌افروزانه در منطقه شدند.

پزشکیان در این گفت‌وگو با تأکید بر سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در پیشبرد «دیپلماسی عزتمندانه»، مبتنی بر چارچوب قوانین و مقررات بین‌المللی، تصریح کرد که رویکرد ایران بر پایه گفت‌وگو، احترام متقابل، نفی تهدید و زور و مبتنی بر منطق برد-برد است.

رئیس جمهور با بیان اینکه شکل‌گیری روندهای مؤثر دیپلماتیک و گفت‌وگومحور مستلزم ایجاد فضای اعتماد متقابل است، خاطرنشان کرد که لازمه و مقدمه موفقیت هرگونه ابتکار دیپلماتیک، اثبات حسن نیت از سوی طرف‌های ذی‌ربط و کنار گذاشتن تحرکات و اقدامات جنگ‌افروزانه و تهدیدآمیز در منطقه است.

در این گفت وگو تلفنی، رؤسای جمهور ایران و ترکیه همچنین بر اهمیت همکاری‌های منطقه‌ای، نقش سازنده کشورهای منطقه در حفظ ثبات و امنیت پایدار و ضرورت تقویت سازوکارهای گفت‌وگو برای کاهش تنش‌ها و جلوگیری از تشدید بحران‌ها تأکید کردند.


اخبار مرتبط
فیدان: ایران در پی سلاح اتمی نیست/نظام ایران را نمی‌توان تغییر داد
دوشنبه 1404/11/20 ساعت 23:06
فیدان: ایران در پی سلاح اتمی نیست/نظام ایران را نمی‌توان تغییر داد
وزیر خارجه ترکیه گفت: نظام ایران را نمی‌توان از طریق حملات هوایی یا هر وسیله دیگری تغییر داد؛ صحبت در این مورد آرزو و خیال است.
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
جمعه 1404/11/10 ساعت 15:36
پزشکیان: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد
رئیس جمهور گفت: رویکرد جمهوری اسلامی ایران مبتنی بر تعامل و گفتگو در چارچوب قوانین بین‌المللی، احترام متقابل و پرهیز از تهدید و زور برای حل مسائل است، اما در عین حال هرگونه تجاوز به کشور و ملت ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد.
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
جمعه 1404/11/10 ساعت 08:30
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان در گفت‌وگویی تلفنی با مرور توافقات پیشین، بر اراده مشترک دو کشور برای تحکیم روابط دوجانبه و گسترش همکاری‌های منطقه‌ای تأکید کردند. عراقچی با اشاره به تحولات منطقه، نسبت به دخالت‌های مخرب آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد.
گفتگوهای تلفنی وزیر امور خارجه ایران با وزرای خارجه منطقه
پنج‌شنبه 1404/11/09 ساعت 18:40
گفتگوهای تلفنی وزیر امور خارجه ایران با وزرای خارجه منطقه
وزیر امور خارجه در ادامه رایزنی‌های دیپلماتیک، در تماس‌های تلفنی با وزرای خارجه قطر، مصر، امارات، پاکستان، عمان و ترکیه آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی را بررسی کرد.
نظرات

آخرین اخبار
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال
یارانه بهمن دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
روسیه تهدید دائمی را تحمل نمی کند