×
سیاسی
شناسه خبر : 272035
تاریخ انتشار : جمعه 1404/11/10 ساعت 13:38
مخبر: دشمن توان مقابله با موقعیت راهبردی ایران را ندارد

مخبر: دشمن توان مقابله با موقعیت راهبردی ایران را ندارد

محمد مخبر با اشاره به موقعیت بی‌بدیل ایران در کریدورهای شمال–جنوب، شرق–غرب و تنگه هرمز تأکید کرد دشمنان برای مقابله با این ظرفیت راهبردی، دچار توهم شده‌اند. وی جوانان و فناوری را محور حل چالش‌ها و آینده حکمرانی کشور دانست.

نورنیوز-گروه سیاسی: مشاور و دستیار رهبری گفت: موقعیت راهبردی ایران در کریدورهای شمال، جنوب و شرق غرب و تنگه هرمز، ظرفیت تأثیرگذاری جدی در اقتصاد جهانی دارد و دشمنان برای تقابل با این ظرفیت، آرزوهای واهی در سر دارند.

محمد مخبر، در دیدار با جمعی از نخبگان جوان، با بیان اینکه انقلاب اسلامی هنگامی همه‌گیر شد و به نتیجه رسید که جوان‌ها پای کار آمدند، گفت: جوانان حلقۀ وصل بین‌نسلی هستند و چالش‌های امروز کشور باوجود تقابل‌های سنگین در منطقه، به دست شما جوان‌ها قابل حل است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: امروز فناوری از مؤلفه‌های اصلی قدرت است و کشوری نمی‌تواند مدعی اقتدار باشد، مگر اینکه به فناوری تکیه کند. جوانان راهبران فناوری در ایران هستند. تغییرات و پیشرفت فناوری باید سازمان ادارۀ کشور را با خود همراه کند و همۀ خدمات باید به پلتفرم‌ها انتقال یابد.

مخبر با بیان اینکه مزیت ایران در شرایط کنونی نیروی جوان تحول‎خواه فناور است، تأکید کرد: همۀ ناترازی‌ها در کشور اعم از ناترازی در بودجه، برق، گاز و دیگر موارد می‌توانند فرصت تلقی شود و منبعی برای فعال شدن جوانان و تولید ثروت ملی باشد.

وی با هشدار نسبت به متمرکز بودن داده‌های جهانی در آمریکا، مسئله داده را یکی از بسترهای استعمار نو توصیف کرد و ادامه داد: امروز می‌توان با استفاده از داده، فرهنگ، سیاست، جامعه و سبک زندگی مردم یک کشور را تغییر داد که این، مسئله‌ای جدی برای حکمرانی است.

مشاور و دستیار رهبری به تحول الگوهای حکمرانی فناوری در جهان اشاره کرد و افزود: مدل حکمرانی کوانتومی و پس از آن حکمرانی اکوسیستمی، عرصه‌ای است که میدان اصلی فعالیت جوانان محسوب می‌شود. دولت‌ها در این مدل‌ها به جای پیش‌بینی، پیش‌آفرینی می‌کنند. این مدل‌ها رگولاتوری را از دولت‌ها می‌گیرد و آنها را استاندارساز می‌کند؛ یعنی مشکلات و مسائل کشور را بدون حضور دولت‌ها قابل حل می‌کند.

وی با بیان اینکه دشمن حتی ایران یکپارچه و در عین حال ضعیف را هم با منافع خود در تضاد می‌داند، افزود: موقعیت راهبردی ایران در کریدورهای شمال جنوب و شرق غرب و تنگه هرمز، ظرفیت تأثیرگذاری جدی در اقتصاد جهانی دارد و دشمنان برای تقابل با این ظرفیت، آرزوهای واهی در سر دارند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه با ظرفیت هیدروکربنی و معادن می توان تحریم‌شکنی کرد، یادآور شد: کشور صرفا با مالیات و خام فروشی نفت اداره می شود و این درحالی است که سهم عمده‌ای از منابع کشور تقویم نشده و در بورس قیمت گذاری واقعی به خود ندیده اما این امر از جمله راه‌های مهم اداره کشور با تولید و صادرات محصولاتی است که می تواند با افزایش ثروت، مشتریانی را به سمت ایران سوق دهد تا خودشان زمینه دور زدن تحریم برای رسیدن به این محصول ارزشمند را فراهم کنند.


نظرات

آخرین اخبار
بارزانی: از توافق دمشق و قسد استقبال می‌کنیم
اظهار نگرانی گوترش از وضعیت سازمان ملل؛ در آستانه فروپاشی مالی هستیم
آفریقای جنوبی کاردار اسرائیل را عنصر نامطلوب خواند
مسائل منطقه؛ موضوع گفت‌وگوی سفیر ایران با رئیس پارلمان لبنان
مداخله آمریکا در نحوه فروش نفت ونزوئلا
معاون دادستان کل آمریکا: در پرونده اپستین از ترامپ محافظت نکردیم
فینالیست‌‌های لیگ برتر واترپلو شناخته شدند
جدیدترین خبر از فیلم رسول صدرعاملی
پاسخ ایران به تجاوز دشمن از خلیج فارس تا قلب تل‌آویو امتداد خواهد یافت
اسامی کشتی‌گیران ایران به رنکینگ کرواسی اضافه شد
دستگیری 9 نفر از لیدرهای مسلح اغتشاشات اخیر در کهگیلویه
برزیلی‌ها در حمایت از ایران تظاهرات کردند
احتمال فاش کردن هویت افسران اطلاعاتی آمریکا به روسیه توسط امارات
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
زمین‌لرزه‌ بخش کاریز را لرزاند
شرایط دریافت وام 300 میلیون تومانی اعلام شد+ جزئیات و نحوه دریافت
مجمع جهانی بیداری اسلامی: تروریستی‌خواندن سپاه، بیانگر عجز و ناتوانی اتحادیه اروپاست
نظرسنجی شبکه 12 اسرائیل؛ برابر حماس پیروز نشدیم!
ترامپ خواستار دستگیری اوباما شد!
رضا نصری: اصرار ایران بر کنار گذاشتن تهدیدها، «امتیاز خواستن پیش از مذاکره» نیست
مسکو: غربی‌ها در سیاست تحریمی علیه مردم ایران بازنگری کنند
رویترز: انتقال زندانیان داعش از سوریه به عراق کند پیش می رود
هشدار افزایش کم‌سابقه دما در آذربایجان شرقی
مقام اماراتی: اجازه اقدام نظامی علیه ایران را نمی‌دهیم
ترامپ: ایران به دنبال توافق با آمریکا است
تحولات خاورمیانه؛ موضوع دیدار و رایزنی بن سلمان با مقامات ارشد آمریکایی
درگذشت قهرمان کشتی آسیا بر اثر انفجار گاز حین تمرین
در دیدار اعلام نشده لاریجانی با پوتین چه گذشت؟
ترکیه: آنکارا آماده میانجیگری بین ایران و آمریکا است
عکس های منتخب حیات وحش هفته جهان
صنعاء: هرگونه اقدام علیه ایران به شکست خواهد انجامید
برف و باران دوباره مهمان تهران می‌شود
بیانیه هیات دولت در محکومیت تصمیم وزیران خارجه اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
نخست وزیر انگلیس: با متحدان خود درباره ایران گفت‌وگو می‌کنیم
طرح اسامی جدید به جای نوری المالکی صحت ندارد
خروش پاکستان برای همبستگی با ایران
فروش بیش از 28 هزار بلیت جشنواره فیلم فجر
بازداشت 85 عامل اصلی میدانی و تخریب‌گر اموال مردم زنجان
تل‌آویو: گذرگاه رفح یکشنبه بازگشایی می‌شود
دانشجویان در صورت غیبت در امتحانات پایان‌ترم ، حذف می‌شوند؟
تمدید مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع
اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است
ویتکاف مدعی شد: ارتباطات زیادی با ایران داشته ایم
آمریکا تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال کرد
برلین: به‌طور مستمر پیرامون ایران، با آمریکا در تماسیم
پیام استانبول؛ نه به جنگ، نه به تسلیم
نورنما | میلاد حضرت علی اکبر (ع) و روز جوان مبارک‌‌ باد
السیسی: برای کاهش تنش بین ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم
سقوط سنگین طلای جهانی
ترامپ معترض آمریکایی را «آشوبگر» و «شورشی» توصیف کرد