×
اقتصادی
شناسه خبر : 272028
تاریخ انتشار : جمعه 1404/11/10 ساعت 12:43
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن

فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن

پس از اعتراض‌های گسترده نسبت به عدم امکان لغو روش دوم کالابرگ الکترونیکی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد از شنبه 11 بهمن مشمولانی که روش دوم را انتخاب کرده‌اند، می‌توانند ثبت‌نام خود را لغو کرده و به شیوه اول بازگردند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: پس از انتقادها نسبت به عدم امکان لغو روش دوم کالابرگ الکترونیکی، وزارت کار از فعال شدن گزینه لغو این روش خبر داد؛ بنابراین مشمولانی که به اشتباه روش دوم را انتخاب کرده‌اند، می‌توانند از شنبه( ۱۱ بهمن‌ماه ) نسبت به لغو این روش و بازگشت به شیوه اول اقدام کنند.

طرح کالابرگ الکترونیکی یکی از برنامه‌های حمایتی دولت برای کمک به تامین کالاهای اساسی خانوارها در شرایط تورمی است. در این طرح، اعتبار خرید کالاها به‌صورت غیرنقدی به حساب خانوارها واریز شده و مشمولان می‌توانند از طریق فروشگاه‌های طرف قرارداد کالاهای مدنظر را تهیه کنند.

در بخش دوم اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی، دولت علاوه بر روش اول (خرید آزاد با اعتبار یک میلیون تومان)، روش دوم را نیز معرفی کرد. در این روش، به‌جای انتخاب آزاد کالا، خانوارها می‌توانند یک بسته کالا با ۹ قلم کالای اساسی و با قیمت و وزن مشخص دریافت کنند،  بسته‌ای که قیمت کالای آن کمتر از اعتبار تخصیص‌یافته تلقی می‌شود و این تفاوت هزینه توسط خریدار پرداخت می‌شود.

این ۹ قلم شامل مرغ ۱.۵ کیلوگرم، روغن ۸۱۰ گرم، شیر کم‌چرب بسته نایلونی ۹۰۰ گرم، پنیر ۴۰۰ گرم،ماست کم‌چرب ۹۰۰ گرم،تخم‌مرغ یک کیلوگرم،برنج یک کیلوگرم، قند و شکر ۵۰۰ گرم و ماکارونی ۷۰۰ گرم است.

متقاضیان برای انتخاب و خرید کالابرگی به شیوه دوم تا امروز جمعه ۱۰ بهمن فرصت دارند درخواست خود را به ثبت برسانند و برای این منظور کافیست کددستوری #۱۴۶۳*۵۰۰* را از طریق تلفن همراه شماره گیری کنند و سپس گزینه روش دوم کالابرگ را انتخاب کنند. در نهایت با درج کد ملی سرپرست خانوار و وارد کردن کد پستی محل سکونت ثبت اطلاعات خود را نهایی کرده و درخواست مورد بررسی قرار می گیرد که در صورت تأیید، روش دوم خرید کالابرگ برای خانوار متقاضی فعال می‌شود.همچنین خانوارها می‌توانند از طریق بازوی اپلیکیشن بله یا شمیم روش دوم کالابرگ را انتخاب کنند.

پس از اجرای روش دوم کالابرگ الکترونیکی، بسیاری از مشمولان نسبت به عدم امکان لغو ثبت‌نام در این روش اعتراض کردند. این اعتراض‌ها در فضای عمومی و رسانه‌ها مطرح شد و مردم ابراز کردند که اگر پس از انتخاب روش دوم تمایل به استفاده از آن نداشته باشند، راهی برای بازگشت به روش اول یا لغو انتخاب وجود ندارد.

 فعال شدن امکان لغو از ۱۱ بهمن‌ماه

در پاسخ به این اعتراض‌ها، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد که امکان لغو درخواست روش دوم کالابرگ از شنبه ۱۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ فعال می‌شود. بر اساس این اطلاعیه، شهروندانی که روش دوم را انتخاب کرده‌اند و سپس تصمیم به انصراف از آن داشته باشند، می‌توانند از این تاریخ به بعد درخواست لغو ثبت‌نام خود را ثبت کنند و به شیوه اول خرید (اعتباری و آزاد) بازگردند.

وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی از خانوارها خواسته نسبت به پیام‌ها و لینک‌های جعلی هوشیار باشند و تنها پیامک‌های رسمی ارسالی از سرشماره V.Refah را دنبال کنند. 


اخبار مرتبط
قیمت محصولات در کدام فروشگاهها برای خرید با کالابرگ پایین تر است؟
شنبه 1404/11/11 ساعت 14:10
مشاور وزیر تعاون:
قیمت محصولات در کدام فروشگاهها برای خرید با کالابرگ پایین تر است؟
مشاور وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی هرگونه تغییر اعتبار کالابرگ و افزایش مبلغ یک میلیون تومان را منوط به تصمیم‌گیری دولت برای سال آینده دانست و به مردم توصیه کرد از فروشگاه‌هایی اقلام کالابرگی خرید کنند که با قیمت پایین‌تر کالا عرضه می‌کنند.
شارژ بهمن ماه حکمت‌کارت بازنشستگان لشکری
جمعه 1404/11/10 ساعت 13:10
شارژ بهمن ماه حکمت‌کارت بازنشستگان لشکری
حکمت‌کارت بازنشستگان لشکری برای بهمن‌ماه شارژ شد. بر این اساس، به ازای هر نفر 520 هزار تومان به حساب مشمولان واریز شده و میزان دریافتی خانوارها بسته به تعداد اعضا، تا 2 میلیون و 600 هزار تومان افزایش یافته است.
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
پنج‌شنبه 1404/11/09 ساعت 18:28
جزئیاتی از زمان اجرای مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای از آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک از تاریخ 15 بهمن‌ماه خبر داد. در این مرحله جدید، تغییرات مهمی در نحوه توزیع کالابرگ‌ها و زمان‌بندی خرید برای خانوارها اعمال شده است.
نظرات

آخرین اخبار
عراقچی: سازمان ملل تریبونی برای بیان مظلومیت مردم ایران و شهدای میناب است
پیروزی فقط با مردم ممکن است
واکنش بقایی به ادعای واشنگتن درباره گرانی سوخت
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا؛ پزشکیان به نیویورک رفت، قطر خواستار بازگشت به مذاکرات شد
سیاست نامه | سلاحی که از جنگ هشت ساله یادگار مانده است
پزشکیان عازم نیویورک شد؛ رئیس جمهور: با قدرت از مواضع ایران دفاع می‌کنیم
آخرین وضعیت ترافیک جاده‌ها امروز سه‌شنبه 31 شهریور؛ ترافیک نیمه‌سنگین در 3 محور
آخرین تحولات جنگ یمن و عربستان؛ حملات هوایی سعودی و پاسخ پهپادی انصارالله
رایحه‌درمانی با عطر قهوه
چراغ‌های روشن شبانه و تغییرات پنهان در قلب انسان
نابودی تومورهای روده بزرک با پروبیوتیک مهندسی‌شده
ایران چگونه آمریکا را در تله تشدید انداخت؟
زنگ خطر آلزایمر در ایران؛ 1.5 میلیون مبتلا و تغییر سن ابتلا پس از کرونا
کسب‌وکارهای آمریکا در شوک زنجیره تأمین؛ بحرانی پیچیده‌تر از دوران کرونا
منشأ اضطراب کودکان در شروع سال تحصیلی چیست و چگونه آن را مدیریت کنیم؟
عراقچی به نیویورک رسید؛ آغاز برنامه‌های ایران در مجمع عمومی سازمان ملل
رایزنی وزیران خارجه مصر و پاکستان درباره ایران، منطقه و همکاری‌های دوجانبه
حماس: به توافق آتش‌بس پایبندیم؛ نقض‌ها همچنان ادامه دارد
وزارت خارجه یمن: اقدامات عربستان امنیت و ثبات یمن را هدف گرفته است
افغانستان، کاردار پاکستان را احضار کرد
جدول خاموشی برق کرمانشاه برای سه‌شنبه 31 شهریور اعلام شد؛ برنامه جوانرود و اسلام‌آباد
قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه 30 شهریور 1405؛ سکه امامی 3.6 میلیون تومان ارزان شد
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا ؛ هشدار درباره هرمز، نفت 100 دلاری و سفر مقام پاکستانی
آخرین قیمت خودروهای سایپا امروز دوشنبه 30 شهریور ؛ جدول قیمت بازار و نمایندگی
سرلشکر ایزدی: توان موشکی، پهپادی و پدافندی ایران در حال تقویت است
ضرورت عبور از توافق چارچوب
حزب‌الله عراق در سوگ آیت‌الله شبیری زنجانی؛ میراث علمی او ماندگار است
شورش رسانه‌های آمریکا علیه ترامپ؛ پوشش رئیس‌جمهور متوقف شد
ارتحال آیت الله شبیری زنجانی ضایعه اسفبار دینی و فرهنگی است
توصیه‌های آزمون و رضاییان به نوجوانان؛ از خواب و تغذیه تا آینده‌نگری
جنایت جنگی علیه جنوب لبنان؛ حمله با بمب‌های فسفری
جزییات جدید از وضعیت شیوع کرونا وآنفولانزا در ایران/ وزارت بهداشت هشدار داد
کمبود گازوئیل اقتصاد جهان را تحت فشار می‌گذارد؛ چشم‌انداز بازار تا 2027
بازار طلا آماده نوسان شد؛ دلار 230 هزار تومانی سرنوشت‌ساز می‌شود؟
وزیر اقتصاد: آغاز اصلاح ساختار 30 بانک
10 غایب بزرگ تیم ملی؛ آیا زنگ تغییر نسل در فوتبال ایران به صدا درآمده است؟
پیش‌بینی قیمت دلار سه‌شنبه 31 شهریور 1405؛ دلار در کمین شکست مرز 230 هزار تومان
دیپلماسی چین در قبال ایران و اوکراین
رایزنی وزیران خارجه پاکستان و فرانسه در نیویورک؛ محوریت ایران و فلسطین
دو مصدوم در واژگونی آمبولانس در محور ایلام-مهران
«کووید 19» چگونه فعال شد؟
نگرانی شدید سازمان ملل درباره یمن؛ احتمال گسترش دوباره درگیری‌ها
درخواست ترکیه از آمریکا برای پایان سیاست‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل
سقوط مرگبار بالگرد در آمریکا؛ دو نفر کشته شدند
سپاه: وحدت و ایستادگی میراث راهبردی دفاع مقدس است
شکست حزب دموکرات مسیحی به رهبری مرتس
تمرین تیم ملی با حضور لژیونرها داغ شد؛ آزمون و طارمی آمدند + فیلم
دولت چهاردهم علیه مقررات زائد؛ 90 هزار مقرره در کشور شناسایی شد
شروع عصر زیدان در فرانسه با یک خاطره ویژه از امباپه
مسکو: روسیه نه اروپا را تهدید می‌کند و نه از کسی باج می‌گیرد