×
سیاسی
شناسه خبر : 271963
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/09 ساعت 23:27
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند

مالکی:

اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با محکومیت اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه، تأکید کرد که این اقدامات هیچ تأثیری بر اراده سپاه برای حفظ دستاوردهای نظام و مبارزه با تروریسم واقعی نخواهد داشت.

نورنیوز-گروه سیاسی:فداحسین مالکی در گفتگویی، در واکنش به اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اظهار کرد: این حرکتی که اروپایی‌ها انجام دادند، در واقع مشابه همان اقداماتی است که پیش‌تر نیز شاهد آن بوده‌ایم؛ از جمله در اوج مذاکرات، زمانی که رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشورمان حمله کردند. این‌ در حالی است که آمریکا و اروپایی‌ها همواره شعار دیپلماسی می‌دهند، اما در عمل تمام مسیرهای دیپلماتیک را تخریب می‌کنند.

وی افزود: حرکت اخیر اتحادیه اروپا در قرار دادن نام یک نیروی نظامی رسمی، که بر اساس قانون اساسی یک کشور وظیفه حراست از حریم، امنیت و دستاوردهای ملی را بر عهده دارد، در فهرست گروه‌های تروریستی، اقدامی زشت و ناپسند است. این اقدام نه‌تنها توهین به ملت ایران، بلکه توهین به همه ملت‌هاست. تمام کشورها دارای نیروهای نظامی هستند؛ برخی یک نیروی نظامی دارند و برخی مانند جمهوری اسلامی ایران، بر اساس قانون اساسی، دارای ارتش و سپاه هستند. این نیروها باید مورد احترام جوامع بین‌المللی باشند.

مالکی تصریح کرد: اروپایی‌ها با این اقدام، از تمام موازین و اصول منشور سازمان ملل متحد عدول کردند و همه قوانین بین‌المللی را زیر پا گذاشتند. یقین بدانید این حرکت مورد سرزنش بسیاری از کشورها قرار خواهد گرفت. اینکه یک بازوی توانمند نظامی یک کشور را تروریست بنامند، در حالی که دنیا به‌خوبی می‌داند نقش سپاه در مبارزه با تروریسم واقعی چه بوده است، نشان‌دهنده استانداردهای دوگانه غرب است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحولات منطقه، گفت: دنیا می‌بیند که در سوریه، افرادی که تا دیروز خود اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها به دنبال آن‌ها بودند و آن‌ها را تروریست می‌نامیدند، امروز در صدر امور قرار گرفته‌اند و حتی برایشان فرش قرمز پهن می‌شود؛ در حالی که چنین رفتاری هیچ جایگاهی در منشورهای بین‌المللی و قوانین جهانی ندارد. اما در مقابل، برای یک نیروی نظامی رسمی و قانونی یک کشور مستقل یعنی ایران،چنین تصمیمی می‌گیرند.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران باید از طریق دستگاه دیپلماسی، ضعف و بی‌اراده بودن جوامع بین‌المللی، به‌ویژه شورای امنیت سازمان ملل و سازمان‌های بین‌المللی را نسبت به این حرکت زشت، برای افکار عمومی جهان آشکار کند و به دنیا نشان دهد که این مسیر، راه مقابله با ایران نیست. همه این اقدامات با هدف وادار کردن ایران به میز مذاکره انجام می‌شود.

مالکی متذکر شد: این یک بازی تکراری است؛ یک روز در خلیج فارس لشکرکشی می‌کنند، یک روز از گزینه نظامی سخن می‌گویند و روز دیگر بحث مذاکره را پیش می‌کشند. این سیاست‌های دوگانه نه‌تنها تأثیری منفی بر اراده مسئولان جمهوری اسلامی و نیروهای مسلح ندارد، بلکه آن‌ها را قوی‌تر، مستحکم‌تر و مصمم‌تر می‌کند.

وی افزود: امروز خودشان به‌خوبی می‌دانند که اگر جنگی در دریا آغاز شود، قطعاً بازنده آن آمریکا خواهد بود و این موضوع به رسوایی سیاسی همیشگی برای آمریکا در تاریخ تبدیل می‌شود. آمریکایی‌ها در جنگ دریایی کارنامه قابل دفاعی ندارند، در حالی که جمهوری اسلامی ایران با دو نیروی دریایی قدرتمند، باانگیزه و آماده، توانایی پاسخ به هرگونه تحرک در خلیج فارس و دریای عمان را دارد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که آیا این اقدام می‌تواند خدشه‌ای در مسیر و مأموریت‌های سپاه پاسداران ایجاد کند، گفت: این نخستین بار نیست که چنین اقداماتی علیه سپاه انجام می‌شود. غرب و اروپا نسبت به نیروهای مسلح ما، به‌ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، کینه و عداوت دارند و طبیعی است که دست به چنین حرکاتی بزنند. اما این اقدامات هیچ خللی در اراده سپاه برای حفظ دستاوردهای نظام و مبارزه با تروریسم واقعی ایجاد نخواهد کرد.

وی در پایان تأکید کرد: امروز یکی از نیروهای توانمند که در برابر آمریکا در خلیج فارس و دریای عمان صف‌آرایی کرده، نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است و این توانمندی، علی‌رغم همه فشارها و فضاسازی‌ها، روزبه‌روز تقویت خواهد شد.


اخبار مرتبط
4 پیامد پرهزینه تصمیم اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
جمعه 1404/11/10 ساعت 14:29
4 پیامد پرهزینه تصمیم اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
سفیر جمهوری اسلامی ایران در آلمان با انتقاد از تصمیم شورای وزیران اتحادیه اروپا درباره برچسب‌زنی به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این اقدام را حرکتی پرهزینه و تنش‌زا دانست و چهار پیامد اصلی آن را از تقویت تروریسم سازمان‌یافته تا تضعیف حقوق بین‌الملل و کاهش اعتبار اروپا برشمرد.
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
جمعه 1404/11/10 ساعت 13:08
نورنیوز رفتار اروپا در تحریم‌های ضد ایرانی و تروریستی نامیدن سپاه را بررسی می‌کند؛
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
تصمیم اخیر اتحادیه اروپا برای تحریم ایران و تروریستی نامیدن سپاه پاسداران، فراتر از یک اقدام سیاسی مقطعی است. این رفتار، نشانه تداوم خصومت ساختاری غرب با ملت ایران و آغاز بدعتی خطرناک در نظام بین‌الملل است که پیامدهای آن بیش از ایران، دامان خود اروپا را خواهد گرفت
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
جمعه 1404/11/10 ساعت 10:53
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
وزیر خارجه ایتالیا با تأکید بر اینکه برچسب‌زنی اتحادیه اروپا به سپاه پاسداران نباید به قطع روابط با ایران منجر شود، اعلام کرد گفت‌وگو با تهران باید ادامه یابد. او همچنین از فعال‌بودن سفارت ایتالیا در تهران خبر داد.
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
پنج‌شنبه 1404/11/09 ساعت 19:45
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر خارجه رژیم اسرائیل از درج نام سپاه پاسداران در فهرست موسوم به تروریستی استقبال کرد.
نظرات

آخرین اخبار
پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 7 شهریور
برگزاری رزمایش سه‌جانبه واشنگتن، سئول و توکیو
پارلمان انگلیس: جنگ ایران تورم انگلیس را بالا برد
توقیف محموله 60 هزار لیتری گازوئیل قاچاق در خوزستان
نبرد نفتی بغداد و ریاض
انفجارهای مرگبار در حسکه و لاذقیه سوریه
آماده‌باش اتوبوسرانی تهران برای ماه مهر و مدرسه
جزییات توقیف کامیون کشنده با راننده 13 ساله در آزادراه قم- کاشان
افتتاح نیروگاه گازی جدید در گلستان؛ شبکه برق تقویت می شود
نتایج آزمون دانشجومعلم ها اواخر شهریور اعلام می شود
«آژانس دوستی» برمی‌گردد
سیدحسن خمینی: ققنوس‌وار از خاکسترها بلند می‌شویم
برنامه قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا شنبه 7 شهریور+ لینک
تغییر بزرگ در اندروید؛ برنامه‌ها مجبورند حافظه کمتری مصرف کنند
کارشناس عرب: ایران ترامپ را کلافه کرده است
دیپلمات موریتانیایی سکاندار سازمان همکاری اسلامی شد
شطرنج و پوکر در برابر محاصره؛ معادله‌ای که واشنگتن حساب نکرده است
اولین کتاب نویسنده 70 ساله، پرفروش شد
دستگیری 30 لیدر آشوب دی ماه در استان مرکزی
خیز بلند آمریکا برای تصاحب 17میدان نفتی ونزوئلا
قطعی برق کرمان فردا شنبه 7 شهریور + لینک خاموشی
5 تصادف فوتی پایتخت در یک هفته
میوه و سبزی از کالابرگ حذف نشده است
کشورها از اجرای تحریم‌های یکجانبه آمریکا خودداری کنند
ترکیب احتمالی استقلال مقابل فولاد در بازی امشب جمعه 6 شهریور
مرگ تلخ 2 موتورسوار در برخورد با کامیون
آتش به جان 5هکتار علفزار لاکان رشت افتاد
در منطقه‌ای که ما نفت نفروشیم کسی نفت نخواهد فروخت
واکنش تند غریب‌آبادی به تکرار توهم ترامپ درباره تنگه هرمز
پایان تلخ «فاتح تکه» در ترابزون؛ شکست سنگین در لیگ اروپا
پیش بینی بورس فردا شنبه 7 شهریور
کالابرگ فقط به فروشگاه‌های زنجیره‌ای محدود نمی‌شود
جمعیت یوزهای توران به 27قلاده رسید
زنان والیبال ایران تاریخ‌ساز شدند
سی‌ان‌ان: جنگ ترامپ با ایران از کنترل خارج شده است
خزانه مالی ارتش اسرائیل خالی است
شکست رویای پیروزی سریع ترامپ در ایران
برنامه بازی‌های لیگ برتر امروز جمعه 6 شهریور؛ ساعت بازی استقلال، تراکتور و سپاهان+جدول لیگ
فولاد - استقلال؛ خیز آبی‌ها برای حفظ صدرنشینی در فولاد آرنا
تیم ملی بسکتبال ایران مقابل نیوزیلند شکست خورد
گام جدید قوه قضاییه برای صیانت از حقوق ایرانیان خارج از کشور
احتمال شنیده شدن صدای انفجار کنترل‌شده در چابهار
اوایل پاییز امسال پربارش نیست
چین: دیپلماسی تنها راه حل بحران ایران و آمریکاست
پادشاه 89 ساله نروژ درگذشت
ایران با قربانیان حادثه سیل در نپال ابراز همدردی کرد
حمله اسرائیل به حومه دمشق؛ورود اشغالگران به القنیطره
سیل مرگبار در نپال ؛ 469کشته و 1500مفقودی
آغاز اردوی امیدهای فوتبال ایران از فردا
43پرونده‌ تراستی در چنگ قانون