×
سیاسی
شناسه خبر : 271963
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/09 ساعت 23:27
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند

مالکی:

اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با محکومیت اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه، تأکید کرد که این اقدامات هیچ تأثیری بر اراده سپاه برای حفظ دستاوردهای نظام و مبارزه با تروریسم واقعی نخواهد داشت.

نورنیوز-گروه سیاسی:فداحسین مالکی در گفتگویی، در واکنش به اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، اظهار کرد: این حرکتی که اروپایی‌ها انجام دادند، در واقع مشابه همان اقداماتی است که پیش‌تر نیز شاهد آن بوده‌ایم؛ از جمله در اوج مذاکرات، زمانی که رژیم صهیونیستی و آمریکا به کشورمان حمله کردند. این‌ در حالی است که آمریکا و اروپایی‌ها همواره شعار دیپلماسی می‌دهند، اما در عمل تمام مسیرهای دیپلماتیک را تخریب می‌کنند.

وی افزود: حرکت اخیر اتحادیه اروپا در قرار دادن نام یک نیروی نظامی رسمی، که بر اساس قانون اساسی یک کشور وظیفه حراست از حریم، امنیت و دستاوردهای ملی را بر عهده دارد، در فهرست گروه‌های تروریستی، اقدامی زشت و ناپسند است. این اقدام نه‌تنها توهین به ملت ایران، بلکه توهین به همه ملت‌هاست. تمام کشورها دارای نیروهای نظامی هستند؛ برخی یک نیروی نظامی دارند و برخی مانند جمهوری اسلامی ایران، بر اساس قانون اساسی، دارای ارتش و سپاه هستند. این نیروها باید مورد احترام جوامع بین‌المللی باشند.

مالکی تصریح کرد: اروپایی‌ها با این اقدام، از تمام موازین و اصول منشور سازمان ملل متحد عدول کردند و همه قوانین بین‌المللی را زیر پا گذاشتند. یقین بدانید این حرکت مورد سرزنش بسیاری از کشورها قرار خواهد گرفت. اینکه یک بازوی توانمند نظامی یک کشور را تروریست بنامند، در حالی که دنیا به‌خوبی می‌داند نقش سپاه در مبارزه با تروریسم واقعی چه بوده است، نشان‌دهنده استانداردهای دوگانه غرب است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحولات منطقه، گفت: دنیا می‌بیند که در سوریه، افرادی که تا دیروز خود اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها به دنبال آن‌ها بودند و آن‌ها را تروریست می‌نامیدند، امروز در صدر امور قرار گرفته‌اند و حتی برایشان فرش قرمز پهن می‌شود؛ در حالی که چنین رفتاری هیچ جایگاهی در منشورهای بین‌المللی و قوانین جهانی ندارد. اما در مقابل، برای یک نیروی نظامی رسمی و قانونی یک کشور مستقل یعنی ایران،چنین تصمیمی می‌گیرند.

وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران باید از طریق دستگاه دیپلماسی، ضعف و بی‌اراده بودن جوامع بین‌المللی، به‌ویژه شورای امنیت سازمان ملل و سازمان‌های بین‌المللی را نسبت به این حرکت زشت، برای افکار عمومی جهان آشکار کند و به دنیا نشان دهد که این مسیر، راه مقابله با ایران نیست. همه این اقدامات با هدف وادار کردن ایران به میز مذاکره انجام می‌شود.

مالکی متذکر شد: این یک بازی تکراری است؛ یک روز در خلیج فارس لشکرکشی می‌کنند، یک روز از گزینه نظامی سخن می‌گویند و روز دیگر بحث مذاکره را پیش می‌کشند. این سیاست‌های دوگانه نه‌تنها تأثیری منفی بر اراده مسئولان جمهوری اسلامی و نیروهای مسلح ندارد، بلکه آن‌ها را قوی‌تر، مستحکم‌تر و مصمم‌تر می‌کند.

وی افزود: امروز خودشان به‌خوبی می‌دانند که اگر جنگی در دریا آغاز شود، قطعاً بازنده آن آمریکا خواهد بود و این موضوع به رسوایی سیاسی همیشگی برای آمریکا در تاریخ تبدیل می‌شود. آمریکایی‌ها در جنگ دریایی کارنامه قابل دفاعی ندارند، در حالی که جمهوری اسلامی ایران با دو نیروی دریایی قدرتمند، باانگیزه و آماده، توانایی پاسخ به هرگونه تحرک در خلیج فارس و دریای عمان را دارد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که آیا این اقدام می‌تواند خدشه‌ای در مسیر و مأموریت‌های سپاه پاسداران ایجاد کند، گفت: این نخستین بار نیست که چنین اقداماتی علیه سپاه انجام می‌شود. غرب و اروپا نسبت به نیروهای مسلح ما، به‌ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، کینه و عداوت دارند و طبیعی است که دست به چنین حرکاتی بزنند. اما این اقدامات هیچ خللی در اراده سپاه برای حفظ دستاوردهای نظام و مبارزه با تروریسم واقعی ایجاد نخواهد کرد.

وی در پایان تأکید کرد: امروز یکی از نیروهای توانمند که در برابر آمریکا در خلیج فارس و دریای عمان صف‌آرایی کرده، نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است و این توانمندی، علی‌رغم همه فشارها و فضاسازی‌ها، روزبه‌روز تقویت خواهد شد.


اخبار مرتبط
4 پیامد پرهزینه تصمیم اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
جمعه 1404/11/10 ساعت 14:29
4 پیامد پرهزینه تصمیم اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
سفیر جمهوری اسلامی ایران در آلمان با انتقاد از تصمیم شورای وزیران اتحادیه اروپا درباره برچسب‌زنی به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، این اقدام را حرکتی پرهزینه و تنش‌زا دانست و چهار پیامد اصلی آن را از تقویت تروریسم سازمان‌یافته تا تضعیف حقوق بین‌الملل و کاهش اعتبار اروپا برشمرد.
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
جمعه 1404/11/10 ساعت 13:08
نورنیوز رفتار اروپا در تحریم‌های ضد ایرانی و تروریستی نامیدن سپاه را بررسی می‌کند؛
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
تصمیم اخیر اتحادیه اروپا برای تحریم ایران و تروریستی نامیدن سپاه پاسداران، فراتر از یک اقدام سیاسی مقطعی است. این رفتار، نشانه تداوم خصومت ساختاری غرب با ملت ایران و آغاز بدعتی خطرناک در نظام بین‌الملل است که پیامدهای آن بیش از ایران، دامان خود اروپا را خواهد گرفت
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
جمعه 1404/11/10 ساعت 10:53
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
وزیر خارجه ایتالیا با تأکید بر اینکه برچسب‌زنی اتحادیه اروپا به سپاه پاسداران نباید به قطع روابط با ایران منجر شود، اعلام کرد گفت‌وگو با تهران باید ادامه یابد. او همچنین از فعال‌بودن سفارت ایتالیا در تهران خبر داد.
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
پنج‌شنبه 1404/11/09 ساعت 19:45
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر خارجه رژیم اسرائیل از درج نام سپاه پاسداران در فهرست موسوم به تروریستی استقبال کرد.
نظرات

آخرین اخبار
سفیر جدید آمریکا وارد ونزوئلا شد
قالیباف: مردم سپاه را بخشی از خود می‌دانند
زمین‌لرزه 5.2 ریشتری عسلویه را لرزاند
مجلس یکدست سبزپوش شد
نورنما | 12 بهمن، سالروز بازگشت امام خمینی(ره) به میهن گرامی باد
ریاست دوره‌ای شورای امنیت در سایه بحران‌ها
مداردیپلماسی | فرجام جنگی که در ادراک آغاز شده دیپلماسی در میدان تعلیق
عربستان گزارش اکسیوس درباره تغییر موضع ریاض را تکذیب کرد
اعتصاب سراسری در آمریکا علیه سرکوب مهاجران
برکناری نماینده ویژه آمریکا در امور عراق
قطر: در مورد کاهش تنش در منطقه با ایران گفت‌وگو کردیم
ترامپ: با ایران در حال مذاکره هستیم
برنامه مسابقات ورزشی امروز 12 بهمن 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 12 بهمن 1404 + وضعیت استان‌ها
اگر ریزش مو دارید این گزارش را بخوانید؛ معرفی 6 روغن مناسب رشد مو
آیا دود سیگار الکترونیکی هم خطرناک است؟
نجات جان هزاران نفر فقط با یک تغییر کوچک
رانندگی هوش مصنوعی روی مریخ
صدای «فَک» را جدی بگیرید
قوی‌ترین سلاح مقابله با آرتروز چیست؟
تاکید السودانی بر تعهد به ممانعت از تشدید درگیری‌ها و اولویت دادن به گفت‌وگو
کشته شدن 133 تروریست در 48 ساعت گذشته در ایالت بلوچستان
جهاد اسلامی: دولت آمریکا مسئول مستقیم جنایات در غزه است
مصر نقض آتش‌بس در غزه را محکوم کرد
برافراشتن پرچم رژیم‌ صهیونیستی و تصاویر نتانیاهو در تجمع دروزی‌ها در السویداء
استارمر: روابط دفاعی با ژاپن را تقویت می‌کنیم
اعزام 8 دوومیدانی‌کار به مسابقات داخل سالن قهرمانی آسیا
دستگیری 21 نفر از عوامل اصلی شعارنویسی در اغتشاشات یزد
واکنش فراجا به بیانیه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران
کدام کشور اروپایی بیشترین تجارت را با ایران دارد؟
تصمیم ماسک به یکپارچه‌سازی امپراتوری تجاری خود
ورود پهپادهای انتحاری به ارتش آلمان
سفیر ایران در بغداد: تصمیم‌گیری درباره انتخاب نخست‌وزیر عراق موضوعی داخلی است
مشاور نخست وزیر سودان: امارات در حال هدایت خطرناک ترین پروژه علیه منطقه است
وزیر دفاع آلمان: روسیه قصدی برای پایان دادن به جنگ ندارد
ریاست جمهوری مصر از تماس تلفنی پزشکیان و السیسی خبر داد
چگونه موشک‌های شلیک‌نشده ایران، تل‌آویو را بی قرار و واشنگتن را مردد کرده‌اند؟
حماس دروغ‌های اشغالگران برای توجیه کشتار در غزه را محکوم کرد
پاسخ قاطع چارچوب هماهنگی به دخالت ترامپ: مالکی نامزد نهایی نخست وزیری عراق است
رونمایی از زرادخانه موشکی عظیم عراق
سفر وزیر خارجه قطر در راه تهران
علی‌اف در تماس با پزشکیان: برای کمک به تنش‌زدایی در منطقه آماده‌ایم
وال استریت ژورنال: ترامپ درباره ایران با چالش مواجه شده است
پزشکیان: اطمینان داریم در اجرای طرح اصلاح نظام یارانه‌ای اشتباه نکرده‌ایم
واکنش عراقچی به حضور نیروهای بیگانه در‌ خلیج فارس
ترامپ: برنامه ما مذاکره با ایران است
قطر نقض مکرر آتش‌بس در غزه توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد
هشدار صریح جبهه پشتیبانی سایبری به دشمنان ایران
شایعه‌سازها پیرامون بازیکنان تیم ملی فوتبال تکذیب شد
نتانیاهو به آمریکا سفر می‌کند