×
بین الملل
شناسه خبر : 271954
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/09 ساعت 21:24
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد

واکنش اروپا به تحولات خاورمیانه؛

منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به افزایش تنش‌ها در غرب آسیا تأکید کرد که خاورمیانه ظرفیت یک جنگ جدید را ندارد و تشدید درگیری‌ها به نفع هیچ طرفی نیست.

نورنیوز-گروه بین الملل:کایا کالاس این مطلب را روز پنجشنبه در پایان نشست شورای وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا در بروکسل مطرح کرد.

او در پاسخ به پرسشی درباره موضع اروپا نسبت به تحرکات نظامی ایالات متحده در منطقه غرب آسیا پس از طبقه‌بندی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان های به اصطلاح تروریستی اتحادیه اروپا گفت که تصمیم اخیر اتحادیه به معنای جرم‌انگاری سپاه است. وی تصریح کرد: منطقه به یک جنگ جدید نیاز ندارد.

گفتنی است اتحادیه اروپا ساعاتی پیش در اقدامی سیاسی، غیرقانونی و غیر موجه، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که یک نهاد نظامی رسمی ایران به‌شمار می‌رود در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی طبقه‌بندی کرد.

این اقدام شتابزده بر خلاف رویه‌های حقوقی در اتحادیه اروپا و صرفا به بهانه‌های سیاسی صورت گرفت. طبق مقررات اتحادیه اروپا، این بلوک نمی‌تواند یک سازمان را بدون حکم دادگاه یک کشور عضو به عنوان نهاد تروریست معرفی کند.

با این حال کشورهای عضو اتحادیه اروپا امروز در نشست شورای وزیران امور خارجه اتحادیه، بدون توجه به تبعات این اقدام و صرفا برای خوشایند آمریکا و رژیم صهیونیستی، تصمیم به چنین اقدام نسنجیده‌ای گرفتند.

کالاس همچنین در بخش دیگری از سخنان خود افزود: «اتحادیه اروپا از قبل تحریم‌های گسترده‌ای را اعمال کرده است و امروز وزیران توافق کردند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به‌عنوان یک سازمان تروریستی معرفی کنند».

وی با تکرار ادعاهای حقوق بشری، مدعی شد که وزیران این اتحادیه همچنین علیه افراد مسئول در برخورد با اعتراض‌های اخیر در ایران، از جمله وزیر کشور، تحریم‌هایی اعمال کردند.

این مقام اروپایی ادامه داد: «وزیران تحریم‌های تازه‌ای را علیه افراد مرتبط با حمایت جنگی ایران از روسیه تصویب کردند و کنترل‌های صادراتی را گسترش دادند. وزیران تصریح کردند که ایران باید همه افراد بازداشت‌شده به ناحق را آزاد کند، از جمله شهروندان اتحادیه اروپا.»

وی افزود: «باید آماده باشیم فشار بر مقام‌ها را بیش از پیش افزایش دهیم و حمایت از جامعه مدنی ایران را ادامه دهیم.»

کالاس در بخشی از صحبت‌های خود اشاره کرد که طبقه‌بندی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روندی نسبتا طولانی و موضع اتحادیه اروپا نسبت به این اقدام روشن بوده است.

هم زمان با برگزاری این نشست، اورسولا فون درلاین رئیس کمیسیون اروپا نیز در با انتشار پیامی در ایکس از تصمیم شورای وزیران برای طبقه‌بندی سپاه در فهرست مورد اشاره استقبال کرد و مدعی شد که این تصمیم باید خیلی پیشتر اتخاذ می‌شد.

گفتنی است سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در واکنش به اقدامات خصمانه اروپا علیه ایران تصریح کرد که این اتحادیه مرتکب اشتباه راهبردی شده است.

 
 
 


نظرات

آخرین اخبار
آمریکا خطاب به‌شهروندان خود در منطقه: از دید عموم پنهان بمانید
اصابت موشک به یک مرکز حیاتی در اسرائیل
ادعای گروسی: باید به میز مذاکره بازگردیم
شهادت 468 نفر از شهروندان تهرانی در حملات صهیونی - آمریکایی
مقامات اسرائیلی اذعان کردند: رهگیری موشک‌های خوشه‌ای ایران بسیار دشوار است
وقوع حادثه امنیتی در نزدیکی کاخ سفید
بقائی: تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران غیراخلاقی و غیرقانونی است
ترامپ: جنگ با ایران به زودی پایان می‌یابد
پزشکیان: غیورمردان نیروهای مسلح، پیرو علی(ع) هستند/خدا پیروزی‌تان را استوار کند
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/آسیب به مراکز غیرنظامی
انتقاد دموکرات‌های سنا از ترامپ؛ دلیل جنگ با ایران را توضیح بده
گزارش تصویری اختصاصی نورنیوز ازتشییع پیکر 35 شهید جنگ رمضان در تهران
حنظله شرکت صهیونیستی «استرایکر» هک کرد
آیا تهران توانایی غرق کردن ناو آبراهام لینکلن را دارد؟
آماده‌باش کارخانه‌های نان صنعتی برای تأمین نیاز شهرهای مسافرپذیر
خبر تخلیه منازل اطراف مساجد در اسلام‌آبادغرب تکذیب شد
خروج آمریکایی‌ها از منطقه نشانه تاثیر ضربات موفق ایران است
2 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
عارف: تأمین پایدار معیشت مردم اولویت مدیریت استان‌ها است
سردار فدوی: ترامپ آتش‌بس می خواهد
نیویورک تایمز: آسیب به پایگاه‌های آمریکا جدی است
جهاد کشاورزی: توزیع کالاهای اساسی در کشور روال عادی دارد/کمبودی نداریم
وزرای خارجه روسیه و مصر توقف فوری درگیری‌ها را خواستار شدند
واکنش استارمر به بمباران میناب: از دیدن آن تصاویر نگران هستیم
ممنوعیت راهپیمایی روز جهانی قدس در انگلیس!
باوجود خبر احتمال آزادسازی ذخایر؛ نفت همچنان در مسیر صعود
شل و توتال خطاب به مشتریان: گاز نداریم
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
اردوغان: رژیم صهیونیستی عامل جنگ منطقه است
ناکامی موساد و سیا با حضور گسترده مردم ایران در خیابان ها
حملات امروز اسرائیل به لبنان ده‌ها شهید و زخمی به‌جا گذاشت
هشدار یک موسسه اعتبارسنجی نسبت به بسته ماندن تنگه هرمز
تمدید مهلت حذف و اضافه دانشگاه الزهرا (س)
انهدام یک باند مرتبط با دشمن آمریکایی-صهیونی در خوزستان
رویین تن: کادر درمان همواره در شرایط جنگی رشادت می‌کنند
بقایی: بانک اهداف ایران هر روز بروزرسانی می‌شود
تحلیلگر چینی: آمریکا و اسرائیل در جنگ علیه ایران شکست خورده‌اند
احتمال انجام بزرگترین آزادسازی ذخایر نفتی
وزیر دادگستری: آمریکا در باتلاقی گیر افتاده که نمی‌تواند از آن خارج شود
کپی‌برداری آمریکا از پهپاد ایرانی شاهد136
اتحادیه اروپا 19 مقام و نهاد ایرانی را تحریم کرد
شهرک نشینان صهیونیست: دیگر بیش از این نمی‌توانیم توان تاب بیاوریم
تماس‌های تلفنی پوتین با سران امارات و جمهوری آذربایجان
دو کشتی صهیونیستی در تنگه هرمز مورد هدف آتش سپاه قرار گرفت
رهایی گروگان در شهرستان فنوج
مشکلی در تامین دارو، تجهیزات پزشکی و شیر خشک نداریم
بی‌اعتمادی مسکو به ترامپ درپی حمله آمریکا در میانه مذاکرات
بی‌توجهی مجامع بین‌المللی به زیست‌بوم خلیج فارس
معاریو: حزب‌الله زنده است