×
بین الملل
شناسه خبر : 271908
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/09 ساعت 22:26
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند

مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند

مسئول پرونده منابع و مرزها در حزب‌الله لبنان تاکید کرد هر حرکت نظامی آمریکا علیه ایران مانند فعال شدن آتشفشان منطقه، تهدیدی جدی برای ثبات خاورمیانه است.

نورنیوز-گروه بین الملل: نواف الموسوی، مسئول پرونده منابع و مرزها در جنبش حزب الله لبنان، شب گذشته طی سخنانی در گفتگو با المیادین به بررسی تحولات اخیر منطقه و لبنان به ویژه تهدیدات آمریکا علیه ایران پرداخته و تاکید کرد که هرگونه اقدام نظامی آمریکا ضد ایران، منطقه را وارد یک مرحله انفجاری می‌کند و اوضاع را از کنترل خارج خواهد کرد.

آمریکا می‌داند که قدرت سرنگونی ایران را ندارد

نواف الموسوی اظهار داشت: آمریکا یا به دنبال تحمیل سازش به ایران است یا تلاش دارد نظام آن را هدف قرار دهد، اما حقیقتی که همه می‌دانند این است که آمریکا نمی‌تواند ایران را با یک حمله نظامی سرنگون کند.

وی افزود: آنچه که مانع حمله آمریکا به ایران می‌شود، ناتوانی واشنگتن در پاسخ به این سوال است که بعد از حمله چه اتفاقی خواهد افتاد. روشن است که هرگونه حمله نظامی به ایران بر اساس محاسبات غلط آمریکا، به معنای گشودن یک آتشفشان در منطقه خواهد بود.

این مقام حزب الله تاکید کرد: آمریکایی‌ها به دنبال ریشه کن کردن ما هستند و دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی در این زمینه میان جبهه‌های مختلف منطقه تفاوتی قائل نمی‌شوند.

موضع شیخ نعیم قاسم در حمایت از ایران درست و دقیق است

نواف الموسوی در مورد مواضع شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله درباره حمایت از ایران مقابل هرگونه تهدید و تجاوز آمریکا اظهار داشت: جناب شیخ نعیم قاسم به درستی به این واقعیت اشاره کرد که هر تعرضی علیه هر مرجع دینی، هزینه بسیار سنگینی در پی دارد.

وی ضمن اشاره به سابقه درخشان شیخ نعیم قاسم در مقاومت گفت: جناب شیخ نعیم قاسم سال‌ها در میدان مقاومت حضور داشته و در خط مقدم بوده است، اما این مسئله خیلی کم در رسانه‌ها مطرح می‌شود و خود ایشان نیز این موضوع را مطرح نمی‌کند.

الموسوی در پاسخ به سوالی درباره احتمال ورود حزب الله به نبرد مقابل دشمن آمریکایی- صهیونیستی در صورت تجاوز آمریکا به ایران تاکید کرد: ما زمانی که به پل برسیم، از آن عبور خواهیم کرد. حزب الله هرگز جنگی فراگیر را به لبنان تحمیل نکرده و شهید سید حسن نصرالله هم نبرد حمایت از غزه را با محاسباتی بسیار دقیق و مرحله به مرحله مدیریت می‌کرد.

آمریکا لبنان را اشغال کرده است

این نماینده حزب الله در مورد امور داخلی لبنان و تحولات اخیر این کشور به ویژه در سایه نقض مکرر توافق آتش بس توسط رژیم صهیونیستی و موضع منفعلانه دولت لبنان گفت: در واقع لبنان اکنون تحت اشغال آمریکاست و نیروهای آمریکایی تجهیزات نظامی را به فرودگاه بین‌المللی بیروت منتقل می‌کنند که این اقدام نقض آشکار قوانین هوانوردی غیرنظامی به شمار می‌رود.

مسئول مذکور حزب الله در مورد توافق آتش بس اظهار داشت که تلاش دشمنان برای خلع سلاح حزب الله در جنوب لبنان مسئله جدیدی نیست و از زمان جنگ سال 2006 مطرح بوده است. ما امیدواریم که دولت لبنان بتواند قدرت دفاعی مستقل خود را ایجاد کند، اما متاسفانه در بودجه سال 2026 هیچ بندی برای تسلیح ارتش لبنان در نظر گرفته نشده است.

الموسوی گفت که تنها با قدرت نظامی می‌توان مقابل رژیم اشغالگر و تجاوزات آن ایستاد و سوال ما این است که چرا کسی درباره مانع‌تراشی رژیم صهیونیستی در مسیر استقرار نیروهای ارتش لبنان در روستاهای مرزی کشور ما حرفی نمی‌زند. ارتش لبنان کنترلی بر جنوب رودخانه لیتانی ندارد و ادعاها در مورد پایان مرحله اول آتش‌بس هم با واقعیت‌های میدانی سازگار نیست.

وی درباره اظهارات جوزف عون، رئیس جمهور لبنان در مورد پاکسازی جنوب رودخانه لیتانی از سلاح اظهار داشت: ما این پرونده را بسته شده می‌دانیم و حزب الله اول و مهم‌تر از همه، یک جنبش مقاومت و دوم یک حزب سیاسی است که آن هم در خدمت مقاومت و دفاع از کشور قرار دارد.

روابط منطقه‌ای و بین المللی حزب الله گسترش یافته است

مسئول منابع و مرزها در حزب الله در مورد روابط منطقه‌ای و بین المللی این جنبش اعلام کرد که گشایش‌هایی در روابط حزب الله با برخی کشورهای عربی و غربی حاصل شده و کشورهایی که قبلاً هیچ ارتباطی با ما نداشتند، اکنون به دنبال برقراری تماس‌های منظم هستند.

نواف الموسوی تصریح کرد که البته روابط با عربستان زمان بر است، اما تاکنون هیچ گونه موضع منفی از سوی ریاض دریافت نشده و از سوی دیگر قطر اشتیاق زیادی نسبت به پرونده لبنان نشان داده و نقشی سازنده در تلاش برای شکستن محاصره غزه داشته است.

وی در ادامه به تحرکات رژیم صهیونیستی برای سیطره بر 860 کیلومتر مربع از منطقه دریایی لبنان اشاره و تاکید کرد که این هدف صهیونیست‌ها محقق نخواهد شد.

مقام مذکور حزب‌الله در مورد پرونده بازسازی لبنان گفت: پارلمان لبنان چارچوب قانونی بازسازی را تصویب کرده و حزب الله و جنبش امل هم عملیات‌های میدانی برای ارزیابی خسارات و ساز و کار بازسازی را به طور کامل انجام داده‌اند. آقای جوزف عون علاقه زیادی برای پرداختن به پرونده بازسازی نشان داده و امیدواریم که نواف سلام، نخست وزیر لبنان، بند 23 مرتبط با این پرونده را تصویب کند.

الموسوی هرگونه ارتباط دادن پرونده بازسازی به اهداف سیاسی را رد و تاکید کرد: چنین رویکردی از نظر اخلاقی غیر قابل پذیرش است و باید یک کنفرانس بین المللی برای بازسازی لبنان تشکیل گردد. کشورهایی مانند الجزایر، قطر و شاید عربستان، آمادگی مشارکت در چنین کنفرانسی را دارند.

وی در مورد روابط حزب الله و جنبش امل هم اظهار داشت که ما و جنبش امل یک روح در دو پیکر هستیم و شکاف‌های امنیتی بعد از ترور فرمانده شهید علی هیثم الطباطبایی، برطرف شده است.

مسئول پرونده منابع و مرزها در حزب الله در پایان سخنان خود به تحولات بین‌المللی اشاره کرده و گفت: ایستادگی اروپا مقابل خواسته‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره گرینلند و مقاومت چین در برابر تعرفه‌های آمریکا، واشنگتن را وادار به عقب نشینی کرده است.


نظرات

آخرین اخبار
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال
یارانه بهمن دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
روسیه تهدید دائمی را تحمل نمی کند
توافق با ایران ظرف 10 روز آینده مشخص می‌شود
با نگرانی عمیق از دستگیری برادرم مطلع شدم
برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی
ادامه اقدام خصمانه اتحادیه اروپا علیه سپاه
شروع نشست شورای صلح غزه بدون حضور نماینده فلسطین
واحدهای 2و3 نیروگاه هسته ای بوشهر تکمیل می شود
صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر فردا اعلام می شود
نقض مجدد آتش‌بس در لبنان از سوی رژیم صهیونیستی
رشد مبادلات تجاری ایران و تاجیکستان
خانه تکانی با آب شرب ممنوع!
مخالفت سناتور امریکایی با جنگ امریکا و ایران
آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای احداث پایگاه نظامی گسترده در غزه
شیب ملایم افزایش قیمت دلار آزاد
ثبت نام بیش از 22 هزار نفر در انتخابات شوراهای روستا
روزانه 2500 کارت سوخت یک‌روزه تحویل متقاضیان می‌شود
بادبان‌های برافراشته بر دریای وابستگی
واریز عیدی 10 میلیون تومانی بازنشستگان کشوری آغاز شد
اوسمار می‌تواند شرایط پرسپولیس را تغییر دهد
کیفرخواست قاتل شهید بخشیان صادر شد
آمریکا به دنبال کنار زدن روسیه از بازارهای انرژی جهانی است
چه کسانی منتظر یارانه نباشند؟ همراه با جزئیات
پایبندی اسرائیل به قطعنامه‌های شورای امنیت ضروری است
بازنگری قیمت گندم در دستور کار دولت
گروسی: در خطر بودن فرصت دیپلماسی با ایران، نیاز به سرعت در گفت‌وگوها
پنجمین شارژ کارت‌های بانکی «یسنا» در سال جاری
سازمان ملل نگران نسل‌کشی در غزه و کرانه باختری
افزایش چشمگیر قیمت آش و حلیم نسبت به سال گذشته
قیمت مسکن ملی پرند مشخص شد + شرایط خرید
ایالت‌های آمریکا علیه ترامپ: بودجه انرژی پاک را آزاد کنید
آمادگی اقتصادی و نظامی کشور پشتوانه مذاکرات هسته‌ای است
دیدار فرمانده نیروی دریایی ایران با همتایان آفریقای جنوبی و سریلانکا
وزیر علوم: دانشگاه‌ها باید به ماموریت اصلی خود بازگردند
تراکتور رکورد درآمدزایی باشگاه‌های ایران را شکست
اعتراض گسترده کنگره آمریکا به سیاست‌های تهاجمی ترامپ
پایان رزمایش مشترک ایران و روسیه
شمع توسعه در باد ناترازی