×
بین الملل
شناسه خبر : 271889
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/09 ساعت 16:12
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم

پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم

«ولادیمیر پوتین» در گفت‌وگو با شیخ «محمد بن زاید آل نهیان»، رئیس امارات متحده عربی، به تحولات خاورمیانه اشاره کرده و گفت: «ما همه از نزدیک آنچه را که اکنون در مسیر ایران اتفاق می‌افتد، دنبال می‌کنیم.»

نورنیوز-گروه بین الملل: ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه امروز پنجشنبه گفت که روسیه از نزدیک آنچه را که پیرامون ایران اتفاق می‌افتد، زیر نظر دارد.

 «ولادیمیر پوتین» در گفت‌وگو با شیخ «محمد بن زاید آل نهیان»، رئیس امارات متحده عربی، به تحولات خاورمیانه اشاره کرده و گفت: «ما همه از نزدیک آنچه را که اکنون در مسیر ایران اتفاق می‌افتد، دنبال می‌کنیم.»

پوتین همچنین از رئیس امارات به خاطر آغاز مذاکرات سه‌جانبه هفته گذشته در ابوظبی و استقبال گرم از هیئت روس قدردانی کرد و گفت: «ما بر اهمیت گفتگوی روسیه و امارات در چارچوب وضعیت فعلی خاورمیانه تأکید می‌کنیم.»

رئیس جمهور روسیه همچنین گفت، تشکیل یک کشور فلسطینی مطابق با قطعنامه سازمان ملل متحد به تضمین ثبات بلندمدت در منطقه کمک خواهد کرد.

محمد بن زاید آل نهیان، رئیس دولت امارات متحده عربی به منظور ارتقای سطح همکاری‌های دوجانبه متناسب با نیازهای مراحل آینده به روسیه سفر کرده است.

بر اساس گزارش خلیح آنلاین، دفتر رسانه‌ای کرملین اعلام کرد ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات متحده عربی درباره محورهای اساسی همکاری‌های چندجانبه و اوضاع کنونی در منطقه غرب آسیا و عرصه بین‌الملل گفت‌وگو کردند.

دو طرف در جریان این دیدار گسترش چشم‌اندازهای همکاری در زمینه‌های بازرگانی و سرمایه‌گذاری و نیز تقویت تعاملات در بخش انرژی را مورد بررسی قرار دادند.

ولادیمیر پوتین در جریان دیدار با مقامات اماراتی بر اهمیت همکاری‌های دوجانبه تأکید کرد و از نقش این کشور در میانجیگری بین مسکو و کی‌یف تقدیر به عمل آورد.

پوتین محمد بن زاید آل نهیان را دوست عزیز خواند و گفت: در پنجاهمین سالگرد روابط دیپلماتیک امارات و روسیه «ما از سهم مهم شخصی شما بسیار سپاسگزاریم»

او از امارات متحده عربی به خاطر میزبانی مذاکرات سه جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین تشکر کرد و گفت: «از توجهی که به این موضوع نشان می‌دهید سپاسگزاریم»

رئیس امارات نیز به پوتین گفت: از شما به خاطر کمک به تلاش‌های ما در تبادل زندانیان و سربازان کشته شده بین روسیه و اوکراین متشکریم «امارات متحده عربی حمایت خود را از هر تلاشی برای دستیابی به یک راه حل سیاسی و دیپلماتیک برای برقراری صلح مجدداً تأیید می‌کند» 

پوتین در جریان این دیدار تصریح کرد: امارات متحده عربی شریک مهمی برای ما در جهان عرب است. ما با امارات متحده عربی در حوزه‌های اقتصاد، آموزش و گردشگری به همکاری خود ادامه می‌دهیم. 

از سوی دیگر، رئیس دولت امارات خاطرنشان کرد: روابط با روسیه شراکت فعالی در حوزه‌های انرژی، سرمایه‌گذاری و فناوری است. ما می‌خواهیم روابط استراتژیک با روسیه را به گونه‌ای تقویت کنیم که در راستای خدمت‌رسانی به منافع دو کشور باشد.

این دیدار در حالی صورت گرفت که روابط ابوظبی و مسکو در سال‌های اخیر، به‌ویژه پس از آغاز جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، رشد چشمگیری داشته و امارات در این مدت نقش میانجیگری فعالی ایفا کرده و موفق شده است چندین مرحله تبادل هزاران اسیر را میان کی‌یف و مسکو تسهیل کند.


اخبار مرتبط
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
چهارشنبه 1404/11/29 ساعت 20:01
اعلام جزئیات دیدار رئیس امارات با لیندسی گراهام در ابوظبی؛
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
شیخ محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات با لیندسی گراهام، سناتور آمریکایی، دیدار و گفتگو کرد. سناتور لیندسی گراهام گفت: «اگر جمهوری اسلامی ایران به روند قدرت‌ خود ادامه دهد، همه چیزهایی را که برای آن تلاش کرده‌ایم از جمله توافق ابراهیم، ​​به‌خطر خواهد افتاد.»
اعتراف رسانه انگلیسی به برداشت غلط غرب نسبت به تحولات ایران
یکشنبه 1404/11/12 ساعت 21:54
اعتراف رسانه انگلیسی به برداشت غلط غرب نسبت به تحولات ایران
روزنامه «ساندی تلگراف» چاپ لندن نوشت:تحلیل‌های غربی دربارهٔ ایران ریتم آشنایی دارد. هر موج اعتراض با پیش‌بینی‌های مطمئن از فروپاشی قریب‌الوقوع ایران همراه می‌شود. تیترها از سیستمی حرف می‌زنند که در آخرین نفس‌هایش است، از مردمی که هر لحظه آمادهٔ سرنگونی حاکمان‌شان هستند.
مقام اماراتی: اجازه اقدام نظامی علیه ایران را نمی‌دهیم
جمعه 1404/11/10 ساعت 21:35
مقام اماراتی: اجازه اقدام نظامی علیه ایران را نمی‌دهیم
مشاور رئیس امارات در امور دیپلماتیک گفت: ایران یک کشور همسایه است و کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس به‌صورت جمعی اعلام کرده‌اند که اجازه نمی‌دهند از سرزمین‌های خود برای عملیات نظامی علیه ایران استفاده شود.
تحولات خاورمیانه؛ موضوع دیدار و رایزنی بن سلمان با مقامات ارشد آمریکایی
جمعه 1404/11/10 ساعت 21:22
تحولات خاورمیانه؛ موضوع دیدار و رایزنی بن سلمان با مقامات ارشد آمریکایی
وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقامات ارشد آمریکایی دیدار و گفتگو کرد.
نظرات

آخرین اخبار
تداوم وضعیت فعلی تنگه هرمز هزینه سنگینی برای اقتصاد جهانی دارد
ادعای ترامپ درباره نتانیاهو؛ به او گفتم مقابل ایران تنها خواهی ماند
یزد 19 خرداد تعطیل شد؛ امتحانات طبق برنامه برگزار می‌شود
چرا جنگنده‌های اسرائیل وارد آسمان ایران نشدند؟
پایان کابوس دختران سنندجی؛ نامادری سنگدل راهی زندان شد
وزیر صمت: اجازه اختلال در زنجیره تأمین و کمبود کالا را نمی‌دهیم
افزایش شمار شهدای لبنان به 3637 نفر
تغییر تازه در پروازهای حج؛ بازگشت حجاج ایرانی به تهران از سر گرفته شد
مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان امسال اجرا می‌شود
عارف: دشمن ناچار به التماس مجدد برای آتش‌بس شد
جهش گردشگری اسپانیا؛ جنگ خاورمیانه بازار سفر را تغییر داد
منبع امنیتی اسرائیل: تصور نمی‌کردیم ایران تهدید خود را عملی کند
جایزه بین‌المللی برای هدی زین العابدین در گرجستان
ایران دوست وفادار لبنان است
هدف مذاکرات پایان جنگ و ایجاد امنیت پایدار است، نه عادی‌سازی با آمریکا
هزینه سنگین درگیری با ایران برای رژیم صهیونیستی؛ تا این لحظه 171 میلیون دلار
معافیت مالیاتی برای خسارت‌دیدگان جنگ
بازگشت وحید امیری به پرسپولیس+ جزئیات و عکس
قالیباف:هدف مذاکرات با آمریکا عادی‌سازی روابط نیست
دولت هزینه برخی عوارض ملکی را کاهش داد
تبریک عراقچی به پاشینیان
عکس های منتخب جهان، 8 ژوئن 2026
دیدار اردوغان و رئیس‌جمهور موقت ونزوئلا در استانبول
واکنش ایران به تحریم‌های اروپا
بازنشستگان حکم حقوقی خود را چگونه دریافت کنند؟
نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اعتراف کرد
بقایی: نیرویی که برای تسلط بر دیگران آفریده بودند، دیگر از فرمانشان خارج شده است
آتش‌سوزی در نفتکش نزدیک سواحل عمان
نوراینفو | چگونه از روان کودک مراقبت کنیم؟
آسمان کشور به شرایط عادی بازگشت
رحمان بی رحم با کامبکی دیدنی در فینال
اعلام نحوه قیمت‌گذاری بر لوازم خانگی
آمریکا بیش از 100 مقام نیکاراگوئه را تحریم کرد
رئیس سابق اطلاعات اسرائیل: رهبر ایران پیام قدرت و اعتماد به نفس به مردمش داد
لبنان: اسرائیل 3491 بار آتش‌بس را نقض کرد
انصارالله: اجازه قلدری نتانیاهو در منطقه را نمی‌دهیم
صالحی: کنار هم بودن ایران و لبنان فقط همدردی نیست، یک ضرورت دفاعی است
پزشکیان پیروزی حزب پاشینیان در انتخابات ارمنستان را تبریک گفت
ادامه حملات پهپادی حزب‌الله؛ خودروهای لجستیکی ارتش اسرائیل یکی‌یکی شکار می‌شوند
قالیباف: پاسخ ایران به نقض آتش‌بس، قاطع و میدانی است
اسلامی: ایران در تولید رادیودارو در جمع کشورهای پیشرو جهان قرار دارد
لاوروف: روسیه آماده مذاکره صادقانه با اوکراین است
شهباز شریف: غرب آسیا در آستانه خطر؛ فقط دیپلماسی راه نجات است
هشدار صریح به تل‌آویو و واشنگتن؛ اگر خطا کنید، جهنم در انتظار شماست
حماس: پاسخ ایران و یمن به جنایات اسرائیل در لبنان ارزشمند است
محسن رضایی: آتش‌بس باید در کل لبنان اجرا شود
تأکید قوه قضاییه بر حل اختلاف آرای پرونده رامک‌خودرو
هند: تنش‌های منطقه‌ای فشار منفی بر اقتصاد جهانی و انرژی دارد
عربستان حمله به پایگاه «شاهزاده سلطان» را تکذیب کرد
تغییر مهم در پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام