×
بین الملل
شناسه خبر : 271889
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/09 ساعت 16:12
پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم

پوتین در دیدار با رئیس امارات: تحولات ایران را زیر نظر داریم

«ولادیمیر پوتین» در گفت‌وگو با شیخ «محمد بن زاید آل نهیان»، رئیس امارات متحده عربی، به تحولات خاورمیانه اشاره کرده و گفت: «ما همه از نزدیک آنچه را که اکنون در مسیر ایران اتفاق می‌افتد، دنبال می‌کنیم.»

نورنیوز-گروه بین الملل: ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه امروز پنجشنبه گفت که روسیه از نزدیک آنچه را که پیرامون ایران اتفاق می‌افتد، زیر نظر دارد.

 «ولادیمیر پوتین» در گفت‌وگو با شیخ «محمد بن زاید آل نهیان»، رئیس امارات متحده عربی، به تحولات خاورمیانه اشاره کرده و گفت: «ما همه از نزدیک آنچه را که اکنون در مسیر ایران اتفاق می‌افتد، دنبال می‌کنیم.»

پوتین همچنین از رئیس امارات به خاطر آغاز مذاکرات سه‌جانبه هفته گذشته در ابوظبی و استقبال گرم از هیئت روس قدردانی کرد و گفت: «ما بر اهمیت گفتگوی روسیه و امارات در چارچوب وضعیت فعلی خاورمیانه تأکید می‌کنیم.»

رئیس جمهور روسیه همچنین گفت، تشکیل یک کشور فلسطینی مطابق با قطعنامه سازمان ملل متحد به تضمین ثبات بلندمدت در منطقه کمک خواهد کرد.

محمد بن زاید آل نهیان، رئیس دولت امارات متحده عربی به منظور ارتقای سطح همکاری‌های دوجانبه متناسب با نیازهای مراحل آینده به روسیه سفر کرده است.

بر اساس گزارش خلیح آنلاین، دفتر رسانه‌ای کرملین اعلام کرد ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه و محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات متحده عربی درباره محورهای اساسی همکاری‌های چندجانبه و اوضاع کنونی در منطقه غرب آسیا و عرصه بین‌الملل گفت‌وگو کردند.

دو طرف در جریان این دیدار گسترش چشم‌اندازهای همکاری در زمینه‌های بازرگانی و سرمایه‌گذاری و نیز تقویت تعاملات در بخش انرژی را مورد بررسی قرار دادند.

ولادیمیر پوتین در جریان دیدار با مقامات اماراتی بر اهمیت همکاری‌های دوجانبه تأکید کرد و از نقش این کشور در میانجیگری بین مسکو و کی‌یف تقدیر به عمل آورد.

پوتین محمد بن زاید آل نهیان را دوست عزیز خواند و گفت: در پنجاهمین سالگرد روابط دیپلماتیک امارات و روسیه «ما از سهم مهم شخصی شما بسیار سپاسگزاریم»

او از امارات متحده عربی به خاطر میزبانی مذاکرات سه جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین تشکر کرد و گفت: «از توجهی که به این موضوع نشان می‌دهید سپاسگزاریم»

رئیس امارات نیز به پوتین گفت: از شما به خاطر کمک به تلاش‌های ما در تبادل زندانیان و سربازان کشته شده بین روسیه و اوکراین متشکریم «امارات متحده عربی حمایت خود را از هر تلاشی برای دستیابی به یک راه حل سیاسی و دیپلماتیک برای برقراری صلح مجدداً تأیید می‌کند» 

پوتین در جریان این دیدار تصریح کرد: امارات متحده عربی شریک مهمی برای ما در جهان عرب است. ما با امارات متحده عربی در حوزه‌های اقتصاد، آموزش و گردشگری به همکاری خود ادامه می‌دهیم. 

از سوی دیگر، رئیس دولت امارات خاطرنشان کرد: روابط با روسیه شراکت فعالی در حوزه‌های انرژی، سرمایه‌گذاری و فناوری است. ما می‌خواهیم روابط استراتژیک با روسیه را به گونه‌ای تقویت کنیم که در راستای خدمت‌رسانی به منافع دو کشور باشد.

این دیدار در حالی صورت گرفت که روابط ابوظبی و مسکو در سال‌های اخیر، به‌ویژه پس از آغاز جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، رشد چشمگیری داشته و امارات در این مدت نقش میانجیگری فعالی ایفا کرده و موفق شده است چندین مرحله تبادل هزاران اسیر را میان کی‌یف و مسکو تسهیل کند.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار نسبت به وزش باد شدید در تهران
آمریکا نفت ونزوئلا را جایگزین نفت روسیه در هند کرد
معمای امنیت منطقه‌ای
ناوهای هواپیمابر ایران؛ شوک راهبردی برای دکترین دریایی آمریکا
سازمان ملل: شورای صلح ترامپ برای منافع شخصی او است
به دلِ ترس باید زد
توافق از مسیر تهدید؟
تعطیلی موقت دولت آمریکا
آخرین وضعیت عفونت‌های تنفسی در ایران
سقوط شدید طلا و نقره در بازارهای جهانی
خشم رئیس از بازیکنان رئال مادرید
پایان شیرین 17 پرونده قصاص در ندامتگاه قزلحصار
برنامه آموزش و پرورش برای تداوم آموزش در شرایط بحرانی و خاص
حاجی بابایی: جنگ رسانه‌ای؛ اولویت اصلی دشمن علیه ایران است
بررسی نحوه واگذاری مدیریت ایران خودرو و حمایت از تجمعات در دستور کار مجلس
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 11 بهمن 1404+ جدول
پادکست | «داستان اصحاب اخدود؛ روایتی از ظلم، ایمان و استقامت.»
قرار دادن نام سپاه در فهرست تروریستی خلاف حقوق بین‌الملل است
وقتی عموم مردم از ما راضی نباشند، رضایت یک عده خواص سودی نخواهد داشت
غرب ادعای زلنسکی درباره تأخیر در تحویل موشک‌های پاتریوت را رد کرد
دیپلماسی در شرایط سخت
کوبا وضعیت اضطراری در واکنش به تهدیدات آمریکا اعلام کرد
ادعای تازه ترامپ درباره پایان جنگ اوکراین؛ مانع اصلی چیست؟
اولیانوف: نگرانی غرب درباره وقوع حادثه هسته‌ای در اوکراین بی‌پایه و اساس است
ریزش معدن در کنگو جان بیش از 200 نفر را گرفت
سید حسن خمینی: فراموش نکنیم که ما یک ملت هستیم
عراقچی: آمریکا باید زبان تهدید را کنار بگذارد ؛ بدون احترام متقابل توافقی نیست
ترامپ: ماموران مهاجرت را از مینه‌سوتا خارج نخواهم کرد
پاک‌نژاد : نگران معامله آمریکا با مشتریان نفت ایران نباشید
عراقچی: ایران هرگز به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبوده است
تجدید میثاق هیأت دولت با آرمان‌های امام خمینی(ره) در آستانه دهه فجر
برنامه مسابقات ورزشی امروز 11 بهمن 1404+ جدول پخش
واکنش آمریکا به رزمایش دو روزه سپاه در تنگه هرمز
بازتاب اظهارات وزیر خارجه ایران در رسانه‌های جهانی و منطقه‌ای
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 11 بهمن 1404 + وضعیت استان‌ها
رویای لمس دنیای مجازی به واقعیت پیوست
مصرف الکل خطر ابتلا به کدام سرطان‌ها را افزایش می‌دهد؟
فقط 5 دقیقه فعالیت اضافی روزانه، عمرتان را طولانی‌تر می‌کند
کشف یک روایت 5000 ساله
مخفی کردن آرشیو اینترنت از ترس دزدی‌های هوش مصنوعی!
شیوع لوپوس در کودکان چقدر جدی است؟
قطع برق هزار نفر در پرتقال درپی وقوع طوفان
گسترش اعتصاب به سراسر آمریکا
بارزانی: از توافق دمشق و قسد استقبال می‌کنیم
اظهار نگرانی گوترش از وضعیت سازمان ملل؛ در آستانه فروپاشی مالی هستیم
آفریقای جنوبی کاردار اسرائیل را عنصر نامطلوب خواند
مسائل منطقه؛ موضوع گفت‌وگوی سفیر ایران با رئیس پارلمان لبنان
مداخله آمریکا در نحوه فروش نفت ونزوئلا
معاون دادستان کل آمریکا: در پرونده اپستین از ترامپ محافظت نکردیم
فینالیست‌‌های لیگ برتر واترپلو شناخته شدند