×
سیاسی
شناسه خبر : 271880
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/11/09 ساعت 15:49
در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم

نایب رییس مجلس:

در صورت حمله به ایران، پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم

نایب رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما دنبال جنگ نیستیم اما در صورت حمله به ایران پاسخی پشیمان‌کننده می‌دهیم تأکید کرد: از هر نقطه و مکانی که به ما تهاجم صورت گیرد یا نیروهای آمریکایی را پشتیبانی کنند، آنجا را هدفی مشروع می‌دانیم.

نورنیوز_ گروه سیاسی : نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: دنبال جنگ نیستیم اما در صورت حمله به ایران پاسخ پشیمان‌کننده می‌دهیم و هر جا که از آن نقطه به ما تهاجم صورت گیرد یا نیروهای آمریکایی را پشتیبانی کنند، هدفی مشروع می‌دانیم.

حمیدرضا حاجی‌بابایی روز پنجشنبه در همایش خادمان حضور در استان همدان افزود: موضع قاطع ایران در برابر هرگونه حمله نظامی موجب شد برخی کشورها به آمریکا توصیه کنند با ایران درگیر نشود.

وی تاکید کرد: به آمریکایی‌ها می‌گوییم که ملت ایران جنگ محدود ندارند بلکه اگر یک بار بزنید آنقدر می‌زنند که تمام بشوید، این هیمنه نظام اسلامی است.

حاجی بابایی گفت: آمریکا همچنین از طریق جنگ رسانه‌ای و عملیات روانی در فضای مجازی می‌خواهد دل این ملت را بلرزاند، در حالی که دل رزمندگان در هشت سال جنگ تحمیلی نلرزید.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این ملت همان‌ها هستند که ۲۰ نفره در برابر لشکر زرهی عراق در سر پل ذهاب ایستادند؛ در ایران میلیون ها جوان مثل شهید حججی حضور دارد، فقط باید آنها را امتحان کرد، دلاورمردانی که در اغتشاشات با وجود ۷۰ ضربه چاقو برابر دشمن ایستادند و پا پس نکشیدند.

وی تاکید کرد: البته ما از کشته شدن افراد و بروز این حوادث تلخ ناراحت هستیم، چرا که از هر طرف کشته شود، ترامپ خوشحال می‌شود.

آمادگی کامل نیروهای مسلح

حاجی‌بابایی با اشاره به قدرت موشکی و پهپادی ایران و آمادگی کامل نیروهای مسلح برای پاسخ پشیمان کننده به هرگونه تعدی و تجاوز دشمن، گفت: البته ترامپ امسال دو بار از سوی ایران تنبیه شده و اگر بخواهد اقدامی بکند دوباره و برای نوبت سوم تنبیه می شود.

وی گفت: امروز یکی از عوامل مشکلات اقتصادی، آمریکاست، دولتمردان آمریکایی بر این باورند که با محاصره اقتصادی می توانند مردم کشور را از آرمان های خود خسته کنند که کور خوانده اند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به همراهی اروپایی ها با مواضع آمریکا علیه ایران، ادامه داد: اروپا شریک آمریکا نیست بلکه نوکر این دولت است و به وضعیتی رسیده که ترامپ به گرینلند چنگ انداخته است.

حاجی بابایی همچنین با اشاره به شرایط داخل کشور افزود: گزارش ها حاکی از تلاش مسوولان برای رفع مشکلات مردم است اما در این باره "فقر تبیین" داریم و نتوانسته ایم این اقدامات را به‌خوبی برای جوانان و اقشار مختلف مردم تبیین کنیم.

وی ببان کرد: سال آینده باید به قدری کالا برگ با قیمت متعارف در نظر بگیریم که نیاز نباشد خانواده ها از بازار آزاد کالا بگیرند که در این باره دولت و مجلس در حال تصمیم گیری هستند.


نظرات

آخرین اخبار
ادعاهای ترامپ درمورد نابودی نیروی دریایی و هوایی ایران حقیقت ندارند
مدودف: اتحادیه اروپا را افراد نادان، مخرب و کوته‌فکر رهبری می‌کنند
دستور خروج 5 هزار نظامی آمریکایی از آلمان صادر شد
فشار آمریکا به عون برای دیدار با نتانیاهو در کاخ سفید
رایزنی ویتکاف و عبدالعاطی درباره پرونده مذاکرات میان ایران و آمریکا
جزئیات گفتگوی تلفنی «عراقچی» و «کایا کالاس»
آغاز سفر دریایی گردشگران به کیش از فردا
چین ریاست شورای امنیت را بر عهده گرفت
صادرات نفت خام عراق از مرز سوریه آغاز شد
سناتور دموکرات تلفات ارتش آمریکا را فاش کرد
پالتیکو: ترامپ مدعی پایان جنگ ایران شد
آرامگاه محمدرضا لطفی ساخته می شود
پیام تبریک عراقچی به نخست وزیر جدید عراق
محسن رضایی: آمریکایی‌ها درس‌های زیادی در خلیج فارس یاد خواهند‌ گرفت
نبیه بری: تجاوزات اسرائیل در آتش‌بس تشدید شد
مدیریت جدید خلیج فارس بر مدار فرمان رهبر معظم انقلاب
احتمال شنیدن صدای انفجارهای کنترل شده در عسلویه
ازسرگیری پروازهای رشت- مشهد و بالعکس
جو کنت: اسرائیل امریکا را برای جنگ متقاعد کرد
دیدار اعضای فراکسیون وفاداری به مقاومت لبنان با سفیر ایران در بیروت
سی ان ان:تقریبا همه سایت‌های نظامی آمریکا در خاورمیانه تخریب شده اند
سودجویان بازار خودرو را آشفته کردند
فرماندهی کل سپاه: کارگران پیشران‌ پیشرفت عزت و عظمت کشور
مخالفت ترامپ با ضرب‌الاجل 60 روزه برای جنگ با ایران
دیدار فیدان با رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق
توقف ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم یک اثر تاریخی در لرستان
شهادت 14 نفر در عملیات پاکسازی مهمات در زنجان
ترور امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) در سوریه
ترامپ در دستیابی به اهداف جنگ علیه ایران ناکام مانده است
جسد مرد مفقودی در سد شاه‌قاسم بویراحمد کشف شد
محاصره دریایی آمریکا پرخطر و کم‌دستاورد است
8 مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور آذرشهر-گنبرف
61 درصد آمریکایی‌ها مخالف اقدام نظامی علیه ایران
امارات با خروج از اوپک تنش نفتی با عربستان را آغاز کرد
رایزنی تلفنی عراقچی و لاوروف
چین: تنگه هرمز باید هرچه سریع‌تر بازگشایی شود
5 کشته در سانحه سقوط هواپیما در تگزاس
واردات خودرو ممنوع نیست
موزه هنرهای معاصر تهران میزبان نمایشگاه «هنر و جنگ» می شود
کشف 8000 فشنگ جنگی در شهرستان شوش
دلافوئنته: یامال را برای مراحل حذفی نگه می‌داریم
ناوشکن آمریکایی در اقیانوس آرام آتش گرفت
تحریم سه صرافی ایرانی از سوی آمریکا
معلمان و کارگران ستون فقرات عرصه فرهنگ و اقتصاد هستند
تعرفه واردات خودرو از اتحادیه اروپا 25 درصد شد
دستگیری قاتل در پیشوا در کمتر از یک ساعت
حمله به مدرسه میناب، یک جنایت جنگی از پیش طراحی شده
حملات بی سابقه حزب‌الله به اهداف نظامی رژیم صهیونیستی
نگرانی سازمان جهانی بهداشت از فروپاشی نظام سلامت در غزه
معاون صدراعظم آلمان: به توصیه‌های ترامپ نیازی نداریم