در

تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد

برای اولین بار، پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته سال 1404 تنها سه ماه پس از بازنشستگی به صورت یکجا و کامل پرداخت شد. مشاور و سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش اعلام کردند که برای این اقدام 30 هزار معلم بازنشسته، 20 هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است و روند سابق چندقسطی و با تأخیر پایان یافت.

تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
0 دقیقه

نورنیوز- گروه اجتماعی: مشاور وزیر آموزش‌وپرورش، علی رمضانی، از پرداخت کامل پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته سال ۱۴۰۴ خبر داد. به گفته او، برای اولین بار این پاداش تنها سه ماه پس از بازنشستگی به صورت یکجا به حساب فرهنگیان واریز شد.

علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش، نیز در توضیح جزئیات این اقدام اعلام کرد که پاداش پایان خدمت برای ۳۰ هزار معلم بازنشسته امسال پرداخت شده و برای این منظور ۲۰ هزار میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است.

این اقدام، تحولی بزرگ در روند پرداخت پاداش فرهنگیان بازنشسته به شمار می‌رود، زیرا پیش‌تر این پاداش معمولاً با تأخیر حداقل یکساله و در چند قسط به بازنشستگان پرداخت می‌شد. حالا فرهنگیان می‌توانند از مزایای پایان خدمت خود در کمترین زمان ممکن بهره‌مند شوند.

وزارت آموزش‌وپرورش با اجرای این اقدام، ضمن ایجاد رضایت بازنشستگان، روند سابق پرداخت پاداش را اصلاح و فرآیند پرداخت را بهینه کرده است.


ارسال نظر